Vivaldi Travel
Négy évszakban utazunk

1065 Budapest, Révay u. 14.
Nyitva: Hétfő/Szerda: 9-18:30 h
Kedd/Csütörtök/Péntek: 9-17 h

Most zárva

Rólunk írták

Olaszország

Barangolás toszkán tájakon 2018. október 30-november 4.

Kedves Vivaldi Travel!Szeretnénk megköszönni a csodálatos hat napot, amit a Vivaldi Travel szervezésében tölthettünk Toszkán tájakon!A csoport első osztályú volt és szeretnénk külön kiemelni Horváth Zolit és a két sofőrt Lajosunkat és Attilát, valamint a házigazda Erikát, Alexet, Mókust (Andrist) és Salvatoret! Csodás volt, s bár a program sűrű, de élveztük minden percét!!!Rengeteg jó fotót készítettem, de ez az, amiben igazán minden benne van. Zoli elől a sienai zászlóval, a csoport, aki hűen követi és a jellegzetes Toszkán város.Köszönjük! Önökkel utazunk legközelebb is!!Üdvözlettel,Judit

Bővebben

Barangolás toszkán tájakon 2018. október 30-november 4.

Kedves Vivaldi Csapat!
Ezúton szeretnék köszönetet mondani a munkájukért.
Tegnap jöttem meg Toscanából és remekül éreztem magam!
Az idegenvezető a sofőrök és a hotel is kiváló volt, melyet az iroda profi munkája előzött meg.
Minden és mindenki a legnagyobb rendben tette a munkáját!!!!

Bővebben

Barangolás toszkán tájakon 2018. szeptember 4-9.

Kedves Vivaldi Travel Utazási Iroda!
Önökben nem lehet csalódni, programjaikat senki nem tudja felülmúlni. Most jöttem haza a Barangolás toszkán tájakon c útjukról. ( szept. 4 - 9. ) Hatalmas hálával tartozom Önöknek a szervezésért, az utazás kivitelezéséért és azért a munkáért melyet az utazók érdekében tesznek. Önöknek nagyszerű munkatársaik vannak! Dani Gabriella idegenvezető egyszerűen felülmúlhatatlan! Történelemből, földrajzból, művészettörténetből, gasztronómiából lenyűgöző a tudása. ( Én történelmet tanítok, de Ő új ismeretekkel gazdagította meglévő tudásomat. ) Kedves, közvetlen, aranyos, jó humorú, nagyszerű szervező, gondoskodó, a csoportot összetartó és segítő idegenvezető. Mindenki elégedett volt vele! A helyi idegenvezetőkkel, az ellátással, a gépkocsivezetőkkel is elégedett voltam. Irodájukat több embernek ajánlottam - népszerűsítem Önöket - de törzsutasként még pár utat bevállalok a Vivaldinál.
Jó egészséget kívánok valamennyi munkatársuknak! T - né J Ági

Bővebben

Hétvége Velencében 2018. augusztus 18-20.

Tisztelt Vivaldi Travel!
Résztvettem az Önök által szervezett hétvége Velencében elnevezésű programon., mely igen szervezetten zajlott. A busz kifogástalan volt, a sofőrök rendesek, barátságosak, a szálloda is nagyon tiszta, kényelmes, a reggeli bőséges, a személyzet előzékeny, kedves volt. Az idegenvezetők Ági, Budapestről kifelé menet elmesélt Gellért püspök történetét. Végig az út során általa gyarapíthattuk történelmi, földrajzi és geológiai ismereteinket, előadásai élvezetes stílusban, szabatosan megfogalmazva hangzottak el. Hasznos tanácsokkal látott el bennünket. Nagyon jól éreztem magam, s remélem, nem utoljára utaztam a Vivaldi Travellel! G.SZ.ZS.

Bővebben

Barangolás toszkán tájakon 2018. augusztus 7-12.

