Vivaldi Travel
Négy évszakban utazunk

Irodánk a személyes ügyintézést visszavonásig szünetelteti.
Otthoni munkavégzéssel dolgozunk, munkanapokon 9.00-17.00 óra között.

Rólunk írták

Olaszország

Itália szívében 2022. június 1-6.

Tisztelt Vivaldi Travel!
2022.06.01.- 06 között egy csodálatos utazáson vettem részt. Mester fokon szervezett, informatív, rengeteg élményben gazdag úton vettem részt. Gábor a buszvezető helyi ismerete és vezetéstechnikája biztonságot és tökéletes utazási élményt nyújtott. Az idegenvezető Zeisler Heléna tudása, kedvessége, Olaszország iránti szeretete, türelme és még sorolhatnám annyi élményt, információt adott, hogy nem lehet szavakba foglalni. Köszönet érte. A szállodák rendben voltak, minden jó volt vele. A kinti idegenvezetők tudása és idegenvezetése profi. Egy szóval mindenki menjen el erre az útra. Én már kinéztem a következő olaszországi utamat a Vivaldi Travel irodánál. Üdvözlettel: Fülöpné utas

Bővebben

Velence, az Adria királynője 2022.június 3-6.

Tisztelt Vivaldi Travel!
A pünkösdi hosszú hétvégén élményekben gazdag velencei úti célú utazáson vehettünk részt, az út során végig nagyon jól éreztük magunkat. Ezúton szeretnénk kifejezni köszönetünket valamennyi munkatársuknak a professzionális szervezésért, a programok összeállításáért. Külön kiemelném Paulo Eszter kiváló szakmai felkészültségét, aki a kulturális élmények mellett figyelmességet, türelmet, igazi vezetői értéket is közvetített az utazók számára. Az ügyfélélményt emelte, hogy Nagy Gabriella és Fülöp Ferenc autóbusz vezetők jóvoltából utunk során végig biztonságban érezhettük magunkat. Bízom benne, hogy hamarosan lehetőségünk nyílik az Önök által szervezett másik utazáson is részt venni. Üdvözlettel:H-né Mária és P. Erzsébet

Bővebben

Velence, az Adria királynője 2022.június 3-6.

Tisztelt Utazási Iroda!
Mint régi törzsutasuk, szeretném köszönetemet kifejezni a jún. 3-6 közötti velencei útért, amelyen 3 unokámmal vettem részt és nagyon jól éreztük magunkat. Elsősorban Pauló Eszter idegenvezetőnek jár köszönet a felkészültségéért, szervezéséért és a programok sikeréért. Köszönjük a gépkocsivezetők munkáját is. Kényelmes volt az autóbusz, jó a szálloda, a 2 vacsora és a programok  kiválasztása és időbeosztása is. Szívélyes üdvözlettel Dr. E.J-né  

Bővebben

Barangolás toszkán tájakon 2022. június 1-6.

Tisztelt Vivaldi Travel!
Tegnap érkeztünk meg a Toscanai útról! Csodálatos élmény volt. A tervezés, a szervezés, a programok nagy élményt nyújtottak. Idegenvezetőnk Vég Lilla nagy tudásával, humoros előadásával növelték az út szépségét. Lilla mindig toppon volt! Ha jegyet kellett venni, ha valaki rosszul lett, ha ragtapaszra volt szükség, vagy hol mit együnk.
Köszönet a sofőröknek, akik biztonsággal vezették a buszt, minden reggel biztosították a tisztaságot. 
Szívesen ajánlom másoknak is irodájuk által szervezett utakat. Üdvözlettel Sz. Istvánné 

Bővebben

Velencei karnevál 2022.február 25-27.

Tisztelt Vivaldi Travel!
2022.02.25-27 között vettünk részt az Önök által szervezett, Velencei Karnevál utazásukon, mely csodálatos élményekkel töltött fel bennünket.
Az utazás során megtapasztaltuk idegenvezetőjük, Paulo Eszter magas színtű felkészültségét, valamint Pintér Gábor buszsofőr, kellemes vezetési stílusát.
Mindkettőjüknek köszönet a kellemes hétvégéért, és a szerencsés hazaérkezésért.
Oly annyira nem csalódtunk a Vivaldi Travel szervezésében, hogy egy következő útra már be is fizettünk. Köszönettel:  Ani, Imre

Bővebben

Itália szívében 2021. október 27-november 1.

Kedves Vivaldi Dolgozók! Buongiorno a tutti!

