Vivaldi Travel
Négy évszakban utazunk

1061 Budapest, Paulay E. u. 10.
Nyitva: Hétfő/Kedd/Szerda: 13-17 h
Csütörtök/Péntek: 9-13 h

Utazás kereső

Keresés

Rólunk írták

Olaszország

Szilveszter Toszkánában 2019. december 28-2020. január 01.

Kedves Vivaldi csapat!
Nagyon remek hangulatú Szilveszter Toszkánában elnevezésű utazás áll mögöttem Horváth Zoltán idegenvezető tapasztalt és információdús irányításával.
A sok-sok csodálatos program, illetve a szilveszteri mulatság (a helyi zenekarral, Erika csodálatos vendéglátásával és a Vivaldi borával) remekül zárta az évet, és megerősített abban, hogy nem hiába választom Önöket sokadjára, immár tényleg négy évszakban. Az utazás alatt az időjárás mindvégig kegyes volt hozzánk, így olyan csodálatos élményben volt részem, amire nagy örömmel gondolok vissza. A pisa-lucca-livornoi kirándulás gyöngyszeme volt ennek az öt napnak, ahogy az az információáradat is, amit az utazás során Zoltán átadott nekünk a buszon. 
Köszönöm Önöknek a 2019-es évet, folytatás 2020-ban! Eszter

Bővebben

Észak-Olaszország gyöngyszemei: Garda-tó és Milánó, 2019. szeptember 5-8.

Kedves Vivaldi!
Nagyon szép úton vettem részt az iroda szervezésében Észak.- Olaszország gyöngyszemei : Garda tó és Milánó néven, szept 5 - szept. 8. között. A hideg, esős, zord időt nagyban ellensúlyozta az idegenvezetők egyik királynője: Dani Gabriella. Mindig vidám, mosolygós, kiegyensúlyozott, humoros volt. Egyszóval fantasztikus! Én már másodszor utaztam vele az iroda szervezésében. Nagy tudású, jó előadó sok ismeretet közlő, gondoskodó. Most sem csalódtam benne! Nagyon szép élményeim vannak Vikivel kapcsolatban is, aki Veronát mutatta be nekünk. Köszönet a gépkocsivezetőknek, Attilának és Sanyinak, akik mindent megtettek értünk. Udvariasak voltak, segítettek mindenkinek. Én csak a Vivaldival utazom! Köszönöm a lehetőséget! T- né J Ági

Bővebben

Aktív kikapcsolódás a Dolomitokban 2019. július 7-12.

Kedves Vivaldi Travel!
Nagy vágyam volt, hogy a szépséges Dolomitokban túrázhassak! 2019. március elején, amikor rábukkantam a neten "Az aktív kikapcsolódás a Dolomitokban" programjukra, akkor azt mondtam, hogy EZ AZ, AMIT KERESEK! Nagyon tetszett a program, annál is inkább, mert mindenki korlátait ismerve válogathatott a külónböző nehézségű túrák, valamint programok között. Remek volt a szállás, étkezés.. Külön köszönet Kecskés Róbertnek, aki ezt a fantasztikus programot összeállította és mint túravezető, idegenvezető ( egy személyben ) maximálisan, nagy lexikális tudással, segítőkészséggel látta el feladatát. Köszönet a Vivaldi csapatának, akik nélkül ez a gyönyörű út nem jöhetett volna létre.
Bízom abban, hogy jövőre (2020-ban) ismét túrázhatok Önökkel a Dolomitokban!
Üdvözlettel és köszönettel: O-né 

Bővebben

Itália szívében: Róma, Firenze, Velence 2019. augusztus 15-20.

Tisztelt Vivaldi Travel csapata!
Szeretném megköszönni az utazási irodának a remek szervezést, melyet a Róma Itália szíve út alatt megtapasztalhattam. CZAKÓ ZSOLT kiváló idegenvezetői tapasztalata, kiváló szakmai felkészültsége és empátiája tette ezt az utat felejthetetlenné. Minden utasnak Zsoltot kívánom idegenvezetőnek az utazásaik során. Későbbiekben is a Vivaldi Travel utazási irodát választom. Tisztelettel: S. Adrienn

Bővebben

Itália szívében: Róma, Firenze, Velence 2019. augusztus 15-20.

