Vivaldi Travel
Négy évszakban utazunk

1065 Budapest, Révay u. 14.
Nyitva: Hétfő/Szerda: 9-18:30 h
Kedd/Csütörtök/Péntek: 9-17 h

Most zárva

Rólunk írták

Szlovákia

A Vizsolyi Biblia és Kassa 2018. május 13.

Tisztelt Iroda!
Sokadszor szervezek Önökkel utazást. Tegnap éppen Kassán és Vizsolyban jártam a Vivaldival.
Szeretném megköszönni a kiváló szervezést, az idegenvezető felkészültségét, kedvességét és humorát.
Gördülékeny volt, pontos, precíz, határozott. Kár, hogy a szállodákhoz hasonlóan nem lehet Önöket a neten értékelni. (én legalábbis nem találtam meg) Igazi élmény volt, köszönöm szépen!
Üdvözlettel: C. Erika

Bővebben

Pozsony, Dévény és Vöröskő vára 2017. június 11.

Tisztelt Vivaldi Travel!
Nagyon szép és tartalmas programon vettünk részt.
Kuti Katalin idegenvezetővel élmény volt az együtt töltött nap.A tudása  és tájékozottsága igényes és alapos, valóban élmény  volt hallgatni.A buszvezető urak udvariasan és  szolgálatkészen álltak az utastársak rendelkezésére, külön köszönet érte!

Bővebben

A Vizsolyi Biblia és Kassa 2017. október 14.

Kedves Eszter és Adrienn!

Hálás köszönet a sok segítségért. Nagyon jól sikerült a program lebonyolítása.
Horváth Zoltán idegenvezető kellemes, közvetlenséggel és nagy tájékozottsággal vezette a csoportot. Úgy éreztük, hogy közénk tartozik. A busz vezetője is figyelmes volt az utasokkal. A program kielégítő volt, idősek számára sem volt nagyon fárasztó.
Még egyszer köszönjük, hogy nagy odafigyeléssel és lelkesedéssel intézték a lebonyolítást.

Üdv. M. Ferencné/Zsuzsa és a 36 fős csoport.

Bővebben

Csúcstúra a Magas Tátrában 2017. augusztus 12.

Tisztelt Utazási Iroda!

Szeretnék köszönetet mondani a 2017. augusztus 12-i fantasztikus élményekért, Lőrincz Gyula idegenvezető érdekes történeteiért és az utasokkal megosztott információkért, Botos György túrakísérőnek a gondoskodásáért és természetesen a sofőrünknek (ha jól értettem, Antalicz József volt velünk) a balesetmentes útért. Igaz, hogy Édesanyám rosszulléte miatt a csúcstúrát az első pár „lépcsőfok" után feladatuk, de élveztük az utazást a felvonóval és a rendelkezésünkre álló idő alatt hatalmas sétát tettünk a Csorbai tó körül, végig tudtuk olvasni az információs táblákat, részünk volt napsütésben, párában úszó, illetve abból időnként kibukkanó tóban és a farkaséhes kacsák etetésében. Nem tudom, ki „intézte" az időjárást, de nagyon hálásak vagyunk, amiért megúsztuk az esőt J.

Még egyszer köszönet a szép élményekért és a hatékony szervezésért.
Tisztelettel:
A. R. Éva

Bővebben

A Vizsolyi Biblia és Kassa 2017. június 17.

Tisztelt Vivaldi Travel!
Szombaton,egy napos úton vettünk részt Édesanyámmal,Kassa és a vizsolyi biblia utazáson!
Remekül éreztük magunkat,ehhez nagyban hozzájárult Zoltán,az idegenvezetőnk,Kassán Zita a helyi kísérőnk és Ilona aki Vizsolyban kalauzolt minket!
Nagyon köszönjük mindhármójuknak!
Régóta szeretem volna eljutni ezekre a helyekre,mindig is vonzott a Felvidék és van még város amit szeretnék meglátogatni!
 