Eltelt néhány nap, mióta hazaértünk az Itália szívében csoportos útról, picit leülepedtek az élmények, itt az ideje, hogy visszajelzést adjak az útról.
Ha egy szóban kellene megfogalmazni: csoda!
Tökéletes, pontos, maximálisan profi módon megszervezett útban lehetett részünk, amit nagyon köszönünk!
Tisztában voltunk vele már induláskor, hogy egy olyan útra fizettünk be, ami csupán ízelítőt nyújt azokból a gyönyörűségekből, melyeknek tárháza Olaszország.
És elmondhatom: visszatérünk!
Külön hadd ejtsek szót Zeisler Heléna Kolléganőjükről:
Heliről csakis szuperlatívuszokban beszélhetek. Bár kemény tempót diktált - amire időszűke miatt volt szükség - , mégis nagyon rugalmasan, segítőkészen állt minden kérésünk, igényünk elé. Profin koordinált mindent, mindig volt egy-egy kedves szava, története az út során, finom, intelligens humorával szórakoztatott bennünket, szakmaisága, felkészültsége, tudása pedig vitathatatlan. Külön köszönetet szeretnék neki mondani azért, ahogyan saját fáradsága ellenére tökéletesen, a csoport minden tagjának emberi tényezőjét külön-külön figyelembe véve "levezényelte" az utazást.
Rengeteg információval, ismerettel gazdagodhattunk általa Itáliáról, kultúráról, történelemről, sőt ízelítőt kaphattunk az olasz nép szokásaiból is.
Összefoglalva: csodás, gazdag élményekben, sok-sok nevetésben, vidámságban volt részünk és biztos vagyok benne, hogy következő utazásunknál is igyekszünk az Önök irodáját választani.

Hálásan köszönünk mindent profi sofőrünknek, Gábornak és a kint élő Idegenvezetőknek is! Üdvözlettel: Erika és Sára

Bővebben

Hétvége Velencében 2021.augusztus 20-22.

Tisztelt Utazási Iroda!
Múlt hónapban vettünk részt a Hétvége Velencében elnevezésű utazáson. Nagyon köszönjük Eszternek, hogy könnyedén, zökkenőmentesen sok-sok ismeretet megosztva vezette végig a programot. 
Az élmények örökkre velünk maradnak. Üdvözlettel:N. Krisztina

Bővebben

Dél-Itália kincsei 2021. augusztus 2-9.

T. Vivaldi Travel Utazási Iroda!
Az augusztus 2-9.-g tartó Dél-Itália kincsei útjukon férjemmel vettünk részt. Ezúton szeretnénk megköszönni a rendkívül dús, jól megszervezett programot, a csodálatos utat, amelyben Önök által részünk lehetett! Olyan gyönyörű helyeken voltunk, ami többször könnyet csalt a szeműnkben örömünkben! Nagyon elégedettek voltunk a szállásokkal és az ellátással is! Külön köszönetet szeretnénk mondani Mison Andrea idegenvezetőnknek, akinek szakmai tudása, kedvessége, segítőkészsége felülmúlhatatlan! A helyi idegenvezetőnktől, Ágikától is nagyon sok információt tudtunk meg, Ő is nagyon kedves, segítő kész volt a csoporttal szemben! A gépkocsivezetőinknek is köszönettel tartozunk a kedvességükért, segítőkészségükért, továbbá azért, hogy biztonságosan vezettek a legnehezebb helyeken is! Igazán nem volt mindig könnyű dolguk, legfőképpen Gábornak aki több időt töltött velünk!
Kívánunk az Irodának további szebbnél, szebb utak megszervezéséhez jó munkát, sok sikert, erőt, egészséget!
Szívesen ajánljuk ezt a csodálatos utat bárkinek! Mi nem igazán szoktunk visszamenni, ahol már jártunk, mindig új csodákat keresünk, de ide már most is szívesen visszamennénk!
Mi biztos, hogy részt fogunk venni másik útjaikon is!
Tisztelettel: B. Lászlóné

Bővebben

Hétvége Velencében 2021.augusztus 20-22.

Kedves Eszter!
Nagyon szépen köszönjük a csodálatos velencei hétvégét!
Külön köszönet a hihetetlenül sok történelmi, földrajzi, művészettörténeti ismeretekért, amivel az út során kiegészítette a látnivalókat! Igazán felejthetetlen élményben volt részünk!
Üdvözlettel Mária és Lilla

Bővebben

Szilveszter Toszkánában 2019. december 28-2020. január 01.