Kedves Vivaldi,
Ezúton szeretném megköszönni a lehetőséget, hogy részt vehettem a Barangolás Toszkán tájakon c. programotokon. 
Minden nagyon gördülékenyen ment, az idegenvezetőnk, Horváth Zoltán értette a dolgát, látszott rajta, hogy szereti amit csinál. Segítőkész volt és érdekesen mesélt a látnivalókról. Ugyanezek igazak a helyi idegenvezetőkre és a szállásadónkra is.
Az út csodálatos, érdekes és élvezetes volt.
Még egyszer köszönök mindnet. Üdvözlettel, B.E.

Bővebben

Római vakáció 2018. július 24-29.

Tisztelt Vivaldi Travel!
2018.07.24-29. között vettem részt feleségemmel és 16 éves lányommal a római vakáció nevezetű útjukon. Ferenc József után szabadon: minden nagyon szép, minden nagyon jó volt, és mindennel meg voltam elégedve.
Végül is, amit ígértek, az maradéktalanul teljesült. A program (bár kissé sűrű volt), de teljesen élvezhető. Köszönetemet fejezem ki a buszvezetőknek (Attila és Gábor), akik nagyon rutinosan juttattak el bennünket az éppen aktuális célhoz, és folyamatosan biztosítottak hideg italokat a nagy melegben. Minden elismerésem az idegenvezetők felé (Anett Rómában, Gina Firenzében), akik rengeteg információval tették teljessé a kirándulást. Horváth Zoltán tevékenységéről pedig csak szuperlatívuszokban lehet beszélni. Mindent precízen megszervezett, és nagy szakmai hozzáértésről tett tanúbizonyságot. Az utazás során folyamatosan, (de azért a pihenést is szem előtt tartva) adott tájékoztatást Olaszország múltjáról és jelenéről, az olasz emberek életviteléről, az olasz gasztronómiáról, sőt olasz nyelvleckében is részesített bennünket.
Mindhármunknak nagyon nagy élményt biztosítottak, köszönet érte! Nagyon szuper volt minden, tiszta szívvel ajánlom mindenkinek! Üdvözlettel:B. D.

Bővebben

Barangolás toszkán tájakon 2018. június 26-július 1.

Tisztelt Vivaldi Travel!
Ezúton szeretnénk megkérni önöket, hogy közvetítsék köszönetünket a "Barangolás Toszkán tájakon" (jún.26-júl.1.)nevű útjuk megszervezői és főleg lebonyolítói számára!Az idegenvezetőnk,Horváth Zoltán fantasztikusan vezényelte le ezt az utat! Pontossága, kedvessége, humora,tudása és fantasztikus hozzáállása rengeteg pluszt tett a csodálatos látnivalókhoz.A két buszvezető /Lajos és Attila/hihetetlen helyismeretről és gyors helyzetfelismerésről tett tanúbizonyságot!Precíz,pontos,humoros hozzáállásuk és  munkájuk az utazást valódi élménnyé tette!A Vinci szálláshely pedig telitalálat akárhonnan is nézzük!! Egy csipetnyi Toszkána....humorral, kiváló ételekkel, jó szobákkal!Egy szó,mint száz...Már tervezzük a következő utunkat a Vivaldi Travellel!Üdvözlettel a Kiss család!

Bővebben

Barangolás toszkán tájakon 2018. május 16-21.

T. Utazási Iroda !
Köszönjük a zsúfolt program ellenére nagyon gördülékenyen megszervezett utat.
Mison Andrea idegenvezetésével különlegesen kiváló  volt.
A helyi idegenvezetők is jól szelektálva adták át, mutatták meg a sok-sok érdekességből, szépségből, kultúrából a legfontosabbakat.
A Carrarai látvány nyűgözött le legjobban, bár nehéz választani a különböző városok, falvak és a toszkán táj szépsége közül.
A  szállással, étkezési lehetőséggel, kiszolgálással, figyelmességgel Vinciben messzemenően meg voltam elégedve. Erika a tulajdonos lelkes, kedves, figyelmes vendéglátó.
Minden percét élveztem ennek az útnak! Ez az út  kihagyhatatlan!!!!
Köszönettel D. Zoltánné

Bővebben

Észak-Olaszország gyöngyszemei - 2018. április 28 - május 1.

