Vivaldi Travel
Négy évszakban utazunk

1061 Budapest, Paulay E. u. 10.
Nyitva: Hétfő/Szerda: 9-18:30 h
Kedd/Csütörtök/Péntek: 9-17 h

Most zárva

Rólunk írták

Ausztria

Mariazelli varázslat 2017. május 27.

Kedves Vivaldi!

2017.május 27-én voltunk egy 30fős mezőtúri csoporttal Mariazellben kirándulni, mely varázslatos volt! Köszönjük szépen a szervezést, nagyon jól éreztük magunkat. Fenyvesi Gabriella volt az idegenvezetőnk, akitől nagyon sok érdekességet tudtunk meg, nagyon precízen, pontosan és kedvesen vezette az egész csoportot, nagyon meg voltunk vele elégedve! Szívesen rész vennénk ezen a programon, akár télen is! További sok sikert kívánunk az egész Vivaldis csapatnak!

Üdvözlettel: H. Ildikó és a csoport

Bővebben

Schneeberg, a Bécsi Alpok királynője 2017. május 20.

Tisztelt Vivaldi Travel!

2017.05.20-án részt vettünk egy egynapos kiránduláson Schneebergen. A
kirándulás nagyon jól sikerült, a programok jók voltak. Győrffy Máté volt
az idegenvezetőnk, köszönet neki a sok információért és a humoros idegenvezetésért.
Remélem hamarosan újból Önökkel utazunk. További sok sikert a munkájukhoz!

Üdvözlettel
I. M. Yvett

 

Bővebben

Stájerország ismeretlen arca - 2017. május 21.

Kedves Vivaldi Travel!

Nagyon szép napot töltöttünk Stájerországban a múlt vasárnapi egy napos jutalomkiránduláson.Igazán gazdag és tartalmas programban volt részünk.A táj gyönyörű és vadregényes,csörgedező patakokokkal,zöldellő hegyoldalakkal,legelésző őzekkel,futkározó nyulakkal.Visszafelé a Fertő tó menti rendezett osztrák kis települések látványa tette széppé a kb. négy órás buszutat.Idegenvezetőnk Kati nagyon felkészülten tájékoztatott minket és mesélt nekünk az osztrák tartományokról,a terület földrajzáról és történelméről,Magyarország és Ausztria viszonyáról a történelem tükrében.Megérkezve első uticélunk a herbersteini kastély volt a hozzátartozó kerttel.A helyi német nyelvű idegenvezetőnk által megelevenedett előttünk a várkastély élete.Jól bele tudtuk képzelni magunkat az akkori miliőbe,az eredeti tárgyakkal berendezett termeket végigjárva.Ezt követően nagyon kellemesen telt az idő a hatalmas területen fekvő állatkertben,ami domborzati viszonyainak köszönhetően kisebb túrának is beillett.Az állatok itt igazán paradicsomi körülmények közt élnek,a park rengeteg látnivalót kínált.Ezután folytattuk utunkat az ágoston rendi voraui apátságba.Az út szerpentines,csodálatos környezettel.Sofőrünk igazán bravúrosan vezetett a nehéz terepen,a kis városkákba érve ügyesen kiszámolta,hogy éppen átférünk a városkapu alatt és gyönyörködhetünk a kis terekben,utcákban.Meg is tapsoltuk érte.Egyébként egész nap rendkívül udvariasan viselkedett,fáradhatatlanul segítette le az utasokat minden egyes alkalommal a leszállásoknál.A voraui apátságban tett látogatás szintén jó hangulatban telt,nagy hatást tett ránk.Maga a táj és a környezet is fantasztikus.Helyi idegenvezetőnk itt is nagyon élvezetesen szórakoztatott minket.Mindkét helyszínen jó nyelvgyakorlat volt a német beszédet hallgatni.A gyönyörű barokk templom a hozzá tartozó gazdag művészeti kincseket rejtő sekrestyével és könyvtárral mindenkit elkápráztatott.Többek közt itt tanulhattuk meg,hogy honnan származik a "felütni a könyvet" kifejezés.Az itt vásárolt képeslapok,amiket ajándékba vittünk,nagy örömet szereztek ismerőseinknek,akiknek természetesen beszámoltunk a Vivaldi Travellel tett újabb szép utunkról.

