Vivaldi Travel
Négy évszakban utazunk

1065 Budapest, Révay u. 14.
Nyitva: Hétfő/Szerda: 9-18:30 h
Kedd/Csütörtök/Péntek: 9-17 h
Szombat: 9-13 h

Most zárva

Rólunk írták

Olaszország

Észak-Olaszország gyöngyszemei - 2018. április 28 - május 1.

Köszönjük az élményt, az Észak-Olaszország gyöngyszemei út fantasztikus volt. Az idegenvezető, a buszunkat vezető páros, a helyi idegenvezetők mind szuperek voltak, és természetesen a szervezés is tökéletes volt, mint mindig! Örök élmény volt látni az Utolsó vacsorát.
P. János

Bővebben

Barangolás toszkán tájakon 2018.április 26-május 1.

Tisztelt Vivaldi Travel!
A „Barangolás toszkán tájakon 2018. április 26-május 1.” programjukon vettünk részt, amely magas színvonalú szervezéséért és kivitelezéséért köszönettel tartozunk. Olyan csodás helyekre vittek el, olyan építészeti és természeti csodákat mutattak meg, hogy sok helyen azt éreztük, több időre lenne szükségünk az élmény befogadására. A gyakorlat azonban azt igazolta, hogy ehhez a tartalmas és változatos programhoz ez a megfelelő szervezés.
Külön köszönet illeti idegenvezetőnket, Dani Gabriellát, aki kitűnő szakmai felkészültsége és tárgyi tudása mellett mindig kedvesen, udvariasan, készséggel állt rendelkezésünkre. Egy busznyi utasból nagyon gyorsan egy jókedvű csapatot kovácsolt. Kedves Gabi! Élmény volt Veled utazni!
Meg kell említeni a kiváló ellátást Vinciben, a Monna Lisa Hotelben. Tökéletes volt a szállás, átlagon felüli vendéglátásban részesültünk Erikától és csapatától. Sokáig fogjuk még emlegetni, hogy milyen finomakat ettünk ott.

A Vivaldival ismét remek utunk volt! A Vivaldi továbbra is a „mi utazási irodánk”. További jó munkát és sikereket kívánunk!

Üdvözlettel: G.J.

Bővebben

Barangolás toszkán tájakon 2018. április 26-május 1.

Kedves Vivaldi Travel!
Köszönetünket szeretnénk kifejezni a május 1-jei hosszú hétvégére szervezett "Barangolás toszkán tájakon" elnevezésű útjukkal kapcsolatban. 5. alkalommal utaztunk Irodájukkal, és most sem csalódtunk. A szervezés szokás szerint magas színvonalú és tökéletes volt. A táj csodálatos, az idő remek volt. A gépjárművezetők, Lajos és Attila mellett mindvégig biztonságban érezhettük magunkat. Dani Gabriella idegenvezető munkájával maximálisan elégedettek vagyunk. Gabi nagyon nagy tudású, jól felkészült, segítőkész, türelmes és humoros. Mindenkire odafigyelt, mindenkit ellátott jó tanácsokkal, az ő személyisége nagyban hozzájárult ahhoz, hogy az utasok szinte már a 2. napra egy összetartó csapattá kovácsolódtak.
Ismét sok szép élménnyel gazdagodtunk, és már tervezgetjük a következő utunkat a Vivaldival!:)
P. Ildikó és P. Mária
 

Bővebben

Itália szívében: Róma, Firenze, Velence 2018. április 26-május 1.

Tisztelt Vivaldi Travel!
Más iroda által szervezett buszos utazás és az Önökkel töltött Krakkói kirándulásom után, egyértelmű volt, hogy Olasz ország bemutatásában, kollegáikat hívom segítségül.

Magam és édesanyám nevében is köszönetemet kívánom kifejezni a szervezett „Itália szívében” utazásunk kapcsán (2018.04.26-2018.05.01). Talán szokatlan a mai társadalomban az, hogy a jónak is hangot adunk, de éppen ezért láttam szükségesnek, hogy ne csak elégedetlen szavak, hanem pozitív vélemények is teret kapjanak.

Utazásunk során mindent megkaptunk, ami a szerződésben foglaltatott, és azon felül is számtalan élménnyel gazdagodhattunk.

