Vivaldi Travel
Négy évszakban utazunk

Irodánk a személyes ügyintézést visszavonásig szünetelteti.
Otthoni munkavégzéssel dolgozunk, munkanapokon 9.00-17.00 óra között.

Rólunk írták

Szlovákia

A Vizsolyi Biblia és Kassa 2019. június 22.

Tisztelt Vivaldi Travel!
 
A hétvégén ismét csodálatos helyeken jártunk az Önök segítségével. Először Kassát néztük meg, utána Vizsolyban időztünk a református templomban, illetve megismerkedhettünk az egyik legfontosabb nemzeti kincsünkkel, a Vizsolyi Bibliával. Végül a nap méhész manufaktúrában záródott, az interaktív részvétel lehetőségével. Nem tudni, hogy a program melyik része volt érdekesebb, tartalmasabb. Szó szerint minden percét élveztük.

Horváth Zoltán idegenvezető újra bizonyította a belevalóságát és a páratlan műveltségét, a ragyogóan vezető sofőrök mellett pedig megvolt az elengedhetetlen biztonság érzése.

Azt már most is biztosan tudjuk, hogy ismét Önökkel – a legjobbakkal – kelünk útra.

Viva Vivaldi Travel!
 
 
Köszönettel, Ü. család

Bővebben

A Bélai-cseppkőbarlang és a Lombkorona ösvény 2018. október 6.

Kedves Vivaldi Travel!
Részt vettünk tavaly októberben a "Bélai-cseppkőbarlang és a Lombkorona ösvény" egy napos utazásukon, amit roppant mód élveztünk. A helyszínek csodálatosak, Árpiban pedig ezúttal sem csalódtunk. Fantasztikus idegenvezető.
Üdvözlettel, egy többször visszatérő elégedett utasuk: C.Csaba

Bővebben

A Bélai-cseppkőbarlang és a Lombkorona ösvény 2019.március 9.

Kedves Vivaldi Team!

Szombaton az egynapos Lombkorona tanösvény programjukon vettünk részt, mely a jó időnek, kiváló kíséretnek, gyönyörű tájnak köszönhetően nagyon jól sikerült. Már sokszor utaztunk Önökkel hosszabb-rövidebb programokra, mindig elégedettek voltunk a szervezéssel és idegenvezetőikkel, most mégis külön ki kell emeljem Nagy Árpád kollégájuk lelkes, felkészült, figyelmes idegenvezetését. Gratulálok! 
B. I-né

Bővebben

A Vizsolyi Biblia és Kassa 2018. május 13.

Tisztelt Iroda!
Sokadszor szervezek Önökkel utazást. Tegnap éppen Kassán és Vizsolyban jártam a Vivaldival.
Szeretném megköszönni a kiváló szervezést, az idegenvezető felkészültségét, kedvességét és humorát.
Gördülékeny volt, pontos, precíz, határozott. Kár, hogy a szállodákhoz hasonlóan nem lehet Önöket a neten értékelni. (én legalábbis nem találtam meg) Igazi élmény volt, köszönöm szépen!
Üdvözlettel: C. Erika

Bővebben

Pozsony, Dévény és Vöröskő vára 2017. június 11.

Tisztelt Vivaldi Travel!
Nagyon szép és tartalmas programon vettünk részt.
Kuti Katalin idegenvezetővel élmény volt az együtt töltött nap.A tudása  és tájékozottsága igényes és alapos, valóban élmény  volt hallgatni.A buszvezető urak udvariasan és  szolgálatkészen álltak az utastársak rendelkezésére, külön köszönet érte!

Bővebben

A Vizsolyi Biblia és Kassa 2017. október 14.

Kedves Eszter és Adrienn!

Hálás köszönet a sok segítségért. Nagyon jól sikerült a program lebonyolítása.
Horváth Zoltán idegenvezető kellemes, közvetlenséggel és nagy tájékozottsággal vezette a csoportot. Úgy éreztük, hogy közénk tartozik. A busz vezetője is figyelmes volt az utasokkal. A program kielégítő volt, idősek számára sem volt nagyon fárasztó.
Még egyszer köszönjük, hogy nagy odafigyeléssel és lelkesedéssel intézték a lebonyolítást.

Üdv. M. Ferencné/Zsuzsa és a 36 fős csoport.

Bővebben

Csúcstúra a Magas Tátrában 2017. augusztus 12.

Tisztelt Utazási Iroda!