Köszönjük az élményt, az Észak-Olaszország gyöngyszemei út fantasztikus volt. Az idegenvezető, a buszunkat vezető páros, a helyi idegenvezetők mind szuperek voltak, és természetesen a szervezés is tökéletes volt, mint mindig! Örök élmény volt látni az Utolsó vacsorát.
P. János

Bővebben

Barangolás toszkán tájakon 2018.április 26-május 1.

Tisztelt Vivaldi Travel!
A „Barangolás toszkán tájakon 2018. április 26-május 1.” programjukon vettünk részt, amely magas színvonalú szervezéséért és kivitelezéséért köszönettel tartozunk. Olyan csodás helyekre vittek el, olyan építészeti és természeti csodákat mutattak meg, hogy sok helyen azt éreztük, több időre lenne szükségünk az élmény befogadására. A gyakorlat azonban azt igazolta, hogy ehhez a tartalmas és változatos programhoz ez a megfelelő szervezés.
Külön köszönet illeti idegenvezetőnket, Dani Gabriellát, aki kitűnő szakmai felkészültsége és tárgyi tudása mellett mindig kedvesen, udvariasan, készséggel állt rendelkezésünkre. Egy busznyi utasból nagyon gyorsan egy jókedvű csapatot kovácsolt. Kedves Gabi! Élmény volt Veled utazni!
Meg kell említeni a kiváló ellátást Vinciben, a Monna Lisa Hotelben. Tökéletes volt a szállás, átlagon felüli vendéglátásban részesültünk Erikától és csapatától. Sokáig fogjuk még emlegetni, hogy milyen finomakat ettünk ott.

A Vivaldival ismét remek utunk volt! A Vivaldi továbbra is a „mi utazási irodánk”. További jó munkát és sikereket kívánunk!

Üdvözlettel: G.J.

Bővebben

Barangolás toszkán tájakon 2018. április 26-május 1.

Kedves Vivaldi Travel!
Köszönetünket szeretnénk kifejezni a május 1-jei hosszú hétvégére szervezett "Barangolás toszkán tájakon" elnevezésű útjukkal kapcsolatban. 5. alkalommal utaztunk Irodájukkal, és most sem csalódtunk. A szervezés szokás szerint magas színvonalú és tökéletes volt. A táj csodálatos, az idő remek volt. A gépjárművezetők, Lajos és Attila mellett mindvégig biztonságban érezhettük magunkat. Dani Gabriella idegenvezető munkájával maximálisan elégedettek vagyunk. Gabi nagyon nagy tudású, jól felkészült, segítőkész, türelmes és humoros. Mindenkire odafigyelt, mindenkit ellátott jó tanácsokkal, az ő személyisége nagyban hozzájárult ahhoz, hogy az utasok szinte már a 2. napra egy összetartó csapattá kovácsolódtak.
Ismét sok szép élménnyel gazdagodtunk, és már tervezgetjük a következő utunkat a Vivaldival!:)
P. Ildikó és P. Mária
 

Bővebben

Itália szívében: Róma, Firenze, Velence 2018. április 26-május 1.

Tisztelt Vivaldi Travel!
Más iroda által szervezett buszos utazás és az Önökkel töltött Krakkói kirándulásom után, egyértelmű volt, hogy Olasz ország bemutatásában, kollegáikat hívom segítségül.

Magam és édesanyám nevében is köszönetemet kívánom kifejezni a szervezett „Itália szívében” utazásunk kapcsán (2018.04.26-2018.05.01). Talán szokatlan a mai társadalomban az, hogy a jónak is hangot adunk, de éppen ezért láttam szükségesnek, hogy ne csak elégedetlen szavak, hanem pozitív vélemények is teret kapjanak.

Utazásunk során mindent megkaptunk, ami a szerződésben foglaltatott, és azon felül is számtalan élménnyel gazdagodhattunk.