De ami az utunkat igazán élvezetessé tette az a kedves, nagyon felkészült, választékos kommunikációs készséggel, empatikus, határozott, jó vezetői erényekkel rendelkező idegenvezetőnk volt. Nagyon tetszett, hogy szinte folyamatosan tájékoztatott minket, hogy éppen aktuálisan mit látunk és rajta keresztül, az azzal kapcsolatos történelmi eseményekbe is beleláthattunk. Elképesztő tudással rendelkezik, és ami fontos, hogy valóban az látszik rajta, hogy élvezi a munkáját. Nagyon lelkiismeretes volt, aki az utasok minden kívánságát, problémáját megoldotta, elintézte a másnapi programokat, a  helyi idegenvezetőkkel leegyeztetett mindent. Éreztük, hogy vigyáz ránk ebben a számunkra idegen országban.

Andrea, a felmerült rendkívüli helyzetekben is a tökéletesen teljesített. Mindenki tudja, hogy nehéz 52 embert egyformán kezelni, irányítani, hiszen mindenkinek más az elvárása a másikkal szemben. Így nehéz egyformán jót tenni az utasokkal.

Tárgyi, történelmi tudása is nagyon jó volt, minden (néha kicsit buta) kérdésünkre  is tudott válaszolni, és türelmesen bánt mindenkivel!

Ami még számomra nagyon hitelessé tette az egészet, hogy Andrea segítsége mellett, Olasz országban élő, magyar idegenvezetők mutatták be az aktuális város nevezetességeit, meséltek helyi szokásokról, érdekességekről, amit csak azon személyek ismerhetnek igazán, akik kint élnek.

Nem szabad megfeledkeznünk két gépkocsivezetőnkről sem. Akik teljes utazás időtartama alatt kifogástalan modorral, nagyon jó technikai és biztonságos vezetési tapasztalattal és nem utolsó sorban, jó helyismerettel rendelkeztek.

Szinte minden technikai dolog / étkezések, közlekedés megszervezése, szobák kiosztása.../precízen működött. Lido di Jesolóban a szállás nagyon kényelmes volt. Róma melletti szállásunk is a mi szobánkon kívül, a három csillaghoz mérten, nagyon szépek, tiszták voltak, (itt a szerencsétlenségünk okozhatta, hogy a mi szobánk volt egyetlen, ami a többi utastársunk szobájához képest alul maradt.) Természetesen, Andrea itt is megpróbált a lehetőségeihez mérten megoldást keresni problémáinkra. Az ételek finomak, a személyzet pedig mosolygós és segítőkész volt. 
A tervezett program teljesen megvalósult. Persze a pozitív összképet az is erősíti, hogy az időjárás a kedvünket kereste.

Még egyszer nagyon köszönöm a profi szervezést és lebonyolítást és azt, hogy a Vivaldis  csapat azon fáradozott, hogy minél szebbé és emlékezetesebbé tegyék az utunkat.

Sok sikert kívánok valamennyi érintett munkatársuknak.
Következő buszos kirándulásunk kapcsán is Önöket válasszuk.

Köszönettel, 
G.Tünde

Bővebben

Barangolás toszkán tájakon 2018. április 26-május 1.

Tisztelt Cím!
1.-n érkeztünk haza a Barangolás Toszkán tájakon útjukról - bár szívesen maradtunk volna még pár napot. Mint már annyiszor, most is csak dícsérni tudok. Egy fantasztikus idegenvezető - Dani Gabriella - , kiváló gépkocsivezetők, szenzációsan jó idő, és meseszép vidék. Kell ennél több? Igen , Vinciben Erika, aki igazi olasz "Mamma"-ként körbejárt bennünket. Nagyon jól éreztük magunkat, köszönjük!
Üdv, K.E.

Bővebben

Barangolás toszkán tájakon 2018. március 28-április 2.

Tisztelt VIVALDI TRAVEL UTAZÁSI IRODA!
Utasaik voltunk a Barangolás toszkán tájakon 2018. március 28 - április 2. programon. Magam és barátaink nevében szeretném megköszönni SIMÁK JULIANNA idegenvezető kimagasló munkáját.
Tisztelettel:
N. Jánosné

Bővebben

Itália szívében: Róma, Firenze, Velence 2018. március 13 - 18.

Tisztelt Vivaldi Travel!

