Vivaldi Travel
Négy évszakban utazunk

1061 Budapest, Paulay E. u. 10.
Nyitva: Hétfő/Kedd/Szerda: 13-17 h
Csütörtök/Péntek: 9-13 h

Rólunk írták

Ausztria

Eisenstadt-Fertő tó-Fraknó vára 2012. június 16.

Kedves Vivaldisok!
Szombaton másodszor utaztam Önökkel. Nagyon jól sikerült a négynapos Káprázatos Isztria, Csongor vezetésével. Nagyon jó volt a szombati Eisenstadt.... is.
Vigh Juli nagyon kedves hölgy, a csoport mindig tartotta vele az időpontokat. Külön köszönet a Fraknó vár beli vezetésért Krisztinek, remek hölgy, olyan lelkesen és kedvesen vezetett minket a váron termein keresztül, szinte sajnáltuk, hogy el kell vállnunk.
Üdvözlettel: Szente Jánosné

Bővebben

Osztrák Dunakanyar sétahajózással 2012. június 2.

Szia Adri,
Klassz volt a melki túra, különleges volt a dunai hajózás is és nagyon aranyos volt a Timi is.
Szabolcs

Bővebben

Semmeringi élmények 2012. június 9.

Kedves Adrienn!
Az elmúlt hétvégén voltam a semmeringi úton és szeretnék köszönetet mondani mindenért: az út szervezettségéért, Attila és a sofőrök hozzáálláséért, kedvességéért. A többi utat is megnéztem már a honlapon és remélem, azokon is részt tudok majd venni. Minden évben a Großglockner mellé járok nyaralni, de pont ezeken a helyeken még nem jártam, így külön öröm ez most nekem.
Köszönettel, Hutter Julianna

Bővebben

Felemelő Ausztria 2012. május 19.

Kedves Adrienn.
Elfoglaltság miatt csak most tudunk írni.
Szeretnénk vissza jelezni, nagyon szép utunk volt, a közel múltban, "Felemelő Ausztria"címmel. A jó hogy mindig a várakozást felül múlja a valóság.
Örültünk hogy ismét a nagyon kedves Attilával voltunk. Szívvel lélekkel csinálja a munkáját. Látszik rajong érte. Végig együtt lüktetett a csoporttal. Gratulálunk jó választás volt a személyében.
Az útról: nagyon jól szervezett felépített program volt. Észre sem vettünk és már el telet a nap. Igaz olyan látványokban volt részünk hogy nem is volt idő azzal foglalkozni mennyi az idő. Remek, kiváló volt. Na és jó fárasztó. De ez nem érdekes.
A csoportról. Már többször tapasztaltuk milyen sok fiatal jön az utakra. Telt buszos utak mennek de meglepően kulturáltan viselkednek. Nincs zaj, nincs hangoskodás, leszálláskor nem késik senki, igen jó az utazó közönség. Ezt külön díjazzuk. EZ RITKA. Több évtizedes utazási gyakorlatból mondjuk.

Gratulálunk  a szervezőknek és az iroda minden munkatársának, és Önnek külön:
Sok szeretettel Tölgyesi László és Tölgyesi Lászlóné.

Bővebben

Schneeberg, a Bécsi-Alpok királynője 2012. május 6.

T. Vivaldi Travel!
Május 6-án utaztam Önökkel  Schneebergre egynapos kirándulás keretében, mely igazán fantasztikus volt. Mindössze pár óra alatt végigjártunk 4 évszakot, eljutottunk a hó birodalmába. Az út mentén található érdekességekről idegenvezetőnk folyamatosan tájékoztatott bennünkket, mindenhová pontosan érkeztünk, minden meg volt előre szervezve.
Ez volt a második út, melyen Tímea vezetett bennünket (előtte a Stájerországi kalandozásokon voltunk vele): felkészültsége, szakértelme, kedvessége, udvariassága hozzájárult ahhoz, hogy ismét nagyon jól érezzük magunkat.
További munkájához ezúton szeretnék sok sikert kívánni!
Üdvözlettel: Blaskó Tiborné

Bővebben

Tiroli élmények 2012. április 28-május 1.

Kedves Vivaldisok !
Nagyon jól éreztük magunkat a tiroli úton.
Azért szeretünk a Vivaldival utazni, mert ilyen profi, jó fej idegenvezetők vannak, mint például a Viktor
Köszi Vivaldi, köszi Viktor!

Bővebben

Karintia-Szlovénia 2012. április 6-9.