De ami az utunkat igazán élvezetessé tette az a kedves, nagyon felkészült, választékos kommunikációs készséggel, empatikus, határozott, jó vezetői erényekkel rendelkező idegenvezetőnk volt. Nagyon tetszett, hogy szinte folyamatosan tájékoztatott minket, hogy éppen aktuálisan mit látunk és rajta keresztül, az azzal kapcsolatos történelmi eseményekbe is beleláthattunk. Elképesztő tudással rendelkezik, és ami fontos, hogy valóban az látszik rajta, hogy élvezi a munkáját. Nagyon lelkiismeretes volt, aki az utasok minden kívánságát, problémáját megoldotta, elintézte a másnapi programokat, a  helyi idegenvezetőkkel leegyeztetett mindent. Éreztük, hogy vigyáz ránk ebben a számunkra idegen országban.

Andrea, a felmerült rendkívüli helyzetekben is a tökéletesen teljesített. Mindenki tudja, hogy nehéz 52 embert egyformán kezelni, irányítani, hiszen mindenkinek más az elvárása a másikkal szemben. Így nehéz egyformán jót tenni az utasokkal.

Tárgyi, történelmi tudása is nagyon jó volt, minden (néha kicsit buta) kérdésünkre  is tudott válaszolni, és türelmesen bánt mindenkivel!

Ami még számomra nagyon hitelessé tette az egészet, hogy Andrea segítsége mellett, Olasz országban élő, magyar idegenvezetők mutatták be az aktuális város nevezetességeit, meséltek helyi szokásokról, érdekességekről, amit csak azon személyek ismerhetnek igazán, akik kint élnek.

Nem szabad megfeledkeznünk két gépkocsivezetőnkről sem. Akik teljes utazás időtartama alatt kifogástalan modorral, nagyon jó technikai és biztonságos vezetési tapasztalattal és nem utolsó sorban, jó helyismerettel rendelkeztek.

Szinte minden technikai dolog / étkezések, közlekedés megszervezése, szobák kiosztása.../precízen működött. Lido di Jesolóban a szállás nagyon kényelmes volt. Róma melletti szállásunk is a mi szobánkon kívül, a három csillaghoz mérten, nagyon szépek, tiszták voltak, (itt a szerencsétlenségünk okozhatta, hogy a mi szobánk volt egyetlen, ami a többi utastársunk szobájához képest alul maradt.) Természetesen, Andrea itt is megpróbált a lehetőségeihez mérten megoldást keresni problémáinkra. Az ételek finomak, a személyzet pedig mosolygós és segítőkész volt. 
A tervezett program teljesen megvalósult. Persze a pozitív összképet az is erősíti, hogy az időjárás a kedvünket kereste.

Még egyszer nagyon köszönöm a profi szervezést és lebonyolítást és azt, hogy a Vivaldis  csapat azon fáradozott, hogy minél szebbé és emlékezetesebbé tegyék az utunkat.

Sok sikert kívánok valamennyi érintett munkatársuknak.
Következő buszos kirándulásunk kapcsán is Önöket válasszuk.

Köszönettel, 
G.Tünde

Bővebben

Barangolás toszkán tájakon 2018. április 26-május 1.

Tisztelt Cím!
1.-n érkeztünk haza a Barangolás Toszkán tájakon útjukról - bár szívesen maradtunk volna még pár napot. Mint már annyiszor, most is csak dícsérni tudok. Egy fantasztikus idegenvezető - Dani Gabriella - , kiváló gépkocsivezetők, szenzációsan jó idő, és meseszép vidék. Kell ennél több? Igen , Vinciben Erika, aki igazi olasz "Mamma"-ként körbejárt bennünket. Nagyon jól éreztük magunkat, köszönjük!
Üdv, K.E.

Bővebben

Barangolás toszkán tájakon 2018. március 28-április 2.

Tisztelt VIVALDI TRAVEL UTAZÁSI IRODA!
Utasaik voltunk a Barangolás toszkán tájakon 2018. március 28 - április 2. programon. Magam és barátaink nevében szeretném megköszönni SIMÁK JULIANNA idegenvezető kimagasló munkáját.
Tisztelettel:
N. Jánosné

Bővebben

Itália szívében: Róma, Firenze, Velence 2018. március 13 - 18.