Néhány napja érkeztünk haza az „Itália szívében: Róma, Firenze, Velence” útról. A program végig nagyszerű volt.
Az idegenvezető -Júlia – hihetetlen energiáról és felkészültségről tett tanúbizonyságot, öröm volt őt hallgatni. A kinti idegenvezetők is jó kalauzaink voltak. A sofőrök vagányak, de biztonságosak.
Összességében: már az előzetes szervezésben -az iroda részéről -, majd végig éreztük az Önök törődését. Köszönjük.
Tisztelettel:
L. I.

Bővebben

Barangolás toszkán tájakon 2018. március 28-április 2.

Kedves Vivaldi Travel!
Tegnap érkeztünk haza Toscanaból, és szerettem volna egy rövid összefoglalót írni Önöknek, amíg friss az élmény. :)
Sosem utaztam még utazási iroda segítségével, és sosem utaztam még egyedül. Most mégis úgy döntöttem, hogy belevágok, és ehhez az Önök irodáját választottam, amit nem bántam meg. :)
Elmondhatatlanul csodálatos élményekkel jöttem haza, csodálatos helyeken jártunk, és bármennyire is gondolkodom, negatív kritikát nem tudok megfogalmazni. Julika, az idegenvezetőnk igazi profi volt, úgy mesélte el a városok és látnivalók történelmét, hogy az valóban magával ragadott és biztos, hogy egy  életre megmarad. :) A  Fiúk ( Lali és Attila) kifogásolhatatlan sofőrök és nagyszerű emberek, igazán jó társaság jött össze. :) Vinciben Erika és a személyzet szintén kitett magáért, az ételek, a szállás, mind-mind tökéletesek voltak.
Csatolok néhány képet, melyek, ha tetszenek, szabadon felhasználhatók.
Köszönöm szépen a munkájukat és további sok sikert kívánok!
Üdvözlettel,
M. Katalin​​​​

Bővebben

Itália szívében: Róma, Firenze, Velence 2017. október 31 - november 5.

Tisztelt Vivaldi Travel!

Szeretnem megkoszonni a nagyon jol szervezett Roma-Pompei-Vatikan turat. Nagyon jo szervezes volt, remek szallasokat kaptunk. Okt 31-nov 5 kozott volt a turank, nagyon jo volt az idegenvezetonk. Nagy elmeny volt szamomra 25 ev utan viszontlatni Romat es Pomeit.
Nagyon koszonom.

Tisztelettel
Dr Gy. Peterne

Bővebben

Szilveszter Toszkánában 2017. december 28 - 2018 január 1.

Tisztelt Vivaldi Travel! (4 évszakban utazunk!)

Sokad magammal örömmel vettem részt a Toszkán Szilveszter 2017 utazásukon, ahol Horváth Zoltán idegenvezetésével remek időt töltöttünk együtt. Az utazás alatt az időjárás (oda és vissza is) valóban 4 évszakban szórakoztatott bennünket, de ezt azonnal elfelejthettük, mert az ott tartózkodásunk ideje alatt tavasz volt! A program remek volt, a csoport pontos, a szállásunk a szó legszorosabb értelmében családias, Zoli pedig igazi pedagógusként vezényelte a csapatot. A vonatos utazásunkon 4-5 kocsin keresztül is biztos kézzel (és a Vox készülék segítségével) gardírozta a firenzei kirándulás fáradalmait vidáman kipihenő megfáradt honfitársakat! A Szilveszter éjjel, a csodás vacsorával, a Vivaldi borával, a remekül megszervezett tombolával, a zenészekkel pompásan sikerült! Többen nyugtáztuk, hogy az utóbbi évek legsikeresebb évzárása volt! Köszönjük szépen!

Köszönettel,
O. Bori

Bővebben

Toszkána vidéki bája 2017. július 11-16.

Szép napot kívánok !

