Vivaldi Travel
Négy évszakban utazunk

1061 Budapest, Paulay E. u. 10.
Nyitva: Kedd: 13-17 h
Csütörtök: 9-13 h

Rólunk írták

Ausztria

Salzburg és a Salzkammerguti tóvidék 2017 augusztus 2-6.

Kedves Eszter!Tisztelt Vivaldi!
Köszönetemet szeretném kifejezni 43 fős nyugdíjas csoportunk nevében.A legmesszebbmenőkig meg voltunk elégedve a közösen összeállított program gördülékeny megvalósításával.Csáky Ági rendkívül felkészült,tapasztalt,empatikus,remek szervező,segítőkész idegenvezető.A salzburgi idegenvezetőnk,Stassák Ágnes tudásával,lelkesedésével bearanyozta a napunkat.
Köszönet Attilának,a buszvezetőnek ,nyugodt,higgadt vezetése biztonságérzetet adott. Köszönjük a sok fáradozást,időt és figyelmet. Igazán érdekes tudnivalókkal,szép látnivalókkal gazdagodtunk.
További sikeres munkájukhoz jó egészséget, sok-sok turistát kívánunk.
Köszönettel Üdvözlettel Szolnoki Kultúra Barátai Nyugdíjas Egyesület

Bővebben

Osztrák Dunakanyar sétahajózással - 2017. július 22.

Július 22-én szép utunk volt az Osztrák Dunakanyaron sétahajózással egybekötve. Köszönet az idegenvezetőnek a széleskörű tájékoztatásért. Nagyon jól éreztük magunkat.
P. Katalin

Bővebben

A smaragd folyó völgye és a Rax fennsík - 2017. július 22.

T.Iroda!
2017.07.22-én két túratársammal vettünk részt az önök túrájukon (amolyan ízelítőt vettünk az önök szervezéséből).
Köszönjük az élményt. Külön elismerés Robinak, a túravezetőnek, nem csak a túravezetésért, hanem a történelmi tudásáért is. Kiváló ismertetést
kaptunk Ausztria történelméből.
További jó munkát kívánok.
Októberben találkozunk és magammal viszem 11 túratársamat is (Medve szurdok)!
Üdvözlettel: H.né Zsóka

Bővebben

Mesél a bécsi erdő - 2017. július 1.

Mesél a Bécsi Erdő program nagyon-nagyon klassz egy napos program volt. Mindenre jutott elegendő idő. Az idegenvezető pedig fantasztikus volt. Máskor is megyünk egynapos utakra (is).
V. Kata & Sz. Péter

Bővebben

A smaragd folyó völgye és a Rax fennsík 2017. július 22.

T.Iroda!

2017.07.22-én két túratársammal vettünk részt az önök túrájukon (amolyan ízelítőt vettünk az önök szervezéséből).
Köszönjük az élményt. Külön elismerés Robinak, a túravezetőnek, nem csak a túravezetésért, hanem a történelmi tudásáért is. Kiváló ismertetést
kaptunk Ausztria történelméből. 

További jó munkát kívánok.

Októberben találkozunk és magammal viszem 11 túratársamat is (Medve szurdok)! 

Üdvözlettel: H-né Zsóka
   

Bővebben

Medve-szurdok, Mixnitz - 2017.07.02.

Kedves Vivaldisok!
Tegnap voltunk a mezőtúri csoporttal a Medve-szurdokban. Györffi Máté volt a túravezetőnk, aki nagyon kedves, udvarias volt hozzánk. Gyönyörű helyeken jártunk, bár kemény volt a túra, de mindannyian meg tudtuk csinálni, köszönhető ez Máténak is, aki egy fantasztikus idegenvezető! Remélem még sokszor túrázunk vele! Köszönjük ezt a szép napot!
Üdv: H. Ildikó és a mezőtúri csoport

Bővebben

Mariazelli varázslat 2017. május 27.

Tisztelt Címzett!
Május 27-én részt vettünk az Önök által szervezett csodálatos kiránduláson Mariazellbe. 
A szervezés, az idegenvezetés és az utazás egyaránt kiválóak voltak! 
Le a kalappal az idegenvezető Fenyvesi Gabriella és az autóbuszvezetők: Balla Sándor és Nyakó Zoltán munkája előtt. Minden dicséretet kiérdemel a tudásuk és a szakértelmük. 

Üdvözlettel, Üveges család

Bővebben

Bécs-Hundertwasser nyomában 2017. június 10.

2017. június 10-én részt vettünk a Bécs-Hundertwasser nyomában programon. Jól éreztük magunkat. Köszönjük az idegenvezető lelkiismeretes munkáját!
(P.B. Anikó)

Bővebben

Mariazelli varázslat 2017. május 27.