Köszönöm a segítségüket!
Tisztelettel
J-H. Andrea

Bővebben

Ínyenc-és barlangtúra Szlovákiában - 2017. április 1.

Kedves Vivaldi csapat!

A hétvégén vettem részt Ínyenc barlangtúrájukon az alacsony Tátra bűvöletében. Ez a harmadik kirándulás, első túra volt, amivel az Önök szervezésében vettem részt Nagyon jól éreztem magam ezen is, mint mindannyiszor!
A barlang látványos cseppkövei még mindig a szemem előtt vannak! Hazajövetelemkor egyből azt figyeltem a katalógusból, hogy melyik túrájukra megyek legközelebb. Mert ilyen felkészült, csapat által szervezett útra élmény elmenni, és ezen felül még maradandó élményeket is szerzünk! (szerintem mindannyiunk nevében írtam)!

Maradok hű utasuk!

Tisztelettel:
H. Gábor

 

Bővebben

A Tátra bűvöletében: túra a Zöld-tavi menedékházhoz 2016. május 29.

Tisztelt Szervezők!
Szeretnék köszönetet mondani, hogy részt vehettem egy csodálatos túrán 05.29-én a Zöld-tavi menedékházhoz.
Csodás tájon, hangulatos túraúton haladhattunk zúgó patak mentén a kristálytiszta tóig, a menedékházig.
Köszönet Nagy Árpád túravezetőnek, aki rendkívüli felkészültséggel rendelkezik, és rengeteg ismerettel gazdagított minket a Magas-Tátra világáról. Köszönet Győrffy Máténak, aki türelemmel terelgetett minket, lemaradó fotósokat :-)
Köszönet a buszvezetőknek, akik biztonsággal utaztattak oda és vissza.
Az időjárás is megfűszerezte utunkat: meglepett egy rövid, de igen intenzív jégesővel, ami nagyon különleges élményt nyújtott számomra, és szerencsére baj sem történt. Csupán a bakancsom ázott el alaposan, de hát ez végül is felkészültség kérdése :-).
Mindent egybevetve: felejthetetlen élményeim közé fog tartozni!
Üdvözlettel:
M. Jánosné

Bővebben

A Tátra bűvöletében: túra a Zöld-tavi menedékházhoz 2016. május 29.

Tisztelt Vivaldi Travel!
Gratulálok a Zöld-tavi menedékházhoz szervezett túrájukhoz.Fantasztikusan éreztem magam ismét,köszönhetően a két túravezetőjüknek Nagy Árpádnak és fiatal kollégájának Máténak aki szintén mindvégig segítségünkre volt.Az élményt még a nyakunkba szakadt délutáni égi áldás sem rontotta.A Tátra nagy szakértője és mesélője jóvoltából sok érdekes ismerettel és élménnyel gazdagodtam ismét.Köszönet mindenkinek ezért a csodás napért.
D. Gyöngyi

Bővebben

Tátrai pillanatok: a Kőpataki tó és a Fátyol vízesés 2016. május 21.

Kedves Vivaldi Travel!
2016.május 21-n részt vettem a Tátrai pillanatok Kőpataki tó és Fátyol vízesés programjukon,ahol nem csak egy nagyszerű túrával,hanem a Tátrával kapcsolatban sok-sok információval lettünk gazdagabbak.Köszönet Nagy Árpád idegenvezetőnek!!!!!!!!!!
Üdvözlettel B. Mária

Bővebben

Ínyenc- és barlangtúra Szlovákiában 2016. április 17.

Kedves Vivaldisok!
Nagyon jól éreztük magunkat az április 17.-i Ínyenc- és barlangtúrán Szlovákiában!
Nem mondom, hogy nincs ma izomlázunk a barlangbéli lépcsőktől, de
a látvány mindenért kárpótolt minket.
Nagy Árpád profi vezetéséért külön köszönet! Látszik, hogy hivatásként űzi.
Izgatottan várjuk a következő túránkat Önökkel!
Üdvözlettel:
Sz. Krisztina és K. Ferenc

Bővebben

Donovaly, a szlovák síparadicsom 2016. január 23.

