Vivaldi Travel
Négy évszakban utazunk

1061 Budapest, Paulay E. u. 10.
Nyitva: Hétfő/Szerda: 9-18:30 h
Kedd/Csütörtök/Péntek: 9-17 h

Most zárva

Rólunk írták

Olaszország

Aktív kikapcsolódás a Dolomitokban 2019. július 7-12.

Tisztelt Vivaldi Iroda,
Ezúttal is szeretném jelezni hogy egy fantasztikus úton vettem részt az Önök Aktív Dolomitok túráján. Az idegenvezető-túravezető Kecskés Róbertről csak szuperlativuszokban tudnék beszélni mind szakmailag mind emberileg.
A csoport zseniális volt, a program tökéletesen lett összeállítva, a szállás tökéletes volt számunkra.
A programok során többször is volt alternatíva, könyebb, nehezebb túra illetve viaferrata, ezekben az esetekben jó lett volna még egy csoportkisérő mivel volt hogy kicsit elbizonytalanodtunk és ilyenkor Robit kellett telefonon hívnunk. Esetleg még részletes túratérképek kiosztása is hasznos lehetett volna.
Kérem engedjék meg hogy őszintén gratuláljak mert még soha nem éreztem magamat ilyen jól egyetlen egy társas úton sem, amennyiben jövőre terveznek hasonló túrautat (vagy akár hoszabbat is ) akkor mindenképpen érdekelne.
Munkájukat megköszönve.Üdvözlettel: G.Zs.

Bővebben

Dél-Itália kincsei 2019. július 1-7.

Tisztelt Utazási Iroda...... Tegnap jöttem haza az Önök által szervezett Dél Itália kincsei utazàsról.Szeretnèm megköszönni Mison Andinak a felkèszült idegenvezetèst nagyon sok érdekes információval lettem gazdagabb segítőkèsz nagyon felkészült figyelme mindenre kiterjed..... gyönyörű volt minden szállás finom volt minden étel a kiszolgálás. A sofőreink Attila ès Lali szintén nagyon segítőkèszek voltak vezetési stílusuk teljesen megfelelt. Minden elismerésem az ővék ès mégegyszer szeretném Andinak minden megköszönni..... Csak Önökkel megyek legközelebb is .... ès màsoknak is Önöket ajánlom....... Kérem a vendègkönyvbe betenni ezt a dicsèretet köszönettel J-né K. Magdolna

Bővebben

Barangolás toszkán tájakon 2019. június 25-30.

Tisztelt Cím!
A 2019.06.25-30.között megszervezett Toszkánai úttal kapcsolatban szeretnék köszönetet mondani,mind a magam,mind H. Imréné utitársam nevében.Nagyon jól megszervezett út volt,nagyon szuper programokkal.
Külön köszönetet és dicséretet érdemel a vezetőnk,Dani Gabriella!Nagyon sok helyen jártunk már,de ennyire felkészült és mindenre figyelő,emberséges,és korrekt idegenvezetővel nem találkoztunk!Ő figyelt a vacsorai elhelyezkedésekre,az utcán a jobbratartásra/figyelemmel a szembejövő gyalogosokra/,mindenben abszolút profi kis nő!Le a kalappal előtte és az Iroda előtt,hogy ilyen fantasztikus emberrel dolgoznak.Amikor hazafelé jövet az egyik leszállási ponton leszálltam az autóbuszról,akkor név szerint búcsúzott el tőlem,természetesen a mikrofonba is bemondva!Nagyon jól esett tőle ez a gesztus!Köszönöm.
Kívánok kedves mindnyájuknak jó egészséget és még sok ilyen fenomenális jó utat.
Tisztelettel:Sz. Rozália

Bővebben

Itália szívében: Róma, Firenze, Velence 2019. június 5-10.

