Vivaldi Travel
Négy évszakban utazunk

1065 Budapest, Révay u. 14.
Nyitva: Hétfő/Szerda: 9-18:30 h
Kedd/Csütörtök/Péntek: 9-17 h
Szombat: 9-13 h

Most zárva

Rólunk írták

Olaszország

Itália szívében: Róma, Firenze, Velence 2017. október 31 - november 5.

Tisztelt Vivaldi Travel!

Szeretnem megkoszonni a nagyon jol szervezett Roma-Pompei-Vatikan turat. Nagyon jo szervezes volt, remek szallasokat kaptunk. Okt 31-nov 5 kozott volt a turank, nagyon jo volt az idegenvezetonk. Nagy elmeny volt szamomra 25 ev utan viszontlatni Romat es Pomeit.
Nagyon koszonom.

Tisztelettel
Dr Gy. Peterne

Bővebben

Szilveszter Toszkánában 2017. december 28 - 2018 január 1.

Tisztelt Vivaldi Travel! (4 évszakban utazunk!)

Sokad magammal örömmel vettem részt a Toszkán Szilveszter 2017 utazásukon, ahol Horváth Zoltán idegenvezetésével remek időt töltöttünk együtt. Az utazás alatt az időjárás (oda és vissza is) valóban 4 évszakban szórakoztatott bennünket, de ezt azonnal elfelejthettük, mert az ott tartózkodásunk ideje alatt tavasz volt! A program remek volt, a csoport pontos, a szállásunk a szó legszorosabb értelmében családias, Zoli pedig igazi pedagógusként vezényelte a csapatot. A vonatos utazásunkon 4-5 kocsin keresztül is biztos kézzel (és a Vox készülék segítségével) gardírozta a firenzei kirándulás fáradalmait vidáman kipihenő megfáradt honfitársakat! A Szilveszter éjjel, a csodás vacsorával, a Vivaldi borával, a remekül megszervezett tombolával, a zenészekkel pompásan sikerült! Többen nyugtáztuk, hogy az utóbbi évek legsikeresebb évzárása volt! Köszönjük szépen!

Köszönettel,
O. Bori

Bővebben

Toszkána vidéki bája 2017. július 11-16.

Szép napot kívánok !

Július 11-től 16-ig részt vettem az Önök által szervezett utazáson.
Egy kissé megkésve szeretnék néhány sorban referálni.
Remek volt a szervezés !
Ez a csillagtúra megoldás nagyon jó ötlet volt, hogy a környékbeli látnivalókat így tekintette meg a csoport. Nem kellett minden nap csomagolni, korán kelni... 
A Chianciano Termei hotel minden szempontból remek volt. A másik is elfogadható volt arra az egy éjszakára, amit ott töltöttünk. 
Ami a programokat illeti azzal se volt különösebb gond. 
Kisebb problémák szinte minden társas utazáson adódnak, de nem hiszem hogy ezek nagy gondok lennének.
Idegenvezetőnk ( Simák Julianna ) profizmusával, kedvességével, nagy szakmai tudásával mindent megoldott, orvosolt. Nagyon korrekt volt, simán, gördülékenyen bonyolított mindent. 
Elégedetlenkedők mindig vannak, most is volt olyan aki állandóan hőzöngött, ( még akkor is ha nem volt jogos ) próbált másokat is hergelni. 
De aki a kákán is csomót keres...
A helyi idegenvezetők is mindent megtettek, hogy elégedettek legyünk, a városukból megmutatták azt, amit a rövid idő alatt lehetett. 
Az autóbusz kényelmes volt, a vezetők udvariasak, kedvesek és biztonságban érezhette magát az ember.
Gratulálok és köszönöm a munkájukat.
Tisztelettel: P. Ildikó Judit

Bővebben

Barangolás toszkán tájakon 2017. október 18-23.