Tisztelt Hölgyeim, Uraim!
Szeretném megköszönni (lányom nevében is) a Vivaldi travel összes dolgozójának és legfőképpen Czakó Zsolt idegenvezetőnek továbbá a busz vezetőknek az áldozatos munkájukat és az igazán professzionális tervezést, szervezést, kivitelezést, amivel az Itália szívében utunkat felejthetetlen élménnyé tették.
Örülünk, hogy a Vivaldi Travelt választottuk, a jövőben is Önökkel utazunk! Ismételt köszönet mindenkinek!
Üdvözlettel: M. László

Bővebben

Aktív kikapcsolódás a Dolomitokban 2019. július 7-12.

Tisztelt Vivaldi Iroda,
Ezúttal is szeretném jelezni hogy egy fantasztikus úton vettem részt az Önök Aktív Dolomitok túráján. Az idegenvezető-túravezető Kecskés Róbertről csak szuperlativuszokban tudnék beszélni mind szakmailag mind emberileg.
A csoport zseniális volt, a program tökéletesen lett összeállítva, a szállás tökéletes volt számunkra.
A programok során többször is volt alternatíva, könyebb, nehezebb túra illetve viaferrata, ezekben az esetekben jó lett volna még egy csoportkisérő mivel volt hogy kicsit elbizonytalanodtunk és ilyenkor Robit kellett telefonon hívnunk. Esetleg még részletes túratérképek kiosztása is hasznos lehetett volna.
Kérem engedjék meg hogy őszintén gratuláljak mert még soha nem éreztem magamat ilyen jól egyetlen egy társas úton sem, amennyiben jövőre terveznek hasonló túrautat (vagy akár hoszabbat is ) akkor mindenképpen érdekelne.
Munkájukat megköszönve.Üdvözlettel: G.Zs.

Bővebben

Dél-Itália kincsei 2019. július 1-7.

Tisztelt Utazási Iroda...... Tegnap jöttem haza az Önök által szervezett Dél Itália kincsei utazàsról.Szeretnèm megköszönni Mison Andinak a felkèszült idegenvezetèst nagyon sok érdekes információval lettem gazdagabb segítőkèsz nagyon felkészült figyelme mindenre kiterjed..... gyönyörű volt minden szállás finom volt minden étel a kiszolgálás. A sofőreink Attila ès Lali szintén nagyon segítőkèszek voltak vezetési stílusuk teljesen megfelelt. Minden elismerésem az ővék ès mégegyszer szeretném Andinak minden megköszönni..... Csak Önökkel megyek legközelebb is .... ès màsoknak is Önöket ajánlom....... Kérem a vendègkönyvbe betenni ezt a dicsèretet köszönettel J-né K. Magdolna

Bővebben

Barangolás toszkán tájakon 2019. június 25-30.

Tisztelt Cím!
A 2019.06.25-30.között megszervezett Toszkánai úttal kapcsolatban szeretnék köszönetet mondani,mind a magam,mind H. Imréné utitársam nevében.Nagyon jól megszervezett út volt,nagyon szuper programokkal.
Külön köszönetet és dicséretet érdemel a vezetőnk,Dani Gabriella!Nagyon sok helyen jártunk már,de ennyire felkészült és mindenre figyelő,emberséges,és korrekt idegenvezetővel nem találkoztunk!Ő figyelt a vacsorai elhelyezkedésekre,az utcán a jobbratartásra/figyelemmel a szembejövő gyalogosokra/,mindenben abszolút profi kis nő!Le a kalappal előtte és az Iroda előtt,hogy ilyen fantasztikus emberrel dolgoznak.Amikor hazafelé jövet az egyik leszállási ponton leszálltam az autóbuszról,akkor név szerint búcsúzott el tőlem,természetesen a mikrofonba is bemondva!Nagyon jól esett tőle ez a gesztus!Köszönöm.
Kívánok kedves mindnyájuknak jó egészséget és még sok ilyen fenomenális jó utat.
Tisztelettel:Sz. Rozália

Bővebben

Itália szívében: Róma, Firenze, Velence 2019. június 5-10.