Tisztelt Utazási Iroda!
Az Önök által szervezett ITÁLIA SZÍVÉBEN: RÓMA, FIRENZE, VELENCE megnevezésű úton vettem részt a feleségemmel együtt 2019.06.05-06.10-ig.
Szeretném kifejezni köszönetemet és elismerésemet a szervezésben. kivitelezésben. Külön köszönet illeti meg az út személyzetét: MISON ANDREA idegenvezetőt, aki rendkívüli felkézültsége és szakmai tudása mellett a kedvességével és segítőkészségével emelte az út szinvonalát. Továbbá a két gépjárművezetőt: PINTÉR GÁBORT és TAKÁCS JÓZSEFET akik nagy tapasztalatú, rutinos vezetésük mellett kellemes humorú, jó közérzetet is biztosítottak az utunk folyamán.
Mindezek alapján kérem Önöket, juttassák el a fent említetteknek a köszönetünket, jó kívánságainkat.
Önöknek pedig a köszönetünk mellett további sikeres munkát kívánunk.

Bővebben

Észak-Olaszország gyöngyszemei: Garda-tó és Milánó, 2019. június 7-10.

Tisztelt Vivaldi Travel!
Az elmúlt pár napban vettünk részt az „Észak-Olaszország gyöngyszemei: Garda tó és Milánó” útjukon. Immár sokadszorra köszönjük a remek szervezést Pauló Eszternek! Csodálatos volt ez az utazás! Gyönyörű, meseszép tájak, városok varázsoltak el bennünket. Nagyon nagy élmény volt a Garda tó egyik gyöngyszeme, Sirmione, az izgalmas motorcsónakázással egybekötve, de ugyancsak lenyűgözött minket Verona is, a szerelmesek városának bája! A szállás is kifogástalan, nagyon kényelmes és tiszta volt. Maximálisan eleget tettek az ételérzékenységünkkel kapcsolatos kéréseinknek is! Külön kiemeljük az idegenvezetőnket, Tompos Gabriellát. Már nem először utaztunk Gabival, aki profi idegenvezető! Szakmailag és emberileg is kimagasló. Nagyon nagy tudású, sokat tanultunk tőle, nagyon érdekes dolgokat mesélt! Mindenkivel figyelmes és barátságos volt, jó volt ránézni, mindig mosolygott. Hálásan köszönjük ezt a felejthetetlen élményt, máskor is nagyon szívesen utazunk az Önök irodájával!
Üdvözlettel: A. Péter és A.-B. Beáta

Bővebben

Toszkána vidéki bája 2019. május 20-25.

Kedves Eszter !
Szombaton érkeztünk vissza a Toszkána vidéki bája kirándulásról. Csoportunk nevében köszönjük Nektek ezt a csodálatos kirándulást.A program nagyon jól volt összeállítva, részesültünk bőven természeti szépségekben és városnézésekben egyaránt. A látnivalók elvarázsoltak minket, a végtelennek tűnő toszkán dombok és a középkort idéző városfalak között. Kellemes volt a Chianciano Termei hotel, ahol  kedves személyzet és bő választékos étkezés fogadott minket és igazi toszkán fogásokat is fogyaszthattunk. Idegenvezetőnk  Végh Lilla, nagyon sok információt adott át és ismertetett meg minket a tudnivalókkal, a terület történelmi hátterével és az ott élők szokásaival. Kedvességével , humorával jól oldotta az esetleges kisebb fáradságból adódó feszültséget is.  Gépkocsivezetőink Attila és Sándor nagy szakmai rutinnal és biztonságosan vezették le a közel 1200 km-es utat és vittek minket szálláshelyünkről ,csillagtúraszerűen a környező  toszkán városokba.
 
Hazafelé, Lilla két remek olasz filmmel feledtette  a hosszú utazást, amelyikből az egyik természetesen Toszkánában játszódott, így újra átélhettük az ott töltött szép napokat.
Gratulálunk ehhez a remek kiránduláshoz ! Köszönjük a két utazás képtelenné vált csoporttagunk ügyében a korrekt és gyors ügyintézést is ! Üdvözlettel: L. F-né

Bővebben

Hétvége Velencében 2019. május 17-19.