Július 11-től 16-ig részt vettem az Önök által szervezett utazáson.
Egy kissé megkésve szeretnék néhány sorban referálni.
Remek volt a szervezés !
Ez a csillagtúra megoldás nagyon jó ötlet volt, hogy a környékbeli látnivalókat így tekintette meg a csoport. Nem kellett minden nap csomagolni, korán kelni... 
A Chianciano Termei hotel minden szempontból remek volt. A másik is elfogadható volt arra az egy éjszakára, amit ott töltöttünk. 
Ami a programokat illeti azzal se volt különösebb gond. 
Kisebb problémák szinte minden társas utazáson adódnak, de nem hiszem hogy ezek nagy gondok lennének.
Idegenvezetőnk ( Simák Julianna ) profizmusával, kedvességével, nagy szakmai tudásával mindent megoldott, orvosolt. Nagyon korrekt volt, simán, gördülékenyen bonyolított mindent. 
Elégedetlenkedők mindig vannak, most is volt olyan aki állandóan hőzöngött, ( még akkor is ha nem volt jogos ) próbált másokat is hergelni. 
De aki a kákán is csomót keres...
A helyi idegenvezetők is mindent megtettek, hogy elégedettek legyünk, a városukból megmutatták azt, amit a rövid idő alatt lehetett. 
Az autóbusz kényelmes volt, a vezetők udvariasak, kedvesek és biztonságban érezhette magát az ember.
Gratulálok és köszönöm a munkájukat.
Tisztelettel: P. Ildikó Judit

Bővebben

Barangolás toszkán tájakon 2017. október 18-23.

Vivaldi Travel Vezetőjének
Tisztelt Hesz Éva Asszony!
Barangolás Toszkán Tájakon – X.18-23-ig – programon vettem részt.Gyönyörü tájakon jártunk, csodálatos középkori városokat látogattunk.Külön köszönetemet fejezem ki Juhász Gábor idegenvezető felkészültsége, szines és érdekes beszámolóiért. Ugyancsak köszönet a gépkocsivezetőknek, akik figyelmes, kedvességükkel vigyáztak ránk. Az Iroda munkatársainak is köszönet: a szervezés és a kivitelezés remek volt. Szeretném megjegyezni, a további utak alkalmával – ha lehetséges – a farm látogatását ne az utolsó estére szervezzék.Mindennel meg voltunk elégedve, a társaság nagyon jól érezte magát, összejöttünk, barátságok alakultak ki.Ha ez a második nap lett volna, akkor ez a rovábbi napokra is kihatással lett volna. Önnek és az Iroda munkatársainak köszönet ezért a felejthetetlen utért.
Üdvözlettel: P. Sándorné

Bővebben

Ég és föld között - Umbria mesés vidékén - 2017. október 19-23.

Októberben 5. alkalommal voltunk az Önök szervezésében, most egy "csemegét" választottunk, Umbria mesés vidékein jártunk Simák Julikával. Dícséret illeti Önöket, mert a Vivaldi talán az egyetlen olyan magyar utazási iroda, amelyiknek Olaszországról nem csak Velence, Róma,Firenze és Nápoly jut az eszébe.Ez az út is bizonyította, hogy Spoleto vagy Perugia is lehet olyan érdekes, mint bármely felkapott olasz turisztikai célpont, pláne ha olyan értő "cicerone" segít megismerésükben, mint Julika, aki többet tud Olaszországról, mint az olaszok. Jövőre a másik "csemegét" a Toszkána vidéki bája utat választjuk!

Üdvözlettel: F. István

Bővebben

Itália szívében: Róma, Firenze, Velence - 2017. augusztus 15-20.

Kedves Vivaldi Travel Csapata!

Augusztus 15 és 20 között részt vettünk az itáliai utazáson az Önök szervezésében. Felejthetetlen élményekkel és ismeretekkel gazdagodtunk. A szervezés most is fantasztikus volt, az idegenvezetés szintén. Horváth Zoltán példátlan tudásról és ezzel párhuzamosan hihetetlen emberségről tett tanúbizonyságot. Minden felmerülő kérést/gondot megoldott. Az utazást nagyon biztonságossá és megnyugtatóvá tették az autóbuszvezetők: Pap Lajos és Fejes Attila. Az Ő munkájukat is köszönet illeti. A jövőben is kizárólag Önökkel utazunk, mert egyszerűen a legprofibbak. Viva Vivaldi Travel!!!
Még egyszer köszönjük az élményeket!

Üdvözlettel Üveges család

Bővebben

Barangolás toszkán tájakon 2017. október 18-23.

Kedves Vivaldi Travel Utazási iroda!