Vivaldi Travel Vezetőjének
Tisztelt Hesz Éva Asszony!
Barangolás Toszkán Tájakon – X.18-23-ig – programon vettem részt.Gyönyörü tájakon jártunk, csodálatos középkori városokat látogattunk.Külön köszönetemet fejezem ki Juhász Gábor idegenvezető felkészültsége, szines és érdekes beszámolóiért. Ugyancsak köszönet a gépkocsivezetőknek, akik figyelmes, kedvességükkel vigyáztak ránk. Az Iroda munkatársainak is köszönet: a szervezés és a kivitelezés remek volt. Szeretném megjegyezni, a további utak alkalmával – ha lehetséges – a farm látogatását ne az utolsó estére szervezzék.Mindennel meg voltunk elégedve, a társaság nagyon jól érezte magát, összejöttünk, barátságok alakultak ki.Ha ez a második nap lett volna, akkor ez a rovábbi napokra is kihatással lett volna. Önnek és az Iroda munkatársainak köszönet ezért a felejthetetlen utért.
Üdvözlettel: P. Sándorné

Bővebben

Ég és föld között - Umbria mesés vidékén - 2017. október 19-23.

Októberben 5. alkalommal voltunk az Önök szervezésében, most egy "csemegét" választottunk, Umbria mesés vidékein jártunk Simák Julikával. Dícséret illeti Önöket, mert a Vivaldi talán az egyetlen olyan magyar utazási iroda, amelyiknek Olaszországról nem csak Velence, Róma,Firenze és Nápoly jut az eszébe.Ez az út is bizonyította, hogy Spoleto vagy Perugia is lehet olyan érdekes, mint bármely felkapott olasz turisztikai célpont, pláne ha olyan értő "cicerone" segít megismerésükben, mint Julika, aki többet tud Olaszországról, mint az olaszok. Jövőre a másik "csemegét" a Toszkána vidéki bája utat választjuk!

Üdvözlettel: F. István

Bővebben

Itália szívében: Róma, Firenze, Velence - 2017. augusztus 15-20.

Kedves Vivaldi Travel Csapata!

Augusztus 15 és 20 között részt vettünk az itáliai utazáson az Önök szervezésében. Felejthetetlen élményekkel és ismeretekkel gazdagodtunk. A szervezés most is fantasztikus volt, az idegenvezetés szintén. Horváth Zoltán példátlan tudásról és ezzel párhuzamosan hihetetlen emberségről tett tanúbizonyságot. Minden felmerülő kérést/gondot megoldott. Az utazást nagyon biztonságossá és megnyugtatóvá tették az autóbuszvezetők: Pap Lajos és Fejes Attila. Az Ő munkájukat is köszönet illeti. A jövőben is kizárólag Önökkel utazunk, mert egyszerűen a legprofibbak. Viva Vivaldi Travel!!!
Még egyszer köszönjük az élményeket!

Üdvözlettel Üveges család

Bővebben

Barangolás toszkán tájakon 2017. október 18-23.

Kedves Vivaldi Travel Utazási iroda!

Ismét köszönetünket szeretnénk kifejezni, a Toszkán barangolások utazásunkkal kapcsolatban!
Fantasztikus helyeken jártunk és felejthetetlen élményekben lehetett részünk, a remek programoknak köszönhetően!
Szállásunk remek volt, barátságos, hangulatos szálloda és Erika a legcsodálatosabb házigazda!
Dani Gabriella idegenvezetőnk szakmai tudása páratlan! Nagyon kedves, figyelmes, humoros és segítőkész volt!
Sofőrjeink (Fejes Attila és Pap Lajos) mellett biztonságos útunk volt!
Köszönjük, hogy ismét csodálatos utazásunk volt!
További sikeres munkát kívánunk Önöknek!

Üdvözlettel:
M. András és N. Zsuzsa

Bővebben

Itália szívében: Róma, Firenze, Velence - 2017. szeptember 26 - október 1.

Tisztelt Vivaldi Travel!

Az elmúlt héten részt vettünk az Itália szívében útjukon. Felejthetetlen élményekben volt részünk, az út minden pillanatát élveztük. Elismerés illeti a program összeállítóját. Kiemelném idegenvezetőnk Marczinek-Gordon Ágnes kiváló munkáját. Szakmai tudása, felkészültsége, kedvessége csak dicséretet érdemel. A helyi idegenvezetők (Anett, Ágnes, Éva) szintén profi munkát végeztek. Köszönet illeti a két gépkocsivezetőnk Lajos és Attila munkáját, akik mindvégig jókedvűen, nagy rutinnal, biztonságosan vezettek, a néha kaotikus közlekedési viszonyok mellett is. Nagyon jó utastársaink voltak, mindig mindenki ott volt a megbeszélt időpontokban.
Nem először utaztunk Önökkel és reméljük nem is utoljára. Várjuk a jövő évi ajánlatukat.
További munkájukhoz sok sikert kívánunk!