Tisztelt Vivaldi Travel!
Az elmúlt hét végén (2019. május 17-19.) részt vettünk a feleségemmel az Önök által szervezett Velencei utazáson, amely egy életre szóló élmény volt mindkettőnknek. A programok során minden gördülékenyen ment, érezhető volt a gondos szervezés.
Külön szeretném kiemelni az idegenvezető (Mison Andi) rendkívül magas színvonalú munkáját. Nagyon kedves, közvetlen volt, rengeteg információt osztott meg velünk, kiemelkedő történelmi tudással bír. Lelkesen, örömmel beszélt, érezhető volt, hogy élvezi amit csinál. A felmerülő problémáinkat - pl. plusz takaró beszerzése a szálláshelyen - azonnal orvosolta, mindenben segített.
Köszönjük a felejthetetlen élményeket! Tisztelettel: K.F., K-né B.Sz.

Bővebben

Hétvége Velencében 2019. május 17-19.

Tisztelt Utazási Iroda!
2019.05.17.-2019.05.19. között a feleségemmel együtt részt vettünk a "Hétvége Velencében" elnevezésű utazáson.
Ez a 3 nap nagyon kellemesen telt el, szinte minden szempontból.
Az időjárás sajnos nem volt túl kegyes (sok eső esett), de a programok jól szervezettek, gördülékenyek és érdekesek voltak, minden egyes helyszín nagy élményt jelentett.
Az idegenvezető (Mison Andrea) nagyon felkészült, tájékozott és széles látókörű, sok hasznos információval rendelkezik, az út folyamán végig segítőkész volt, valamennyi utasnak szívesen rendelkezésére állt és igyekezett minden kérést teljesíteni (egyszóval nagyszerű volt). A buszsofőrök (Attila és Gyuri) is kedvesek, segítőkészek voltak. Ezúton is szeretnénk megköszönni nekik, hogy még kellemesebbé tették az utat.
A szállás tiszta, kényelmes, a környékén sok étterem és bolt található, a tengerpart közel van.
A Vivaldi Travel utazási irodában korábban még nem csalódtunk és ez most sem változott.
Üdvözlettel: Orsi és Attila

Bővebben

Ég és föld között - Umbria mesés vidékén 2019. május 1-5.

Tisztelt Iroda!
Néhány napja érkeztünk haza “Umbria mesés vidékén”programjukról (2019.május 1-5.). Mindenkinek csak ajánlani tudjuk ezt az utat – profi szervezés, csodálatos tájak, mesés, hangulatos városok, utcák. Idegenvezetőnket Lillát röviden két szóval tudnánk jellemezni, végtelen kedvesség. Szakmai tudása mellett végig áradt belőle a pozitív kisugárzás. Minden utastársunk egyetértett abban, hogy ennyire udvarias gépkocsivezetőkkel, mint Attila és Sanyi ritkán találkozik az ember. Köszönet nekik a biztonságos vezetésért. Nagyon jó társaság jött össze ezen az úton, akik közül sokan voltunk régi “vivaldisok”. Öröm volt ismerős arcokat felfedezni. Külön bájt adtak az útnak 75 év fölötti utitársaink, akiket mindenki körülrajongott, segített. Reméljük, hogy még sok “vivaldis” út áll előttük. Mi már nézegetjük a következő felfedezésre váró olasz tartományt Olaszország és a Vivaldi eddig még sohasem okozott nekünk csalódást! Üdvözlettel: Nagyék

Bővebben

Itália szívében: Róma, Firenze, Velence 2019. április 30-május 5.

Tisztelt Utazási Iroda!
Szeretnénk megköszönni a 2019.04.30-2019.05.05. Itália szívében című programon szerzett tapasztalatainkat. A program megszervezése nagyon jó volt, ezért köszönet illeti az irodát. A programon minden flottul ment, ebben a két autóbuszt vezető sofőrünk, Gábor és Józsi kiváló munkája segített minket. Akik kedvesek és nagyon segítőkészek is voltak. Tompos Gabriella idegenvezetőnk kedvessége, figyelmessége és nagy szakértelme pedig minden reggel átsegített a fáradtságon.Mosolya bearanyozta a napokat. Nagyon szuper utastársakkal töltöttük a hat napot. Az iroda által szervezett harmadik utunkon is életre szóló emlékeket szereztünk.
Köszönettel: T-né V.K és T. N.

