Vivaldi Travel
Négy évszakban utazunk

Utazás kereső

Keresés

Rólunk írták

Barangolás Rómában 2010. március 11-15.

"Március 11-15 között részt vettünk egy Padova, Róma, Assisi, Orvietó utazáson.
Köszönettel tartozom Gruber Judit asszonynak, aki rendkivül élvezetes módon mutatta be a látnivalókat, minden segitséget megadott és rendelkezésünkre állt.
Gratulálok teljesitményéhez, remélem máskor is lesz szerencsénk vele utazni.
Fasnik Gyula -Simon Veronika"
Barangolás Rómában 2010. március 11-15.

Bővebben

Barangolás Rómában 2010. március 11-15.

"Tisztelt Vivaldi Travel Iroda!
Tegnapelőtt jöttünk haza az Olaszországi útjukról,amely nagyon tartalmas volt,jól éreztük magunkat.Nagyszerű idegenvezetőinknek,Juditnak és Anettnek gratulálunk és köszönjük az élményt.A két autóbuszvezetőnek is köszönjük és további sikeres utakat kivánunk mindnyájuknak!
Köszönettel Kis Ildikó és Varga József"
Barangolás Rómában 2010. március 11-15.

Bővebben

Barangolás Rómában 2010. március 11-15.

"Tisztelt Vivaldi Travel!
Amikor Rómába indultunk, tudtuk, hogy csodálatos helyre megyünk. Az ajánlott program igen hívogató volt. Amit kaptunk, az viszont több volt, mint amit vártunk. Szerencsére gyakran alkalmam nyílik az utazásra, és kedvelem a szakemberek által megszervezett programokat is, ahol idegenvezető segít az eligazodásban, de már több alkalommal ért csalódás ezen a téren.
Most viszont megtaláltam az „én utazási irodámat”.
Köszönet illeti a Vivaldi Travel teljes csapatát a szervezés és lebonyolítás terén.
A két autóbuszvezető, Hadadi Károly és Rakaczi János a biztonságos vezetésen túl az öt nap során végig segítőkész és udvarias volt. Az idegenvezető hölgyek, Kertész Grúber Judit és római kirándulásaink során minket kalauzoló Anett (elnézést kérek tőle, nem sikerült megjegyeznem a nevét pontosan) kedvesek és készségesek, és nagy felkészültségről, széles ismeretanyagról, kiváló helyismeretről tettek tanúbizonyságot.
Judit szinte az utazás minden percében az utazók rendelkezésére állt. Remek szervezőkészsége folytán lehetőség nyílt arra, hogy a tervezett programon felül további élményekhez jussunk, érdekes, színes előadásmódja végig felszínen tartotta az érdeklődést. A teljes csoport elégedettségéhez nagymértékben hozzájárult az Ő általa hozzátett plusz. Ellátott minket hasznos információkkal, praktikus tanácsokkal, szórakoztató regékkel.
Amennyiben valamennyi munkatársuk hasonló mentalitással bír, nem kell Önöknek sok sikert kívánnom, mindenképpen sikeresek lesznek.
Köszönettel: Gordos Judit"
Barangolás Rómában 2010. március 11-15.

Bővebben

Barangolás Rómában 2010. március 11-15.

"Kedves Adrienn !
Szeretnék a magam és kollégáim nevében köszönetet mondani a szervezésért. Fantasztikus élményekkel lettünk gazdagabbak az elmúlt hétvégén. Köszönjük Anettnak a római idegenvezetést, nagyon sok plusz ismerettel, információval tette emlékezetessé a látottakat.
Minden elismerésünk Juditnak, aki olyan lelkesedéssel és tudással beszélt minden látnivalóról, hogy teljesen elvarázsolt bennünket. Köszönjük az odafigyelést és a gondoskodást.
Az első napok kellemetlen időjárása ellenére nagyon jól éreztük magunkat.
Köszönjük a transzfer szervezést is, nagyon nagy könnyebbséget jelentett nekünk. Segítőkészek, gyorsak és pontosak voltak.
Üdvözlettel, Kazinczi Endre"
Barangolás Rómában 2010. március 11-15.

Bővebben

Advent Bécsben 2009. december

"Kedves Adrienn!
Szeretném megkösszönni, neked és munkatársaidnak, a Bécsi kirándulásunk megszervezését, és lebonyolitását! Minden a tervek szerint alakult (a gondos tervezést köszönhetően), mindenki jól érezte magát. Ezért ha lesz igény, szeretnénk majd újra a Vivaldi Travel szolgáltatását igénybe venni.
Mégegyszer köszönöm!
Benéné Erika"
Advent Bécsben 2009. december

Bővebben

Advent Karintiában 2009. december 5-6.

"T. Vivaldi Travel!!
Tegnap tértem vissza az Önök által szervezett Karintiai útról. Nagyszerűen éreztük magunkat, nagyon jól sikerült az út, a szállás is tökéletes volt. Köszönet Csongornak a nagyszerű idegenvezetésért.
Üdvözlettel,
Tonhauser Erika"
Advent Karintiában 2009. december 5-6.

Bővebben

Advent Karintiában 2009. december 5-6.

