Vivaldi Travel
Négy évszakban utazunk

1065 Budapest, Révay u. 14.
Nyitva: Hétfő/Szerda: 9-18:30 h
Kedd/Csütörtök/Péntek: 9-17 h
Szombat: 9-13 h

Most nyitva

Rólunk írták

Olaszország

Itália szívében 2017. augusztus 15-20.

Kedves Vivaldi Travel Csapata!

Szeretném megköszönni ezt a fantasztikus 6 napot Itáliában!
Horváth Zoltán idegenvezető rendkívüli emberségről tett tanúbizonyságot az egész út során! Én elektromos mopeddel tudok hosszabb sétákat megtenni, amelyet erre az útra is vittem magammal.
Zoltán csodálatosan megszervezte, hogy a metrón és a vonaton is betudjam vinni az adott város központjába ezt a járgányt és végigfigyelte velem együtt a járdaszegélyeket, hogy hol tudok gördülékenyen közlekedni.
A Vatikáni Múzeumba pedig külön végigkísért az édesanyámat és engem segítve a lépcsőkön való le- és feljutást a mopeddel.

Még egyszer nagyon köszönöm neki a figyelmességet és a kedvességet!

Üdvözlettel:
I. K.

Bővebben

Hétvége Velencében 2017. augusztus 18 - 20.

Kedves Vivaldisok!

Tegnap jöttünk haza a "Hétvége Velence" programról. Egyszerűen felejthetetlen volt a hétvége. Szebbnél szebb helyeken jártunk, nagyon sok legendával, információval gazdagodtunk, köszönhetően idegenvezetőnknek, Áginak. Nem is akartunk hazajönni, beszippantott az olasz Dolce Vita. Biztosan megyünk még.

Üdvözlettel
Eszter és Éva

Bővebben

Itália szívében: Róma, Firenze, Velence - 2017. augusztus 1-6.

Tisztelt Utazási Iroda!

Az „ITÁLIA SZÍVÉBEN" fantázianevet viselő (utazás időpontja: 2017.08.01.-.2017.08.06.) utunkat szeretném pár sorban értékelni. Mindenek előtt az úti program összeállítójának személyét illeti dicséret, élményekben dús ugyanakkor mégsem túlságosan fárasztó 6 napot kaptunk annak ellenére, hogy utazásunk ideje alatt egész Európában 40 Co fokos kánikula tombolt. Szeretném nyomatékosan kiemelni az idegenvezető, Horváth Zoltán munkáját, akinek kiváló szakmai zsenialitása az utasok körében mindvégig a 100%-os elégedettségi indexet súrolta. A kezdeti programismertetés, és a tudnivalókról szóló tájékoztatás után is hasznos információkkal látott el minket az adott tájegység művészeti értékeiről, a helyi látnivalókról, érdekességekről. Kiváló történelmi-, művészeti-, idegen nyelvi ismeretével az utasok figyelmét fenntartva bizonyította elhivatottságát a szakmája iránt. Mindezen túlmenően rugalmasan kezelve a különböző helyzeteket, tanácsokat kaptunk a szabadidő eltöltésére, helyi gasztronómiai specialitásokat és kóstolókat ajánlott, kiváló szervezőkészségről tett tanúbizonyságot, jó légkört és hangulatot teremtett, azonnal megtalálva a közös hangnemet az utasok bármelyikével, 9 évestől a 99 évesig.
PROFESSORE! CONGRATULAZIONI PER IL TUO TALENTO! 
Végül, de semmiképpen sem utolsó sorban megemlíteném még a két gépkocsivezető Józsi és Imre kiváló munkáját, akik nagy rutinnal nyugodtan, higgadtan és biztonságosan kormányoztak mindvégig (az utolsó napon, már hazafelé tartva a ránk zúduló „jégeső függönyben" is) vigyázva ránk, hogy mindannyian épségben térhessünk haza. URAIM, EZ NAGYON SZÉP VOLT!
A későbbiekben is szívesen utaznánk ezzel a trióval!
KÖSZÖNJÜK A FELEJTHETETLEN ÉLMÉNYT!

B. Mária Gabriella
és Sz. Réka Anna

Bővebben

Itália szívében: Róma, Firenze, Velence - 2017. augusztus 1-6.