Bővebben

Ég és föld között - Umbria mesés vidékén 2019. május 1-5.

Tisztelt Iroda, Kedves Munkatársak !
Május 1-től 5-ig vettünk részt umbriai programjukon Végh Lilla vezetésével.
Csak a legjobbakat tudjuk mondani arról a részletes, mindenre kiterjedő tájékoztatásáról, amit az út során - már Magyarországon is - Tőle hallhattunk. A programok lebonyolítását is mintaszerűen kezelte. Köszönet érte!
Az autóbusz kényelmes, mindig tiszta, a gépkocsivezetők profik, előzékenyek, szolgálatkészek voltak. Nekik is köszönet !
Csodálatos tájakon jártunk, rengeteg hajdan művészettörténetből tanult nagy mester alkotásait láthattuk "élőben". Érdekes volt Szerb Antal: Utas és holdvilág című könyvének helyszíneit személyesen bejárni.
Mindent összevetve az Önöktől megszokott kiváló minőséget kaptuk.
Fogadják őszinte jókívánságainkat, munkájukhoz további sikereket és jó egészséget kívánunk.
Szeretettel: dr.K.A. és K.J.

Bővebben

Ég és föld között - Umbria mesés vidékén 2019. május 1-5.

Tisztelt Vivaldi Travel!
Felejthetetlen napokat töltöttünk május első hetében Olaszország "zöld szívében", Umbria tartományban. Hálás köszönetemet fejezem ki a tartalmas programért az utazásszervező irodának, a lebonyolításért pedig fáradhatatlan idegenvezetőnknek, Végh Lillának, aki 5 napon át kísérőnk volt a "nagy utazás" alatt, amely visszavezetett bennünket a középkorba. Lilla vezetésével és a csodás kék árnyalatú buszunkat vezető Attila és Sanyi segítségével sorban kerestük fel a középkorból "itt maradt" ódon hangulatot árasztó, varázslatos kisvárosokat. Mindig az utóbb megtekintett város kerített minket hatalmába, úgy éreztük ez már felülmúlhatatlan, aztán a következő helyszínen átértékeltük korábbi benyomásainkat, és a végén mi magunk sem tudtunk volna egy "első számú kedvencet" megnevezni a látottakból.
Még egyszer köszönöm/köszönjük Lillának a szakmai felkészültségét, rátermettségét és azt is, hogy idősebb útitársainkat is mindenben támogatta. Ugyancsak köszönet illeti Attilát és Sanyit a biztonságos vezetésért, az utasok irányában tanúsított udvarias és előzékeny magatartásukért.
Ezt az utat csak ajánlani tudom mindenkinek, aki hozzám hasonlóan szereti Olaszországot, és a középkor hangulata iránt sem érzéketlen.
Üdvözlettel: dr. K. É.

Bővebben

Hétvége Velencében 2019. április 19-21.

Tisztelt Utazási Iroda! A velencei utazásunk nagyon jól sikerült. A Vivaldi Travel szervezése fantasztikus volt. Minden percre pontosan működött. Gyönyörű helyeken jártunk! A  programok, az idegenvezető  a buszsofőrök  minden tekintetben a helyzet magaslatán. A szálloda is megfelelő volt. Tiszta rendezett. A reggeli lehetett volna bőségesebb, választékosabb, de megtudtuk, hogy az olaszoknál nem a reggeli a legfontosabb étkezés. Ha tehetjük, biztos a Vivaldival utazunk ismét!

Bővebben

Barangolás toszkán tájakon 2018. október 30-november 4.