Üdvözlettel:
M.Sz.Mária és férje

Bővebben

Dél-Itália kincsei 2017. szeptember 4-10.

Tisztelt Vivaldi Travel Utazási iroda Munkatársai!
Szeptember 4.-én az Önök ajánlatát igénybe véve egy igazán jól sikerült, jól szervezett 1 hetes utazáson vettünk részt Nápoly, Capri,Sorrento útjukon. Második alkalommal utaztunk az Önök irodájával, és mindkét utazás során csak kellemes, nagyon jó élményekkel gazdagodtunk. Mison Andrea volt minkét utunk idegenvezetője, felkészültsége minden igényt kielégítő. Türelme határtalan, kedvessége és segítőkészsége köszönetet érdemel. Nagyon sok olyan információval gazdagította a társaságot, amikhez egyébként nem lehetne hozzájutni. Nagyon köszönjük neki. Köszönet illeti a buszsofőrök munkáját is. Minden elismerésünk a profizmusuknak, köszönjük a kedvességüket, a jó hangulatukat, humorukat, amivel színesítették az utazást.
A tranzit szállások tiszták, jók voltak, az étkezés számunkra bőséges és ízletes volt. A szervezés szinte tökéletes volt. Summázva: nagyon jó hangulatú, jó társaságban eltöltött, igényes utazást kaptunk Önöktől. Ezer köszönet érte. Ha valamikor szervezett utazást választunk, az Önök irodáját fogjuk továbbra is keresni, és ajánljuk mindenkinek. További munkájukhoz sok sikert és nagyon jó egészséget kívánunk!
M. József és felesége

Bővebben

Itália szívében 2017. augusztus 15-20.

Kedves Vivaldi Travel Csapata!

Szeretném megköszönni ezt a fantasztikus 6 napot Itáliában!
Horváth Zoltán idegenvezető rendkívüli emberségről tett tanúbizonyságot az egész út során! Én elektromos mopeddel tudok hosszabb sétákat megtenni, amelyet erre az útra is vittem magammal.
Zoltán csodálatosan megszervezte, hogy a metrón és a vonaton is betudjam vinni az adott város központjába ezt a járgányt és végigfigyelte velem együtt a járdaszegélyeket, hogy hol tudok gördülékenyen közlekedni.
A Vatikáni Múzeumba pedig külön végigkísért az édesanyámat és engem segítve a lépcsőkön való le- és feljutást a mopeddel.

Még egyszer nagyon köszönöm neki a figyelmességet és a kedvességet!

Üdvözlettel:
I. K.

Bővebben

Hétvége Velencében 2017. augusztus 18 - 20.

Kedves Vivaldisok!

Tegnap jöttünk haza a "Hétvége Velence" programról. Egyszerűen felejthetetlen volt a hétvége. Szebbnél szebb helyeken jártunk, nagyon sok legendával, információval gazdagodtunk, köszönhetően idegenvezetőnknek, Áginak. Nem is akartunk hazajönni, beszippantott az olasz Dolce Vita. Biztosan megyünk még.

Üdvözlettel
Eszter és Éva

Bővebben

Itália szívében: Róma, Firenze, Velence - 2017. augusztus 1-6.

Tisztelt Utazási Iroda!