Szeretnénk köszönetet mondani a január 23-i Donovalyba szervezett útjukért. Idegenvezetőnk Gábor nagy tisztelettel, figyelmesen, és kedvesen terelgetett minket –hótalpakon - a nap folyamán Donovaly csodás környékén. A férjem ezt a lehetőséget krakkói útjuk során nyerte, de a családunk valamennyi tagja számára igazi ajándék volt. Hálásan köszönjük!

Bővebben

Csodálatos tátrai tavak 2015. július 25.

Kedves Vivaldi Csapat,
A Csodálatos tátrai tavak túrán vettem részt 2015. július 25-én. Nagyon szép helyeken jártunk, mint mindig, napsütésben és esőben látogattuk meg a három tátrai tavat. A túravezetés profi volt, rendkívül sok érdekes történettel. Mindkét túravezető figyelt arra, hogy a csapat együtt haladhasson és láthassa a tavak mindegyikét. Én a nehezebb túrát választottam, ami számomra igazi kihívás volt. Ráadásul a váltakozó időjárásban mutatta meg a Tátra az igazi arcát. Még vidéki utasként is szívesen megyek fel Pestre, hogy részt vehessek egy-egy természetjáró úton vagy körúton.
Üdvözlettel
E. Katalin

Bővebben

Csúcstúra a Magas-Tátrában 2015. június 14.

Kedves Vivaldi csapata,

Nagyon köszönjük a csodálatos élményt .
Szuper profi csapatuk van Nagy Árpád teljesen elbűvölt a  felkészültségével .
Csak ajánlani tudom Önöket .
Egy kis negatívum de ez csak személyes :az ajánlatukból nem derült ki ,hogy ennyire kemény lesz a túra ,ugyanis a 2-3 szintnek a teljesen egészséges emberek körében valós a kategorizálás .Az én esetemben aki többszörösen műtött (térd,agyműtött egyensúlyzavaros)hát nem nekem való túra volt de hálás vagyok ,hogy részese lehettem ennek a csodának amit láttam .
Kurucz Imre segítségét külön köszönöm ,hogy segített a lefele úton
Ebből okulva a többi foglalásba beleírom az egészségi problémám ,hogy ajánlják úgy is?
Maradok továbbra igazi törzs utasuk .
További sok sikert kívánok az egész csapatuknak.

Üdvözlettel
K. Ildikó és László

Bővebben

Csúcstúra a Magas-Tátrában 2015. június 14.

Kedves Vivaldisok!

Nagyon jól éreztem magam a vasárnapi Szoliszkó-csúcs megmászásán. Köszönet Árpádnak és Imrének, hogy ilyen gyönyörű helyen, profin kalauzoltak minket.Még az időjárás is nekünk kedvezett, bár kissé fenyegetőek voltak a felhők...... kényelmes tempóban másztuk meg a hegyet és bőven volt idő kifújni magunkat miközben gyönyörködtünk az elénk táruló kilátásban. :-)

üdvözlettel H. Anna

Bővebben

Csúcstúra a Magas Tátrában 2015. június 14.

Üdvözlet a "Vivaldi csapatnak"

 Köszönjük ezt a remek kirándulást, a várakozásainkat messze túl teljesítette. A két idegenvezetőről csak jót tudunk mondani. A túravezetőnk (Nagy Árpád) felkészültsége páratlan.
Remélem hogy lesz még alkalmunk  Önökkel utazni, kirándulni.

További jó munkát kívánunk
B.Zoltán és K Magdolna.

Bővebben

Csúcstúra a Magas-Tátrában 2015. június 14.

Üdvözlet!

