Vivaldi Travel
Négy évszakban utazunk

1061 Budapest, Paulay E. u. 10.
Nyitva: Hétfő/Szerda: 9-18:30 h
Kedd/Csütörtök/Péntek: 9-17 h

Most zárva

Rólunk írták

Horvátország

Dalmát körút: Világörökségek nyomában Horvátországban 2019. szeptember 25-29.

Tisztelt Utazási Iroda!
Pár napja érkeztünk haza Dalmát kőrutról.Ezton szeretném megköszönni az Iroda összes dolgozójának, akik előkészitették, szervezték az utat.Külön szeretném kiemelni Máté Csongor- idegenvezető - felkészültségét, tapasztalatát, kedvességét,segitőkészségét.Nagy élmény volt vele utazni.Köszönet még Attilának, Jánosnak – gépkocsivezetők –akik előzékenyek, keedvesek voltak, nem utolsósorban biztoságosan hazahoztak bennünket.
További jó munkát kivánok az Iroda összes dolgozójának.
Üdvözlettel régi utazójuk: P. Sándorné

Bővebben

Isztriai csobbanás 2019. szeptember 19-22.

Tisztelt Szervezők!
Szeptember 19-22 között az Önök szervezésében Horvátországban jártunk, az “Isztriai csobbanás” úton vettünk részt. Szeretném megköszönni a jó szervezést, a programok profi előkészítését és lebonyolítását. Csodás utunk volt, aminek minden percét élveztük férjemmel. A gyönyörű táj, a tenger elvarázsolt minket, pedig nem először jártunk errefelé. Opatijától elállt a lélegzetünk, de ugyanilyen katartikus volt Porecs és Rovinj is. A szálloda kellemes meglepetés volt, kétcsillagos szállásban nem láttunk még ilyen szinvonalat ! Csak gratulálni tudunk a remek programokhoz. Az idegenvezető felkészültségétől tátva maradt a szánk! Igen szerencsésnek gondoljunk magunkat, hogy Kuthy Katalin volt a kisérőnk, aki igényes, ugyanakkor szórakoztató módon tálalta a legfontosabb információkat, történeteket. Profi hozzáállása, munkája , a gépkocsivezető, Attila nyugodt, magasszintű vezetési stílusa nagyban járult hozzá, hogy ilyen jól éreztük magunkat. A 30. házassági évfordulónkat ünnepeltük ezen az úton.
Óriási köszönet!!! Üdvözlettel: M-é Zs. Zsuzsa

Bővebben

A Zsolnay porcelán története, látogatás Pécsre és Eszékre 2019.július 27.

Tisztelt Vivaldi Travel!
Július 27-én nagyon jól szervezett és nagyon tanulságos kiránduláson vettünk részt az Önök szervezésében Pécsett és Eszéken. Rengeteg új információval lettünk gazdagabbak, csodálatos látványban volt részünk.
Köszönjük a remek vezetés Dobos Csoma Kittynek, aki nagyon tartalmas ismertetést adott mindkét városról, és nagyon kellemes, kedves ember. Üdvözlettel és köszönettel B. Jánosné és F. Mária

Bővebben

A Zsolnay porcelán története, látogatás Pécsre és Eszékre 2017. július 22.

Köszönöm együttműködésüket. Természetesen a Zsolnay+Eszéki 1 napos út is rendkívül jól sikerült. Köszönet ezért Kittinek is , aki már személyével elvarázsolta az utasokat. A nagy hőség ugyan ellenünk volt, de a látvány kárpótolt.

Üdvözlettel Gy. Pálné

Bővebben

Varázslatos Isztria 2012. május 25-28.

Tisztelt Iroda!
Máj.25-28-ig a "Csodálatos Isztria" útjukon nagyon jól éreztük magunkat! Élményekkel teli, nagyon szép út volt!
Külön köszönet illeti idegenvezetőnket Máté Csongort. Kellemes humorával, kedvességével, a nyújtott információkkal még felejthetetlenebbé tette ezt a pár napot!
Kívánunk minden jót neki!
Köszönettel:  Molnárné S. Rita és Molnár Enikő

Bővebben

Varázslatos Isztria 2012. május 25-28.

Kedves Vivaldi Travel !
Május 25-én vettünk részt a Csodálatos Isztria körúton. Ez volt az első utam Önökkel, de remélem, hogy nem az utolsó.
A csodálatos jelző nemcsak Isztriára, a látványra vonatkozik, hanem az utazásra is.
Köszönöm Máté Csongornak a kedvességét, humorát, felkészültségét.
Buszvezetőnknek Kopjás Zolinak a nyugodt  biztonságot, a kedvességet.
A társaságból az út folyamán egy kis összekovácsolt csapat lett.  Most szinte már hihetetlen, hogy ilyen tájakat járhattam be.
Köszönöttel és minden jót kívánva
Molnár Mihályné Mária

Bővebben

Varázslatos Isztria 2011. szeptember 15-18.

T.Utazási Iroda!
Ezúton szeretném megköszönni a családom és a magam nevében azt a felejthetetlen élményt, amelyet az Önök szervezésében tölthettünk el a varázslatos Isztria kapcsán. Az út minden percét élveztük,és bár a program nagyon gazdag volt ezt az idegenvezető még tovább fokozta a külön programokkal. Mindenkire kiterjedő figyelmessége, pozitív kisugárzása külön élményszámba ment a mai morcos világunkban. Munkájukhoz a továbbiakban is sok sikert kívánunk: Fodor Judit és családja

Bővebben