Szeretnék köszönetet mondani a 2017. augusztus 12-i fantasztikus élményekért, Lőrincz Gyula idegenvezető érdekes történeteiért és az utasokkal megosztott információkért, Botos György túrakísérőnek a gondoskodásáért és természetesen a sofőrünknek (ha jól értettem, Antalicz József volt velünk) a balesetmentes útért. Igaz, hogy Édesanyám rosszulléte miatt a csúcstúrát az első pár „lépcsőfok" után feladatuk, de élveztük az utazást a felvonóval és a rendelkezésünkre álló idő alatt hatalmas sétát tettünk a Csorbai tó körül, végig tudtuk olvasni az információs táblákat, részünk volt napsütésben, párában úszó, illetve abból időnként kibukkanó tóban és a farkaséhes kacsák etetésében. Nem tudom, ki „intézte" az időjárást, de nagyon hálásak vagyunk, amiért megúsztuk az esőt J.

Még egyszer köszönet a szép élményekért és a hatékony szervezésért.
Tisztelettel:
A. R. Éva

Bővebben

A Vizsolyi Biblia és Kassa 2017. június 17.

Tisztelt Vivaldi Travel!
Szombaton,egy napos úton vettünk részt Édesanyámmal,Kassa és a vizsolyi biblia utazáson!
Remekül éreztük magunkat,ehhez nagyban hozzájárult Zoltán,az idegenvezetőnk,Kassán Zita a helyi kísérőnk és Ilona aki Vizsolyban kalauzolt minket!
Nagyon köszönjük mindhármójuknak!
Régóta szeretem volna eljutni ezekre a helyekre,mindig is vonzott a Felvidék és van még város amit szeretnék meglátogatni!
 
Köszönöm a segítségüket!
Tisztelettel
J-H. Andrea

Bővebben

Ínyenc-és barlangtúra Szlovákiában - 2017. április 1.

Kedves Vivaldi csapat!

A hétvégén vettem részt Ínyenc barlangtúrájukon az alacsony Tátra bűvöletében. Ez a harmadik kirándulás, első túra volt, amivel az Önök szervezésében vettem részt Nagyon jól éreztem magam ezen is, mint mindannyiszor!
A barlang látványos cseppkövei még mindig a szemem előtt vannak! Hazajövetelemkor egyből azt figyeltem a katalógusból, hogy melyik túrájukra megyek legközelebb. Mert ilyen felkészült, csapat által szervezett útra élmény elmenni, és ezen felül még maradandó élményeket is szerzünk! (szerintem mindannyiunk nevében írtam)!

Maradok hű utasuk!

Tisztelettel:
H. Gábor

 

Bővebben

A Tátra bűvöletében: túra a Zöld-tavi menedékházhoz 2016. május 29.

Tisztelt Szervezők!
Szeretnék köszönetet mondani, hogy részt vehettem egy csodálatos túrán 05.29-én a Zöld-tavi menedékházhoz.
Csodás tájon, hangulatos túraúton haladhattunk zúgó patak mentén a kristálytiszta tóig, a menedékházig.
Köszönet Nagy Árpád túravezetőnek, aki rendkívüli felkészültséggel rendelkezik, és rengeteg ismerettel gazdagított minket a Magas-Tátra világáról. Köszönet Győrffy Máténak, aki türelemmel terelgetett minket, lemaradó fotósokat :-)
Köszönet a buszvezetőknek, akik biztonsággal utaztattak oda és vissza.
Az időjárás is megfűszerezte utunkat: meglepett egy rövid, de igen intenzív jégesővel, ami nagyon különleges élményt nyújtott számomra, és szerencsére baj sem történt. Csupán a bakancsom ázott el alaposan, de hát ez végül is felkészültség kérdése :-).
Mindent egybevetve: felejthetetlen élményeim közé fog tartozni!
Üdvözlettel:
M. Jánosné

Bővebben

A Tátra bűvöletében: túra a Zöld-tavi menedékházhoz 2016. május 29.

Tisztelt Vivaldi Travel!
Gratulálok a Zöld-tavi menedékházhoz szervezett túrájukhoz.Fantasztikusan éreztem magam ismét,köszönhetően a két túravezetőjüknek Nagy Árpádnak és fiatal kollégájának Máténak aki szintén mindvégig segítségünkre volt.Az élményt még a nyakunkba szakadt délutáni égi áldás sem rontotta.A Tátra nagy szakértője és mesélője jóvoltából sok érdekes ismerettel és élménnyel gazdagodtam ismét.Köszönet mindenkinek ezért a csodás napért.
D. Gyöngyi

Bővebben

Tátrai pillanatok: a Kőpataki tó és a Fátyol vízesés 2016. május 21.