Ismét köszönetünket szeretnénk kifejezni, a Toszkán barangolások utazásunkkal kapcsolatban!
Fantasztikus helyeken jártunk és felejthetetlen élményekben lehetett részünk, a remek programoknak köszönhetően!
Szállásunk remek volt, barátságos, hangulatos szálloda és Erika a legcsodálatosabb házigazda!
Dani Gabriella idegenvezetőnk szakmai tudása páratlan! Nagyon kedves, figyelmes, humoros és segítőkész volt!
Sofőrjeink (Fejes Attila és Pap Lajos) mellett biztonságos útunk volt!
Köszönjük, hogy ismét csodálatos utazásunk volt!
További sikeres munkát kívánunk Önöknek!

Üdvözlettel:
M. András és N. Zsuzsa

Bővebben

Itália szívében: Róma, Firenze, Velence - 2017. szeptember 26 - október 1.

Tisztelt Vivaldi Travel!

Az elmúlt héten részt vettünk az Itália szívében útjukon. Felejthetetlen élményekben volt részünk, az út minden pillanatát élveztük. Elismerés illeti a program összeállítóját. Kiemelném idegenvezetőnk Marczinek-Gordon Ágnes kiváló munkáját. Szakmai tudása, felkészültsége, kedvessége csak dicséretet érdemel. A helyi idegenvezetők (Anett, Ágnes, Éva) szintén profi munkát végeztek. Köszönet illeti a két gépkocsivezetőnk Lajos és Attila munkáját, akik mindvégig jókedvűen, nagy rutinnal, biztonságosan vezettek, a néha kaotikus közlekedési viszonyok mellett is. Nagyon jó utastársaink voltak, mindig mindenki ott volt a megbeszélt időpontokban.
Nem először utaztunk Önökkel és reméljük nem is utoljára. Várjuk a jövő évi ajánlatukat.
További munkájukhoz sok sikert kívánunk!

Üdvözlettel:
M.Sz.Mária és férje

Bővebben

Dél-Itália kincsei 2017. szeptember 4-10.

Tisztelt Vivaldi Travel Utazási iroda Munkatársai!
Szeptember 4.-én az Önök ajánlatát igénybe véve egy igazán jól sikerült, jól szervezett 1 hetes utazáson vettünk részt Nápoly, Capri,Sorrento útjukon. Második alkalommal utaztunk az Önök irodájával, és mindkét utazás során csak kellemes, nagyon jó élményekkel gazdagodtunk. Mison Andrea volt minkét utunk idegenvezetője, felkészültsége minden igényt kielégítő. Türelme határtalan, kedvessége és segítőkészsége köszönetet érdemel. Nagyon sok olyan információval gazdagította a társaságot, amikhez egyébként nem lehetne hozzájutni. Nagyon köszönjük neki. Köszönet illeti a buszsofőrök munkáját is. Minden elismerésünk a profizmusuknak, köszönjük a kedvességüket, a jó hangulatukat, humorukat, amivel színesítették az utazást.
A tranzit szállások tiszták, jók voltak, az étkezés számunkra bőséges és ízletes volt. A szervezés szinte tökéletes volt. Summázva: nagyon jó hangulatú, jó társaságban eltöltött, igényes utazást kaptunk Önöktől. Ezer köszönet érte. Ha valamikor szervezett utazást választunk, az Önök irodáját fogjuk továbbra is keresni, és ajánljuk mindenkinek. További munkájukhoz sok sikert és nagyon jó egészséget kívánunk!
M. József és felesége

Bővebben

Itália szívében 2017. augusztus 15-20.

Kedves Vivaldi Travel Csapata!

Szeretném megköszönni ezt a fantasztikus 6 napot Itáliában!
Horváth Zoltán idegenvezető rendkívüli emberségről tett tanúbizonyságot az egész út során! Én elektromos mopeddel tudok hosszabb sétákat megtenni, amelyet erre az útra is vittem magammal.
Zoltán csodálatosan megszervezte, hogy a metrón és a vonaton is betudjam vinni az adott város központjába ezt a járgányt és végigfigyelte velem együtt a járdaszegélyeket, hogy hol tudok gördülékenyen közlekedni.
A Vatikáni Múzeumba pedig külön végigkísért az édesanyámat és engem segítve a lépcsőkön való le- és feljutást a mopeddel.

Még egyszer nagyon köszönöm neki a figyelmességet és a kedvességet!

Üdvözlettel:
I. K.

Bővebben