Kedves Vivaldi csapat!
Nagyon remek hangulatú Szilveszter Toszkánában elnevezésű utazás áll mögöttem Horváth Zoltán idegenvezető tapasztalt és információdús irányításával.
A sok-sok csodálatos program, illetve a szilveszteri mulatság (a helyi zenekarral, Erika csodálatos vendéglátásával és a Vivaldi borával) remekül zárta az évet, és megerősített abban, hogy nem hiába választom Önöket sokadjára, immár tényleg négy évszakban. Az utazás alatt az időjárás mindvégig kegyes volt hozzánk, így olyan csodálatos élményben volt részem, amire nagy örömmel gondolok vissza. A pisa-lucca-livornoi kirándulás gyöngyszeme volt ennek az öt napnak, ahogy az az információáradat is, amit az utazás során Zoltán átadott nekünk a buszon. 
Köszönöm Önöknek a 2019-es évet, folytatás 2020-ban! Eszter

Bővebben

Észak-Olaszország gyöngyszemei: Garda-tó és Milánó, 2019. szeptember 5-8.

Kedves Vivaldi!
Nagyon szép úton vettem részt az iroda szervezésében Észak.- Olaszország gyöngyszemei : Garda tó és Milánó néven, szept 5 - szept. 8. között. A hideg, esős, zord időt nagyban ellensúlyozta az idegenvezetők egyik királynője: Dani Gabriella. Mindig vidám, mosolygós, kiegyensúlyozott, humoros volt. Egyszóval fantasztikus! Én már másodszor utaztam vele az iroda szervezésében. Nagy tudású, jó előadó sok ismeretet közlő, gondoskodó. Most sem csalódtam benne! Nagyon szép élményeim vannak Vikivel kapcsolatban is, aki Veronát mutatta be nekünk. Köszönet a gépkocsivezetőknek, Attilának és Sanyinak, akik mindent megtettek értünk. Udvariasak voltak, segítettek mindenkinek. Én csak a Vivaldival utazom! Köszönöm a lehetőséget! T- né J Ági

Bővebben

Aktív kikapcsolódás a Dolomitokban 2019. július 7-12.

Kedves Vivaldi Travel!
Nagy vágyam volt, hogy a szépséges Dolomitokban túrázhassak! 2019. március elején, amikor rábukkantam a neten "Az aktív kikapcsolódás a Dolomitokban" programjukra, akkor azt mondtam, hogy EZ AZ, AMIT KERESEK! Nagyon tetszett a program, annál is inkább, mert mindenki korlátait ismerve válogathatott a külónböző nehézségű túrák, valamint programok között. Remek volt a szállás, étkezés.. Külön köszönet Robinak, aki ezt a fantasztikus programot összeállította és mint túravezető, idegenvezető ( egy személyben ) maximálisan, nagy lexikális tudással, segítőkészséggel látta el feladatát. Köszönet a Vivaldi csapatának, akik nélkül ez a gyönyörű út nem jöhetett volna létre.
Bízom abban, hogy jövőre (2020-ban) ismét túrázhatok Önökkel a Dolomitokban!
Üdvözlettel és köszönettel: O-né 

Bővebben

Itália szívében: Róma, Firenze, Velence 2019. augusztus 15-20.

Tisztelt Vivaldi Travel csapata!
Szeretném megköszönni az utazási irodának a remek szervezést, melyet a Róma Itália szíve út alatt megtapasztalhattam. CZAKÓ ZSOLT kiváló idegenvezetői tapasztalata, kiváló szakmai felkészültsége és empátiája tette ezt az utat felejthetetlenné. Minden utasnak Zsoltot kívánom idegenvezetőnek az utazásaik során. Későbbiekben is a Vivaldi Travel utazási irodát választom. Tisztelettel: S. Adrienn

Bővebben

Itália szívében: Róma, Firenze, Velence 2019. augusztus 15-20.

Tisztelt Hölgyeim, Uraim!
Szeretném megköszönni (lányom nevében is) a Vivaldi travel összes dolgozójának és legfőképpen Czakó Zsolt idegenvezetőnek továbbá a busz vezetőknek az áldozatos munkájukat és az igazán professzionális tervezést, szervezést, kivitelezést, amivel az Itália szívében utunkat felejthetetlen élménnyé tették.
Örülünk, hogy a Vivaldi Travelt választottuk, a jövőben is Önökkel utazunk! Ismételt köszönet mindenkinek!
Üdvözlettel: M. László

Bővebben

Aktív kikapcsolódás a Dolomitokban 2019. július 7-12.