Tisztelt Utazási Iroda

Most érkeztünk vissza az "Itália szivében" körutazásból ( Aug.1-6) és szeretnénk a következőket elmondani. Legelöször is az idegenvezetőnkről, Horváth Zoliról. Zoli fantasztikus ismerete Olaszországról és az utasokhoz való hozzá-állását csak a legmagasabb jelzőkkel lehet emliteni. Az Ő szervező képessége egyszerűen fantasztikus volt. Megvagyunk gyözödve arról hogy Ő egy nagyon értékes munkatársuk. A fárasztónak tünő 6 napos utazást átvarázsolta élményekben gazdag felejthetetlen utazássá. Nagyon szeretnénk ezuton is külön köszönetet mondani neki és szeretnénk ha Önök ezt a tudomására adnák. Mi Ausztráliában élő magyarok vagyunk és nagyon-nagyon kellemes utazásban volt részünk, KÖSZÖNJÜK!
Szeretnénk köszönetet mondani a két buszvezetőnknek ( Józsi és Imre) is a kellemes és biztonságos utazásért.

Bővebben

Dél-Itália kincsei 2017.július 29 - augusztus 4.

Tisztelt Vivaldi Travel!

Az elmúlt héten vettünk részt a Dél-Itália kincsei: Sorrento-Nápoly-Capri útjukon. Bátran állíthatjuk, hogy eddigi legfantasztikusabb utunk volt! Felejthetetlen élményekben lehetett részünk, gyönyörű, meseszép vidékeken jártunk! Kiemelnénk Caprit, ami valóban az álmok szigete!
Nagyon jó volt a szervezés, a szállások kifogástalanok, nagyon kényelmesek és tiszták. Külön kiemelnénk az idegenvezetőnket, Mison Andreát. Andi profi idegenvezető! Szakmailag és emberileg is kimagasló. Nagyon nagy tudású, sokat tanultunk tőle, nagyon érdekes dolgokat mesélt! Mindenkivel figyelmes és barátságos volt. A nap 24 órájában bármikor számíthattunk rá, mindent megoldott, elintézett számunkra és a legapróbb dolgokban is kérhettük a tanácsát, segítségét. Andi mindig figyelt arra is, hogy az ételérzékenységünkkel kapcsolatos kéréseinknek is eleget tegyenek a szállodákban. Ezt tökéletesen meg is oldották minden étkezés alkalmával.
Hálásan köszönjük ezt a hatalmas élményt, máskor is nagyon szívesen utaznánk Andival és az Önök irodájával!

Üdvözlettel
A. Péter és A.B. Beáta

Bővebben

Barangolás toszkán tájakon 2017. július 25 - 30.

Tisztelt Vivaldi Travel!

Azért írok Önöknek, mert most értem haza Barangolás toszkán tájakon elnevezésű útjukról (2017.07.25-30.), és idegenvezetőjükkel, Horváth Zoltánnal kapcsolatban szeretnék pozitív véleményemnek hangot adni.

Én eléggé maximalista vagyok, mégis azt kell mondjam, Zoltán mint itáliai idegenvezető egyszerűen hibátlan. Úgy ismeri a helyeket, mint a tenyerét, alapos történelmi ismeretekkel rendelkezik, az olasz nyelvet mondhatni anyanyelvi szinten gyakorolja. Olyan plusz dolgokat is megtesz, amit más idegenvezetőknél még nem tapasztaltam: például megkéri az árusokat, adjanak nekünk a helyi specialitásokból kóstolót, amit ők készséggel meg is tesznek. Ráadásul az összes utas nevét rekordidő alatt megtanulja, valamint mindenkihez olyan kedves és figyelmes, szinte mint egy jó barát, továbbá a kényes helyzeteket is kritikán felül jól kezeli (ld. teljesíthetetlen kérések, melyek aztán valahogy mégiscsak teljesülnek).

Az ő számára ez nem csak „egy munka", szemmel láthatólag nem csupán a pénzéért dolgozik, hanem lelkesedésből, amit át is ragaszt másokra. Még sohasem láttam olyan idegenvezetőt, aki ennyire össze tudta volna kovácsolni az utasokat (és ehhez nem kellett énekelni): lazasággal, odafordulással, barátsággal eléri, hogy az utasok is így viszonyuljanak egymáshoz.

Rendkívül örülök neki, hogy ilyen kiváló munkatársakkal dolgoznak, s kérem Önöket, hogy továbbítsák Zoltánnak, mennyire jól éreztük magunkat a szárnyai alatt én és az édesanyám!

Üdvözlettel:
R. Mária Kinga

Bővebben

Itália szívében: Róma, Firenze, Velence - 2017. július 18-23.

Tisztelt Vivaldi Travel Klub !
Bevallom nagyon féltem a buszos úttól... Itàlia szìvèben : Ròma, Firenze, Velence volt az úti cél. Nagyon élveztük a férjemmel a buszozást, a városnézést és minden pillanatot. Külön köszönet Horváth Zoltánnak aki hihetetlen szenvedéllyel és hatalmas tudással kalauzolt minket. A helyi idegenvezetés fantasztikus volt, a sofőrök Füzes József és Werfl Imre biztonságosan vezettek és felejthetetlen pillanatokat okoztak "humorbonbonjaikkal". Egy valamit már a visszaúton megfogadtunk: Jövőre is visszatérünk Olaszországba!!!! Természetesen a Vivaldival és a "Professore"-val!!