"Kedves Vivaldi Travel!
Tegnap jöttünk haza a karintiai adventi körútról és szeretném Önöknek megköszönni ezt a csodálatos kirándulást. A szállás és a program nagyon színvonalas és kellemes volt, illetve az idegenvezetőnk is remek volt (Csongor). Még egyszer köszönjük szépen ezt az élményt is.
Üdvözlettel:Horváth Eszter"
Advent Karintiában 2009. december 5-6.

Bővebben

Advent Bécsben 2009. december 5.

"Tisztelt Vivaldi Travel!
Visszatérő „vendégként” most december 5-én egy öt fős társasággal vettem részt az Advent Bécsben programon, melyről megelégedetten tértünk haza. Bécs ilyenkor nagyon szép, kellően megalapozta a karácsonyi készülődés hangulatát. Szeretnénk megköszönni Ági idegenvezető információgazdag, színvonalas, odaadó munkáját, valamint a buszvezetőét (FLX-915 járaton), aki udvariasságával és biztonságos vezetésével szintén hozzájárult, hogyha csak azt az egy napot is, de kellemesen fejezzük be.
Köszönettel: Imre Ferencné"
Advent Bécsben 2009. december 5.

Bővebben

Hétvége Velencében 2009. október 23-25.

"T. Vivaldi Travel!
Örömmel mondhatom, hogy a Hétvége Velencében 2009. okt.23-25.-i út minden várakozásomat felülmúlta.
Remek idegenvezetőnk volt Ági személyében. Élmény volt hallgatni történelmi felkészültségét, színes előadásmódját. Helyismerete, praktikus tanácsai, megjegyzései segítettek eligazodni, s jól gazdálkodni a szűkre szabott idővel.
Velence, Burano,Murano,Padova stb. kitörölhetetlen élményt nyújtott, s boldog vagyok hogy részt vettem az úton.
További szép utak szervezését várom, s kívánom, hogy a mi idegenvezetőnkhöz hasonló munkatársakat alkalmazzanak.
Gratulálok Ágihoz! Nagyszerű választás volt.
Üdvözlettel: Hódossy Józsefné"
Hétvége Velencében 2009. október 23-25.

Bővebben

Hétvége Prágában, pilzeni sörözéssel 2011. augusztus 19-21.

"Tisztelt Vivaldi Travel !
Csodálatos időt töltöttem Önök szervezésében Prágában!
KÜLÖN KÖSZÖNET KELEMEN EDITnek:
A nagyon odaadó ,lelkiismeretes munkájáért:)
Tisztelettel: Czakóné Somogyi Éva"
Hétvége Prágában, pilzeni sörözéssel 2011. augusztus 19-21.

Bővebben

Barangolás Rómában 2009. október 27-31.

"Tisztelt Vivaldi Travel!
Régi nagy álmom vált valóra,40 évesen eljutni a Vatikánba.Amit az önök utazási irodája megtett.Ezúton szeretnék hálás köszönetett mondani a kitelepített idegenvezetőjüknek-ANETTnak.Nem csak megfoghatatlan,de megfogalmazni sem lehet azt amivel gazdagabbnak érzem magam.Leírhatatlan mennyei csodaként élem meg az égészet.
További sikeres müködést kivánok!
Üdvözlettel.Leviczky Anikó"
Barangolás Rómában 2009. október 27-31.

Bővebben

Itália szívében 2009. október 19-25.

"Kedves Adrienn!
Szeretném köszönetemet tolmácsolni Önnek, Kertész-Gruber Juditnak és a "Vivaldi travelnek" azért a csodálatos élményért amelyet Önök biztosítottak számunkra ezzel az Olaszországi úttal. Olyan élményekkel gazdagodtunk amelyek elkísérnek minket egész életünkben. Ebben a rohanó világban egyre ritkábban találkozunk olyan önzetlen és segítőkész emberrel mint Ön.
Még egyszer szeretném megköszönni az Ön segítségét és remélem hogy a közeljövőben is igénybe vehetem az Önök szolgáltatásait.
Üdvözlettel:
Daróczi György"
Itália szívében 2009. október 19-25.

Bővebben

h-zsuzsa

Tisztelt Iroda! Tegnap este jöttem haza 4 napos prágai útjukról, melyért szeretnék köszönetet mondani utastársaim nevében is.

Mint a gépkocsivezető, mind az idegenvezető (Hegedűs Judit)  munkájáról csak maximális elismeréssel tudok szólni. Ilyen profi munkával ritkán találkozik az ember. A gépkocsivezető figyelmessége, az idegenvezető fantasztikus tudása, aprólékos hely-, történelem-, és nyelvismerete,  lenyűgozött.

A program részletekig kidolgozott, tempósan tartható, átgondolt volt. Turistaúttól ilyen rövid idő alatt ennyit én még nem kaptam.

Köszönöm, hogy Velük (Önökkel)  utazhattam, remélem lesz még rá módom. Tisztelettel: Hajdu Zsuzsanna

Bővebben

viragszirom22

Tisztelt Vivaldi Travel !

2010. május 29.-én utaztunk az Eszterházyak Nyomában azon belül is a Family Meseparkba, ahol egy tartalmas  nagyon szép napot töltöttünk a gyerekekkel. Gyönyörű időnk volt, és nagyon jól éreztük magunkat . Csodálatos a környezet fogadott bennünket és nagyon kedvesek voltak a Meseparkban.

Üdvözlettel: Anikó, Gyöngyi, Martin és Józsi

Bővebben