Az „ITÁLIA SZÍVÉBEN" fantázianevet viselő (utazás időpontja: 2017.08.01.-.2017.08.06.) utunkat szeretném pár sorban értékelni. Mindenek előtt az úti program összeállítójának személyét illeti dicséret, élményekben dús ugyanakkor mégsem túlságosan fárasztó 6 napot kaptunk annak ellenére, hogy utazásunk ideje alatt egész Európában 40 Co fokos kánikula tombolt. Szeretném nyomatékosan kiemelni az idegenvezető, Horváth Zoltán munkáját, akinek kiváló szakmai zsenialitása az utasok körében mindvégig a 100%-os elégedettségi indexet súrolta. A kezdeti programismertetés, és a tudnivalókról szóló tájékoztatás után is hasznos információkkal látott el minket az adott tájegység művészeti értékeiről, a helyi látnivalókról, érdekességekről. Kiváló történelmi-, művészeti-, idegen nyelvi ismeretével az utasok figyelmét fenntartva bizonyította elhivatottságát a szakmája iránt. Mindezen túlmenően rugalmasan kezelve a különböző helyzeteket, tanácsokat kaptunk a szabadidő eltöltésére, helyi gasztronómiai specialitásokat és kóstolókat ajánlott, kiváló szervezőkészségről tett tanúbizonyságot, jó légkört és hangulatot teremtett, azonnal megtalálva a közös hangnemet az utasok bármelyikével, 9 évestől a 99 évesig.
PROFESSORE! CONGRATULAZIONI PER IL TUO TALENTO! 
Végül, de semmiképpen sem utolsó sorban megemlíteném még a két gépkocsivezető Józsi és Imre kiváló munkáját, akik nagy rutinnal nyugodtan, higgadtan és biztonságosan kormányoztak mindvégig (az utolsó napon, már hazafelé tartva a ránk zúduló „jégeső függönyben" is) vigyázva ránk, hogy mindannyian épségben térhessünk haza. URAIM, EZ NAGYON SZÉP VOLT!
A későbbiekben is szívesen utaznánk ezzel a trióval!
KÖSZÖNJÜK A FELEJTHETETLEN ÉLMÉNYT!

B. Mária Gabriella
és Sz. Réka Anna

Bővebben

Itália szívében: Róma, Firenze, Velence - 2017. augusztus 1-6.

Tisztelt Utazási Iroda

Most érkeztünk vissza az "Itália szivében" körutazásból ( Aug.1-6) és szeretnénk a következőket elmondani. Legelöször is az idegenvezetőnkről, Horváth Zoliról. Zoli fantasztikus ismerete Olaszországról és az utasokhoz való hozzá-állását csak a legmagasabb jelzőkkel lehet emliteni. Az Ő szervező képessége egyszerűen fantasztikus volt. Megvagyunk gyözödve arról hogy Ő egy nagyon értékes munkatársuk. A fárasztónak tünő 6 napos utazást átvarázsolta élményekben gazdag felejthetetlen utazássá. Nagyon szeretnénk ezuton is külön köszönetet mondani neki és szeretnénk ha Önök ezt a tudomására adnák. Mi Ausztráliában élő magyarok vagyunk és nagyon-nagyon kellemes utazásban volt részünk, KÖSZÖNJÜK!
Szeretnénk köszönetet mondani a két buszvezetőnknek ( Józsi és Imre) is a kellemes és biztonságos utazásért.

Bővebben

Dél-Itália kincsei 2017.július 29 - augusztus 4.

Tisztelt Vivaldi Travel!

Az elmúlt héten vettünk részt a Dél-Itália kincsei: Sorrento-Nápoly-Capri útjukon. Bátran állíthatjuk, hogy eddigi legfantasztikusabb utunk volt! Felejthetetlen élményekben lehetett részünk, gyönyörű, meseszép vidékeken jártunk! Kiemelnénk Caprit, ami valóban az álmok szigete!
Nagyon jó volt a szervezés, a szállások kifogástalanok, nagyon kényelmesek és tiszták. Külön kiemelnénk az idegenvezetőnket, Mison Andreát. Andi profi idegenvezető! Szakmailag és emberileg is kimagasló. Nagyon nagy tudású, sokat tanultunk tőle, nagyon érdekes dolgokat mesélt! Mindenkivel figyelmes és barátságos volt. A nap 24 órájában bármikor számíthattunk rá, mindent megoldott, elintézett számunkra és a legapróbb dolgokban is kérhettük a tanácsát, segítségét. Andi mindig figyelt arra is, hogy az ételérzékenységünkkel kapcsolatos kéréseinknek is eleget tegyenek a szállodákban. Ezt tökéletesen meg is oldották minden étkezés alkalmával.
Hálásan köszönjük ezt a hatalmas élményt, máskor is nagyon szívesen utaznánk Andival és az Önök irodájával!

Üdvözlettel
A. Péter és A.B. Beáta

Bővebben

Barangolás toszkán tájakon 2017. július 25 - 30.

Tisztelt Vivaldi Travel!