Kedves Vivaldi!

2017.május 27-én voltunk egy 30fős mezőtúri csoporttal Mariazellben kirándulni, mely varázslatos volt! Köszönjük szépen a szervezést, nagyon jól éreztük magunkat. Fenyvesi Gabriella volt az idegenvezetőnk, akitől nagyon sok érdekességet tudtunk meg, nagyon precízen, pontosan és kedvesen vezette az egész csoportot, nagyon meg voltunk vele elégedve! Szívesen rész vennénk ezen a programon, akár télen is! További sok sikert kívánunk az egész Vivaldis csapatnak!

Üdvözlettel: H. Ildikó és a csoport

Bővebben

Schneeberg, a Bécsi Alpok királynője 2017. május 20.

Tisztelt Vivaldi Travel!

2017.05.20-án részt vettünk egy egynapos kiránduláson Schneebergen. A
kirándulás nagyon jól sikerült, a programok jók voltak. Győrffy Máté volt
az idegenvezetőnk, köszönet neki a sok információért és a humoros idegenvezetésért.
Remélem hamarosan újból Önökkel utazunk. További sok sikert a munkájukhoz!

Üdvözlettel
I. M. Yvett

 

Bővebben

Stájerország ismeretlen arca - 2017. május 21.

Kedves Vivaldi Travel!

Nagyon szép napot töltöttünk Stájerországban a múlt vasárnapi egy napos jutalomkiránduláson.Igazán gazdag és tartalmas programban volt részünk.A táj gyönyörű és vadregényes,csörgedező patakokokkal,zöldellő hegyoldalakkal,legelésző őzekkel,futkározó nyulakkal.Visszafelé a Fertő tó menti rendezett osztrák kis települések látványa tette széppé a kb. négy órás buszutat.Idegenvezetőnk Kati nagyon felkészülten tájékoztatott minket és mesélt nekünk az osztrák tartományokról,a terület földrajzáról és történelméről,Magyarország és Ausztria viszonyáról a történelem tükrében.Megérkezve első uticélunk a herbersteini kastély volt a hozzátartozó kerttel.A helyi német nyelvű idegenvezetőnk által megelevenedett előttünk a várkastély élete.Jól bele tudtuk képzelni magunkat az akkori miliőbe,az eredeti tárgyakkal berendezett termeket végigjárva.Ezt követően nagyon kellemesen telt az idő a hatalmas területen fekvő állatkertben,ami domborzati viszonyainak köszönhetően kisebb túrának is beillett.Az állatok itt igazán paradicsomi körülmények közt élnek,a park rengeteg látnivalót kínált.Ezután folytattuk utunkat az ágoston rendi voraui apátságba.Az út szerpentines,csodálatos környezettel.Sofőrünk igazán bravúrosan vezetett a nehéz terepen,a kis városkákba érve ügyesen kiszámolta,hogy éppen átférünk a városkapu alatt és gyönyörködhetünk a kis terekben,utcákban.Meg is tapsoltuk érte.Egyébként egész nap rendkívül udvariasan viselkedett,fáradhatatlanul segítette le az utasokat minden egyes alkalommal a leszállásoknál.A voraui apátságban tett látogatás szintén jó hangulatban telt,nagy hatást tett ránk.Maga a táj és a környezet is fantasztikus.Helyi idegenvezetőnk itt is nagyon élvezetesen szórakoztatott minket.Mindkét helyszínen jó nyelvgyakorlat volt a német beszédet hallgatni.A gyönyörű barokk templom a hozzá tartozó gazdag művészeti kincseket rejtő sekrestyével és könyvtárral mindenkit elkápráztatott.Többek közt itt tanulhattuk meg,hogy honnan származik a "felütni a könyvet" kifejezés.Az itt vásárolt képeslapok,amiket ajándékba vittünk,nagy örömet szereztek ismerőseinknek,akiknek természetesen beszámoltunk a Vivaldi Travellel tett újabb szép utunkról.

Üdvözlettel: Sz. család

Bővebben

Felemelő Ausztria - 2017. május 7.

Kedves Vivaldisok,
Szeretnénk ezúton is megköszönni a tegnapi napot. A felemelő Ausztria valóban egy lélekemelő kirándulás volt. Fizikailag nagyon elfáradtunk, azonban lelkileg feltöltődtünk. A hegyek, a kilátás, a madarak, a vízesések, a szivárványok mind olyanok voltak, mint egy tündérmesében.
Köszönjük, hogy ennek a mesének részesei lehettünk általatok.
Üdvözlettel
Éva & Eszter
(u.i. Jövünk máskor is - már le is foglaltuk :) )

Bővebben

Osztrák Dunakanyar rejtett kincsei - 2017. május 6.