Köszönjük! Felejthetetlen emlék marad. Grazie. Dank u wel. Krisz & Bogi.

Bővebben

Dél-Itália kincsei 2017. július 3-9.

Tisztelt Vivaldi Travel!

Most jöttünk meg a Dél-Itália kincsei útról. (július 03-09)
Az idegenvezetőnk, Mison Andrea volt. Róla csak leg-leg legekben lehet beszélni.
Fáradhatatlanul tájékoztat, mesél és türelemmel van  minden utastárshoz.
A szervezés remek, a "tranzit szállás" pedig meglepően tiszta és kényelmes.
Köszönjük neki a tartalmas kulturális kirándulást, nagyon sok mindent kaptunk ettől az úttól. 
Köszönjük szépen, Mison Andinak pedig nagyon jó egészséget kívánunk és még szeretnénk vele és az irodával utazni.
D-B. E. és D. Z

Bővebben

Hétvége Velencében 2017. április 29 - május 1.

Tisztelt Vivaldi Travel!
Az elmúlt hosszú hétvégén (ápr. 29-május 1.) részt vettünk a Hétvége Velencében elnevezésű programjukon. Mindenképp megjegyezném, hogy nagyon elégedetten tértünk haza. A program precízen megtervezett, igazán színes és élmény teli volt. Külön köszönet Horváth Zoltán idegenvezetőnek, aki jó kedélyű, rugalmas közvetlen egyéniségével, rendkívüli tudásával, felkészültségével még felejthetetlenebbé tette az utazást.
Köszönettel: Z. L. Beáta

Bővebben

Hétvége Velencében 2017. április 29 - május 1.

Kedves Vivaldi Travel!
Éppen ma egy hete még a napsütötte Burano meseszép utcáit jártuk az április 29 - május 1. közötti "Hétvége Velencében" program keretében. Szeretném megköszönni a lányom és a magam nevében ezt a fantasztikus, csodálatos élményt idegenvezetőnknek, Tompos Gabriellának, sofőrünknek, Braunitzer Józsefnek, hogy kedvességükkel, mindenre kiterjedő figyelmükkel, humorukkal felejthetetlenné tették utazásunkat!
Üdvözlettel: Sch. Péterné és lánya, Alexandra

Bővebben

Hétvége Velencében 2017. április 29 - május 1.

Tisztelt Utazási Iroda!
2017.április 29-május 1. közötti hosszú hétvégi " Hétvége Velencében " programon vettünk részt. Szeretnénk megköszönni a tartalmas programot, melyet szerveztek. Azonkívül szeretnénk köszönetet mondani a velünk utazó és minket felejthetetlen élményekhez juttató Horváth Zoltán idegenvezetőnek és autóbuszunk sofőrjének. Nagyon felkészültek és professzionálisan végezték munkájukat.
Üdvözlettel: T. V. Katalin és T. Nándor

Bővebben

Észak-Olaszország gyöngyszemei - 2017. április 28 - május 1.

Kedves Vivaldisok!
Az Önök által szervezett út ismét remek volt. Profi szervezés és lebonyolítás, remek programok, figyelmes autóbusz vezetők. Az idegenvezető Zilzer Zsuzsi hatalmas szakmai tudással kalauzolt végig minket a 4 nap alatt. A szálloda kényelmes , mindennel felszerelt. az ellátás kkifogástalan volt.
Köszönöm Önöknek, hogy részese lehettem ennek a csodás útnak, mely meghozta a kedvemet Olaszország további tájai megismeréséhez.
Üdvözlettel: F. Tímea

Bővebben

Észak-Olaszország gyöngyszemei 2016. szeptember 22-25.