Tisztelt Utazási Iroda!
Az Önök által szervezett ITÁLIA SZÍVÉBEN: RÓMA, FIRENZE, VELENCE megnevezésű úton vettem részt a feleségemmel együtt 2019.06.05-06.10-ig.
Szeretném kifejezni köszönetemet és elismerésemet a szervezésben. kivitelezésben. Külön köszönet illeti meg az út személyzetét: MISON ANDREA idegenvezetőt, aki rendkívüli felkézültsége és szakmai tudása mellett a kedvességével és segítőkészségével emelte az út szinvonalát. Továbbá a két gépjárművezetőt: PINTÉR GÁBORT és TAKÁCS JÓZSEFET akik nagy tapasztalatú, rutinos vezetésük mellett kellemes humorú, jó közérzetet is biztosítottak az utunk folyamán.
Mindezek alapján kérem Önöket, juttassák el a fent említetteknek a köszönetünket, jó kívánságainkat.
Önöknek pedig a köszönetünk mellett további sikeres munkát kívánunk.

Bővebben

Észak-Olaszország gyöngyszemei: Garda-tó és Milánó, 2019. június 7-10.

Tisztelt Vivaldi Travel!
Az elmúlt pár napban vettünk részt az „Észak-Olaszország gyöngyszemei: Garda tó és Milánó” útjukon. Immár sokadszorra köszönjük a remek szervezést Pauló Eszternek! Csodálatos volt ez az utazás! Gyönyörű, meseszép tájak, városok varázsoltak el bennünket. Nagyon nagy élmény volt a Garda tó egyik gyöngyszeme, Sirmione, az izgalmas motorcsónakázással egybekötve, de ugyancsak lenyűgözött minket Verona is, a szerelmesek városának bája! A szállás is kifogástalan, nagyon kényelmes és tiszta volt. Maximálisan eleget tettek az ételérzékenységünkkel kapcsolatos kéréseinknek is! Külön kiemeljük az idegenvezetőnket, Tompos Gabriellát. Már nem először utaztunk Gabival, aki profi idegenvezető! Szakmailag és emberileg is kimagasló. Nagyon nagy tudású, sokat tanultunk tőle, nagyon érdekes dolgokat mesélt! Mindenkivel figyelmes és barátságos volt, jó volt ránézni, mindig mosolygott. Hálásan köszönjük ezt a felejthetetlen élményt, máskor is nagyon szívesen utazunk az Önök irodájával!
Üdvözlettel: A. Péter és A.-B. Beáta

Bővebben

Toszkána vidéki bája 2019. május 20-25.

Kedves Eszter !
Szombaton érkeztünk vissza a Toszkána vidéki bája kirándulásról. Csoportunk nevében köszönjük Nektek ezt a csodálatos kirándulást.A program nagyon jól volt összeállítva, részesültünk bőven természeti szépségekben és városnézésekben egyaránt. A látnivalók elvarázsoltak minket, a végtelennek tűnő toszkán dombok és a középkort idéző városfalak között. Kellemes volt a Chianciano Termei hotel, ahol  kedves személyzet és bő választékos étkezés fogadott minket és igazi toszkán fogásokat is fogyaszthattunk. Idegenvezetőnk  Végh Lilla, nagyon sok információt adott át és ismertetett meg minket a tudnivalókkal, a terület történelmi hátterével és az ott élők szokásaival. Kedvességével , humorával jól oldotta az esetleges kisebb fáradságból adódó feszültséget is.  Gépkocsivezetőink Attila és Sándor nagy szakmai rutinnal és biztonságosan vezették le a közel 1200 km-es utat és vittek minket szálláshelyünkről ,csillagtúraszerűen a környező  toszkán városokba.
 