Kedves Vivaldi Travel!Szeretnénk megköszönni a csodálatos hat napot, amit a Vivaldi Travel szervezésében tölthettünk Toszkán tájakon!A csoport első osztályú volt és szeretnénk külön kiemelni Horváth Zolit és a két sofőrt Lajosunkat és Attilát, valamint a házigazda Erikát, Alexet, Mókust (Andrist) és Salvatoret! Csodás volt, s bár a program sűrű, de élveztük minden percét!!!Rengeteg jó fotót készítettem, de ez az, amiben igazán minden benne van. Zoli elől a sienai zászlóval, a csoport, aki hűen követi és a jellegzetes Toszkán város.Köszönjük! Önökkel utazunk legközelebb is!!Üdvözlettel,Judit

Bővebben

Barangolás toszkán tájakon 2018. október 30-november 4.

Kedves Vivaldi Csapat!
Ezúton szeretnék köszönetet mondani a munkájukért.
Tegnap jöttem meg Toscanából és remekül éreztem magam!
Az idegenvezető a sofőrök és a hotel is kiváló volt, melyet az iroda profi munkája előzött meg.
Minden és mindenki a legnagyobb rendben tette a munkáját!!!!

Bővebben

Barangolás toszkán tájakon 2018. szeptember 4-9.

Kedves Vivaldi Travel Utazási Iroda!
Önökben nem lehet csalódni, programjaikat senki nem tudja felülmúlni. Most jöttem haza a Barangolás toszkán tájakon c útjukról. ( szept. 4 - 9. ) Hatalmas hálával tartozom Önöknek a szervezésért, az utazás kivitelezéséért és azért a munkáért melyet az utazók érdekében tesznek. Önöknek nagyszerű munkatársaik vannak! Dani Gabriella idegenvezető egyszerűen felülmúlhatatlan! Történelemből, földrajzból, művészettörténetből, gasztronómiából lenyűgöző a tudása. ( Én történelmet tanítok, de Ő új ismeretekkel gazdagította meglévő tudásomat. ) Kedves, közvetlen, aranyos, jó humorú, nagyszerű szervező, gondoskodó, a csoportot összetartó és segítő idegenvezető. Mindenki elégedett volt vele! A helyi idegenvezetőkkel, az ellátással, a gépkocsivezetőkkel is elégedett voltam. Irodájukat több embernek ajánlottam - népszerűsítem Önöket - de törzsutasként még pár utat bevállalok a Vivaldinál.
Jó egészséget kívánok valamennyi munkatársuknak! T - né J Ági

Bővebben

Hétvége Velencében 2018. augusztus 18-20.

Tisztelt Vivaldi Travel!
Résztvettem az Önök által szervezett hétvége Velencében elnevezésű programon., mely igen szervezetten zajlott. A busz kifogástalan volt, a sofőrök rendesek, barátságosak, a szálloda is nagyon tiszta, kényelmes, a reggeli bőséges, a személyzet előzékeny, kedves volt. Az idegenvezetők Ági, Budapestről kifelé menet elmesélt Gellért püspök történetét. Végig az út során általa gyarapíthattuk történelmi, földrajzi és geológiai ismereteinket, előadásai élvezetes stílusban, szabatosan megfogalmazva hangzottak el. Hasznos tanácsokkal látott el bennünket. Nagyon jól éreztem magam, s remélem, nem utoljára utaztam a Vivaldi Travellel! G.SZ.ZS.

Bővebben

Barangolás toszkán tájakon 2018. augusztus 7-12.

Kedves Vivaldi,
Ezúton szeretném megköszönni a lehetőséget, hogy részt vehettem a Barangolás Toszkán tájakon c. programotokon. 
Minden nagyon gördülékenyen ment, az idegenvezetőnk, Horváth Zoltán értette a dolgát, látszott rajta, hogy szereti amit csinál. Segítőkész volt és érdekesen mesélt a látnivalókról. Ugyanezek igazak a helyi idegenvezetőkre és a szállásadónkra is.
Az út csodálatos, érdekes és élvezetes volt.
Még egyszer köszönök mindnet. Üdvözlettel, B.E.

Bővebben