Tisztelt Vivaldi Travel Iroda!
Csak, gratulálni tudok az egész Irodának a remekül szervezett programhoz.
Rövid négy napban sikerült sokféle arcát bemutatni ennek a régiónak.
Minden profizmusra vallott, a szervezés és a kivitelezés egyaránt.
Külön elismerés a buszvezetőnek Zsoltnak, türelmes, nyugodt vezetési stílusával kitűnt egész úton, Milánóban a szűk kis utcácskában, ahogy manőverezett a járművével, -igen nagy gyakorlatra vall.
Biztonságérzetünk volt egész úton vele.
Másik, külön köszönet Zoltánnak az idegenvezetőnek.
Kellő felkészültséggel, rutinnal vezette mindvégig a csoportot. Figyelme mindenre kiterjedt, mindig mindenhol tudta, hogy melyik útitárs mely programon vesz részt. Rendszeres létszámellenőrzés, egyértelmű, határozott
találkapontok megadása ,- megvalósította a négy napban, hogy soha senki nem tévedt el, nem késett el stb..
A magas szakmai felkészűltsége mellett, rengeteg gyakorlati információt is kaptunk, ami szintén növelte a biztonságunkat.
Nagyon jól működött, a kinti szervezés is, vacsora rendelés, találkozók szervezése a kinti idegenvezetőkkel, a programok lebonyolítása. Nagyon kedvesen fogadta a két idegenvezető hölgy is a csoportot. Sok új ismeretet szereztünk, az Ő előadásuk kapcsán is. ( a VOX készülék is jól működött)
Összességében az egész kirándulás csodálatos élmény volt!
Köszönet érte!
S, mivel igen széles az iroda programajánlata, biztos vagyok benne, hogy legközelebb is nagyon szívesen utazom a Vivaldi Travellel.
További sok sikert kívánok!
Üdvözlettel: W-né K. Irén

Bővebben

Adriai csobbanás kulturális programokkal 2016. szeptember 14-18.

Tisztelt Utazási Iroda!
Nagyon jól éreztük magunkat Jesolóban, az utazással kapcsolatban szeretném kiemelni az idegen vezetőnket Tompos Gabriellát akinek felkészültsége, kedvessége, az adott esetben való intézkedése kiváló, rendkívül szimpatikus volt.
A sofőrünk Fűzes József is nagy magabiztosságról tett tanúbizonyságot, kiválóan kezelte a buszt, gyors, pontos volt mindig, az utazás élvezetes volt.
Az út során mindent megtettek azért, hogy az utasok felhőtlenül jól érezhessék magukat. Szeretnék velük még többször is utazni.
Köszönet nekik!
Üdvözlettel: B-né

Bővebben

Dél-Itália kincsei 2016. szeptember 5-11.

Tisztelt Vivaldi Travel!
Már második alkalommal utazunk a húgommal a Vivaldi Travel szervezésével Olaszországba. Idén szept. 5-től 11-ig a Dél-Itália kincsei, Nápoly, Sorrento, Capri programon vettünk részt.
Elsősorban kiemelném az idegenvezetőnk, Mison Andrea profi vezetését, segítőkészségét, kedvességét és humorát. Rengeteg érdekességet láttunk ezen az úton. Andrea nagyon sok érdekes történettel gazdagította tudásunkat. Segített a problémák megoldásában, pl. hogyan lehet a Wi.fi-hez kapcsolódni egyes szállodákban, segített a kiszolgáló személyzettel megértetni magunkat. Egyszóval, dicséretes Mison Andrea profizmusa. A szállások kényelemesek, tiszták voltak, az étkezés bőséges. A látnivalók pedig egyszerűen csodálatos élményt nyújtottak! A buszsofőrök is biztonságosan vezettek, sőt, mikor elszakadt a légkondícionáló berendezés ékszíja, szinte pillanatok alatt kicserélték.
Köszönjük ezt a csodálatos utat! Szívesen ajánljuk az utazási irodájukat másoknak is, és ha lesz rá módunk, akkor mi is Önöket választjuk ismét.
Tisztelettel: H. K-né Gitta

Bővebben

Dél-Itália kincsei 2016. szeptember 05 - 11.

Kedves Vivaldi Travel! Múlt héten jöttünk haza a Dél Itália kincsei utazásunkról,mely fantasztikusan nagy élmény volt. A gondtalan utazásért köszönet a profi buszsofőröknek és az idegenvezetőnek, Mison Andreának,aki renkívüli felkészültségével,alaposságával,nagy tudásával lenyűgözött és sok ismerettel gazdagított bennünket. Szívesen utazunk önökkel máskor is!
M. Erzsébet

Bővebben

Dél-Itália kincsei 2016. szeptember 05 - 11.

2016.09.05-09.11-ig részt vettem a Dél-Itália kincsei utazáson. Jó szervezés, nagyszerű programok. Mison Andi kiváló idegenvezető és mesélő!:))

Üdvözlettel: Kissné H. Mária

Bővebben

Dél-Itália kincsei 2016. szeptember 05 - 11.

Tisztelt Vivaldi Travel!
Köszönetet szeretnénk mondai elsősorban Mison Andrea idegenvető hölgynek kitűnő munkájáért kedvességéért és segítőkészségéért.
Külön köszönet azért ami felénk irányult.
Nagyon szép út volt, tartalmas látnivalókban bővelkedő, rengeteg információval.
A szállások nagyon rendben voltak úgy mint az ellátás is.
A buszvezetők jól végezték munkájukat, jól vezetek.
Mindenkinek ajánlani tudom azt az utat.
T.A. SZ.M.

Bővebben