Kedves Munkatársak!
Május 6-án ismét egy remek, felejthetetlen utazáson vettem részt. Tavaly a Melk, Krems, Wachau útvonalon olyan sok szép élményben volt részem,
hogy idén amikor megláttam a kínálatukban az Osztrák Dunakanyar rejtett kincsei programot - azonnal befizettem erre az útra. A hajózást az osztrák Dunakanyarban nem lehet megunni. Az idő is csodás volt, remek idegenvezető, gépkocsivezetők, kényelmes busz, rengeteg érdekes információ a vezetéseken - nagyon jól éreztem magam és biztos vagyok benne , hogy az összes utitárs is.
Köszönöm Önöknek ezt a szép hétvégét!
üdvözlettel B. Zsuzsa

Bővebben

Bécs-Hundertwasser nyomában 2016. október 22.

Kedves Iroda!
Tegnap, okt.22-én Bécsbe kirándultunk az Önök szervezésében. Csodás napsütéses őszi nap volt. Kaptunk egy olyan idegenvezetőt Csoma Kitti személyében,akinek egész egyéniségéből áradt a munkája szeretete. Igen sok,érdekes és hasznos információt hallottunk a látottakról, élvezetes előadásában. Köszönjük segitőkészségét. Ismét egy élménydús, szép napot töltöttünk a Vivaldi Travel szervezésében.
Viszontlátásra a következő utazáson: P. Valéria

Bővebben

Salzburg és a Salzkammerguti tóvidék 2016. szeptember 23-25.

Tisztelt Vivaldi Travel!
2016.09.23-25 között vettünk részt a Salzburg és Salzkammerguti tóvidék nevű útjukon.
Nagyon jól éreztük magunkat. Gyönyörű élményekkel gazdagodtunk a 3 nap során.
A hegyek, a tavak és a városok is egyaránt meseszépek voltak. A programkínálat remek volt.
Csáky Ágnes idegenvezető nagyszerű történetekkel és információkkal színesítette utazásunkat.
Az autóbusz nagyon kényelmes volt, a sofőrök precizitása, türelme, magabiztossága kiváló.
Reméljük jövőre is lesz lehetőségünk Önökkel utazni.
További sikerekben gazdag utakat kívánunk!
Üdvözlettel, Sz-né G. Nikolett

Bővebben

Ausztria aktívan: hegyek, tavak, gleccserek - 2016.08.26-28.

Kedves Vivaldi!
Ezúton is szeretném megköszönni a mezőtúri csoport nevében ezt a csodálatos hétvégi kirándulást! Sok szép helyen jártunk, élményekkel gazdagodva tértünk haza.
Köszönjük szépen Csáky Ágnes idegenvezető munkáját, akitől nagyon sok információt tudtunk meg és meseszép tájakra kalauzolt minket! Kun Tibor buszsofőrnek is köszönjük a biztonságos vezetést és az udvarias segítőkészséget!
Szívesen ajánlom mindenkinek ezt az utat, mert mi nagyon jól éreztük magunkat!
Üdv: Hegyi Ildikó és a mezőtúri csoport

Bővebben

Mariazelli varázslat 2106. augusztus 20.

Kedves Vivaldi Munkatársak!
Szeretném megköszönni a felejthetetlen élményt a mariazelli utazással. Melkben voltam 3 hete, olyan remek volt a szervezés és szép az út, hogy még 2 másik útra is befizettem. Az Irodában várt a meglepetés, ajándék utat nyertem aug. 20-ra Mariazellbe, én vagyok a 31100 utas.
Nem is tudom leírni azt az örömöt amit akkor éreztem , az út remek volt, megint Kitty volt velünk, az idő csodás, a 2 gépkocsivezető remekül, biztonsággal vitt minket az egész úton. A gazdag programoktól elfáradva de csodás élményekkel telve érkeztünk haza.
Még egyszer nagyon köszönöm ezt a lehetőséget, találkozunk a következő hétvégeken.
üdvözlettel B.Zsuzsa

Bővebben

Osztrák Dunakanyar sétahajózással 2016. július 31.

Tisztelt Utazási Iroda!
Az elmúlt vasárnap 07.31-én utaztunk Önökkel az Osztrák Dunakanyarba sétahajózással. Az idegenvezetőnk Csoma Kitti volt. Mind neki, mind a két buszvezetőnek ezúton is szeretnénk megköszönni munkájukat.
Csoma Kitti nagyszerű tehetséggel vezette az utat, fantasztikusan sok érdekfeszítő információkkal szolgált. Ismételten köszönjük, Mindnyájuknak további sikeres utaztatásokat és jó egészséget kívánunk.
Üdvözlettel
V. Judit és R. Klára

Bővebben