Tisztelt Vivaldi Travel!

Néhány napja érkeztünk haza az „Itália szívében: Róma, Firenze, Velence” útról. A program végig nagyszerű volt.
Az idegenvezető -Júlia – hihetetlen energiáról és felkészültségről tett tanúbizonyságot, öröm volt őt hallgatni. A kinti idegenvezetők is jó kalauzaink voltak. A sofőrök vagányak, de biztonságosak.
Összességében: már az előzetes szervezésben -az iroda részéről -, majd végig éreztük az Önök törődését. Köszönjük.
Tisztelettel:
L. I.

Bővebben

Barangolás toszkán tájakon 2018. március 28-április 2.

Kedves Vivaldi Travel!
Tegnap érkeztünk haza Toscanaból, és szerettem volna egy rövid összefoglalót írni Önöknek, amíg friss az élmény. :)
Sosem utaztam még utazási iroda segítségével, és sosem utaztam még egyedül. Most mégis úgy döntöttem, hogy belevágok, és ehhez az Önök irodáját választottam, amit nem bántam meg. :)
Elmondhatatlanul csodálatos élményekkel jöttem haza, csodálatos helyeken jártunk, és bármennyire is gondolkodom, negatív kritikát nem tudok megfogalmazni. Julika, az idegenvezetőnk igazi profi volt, úgy mesélte el a városok és látnivalók történelmét, hogy az valóban magával ragadott és biztos, hogy egy  életre megmarad. :) A  Fiúk ( Lali és Attila) kifogásolhatatlan sofőrök és nagyszerű emberek, igazán jó társaság jött össze. :) Vinciben Erika és a személyzet szintén kitett magáért, az ételek, a szállás, mind-mind tökéletesek voltak.
Csatolok néhány képet, melyek, ha tetszenek, szabadon felhasználhatók.
Köszönöm szépen a munkájukat és további sok sikert kívánok!
Üdvözlettel,
M. Katalin​​​​

Bővebben

Itália szívében: Róma, Firenze, Velence 2017. október 31 - november 5.

Tisztelt Vivaldi Travel!

Szeretnem megkoszonni a nagyon jol szervezett Roma-Pompei-Vatikan turat. Nagyon jo szervezes volt, remek szallasokat kaptunk. Okt 31-nov 5 kozott volt a turank, nagyon jo volt az idegenvezetonk. Nagy elmeny volt szamomra 25 ev utan viszontlatni Romat es Pomeit.
Nagyon koszonom.

Tisztelettel
Dr Gy. Peterne

Bővebben

Szilveszter Toszkánában 2017. december 28 - 2018 január 1.

Tisztelt Vivaldi Travel! (4 évszakban utazunk!)

Sokad magammal örömmel vettem részt a Toszkán Szilveszter 2017 utazásukon, ahol Horváth Zoltán idegenvezetésével remek időt töltöttünk együtt. Az utazás alatt az időjárás (oda és vissza is) valóban 4 évszakban szórakoztatott bennünket, de ezt azonnal elfelejthettük, mert az ott tartózkodásunk ideje alatt tavasz volt! A program remek volt, a csoport pontos, a szállásunk a szó legszorosabb értelmében családias, Zoli pedig igazi pedagógusként vezényelte a csapatot. A vonatos utazásunkon 4-5 kocsin keresztül is biztos kézzel (és a Vox készülék segítségével) gardírozta a firenzei kirándulás fáradalmait vidáman kipihenő megfáradt honfitársakat! A Szilveszter éjjel, a csodás vacsorával, a Vivaldi borával, a remekül megszervezett tombolával, a zenészekkel pompásan sikerült! Többen nyugtáztuk, hogy az utóbbi évek legsikeresebb évzárása volt! Köszönjük szépen!

Köszönettel,
O. Bori

Bővebben