Üdvözlettel: Sz. család

Bővebben

Felemelő Ausztria - 2017. május 7.

Kedves Vivaldisok,
Szeretnénk ezúton is megköszönni a tegnapi napot. A felemelő Ausztria valóban egy lélekemelő kirándulás volt. Fizikailag nagyon elfáradtunk, azonban lelkileg feltöltődtünk. A hegyek, a kilátás, a madarak, a vízesések, a szivárványok mind olyanok voltak, mint egy tündérmesében.
Köszönjük, hogy ennek a mesének részesei lehettünk általatok.
Üdvözlettel
Éva & Eszter
(u.i. Jövünk máskor is - már le is foglaltuk :) )

Bővebben

Osztrák Dunakanyar rejtett kincsei - 2017. május 6.

Kedves Munkatársak!
Május 6-án ismét egy remek, felejthetetlen utazáson vettem részt. Tavaly a Melk, Krems, Wachau útvonalon olyan sok szép élményben volt részem,
hogy idén amikor megláttam a kínálatukban az Osztrák Dunakanyar rejtett kincsei programot - azonnal befizettem erre az útra. A hajózást az osztrák Dunakanyarban nem lehet megunni. Az idő is csodás volt, remek idegenvezető, gépkocsivezetők, kényelmes busz, rengeteg érdekes információ a vezetéseken - nagyon jól éreztem magam és biztos vagyok benne , hogy az összes utitárs is.
Köszönöm Önöknek ezt a szép hétvégét!
üdvözlettel B. Zsuzsa

Bővebben

Bécs-Hundertwasser nyomában 2016. október 22.

Kedves Iroda!
Tegnap, okt.22-én Bécsbe kirándultunk az Önök szervezésében. Csodás napsütéses őszi nap volt. Kaptunk egy olyan idegenvezetőt Csoma Kitti személyében,akinek egész egyéniségéből áradt a munkája szeretete. Igen sok,érdekes és hasznos információt hallottunk a látottakról, élvezetes előadásában. Köszönjük segitőkészségét. Ismét egy élménydús, szép napot töltöttünk a Vivaldi Travel szervezésében.
Viszontlátásra a következő utazáson: P. Valéria

Bővebben

Salzburg és a Salzkammerguti tóvidék 2016. szeptember 23-25.

Tisztelt Vivaldi Travel!
2016.09.23-25 között vettünk részt a Salzburg és Salzkammerguti tóvidék nevű útjukon.
Nagyon jól éreztük magunkat. Gyönyörű élményekkel gazdagodtunk a 3 nap során.
A hegyek, a tavak és a városok is egyaránt meseszépek voltak. A programkínálat remek volt.
Csáky Ágnes idegenvezető nagyszerű történetekkel és információkkal színesítette utazásunkat.
Az autóbusz nagyon kényelmes volt, a sofőrök precizitása, türelme, magabiztossága kiváló.
Reméljük jövőre is lesz lehetőségünk Önökkel utazni.
További sikerekben gazdag utakat kívánunk!
Üdvözlettel, Sz-né G. Nikolett

Bővebben

Ausztria aktívan: hegyek, tavak, gleccserek - 2016.08.26-28.

Kedves Vivaldi!
Ezúton is szeretném megköszönni a mezőtúri csoport nevében ezt a csodálatos hétvégi kirándulást! Sok szép helyen jártunk, élményekkel gazdagodva tértünk haza.
Köszönjük szépen Csáky Ágnes idegenvezető munkáját, akitől nagyon sok információt tudtunk meg és meseszép tájakra kalauzolt minket! Kun Tibor buszsofőrnek is köszönjük a biztonságos vezetést és az udvarias segítőkészséget!
Szívesen ajánlom mindenkinek ezt az utat, mert mi nagyon jól éreztük magunkat!
Üdv: Hegyi Ildikó és a mezőtúri csoport

Bővebben

Mariazelli varázslat 2106. augusztus 20.