Azért írok Önöknek, mert most értem haza Barangolás toszkán tájakon elnevezésű útjukról (2017.07.25-30.), és idegenvezetőjükkel, Horváth Zoltánnal kapcsolatban szeretnék pozitív véleményemnek hangot adni.

Én eléggé maximalista vagyok, mégis azt kell mondjam, Zoltán mint itáliai idegenvezető egyszerűen hibátlan. Úgy ismeri a helyeket, mint a tenyerét, alapos történelmi ismeretekkel rendelkezik, az olasz nyelvet mondhatni anyanyelvi szinten gyakorolja. Olyan plusz dolgokat is megtesz, amit más idegenvezetőknél még nem tapasztaltam: például megkéri az árusokat, adjanak nekünk a helyi specialitásokból kóstolót, amit ők készséggel meg is tesznek. Ráadásul az összes utas nevét rekordidő alatt megtanulja, valamint mindenkihez olyan kedves és figyelmes, szinte mint egy jó barát, továbbá a kényes helyzeteket is kritikán felül jól kezeli (ld. teljesíthetetlen kérések, melyek aztán valahogy mégiscsak teljesülnek).

Az ő számára ez nem csak „egy munka", szemmel láthatólag nem csupán a pénzéért dolgozik, hanem lelkesedésből, amit át is ragaszt másokra. Még sohasem láttam olyan idegenvezetőt, aki ennyire össze tudta volna kovácsolni az utasokat (és ehhez nem kellett énekelni): lazasággal, odafordulással, barátsággal eléri, hogy az utasok is így viszonyuljanak egymáshoz.

Rendkívül örülök neki, hogy ilyen kiváló munkatársakkal dolgoznak, s kérem Önöket, hogy továbbítsák Zoltánnak, mennyire jól éreztük magunkat a szárnyai alatt én és az édesanyám!

Üdvözlettel:
R. Mária Kinga

Bővebben

Itália szívében: Róma, Firenze, Velence - 2017. július 18-23.

Tisztelt Vivaldi Travel Klub !
Bevallom nagyon féltem a buszos úttól... Itàlia szìvèben : Ròma, Firenze, Velence volt az úti cél. Nagyon élveztük a férjemmel a buszozást, a városnézést és minden pillanatot. Külön köszönet Horváth Zoltánnak aki hihetetlen szenvedéllyel és hatalmas tudással kalauzolt minket. A helyi idegenvezetés fantasztikus volt, a sofőrök Füzes József és Werfl Imre biztonságosan vezettek és felejthetetlen pillanatokat okoztak "humorbonbonjaikkal". Egy valamit már a visszaúton megfogadtunk: Jövőre is visszatérünk Olaszországba!!!! Természetesen a Vivaldival és a "Professore"-val!!

Köszönjük! Felejthetetlen emlék marad. Grazie. Dank u wel. Krisz & Bogi.

Bővebben

Dél-Itália kincsei 2017. július 3-9.

Tisztelt Vivaldi Travel!

Most jöttünk meg a Dél-Itália kincsei útról. (július 03-09)
Az idegenvezetőnk, Mison Andrea volt. Róla csak leg-leg legekben lehet beszélni.
Fáradhatatlanul tájékoztat, mesél és türelemmel van  minden utastárshoz.
A szervezés remek, a "tranzit szállás" pedig meglepően tiszta és kényelmes.
Köszönjük neki a tartalmas kulturális kirándulást, nagyon sok mindent kaptunk ettől az úttól. 
Köszönjük szépen, Mison Andinak pedig nagyon jó egészséget kívánunk és még szeretnénk vele és az irodával utazni.
D-B. E. és D. Z

Bővebben

Hétvége Velencében 2017. április 29 - május 1.

Tisztelt Vivaldi Travel!
Az elmúlt hosszú hétvégén (ápr. 29-május 1.) részt vettünk a Hétvége Velencében elnevezésű programjukon. Mindenképp megjegyezném, hogy nagyon elégedetten tértünk haza. A program precízen megtervezett, igazán színes és élmény teli volt. Külön köszönet Horváth Zoltán idegenvezetőnek, aki jó kedélyű, rugalmas közvetlen egyéniségével, rendkívüli tudásával, felkészültségével még felejthetetlenebbé tette az utazást.
Köszönettel: Z. L. Beáta

Bővebben