Hazafelé, Lilla két remek olasz filmmel feledtette  a hosszú utazást, amelyikből az egyik természetesen Toszkánában játszódott, így újra átélhettük az ott töltött szép napokat.
Gratulálunk ehhez a remek kiránduláshoz ! Köszönjük a két utazás képtelenné vált csoporttagunk ügyében a korrekt és gyors ügyintézést is ! Üdvözlettel: L. F-né

Bővebben

Hétvége Velencében 2019. május 17-19.

Tisztelt Vivaldi Travel!
Az elmúlt hét végén (2019. május 17-19.) részt vettünk a feleségemmel az Önök által szervezett Velencei utazáson, amely egy életre szóló élmény volt mindkettőnknek. A programok során minden gördülékenyen ment, érezhető volt a gondos szervezés.
Külön szeretném kiemelni az idegenvezető (Mison Andi) rendkívül magas színvonalú munkáját. Nagyon kedves, közvetlen volt, rengeteg információt osztott meg velünk, kiemelkedő történelmi tudással bír. Lelkesen, örömmel beszélt, érezhető volt, hogy élvezi amit csinál. A felmerülő problémáinkat - pl. plusz takaró beszerzése a szálláshelyen - azonnal orvosolta, mindenben segített.
Köszönjük a felejthetetlen élményeket! Tisztelettel: K.F., K-né B.Sz.

Bővebben

Hétvége Velencében 2019. május 17-19.

Tisztelt Utazási Iroda!
2019.05.17.-2019.05.19. között a feleségemmel együtt részt vettünk a "Hétvége Velencében" elnevezésű utazáson.
Ez a 3 nap nagyon kellemesen telt el, szinte minden szempontból.
Az időjárás sajnos nem volt túl kegyes (sok eső esett), de a programok jól szervezettek, gördülékenyek és érdekesek voltak, minden egyes helyszín nagy élményt jelentett.
Az idegenvezető (Mison Andrea) nagyon felkészült, tájékozott és széles látókörű, sok hasznos információval rendelkezik, az út folyamán végig segítőkész volt, valamennyi utasnak szívesen rendelkezésére állt és igyekezett minden kérést teljesíteni (egyszóval nagyszerű volt). A buszsofőrök (Attila és Gyuri) is kedvesek, segítőkészek voltak. Ezúton is szeretnénk megköszönni nekik, hogy még kellemesebbé tették az utat.
A szállás tiszta, kényelmes, a környékén sok étterem és bolt található, a tengerpart közel van.
A Vivaldi Travel utazási irodában korábban még nem csalódtunk és ez most sem változott.
Üdvözlettel: Orsi és Attila

Bővebben

Ég és föld között - Umbria mesés vidékén 2019. május 1-5.

Tisztelt Iroda!
Néhány napja érkeztünk haza “Umbria mesés vidékén”programjukról (2019.május 1-5.). Mindenkinek csak ajánlani tudjuk ezt az utat – profi szervezés, csodálatos tájak, mesés, hangulatos városok, utcák. Idegenvezetőnket Lillát röviden két szóval tudnánk jellemezni, végtelen kedvesség. Szakmai tudása mellett végig áradt belőle a pozitív kisugárzás. Minden utastársunk egyetértett abban, hogy ennyire udvarias gépkocsivezetőkkel, mint Attila és Sanyi ritkán találkozik az ember. Köszönet nekik a biztonságos vezetésért. Nagyon jó társaság jött össze ezen az úton, akik közül sokan voltunk régi “vivaldisok”. Öröm volt ismerős arcokat felfedezni. Külön bájt adtak az útnak 75 év fölötti utitársaink, akiket mindenki körülrajongott, segített. Reméljük, hogy még sok “vivaldis” út áll előttük. Mi már nézegetjük a következő felfedezésre váró olasz tartományt Olaszország és a Vivaldi eddig még sohasem okozott nekünk csalódást! Üdvözlettel: Nagyék

Bővebben

Itália szívében: Róma, Firenze, Velence 2019. április 30-május 5.