Kedves Vivaldi Munkatársak!
Szeretném megköszönni a felejthetetlen élményt a mariazelli utazással. Melkben voltam 3 hete, olyan remek volt a szervezés és szép az út, hogy még 2 másik útra is befizettem. Az Irodában várt a meglepetés, ajándék utat nyertem aug. 20-ra Mariazellbe, én vagyok a 31100 utas.
Nem is tudom leírni azt az örömöt amit akkor éreztem , az út remek volt, megint Kitty volt velünk, az idő csodás, a 2 gépkocsivezető remekül, biztonsággal vitt minket az egész úton. A gazdag programoktól elfáradva de csodás élményekkel telve érkeztünk haza.
Még egyszer nagyon köszönöm ezt a lehetőséget, találkozunk a következő hétvégeken.
üdvözlettel B.Zsuzsa

Bővebben

Osztrák Dunakanyar sétahajózással 2016. július 31.

Tisztelt Utazási Iroda!
Az elmúlt vasárnap 07.31-én utaztunk Önökkel az Osztrák Dunakanyarba sétahajózással. Az idegenvezetőnk Csoma Kitti volt. Mind neki, mind a két buszvezetőnek ezúton is szeretnénk megköszönni munkájukat.
Csoma Kitti nagyszerű tehetséggel vezette az utat, fantasztikusan sok érdekfeszítő információkkal szolgált. Ismételten köszönjük, Mindnyájuknak további sikeres utaztatásokat és jó egészséget kívánunk.
Üdvözlettel
V. Judit és R. Klára

Bővebben

Mesél a bécsi erdő - 2016. július 3.

Tisztelt Vivaldi Travel!
Igen kellemes utunk volt július 3-án Önökkel, a "Bécsi erdő meséi" programon.
Idegenvezetőjük - Viktor - igazi élmény volt. Kedves, nyugodt, jó hangulatú, utas-centrikus ember. Valószínűleg ő azt a munkát csinálja, amit szeret is !!!
Köszönet Önöknek és munkatársaiknak a jól sikerült napunkért:-)))
K. Györgyné és családja.

Bővebben

Bécs - Tenger háza 2016. június 18.

Kedves Vivaldi Travel!
Júni 18-án vettem részt a Bécs-Tenger Háza úton. Először is, köszönöm a szép időt, amit intéztek:) A Tenger háza nagyon szép, és érdekes..a kilátás a 11. emeletről pedig egyszerűen csodálatos! Nagyon jól éreztem magam és ezzel egyúttal szeretném megköszönni Kittinek is, az idegenvezetőnknek, aki végig szórakoztató és érdekes történetekkel szórakoztatott bennünket,..végre valaki aki nem csak a száraz történelmet fújja könyvből, hanem apró részleteket is ismer, érződik, hogy járt ott, ismeri a helyszínt, az embereket és szereti, amit csinál. Minden felmerülő helyzetet kiválóan megoldott, pl amikor dugóba kerültünk és már kezdtünk volna türelmetlenkedni akkor elmesélt valami érdekes történetet az osztrákokról, ami teljesen lekötötte az emberek figyelmét és nem is figyeltünk a dugóra, nem volt morgolódás, zúgolódás.  Hasonlóan kiválóan járt el a bécsi felvonulások alkalmával (I love Jesus és meleg felvonulás volt épp aznap :) ) , amikor nem tudott értünk jönni a busz.. Kitti jött-ment, intézkedett és minden idegeskedés (legalábbis nem láttuk rajta) nélkül megoldotta a helyzetet és tökéletesen kényelmesen és vidáman  hazajutottunk.  Szóval nagyon köszönöm neki és az irodának ezt az utat!  Már nézegetjük mi legyen a következő utazás Önökkel...
U. Mária

Bővebben

Bécs - Tenger háza 2016. június 18.

