Vivaldi Travel
Négy évszakban utazunk

1061 Budapest, Paulay E. u. 10.
Nyitva: Hétfő/Szerda: 9-18:30 h
Kedd/Csütörtök/Péntek: 9-17 h

Most zárva

Rólunk írták

Itália szívében 2009. október 19-25.

"Kedves Adrienn!
Szeretném köszönetemet tolmácsolni Önnek, Kertész-Gruber Juditnak és a "Vivaldi travelnek" azért a csodálatos élményért amelyet Önök biztosítottak számunkra ezzel az Olaszországi úttal. Olyan élményekkel gazdagodtunk amelyek elkísérnek minket egész életünkben. Ebben a rohanó világban egyre ritkábban találkozunk olyan önzetlen és segítőkész emberrel mint Ön.
Még egyszer szeretném megköszönni az Ön segítségét és remélem hogy a közeljövőben is igénybe vehetem az Önök szolgáltatásait.
Üdvözlettel:
Daróczi György"
Itália szívében 2009. október 19-25.

Bővebben

h-zsuzsa

Tisztelt Iroda! Tegnap este jöttem haza 4 napos prágai útjukról, melyért szeretnék köszönetet mondani utastársaim nevében is.

Mint a gépkocsivezető, mind az idegenvezető (Hegedűs Judit)  munkájáról csak maximális elismeréssel tudok szólni. Ilyen profi munkával ritkán találkozik az ember. A gépkocsivezető figyelmessége, az idegenvezető fantasztikus tudása, aprólékos hely-, történelem-, és nyelvismerete,  lenyűgozött.

A program részletekig kidolgozott, tempósan tartható, átgondolt volt. Turistaúttól ilyen rövid idő alatt ennyit én még nem kaptam.

Köszönöm, hogy Velük (Önökkel)  utazhattam, remélem lesz még rá módom. Tisztelettel: Hajdu Zsuzsanna

Bővebben

viragszirom22

Tisztelt Vivaldi Travel !

2010. május 29.-én utaztunk az Eszterházyak Nyomában azon belül is a Family Meseparkba, ahol egy tartalmas  nagyon szép napot töltöttünk a gyerekekkel. Gyönyörű időnk volt, és nagyon jól éreztük magunkat . Csodálatos a környezet fogadott bennünket és nagyon kedvesek voltak a Meseparkban.

Üdvözlettel: Anikó, Gyöngyi, Martin és Józsi

Bővebben