Tisztelt Vivaldi Iroda,
Ezúttal is szeretném jelezni hogy egy fantasztikus úton vettem részt az Önök Aktív Dolomitok túráján. Az idegenvezető-túravezető Robiról csak szuperlativuszokban tudnék beszélni mind szakmailag mind emberileg.
A csoport zseniális volt, a program tökéletesen lett összeállítva, a szállás tökéletes volt számunkra.
A programok során többször is volt alternatíva, könyebb, nehezebb túra illetve viaferrata, ezekben az esetekben jó lett volna még egy csoportkisérő mivel volt hogy kicsit elbizonytalanodtunk és ilyenkor Robit kellett telefonon hívnunk. Esetleg még részletes túratérképek kiosztása is hasznos lehetett volna.
Kérem engedjék meg hogy őszintén gratuláljak mert még soha nem éreztem magamat ilyen jól egyetlen egy társas úton sem, amennyiben jövőre terveznek hasonló túrautat (vagy akár hoszabbat is ) akkor mindenképpen érdekelne.
Munkájukat megköszönve.Üdvözlettel: G.Zs.

Bővebben

Dél-Itália kincsei 2019. július 1-7.

Tisztelt Utazási Iroda...... Tegnap jöttem haza az Önök által szervezett Dél Itália kincsei utazàsról.Szeretnèm megköszönni Mison Andinak a felkèszült idegenvezetèst nagyon sok érdekes információval lettem gazdagabb segítőkèsz nagyon felkészült figyelme mindenre kiterjed..... gyönyörű volt minden szállás finom volt minden étel a kiszolgálás. A sofőreink Attila ès Lali szintén nagyon segítőkèszek voltak vezetési stílusuk teljesen megfelelt. Minden elismerésem az ővék ès mégegyszer szeretném Andinak minden megköszönni..... Csak Önökkel megyek legközelebb is .... ès màsoknak is Önöket ajánlom....... Kérem a vendègkönyvbe betenni ezt a dicsèretet köszönettel J-né K. Magdolna

Bővebben

Barangolás toszkán tájakon 2019. június 25-30.

Tisztelt Cím!
A 2019.06.25-30.között megszervezett Toszkánai úttal kapcsolatban szeretnék köszönetet mondani,mind a magam,mind H. Imréné utitársam nevében.Nagyon jól megszervezett út volt,nagyon szuper programokkal.
Külön köszönetet és dicséretet érdemel a vezetőnk,Dani Gabriella!Nagyon sok helyen jártunk már,de ennyire felkészült és mindenre figyelő,emberséges,és korrekt idegenvezetővel nem találkoztunk!Ő figyelt a vacsorai elhelyezkedésekre,az utcán a jobbratartásra/figyelemmel a szembejövő gyalogosokra/,mindenben abszolút profi kis nő!Le a kalappal előtte és az Iroda előtt,hogy ilyen fantasztikus emberrel dolgoznak.Amikor hazafelé jövet az egyik leszállási ponton leszálltam az autóbuszról,akkor név szerint búcsúzott el tőlem,természetesen a mikrofonba is bemondva!Nagyon jól esett tőle ez a gesztus!Köszönöm.
Kívánok kedves mindnyájuknak jó egészséget és még sok ilyen fenomenális jó utat.
Tisztelettel:Sz. Rozália

Bővebben

Itália szívében: Róma, Firenze, Velence 2019. június 5-10.

Tisztelt Utazási Iroda!
Az Önök által szervezett ITÁLIA SZÍVÉBEN: RÓMA, FIRENZE, VELENCE megnevezésű úton vettem részt a feleségemmel együtt 2019.06.05-06.10-ig.
Szeretném kifejezni köszönetemet és elismerésemet a szervezésben. kivitelezésben. Külön köszönet illeti meg az út személyzetét: MISON ANDREA idegenvezetőt, aki rendkívüli felkézültsége és szakmai tudása mellett a kedvességével és segítőkészségével emelte az út szinvonalát. Továbbá a két gépjárművezetőt: PINTÉR GÁBORT és TAKÁCS JÓZSEFET akik nagy tapasztalatú, rutinos vezetésük mellett kellemes humorú, jó közérzetet is biztosítottak az utunk folyamán.
Mindezek alapján kérem Önöket, juttassák el a fent említetteknek a köszönetünket, jó kívánságainkat.
Önöknek pedig a köszönetünk mellett további sikeres munkát kívánunk.

Bővebben