Köszönjük szépen ezt a remek kirándulást,nagyon-nagyon sok élménnyel gazdagodtunk. Gyönyörű volt,és minden nagyon jól sikerült,még az időjárást is beleértve. A busz kényelmes volt,a buszvezetőt is nagyon szeretném kiemelni,kiváló sofőr. A két idegenvezető:Kurucz Imre és Nagy Árpád gondoskodott a megfelelő tájékoztatásról. Elnézést kérek,de a két vezető nevét nem tudom személyre szabottan beazonosítani, de különdíjas nálam, aki Parassapusztától kísért minket, a nagy Tátra szakértő. Eddigi  kirándulásaimon,beleértve más utazási irodákat is,első helyezett az idegenvezetők közül. Nagyon sok információt kaptunk,nagyon tájékozott,minden külön kérdésünkre válaszolt,és egy nagyon kellemes,szimpatikus személy. A busz társasága is teljesen jó volt. Úgyhogy nekem minden elnyerte a tettszésemet,köszönjük. Remélem,még lesznek ilyen magashegyi túrák,mert én személy szerint ezeknek vagyok nagy kedvelője. További jó munkát,és sok utast kívánok Önöknek!

Tisztelettel: T. Tímea

Bővebben

Felvidéki bányavárosok bányalátogatással / 2015-04-11 / 1

Kedves Vivaldi Travel,

2015. április 11-én voltunk az Önök utazási irodájával egy 1 napos felvidék (Körmöcbánya, Selmecbánya Besztercebánya) utazáson. Nagyon vártuk ezt az utazást, mert már korábban is nagyon jó tapasztalattal rendelkeztünk Önökkel kapcsolatban (a Plitvicei tavakhoz is Önökkel utaztunk), illetve annál is inkább, mert ápr. 11-én ünnepeltük párommal a 3. évfordulónkat és ez az út volt egymás felé az ajándékunk - egy közös élmény. :)

Szeretném elmondani, hogy nagyon szuper napunk volt, hál isten az időjárás is kedvezett az utazáshoz, de ami az egyik legfontosabb, hogy egy NAGYON jó idegenvezetőt kaptunk magunk mellé.
Molnár Attiláról szeretnék visszajelzést adni: egy hihetetlenül kedves, nagyon jó humorú és ami a legfontosabb, a szakmájához nagyon értő, de nem befásult és laza úriembert ismertünk meg, akivel minden pillanat öröm volt az utazás során. Tudta, hogy mikor mire van szüksége az csoportnak, milyen stílusban kell végezni az idegenvezetést, hogy izgalmas és figyelemfelkeltő legyen, illetve hogy már ne váljon unalmassá. Nagyon jó érzés volt, hogy ilyen emberrel fog telni a napunk, mert már az első pillanatban érződött, hogy egy nagyon kedves, rugalmas és segítőkész emberrel lesz dolgunk, ami hál isten fiatalos is. :)

Szóval szeretném Neki ezúton is megköszönni a nagyon kellemes napot, csak így tovább a munkájában! Ilyen idegenvezetőkre van szükség ahhoz, hogy az embernek legyen kedve befizetni ilyen utakra, úgyhogy méltán lehet büszke rá a Vivaldi Travel! Biztos vagyok benne, hogy fogunk még Önökkel együtt utazni és nagyon remélem, hogy Attila lesz az idegenvezetőnk! :)

Üdvözlettel,
Jóború Georgina

Bővebben

Donovaly, a szlovák síparadicsom 2015. január 31.

T. Vivaldi Utazási iroda
Jan.31-én voltunk Donovaly-ba, és nagyom jól éraztük magunkat. Meg kell, hogy osszam a véleményemet Önökkel:
A két Zoltán nevü sofőrök és Nagy Gábor idegenvezető renkivül jó embertársak voltak. Kedvesek, szolgálatkészek, udvariasak és még ami jót el lehet mondani. Le a kalappal előttük. Ha a sors ugy hozza, szivesen mennék máskor is velük.
Továbbiakban is ilyen sikeres partnereket kivánok.
Üdvözlettel Sz. Gáborné

Bővebben