Kedves Vivaldi Travel!
Szeretném megköszönni a Bécs-Tenger Háza utat ! Nagyon jó volt, szép volt, ajánlom minden korosztálynak..ezek az állatok fantasztikusak!
Bécs pedig hát szintén nagyon gyönyörű, szerencsére arra is jutott időnk a Tenger Háza után.
Az idegenvezetővel, Kittivel, remélem találkozunk máskor is, mert sok felé jártam már, több irodával is...de nagyon ritkán találkoztam olyannal, mint ő, aki részletesen, de érdekesen mesélt, felhívta a figyelmünket minden apró részletre, hasznos infóra, bármit kérdeztünk tudott rá válaszolni, vicces volt, kedves volt..egyszóval Kittit minden útra! :)
És Puppit, persze :))
J. Míra

Bővebben

Salzburg és a Salzkammerguti tóvidék 2016. június 3-5.

Kedves Eszter!
Szeretném megköszönni a kollégáim nevében a salzburgi kirándulás megszervezését.
Az idegenvezetőktől sok új információt kaptunk, melyet érdekes történetekkel színesítettek.
A buszvezetők is remekül helytálltak. Köszönjük a rugalmasságot a vasárnapi hajóút megszervezésével kapcsolatban.
A szálláson felmerülő gondokat sikerült korrekten lerendezni. (csatorna gondok, melyek szobacserével oldódtak meg)
Nagyon jól éreztük magunkat.
Üdvözlettel,
Sz. Judit

Bővebben

Salzburg és Nárciszünnep Bad Aussee-ben 2016. május 27-29.

Tisztelt Nagyné Prunyi Renáta!
Szeretném megköszönni a segítségét és megkívánom osztani Önnel irodájuk által lebonyolított utammal kapcsolatban.
Salzburg és Nárciszünnep Bad Ausseben utazásunkon nagyon jól éreztem magam.
Kellemesen utaztunk , a busz tiszta és kényelmes volt.A sofőrök udvariasak voltak és biztonságosan vezettek.
Az idegen vezető hölgy felkészült,udvarias és türelmes volt.
A szállásunk tiszta és kényelmes, az ellátás megfelelő volt.
Örülök, hogy Önöket választottam, még akkor is ha Székesfehérvárról fel kellett utaznom a fővárosba.
Kérem szíveskedjen számomra katalógust küldeni mert én az internetes elérhetőségeknél a papíralapút jobban kedvelem.
Segítségét előre is köszönöm! Kívánok az iroda minden dolgozójának jó egészséget!
Tisztelettel:H. Erika

Bővebben

Fertő tavi romantika 2016. május 22.

Kedves Kollégák!
Köszönöm a lehetőséget, hogy a vasárnapi kiránduláson részt vehettem!
Nagyon jól éreztük magunkat, igazán remekül sikerült kis túra volt!
Ajánlani fogom utasaimnak is!
Üdv:
Zsuzsa

Bővebben

Élményszánkózás Semmeringen 2016. január 16.

Tisztelt Szervezők!
2016. január 16-án részt vettünk az "Élményszánkózás Semmeringen" meghirdetett egy napos utazáson.
Szeretném megköszönni Nagy Gábor túravezetőnek a sok kedvességet, a felkészültségét, amivel az utazásunk során fellépő "apró" problémát profi módon kezelte. A sok érdekes információt, amivel érdeklődésünket, figyelmünket folyamatosan fenntartotta.
Üdvözlettel:
Csizmaziáné G. Erika

Bővebben

Ötscher szurdok: hegyek és vízesések vidéke 2015. október 11.

Tisztelt Vivaldisok!!
Vasárnap voltunk kirándulni Ausztriában az Ötscher szurdok-ban!Évek óta utazom Önökkel,mindig megvagyok elégedve az idegenvezetőkkel,de ez a fiatalember mindenkin túltett!!!!Ragyogó tudással, ismerettel ,szimpátiával,segítő kézséggel rendelkezik!
Köszönjük szépen ezt a napot! Remélem még fogunk találkozni.
Üdvözlettel P. V. Zsuzsanna

Bővebben