Kedves Vivaldi Travel!
2016.május 21-n részt vettem a Tátrai pillanatok Kőpataki tó és Fátyol vízesés programjukon,ahol nem csak egy nagyszerű túrával,hanem a Tátrával kapcsolatban sok-sok információval lettünk gazdagabbak.Köszönet Nagy Árpád idegenvezetőnek!!!!!!!!!!
Üdvözlettel B. Mária

Bővebben

Ínyenc- és barlangtúra Szlovákiában 2016. április 17.

Kedves Vivaldisok!
Nagyon jól éreztük magunkat az április 17.-i Ínyenc- és barlangtúrán Szlovákiában!
Nem mondom, hogy nincs ma izomlázunk a barlangbéli lépcsőktől, de
a látvány mindenért kárpótolt minket.
Nagy Árpád profi vezetéséért külön köszönet! Látszik, hogy hivatásként űzi.
Izgatottan várjuk a következő túránkat Önökkel!
Üdvözlettel:
Sz. Krisztina és K. Ferenc

Bővebben

Donovaly, a szlovák síparadicsom 2016. január 23.

Szeretnénk köszönetet mondani a január 23-i Donovalyba szervezett útjukért. Idegenvezetőnk Gábor nagy tisztelettel, figyelmesen, és kedvesen terelgetett minket –hótalpakon - a nap folyamán Donovaly csodás környékén. A férjem ezt a lehetőséget krakkói útjuk során nyerte, de a családunk valamennyi tagja számára igazi ajándék volt. Hálásan köszönjük!

Bővebben

Csodálatos tátrai tavak 2015. július 25.

Kedves Vivaldi Csapat,
A Csodálatos tátrai tavak túrán vettem részt 2015. július 25-én. Nagyon szép helyeken jártunk, mint mindig, napsütésben és esőben látogattuk meg a három tátrai tavat. A túravezetés profi volt, rendkívül sok érdekes történettel. Mindkét túravezető figyelt arra, hogy a csapat együtt haladhasson és láthassa a tavak mindegyikét. Én a nehezebb túrát választottam, ami számomra igazi kihívás volt. Ráadásul a váltakozó időjárásban mutatta meg a Tátra az igazi arcát. Még vidéki utasként is szívesen megyek fel Pestre, hogy részt vehessek egy-egy természetjáró úton vagy körúton.
Üdvözlettel
E. Katalin

Bővebben

Csúcstúra a Magas-Tátrában 2015. június 14.

Kedves Vivaldi csapata,

Nagyon köszönjük a csodálatos élményt .
Szuper profi csapatuk van Nagy Árpád teljesen elbűvölt a  felkészültségével .
Csak ajánlani tudom Önöket .
Egy kis negatívum de ez csak személyes :az ajánlatukból nem derült ki ,hogy ennyire kemény lesz a túra ,ugyanis a 2-3 szintnek a teljesen egészséges emberek körében valós a kategorizálás .Az én esetemben aki többszörösen műtött (térd,agyműtött egyensúlyzavaros)hát nem nekem való túra volt de hálás vagyok ,hogy részese lehettem ennek a csodának amit láttam .
Kurucz Imre segítségét külön köszönöm ,hogy segített a lefele úton
Ebből okulva a többi foglalásba beleírom az egészségi problémám ,hogy ajánlják úgy is?
Maradok továbbra igazi törzs utasuk .
További sok sikert kívánok az egész csapatuknak.

Üdvözlettel
K. Ildikó és László

Bővebben

Csúcstúra a Magas-Tátrában 2015. június 14.

Kedves Vivaldisok!

Nagyon jól éreztem magam a vasárnapi Szoliszkó-csúcs megmászásán. Köszönet Árpádnak és Imrének, hogy ilyen gyönyörű helyen, profin kalauzoltak minket.Még az időjárás is nekünk kedvezett, bár kissé fenyegetőek voltak a felhők...... kényelmes tempóban másztuk meg a hegyet és bőven volt idő kifújni magunkat miközben gyönyörködtünk az elénk táruló kilátásban. :-)

üdvözlettel H. Anna

Bővebben

Csúcstúra a Magas Tátrában 2015. június 14.

Üdvözlet a "Vivaldi csapatnak"

 Köszönjük ezt a remek kirándulást, a várakozásainkat messze túl teljesítette. A két idegenvezetőről csak jót tudunk mondani. A túravezetőnk (Nagy Árpád) felkészültsége páratlan.
Remélem hogy lesz még alkalmunk  Önökkel utazni, kirándulni.

További jó munkát kívánunk
B.Zoltán és K Magdolna.

Bővebben