Tisztelt Utazási Iroda!
Szeretnénk megköszönni a 2019.04.30-2019.05.05. Itália szívében című programon szerzett tapasztalatainkat. A program megszervezése nagyon jó volt, ezért köszönet illeti az irodát. A programon minden flottul ment, ebben a két autóbuszt vezető sofőrünk, Gábor és Józsi kiváló munkája segített minket. Akik kedvesek és nagyon segítőkészek is voltak. Tompos Gabriella idegenvezetőnk kedvessége, figyelmessége és nagy szakértelme pedig minden reggel átsegített a fáradtságon.Mosolya bearanyozta a napokat. Nagyon szuper utastársakkal töltöttük a hat napot. Az iroda által szervezett harmadik utunkon is életre szóló emlékeket szereztünk.
Köszönettel: T-né V.K és T. N.

Bővebben

Ég és föld között - Umbria mesés vidékén 2019. május 1-5.

Tisztelt Iroda, Kedves Munkatársak !
Május 1-től 5-ig vettünk részt umbriai programjukon Végh Lilla vezetésével.
Csak a legjobbakat tudjuk mondani arról a részletes, mindenre kiterjedő tájékoztatásáról, amit az út során - már Magyarországon is - Tőle hallhattunk. A programok lebonyolítását is mintaszerűen kezelte. Köszönet érte!
Az autóbusz kényelmes, mindig tiszta, a gépkocsivezetők profik, előzékenyek, szolgálatkészek voltak. Nekik is köszönet !
Csodálatos tájakon jártunk, rengeteg hajdan művészettörténetből tanult nagy mester alkotásait láthattuk "élőben". Érdekes volt Szerb Antal: Utas és holdvilág című könyvének helyszíneit személyesen bejárni.
Mindent összevetve az Önöktől megszokott kiváló minőséget kaptuk.
Fogadják őszinte jókívánságainkat, munkájukhoz további sikereket és jó egészséget kívánunk.
Szeretettel: dr.K.A. és K.J.

Bővebben

Ég és föld között - Umbria mesés vidékén 2019. május 1-5.

Tisztelt Vivaldi Travel!
Felejthetetlen napokat töltöttünk május első hetében Olaszország "zöld szívében", Umbria tartományban. Hálás köszönetemet fejezem ki a tartalmas programért az utazásszervező irodának, a lebonyolításért pedig fáradhatatlan idegenvezetőnknek, Végh Lillának, aki 5 napon át kísérőnk volt a "nagy utazás" alatt, amely visszavezetett bennünket a középkorba. Lilla vezetésével és a csodás kék árnyalatú buszunkat vezető Attila és Sanyi segítségével sorban kerestük fel a középkorból "itt maradt" ódon hangulatot árasztó, varázslatos kisvárosokat. Mindig az utóbb megtekintett város kerített minket hatalmába, úgy éreztük ez már felülmúlhatatlan, aztán a következő helyszínen átértékeltük korábbi benyomásainkat, és a végén mi magunk sem tudtunk volna egy "első számú kedvencet" megnevezni a látottakból.
Még egyszer köszönöm/köszönjük Lillának a szakmai felkészültségét, rátermettségét és azt is, hogy idősebb útitársainkat is mindenben támogatta. Ugyancsak köszönet illeti Attilát és Sanyit a biztonságos vezetésért, az utasok irányában tanúsított udvarias és előzékeny magatartásukért.
Ezt az utat csak ajánlani tudom mindenkinek, aki hozzám hasonlóan szereti Olaszországot, és a középkor hangulata iránt sem érzéketlen.
Üdvözlettel: dr. K. É.

Bővebben

Hétvége Velencében 2019. április 19-21.

Tisztelt Utazási Iroda! A velencei utazásunk nagyon jól sikerült. A Vivaldi Travel szervezése fantasztikus volt. Minden percre pontosan működött. Gyönyörű helyeken jártunk! A  programok, az idegenvezető  a buszsofőrök  minden tekintetben a helyzet magaslatán. A szálloda is megfelelő volt. Tiszta rendezett. A reggeli lehetett volna bőségesebb, választékosabb, de megtudtuk, hogy az olaszoknál nem a reggeli a legfontosabb étkezés. Ha tehetjük, biztos a Vivaldival utazunk ismét!

Bővebben