Kedves Vivaldi Travel!
Tegnap jöttünk haza a Karinthia-Szlovénia utazásról. Meg szeretném köszönni az Utazási irodának a nagyszerű programok összeállítását, melyek időbeosztása olyan jól sikerült, hogy szinte nem is volt holtjárat, látványban pedig felülmúlta a várakozásainkat (pedig utánaolvasgattam, nézegettem a neten). A tökéletességhez nagyban hozzájárult a nagyszerű szállás leírhatatlan panorámája, szállásadóink kedvessége. Kérjük, adják át Wierdl Viktornak köszönetünket, mert a legkellemesebb meglepetés az Ő személye volt, a humora, a rugalmassága, a kedélyessége, az ötletes „meglepik” és a nyelvészeti anekdotái.
Már utaztunk Önökkel Salzburgba, de ez az út bebizonyította, hogy érdemes a Vivaldit választanunk.
Üdvözlettel: Koltay Aranka

Bővebben

Salzburg és a Salzkammerguti tóvidék 2012. március 15-17.

Kedves Vivaldi Travel!

A hétvégén jöttünk haza egy újabb útjukról: Salzburg és a Salzkammerguti tóvidék. Ismét nagyon elégedettek voltunk. Az összes program, a szállás és az idegenvezetőnk Kaiser Anikó is remek volt.
Köszönjük szépen az újabb élményt Önöknek!

Üdvözlettel: Horváth Eszter

Bővebben

Salzburg és a Salzkammerguti tóvidék 2011. október 21-23.

Sziasztok!
Egyéb bokros teendők miatt csak most lett egy kis időm, hogy megírjam Nektek, milyen nagyszerűen éreztük magunkat a Salzburg-Salzkammergut buszos kiránduláson.
Az idegenvezető hölgy kedvességéről és hozzáértéséről végképp csak szuperlatívuszokban tudnék beszélni...
Nagyon köszönjük!!!
Élményeinket és fényképeinket a nemrég indult blogomon fogom közzétenni.
A hallstatt-i csontházas posztomat egyből kirakták az index.hu főoldalára, hihetetlen látogatottságot generálva ezzel a blogon.
Ha van egy kis időtök, nézzétek meg a cikket itt: http://borokaotthon.blog.hu/2011/11/01/mindenszentek_margojara
Reméljük még lesz alkalmunk Veletek utazni máskor is!
Jó munkát, sok vendéget!
Üdv: Merkl Gabriella

Bővebben

Salzburg és a Salzkammerguti tóvidék 2011. október 21-23.

Kedves Adrienn!
Utastársamhoz csatlakozva szeretném elismerésemet kifejezni, az irodának amellyel egy kellemes hosszúhétvégén vehettem részt többedmagammal.
Külön elismerésem az idegenvezető profizmusához, felkészültségéhez.
Üdvözlettel, Puskás Attila

Bővebben

Salzburg és a Salzkammerguti tóvidék 2011. október 21-23.

Kedves Vivaldi Travel!
Szeretném megköszönni a hétvégi salzkammerguti felejthetetlen kirándulást és tökéletes szervezést! A szállás, a programok, az ételek kifogástalanok voltak, csakúgy mint a busz és a sofőr rutinja! Külön köszönet Kaiser Anikónak, akinél tökéletesebb idegenvezetővel még nem találkoztam! Az irodát csak ajánlani fogom ismerőseimnek.
Üdvözlettel: Sz.Ádám

Bővebben

Felemelő Ausztria 2011. október 8.

Tisztelt Hölgyem/Uram,
az október 8-i Felemelő Ausztria utazáson vettem részt, a második buszon utaztam. Szeretném köszönetemet kifejezni és csillagos ötösre értékelni a programot. Pőthe Attila volt a csoportvezetőnk, akinek szakmai felkészültsége, helyismerete tökéletes volt. Gépjárművezetőink biztos kezüek voltak, teljesen biztonságban érezhettük magunkat az utazás teljes tartama alatt. Köszönjük a szervezést

Bővebben

Felemelő Ausztria 2011. október 8.

Kedves VIVALDISOK!
Ezúton szeretném megköszönni azt a csodálatos napot, amit az Önök utasaként tölthettünk Ausztria két különleges helyén! Az út nélkül valószínűleg még sokáig felfedezetlen marad számunkra ez a környék. Nagyon szeretünk túrázni, szabadban lenni (kétszer jártuk végig a magyarországi Kék Túrát), így aztán duplán örültünk ennek a lehetőségnek.
Biztatnám Önöket több ilyen jellegű út szervezésére!
Végtelenül kellemes kísérőnk volt Tímea is, aki fiatal kora ellenére nagy profizmussal tartotta egyben a csoportot. Neki külön köszönet a kedves, figyelmes vezetésért!
Remélem, még sokszor lehetünk az Önök utasai!
Köszönettel: Verpelétiné T. Erzsébet

Bővebben

Karintia-Szlovénia 2011. szeptember 22-25.

Tisztelt Vivaldi Travel!
Megjöttem az Ausztria/Szlovéniai útról.
Nagyon jól éreztem magam!
Kifogástalan volt a program az idegenvezető maximálisan kitett magáért!
Mindig mindenben készséges és udvarias volt!Bár mit kértünk mondtunk mindig udvarias volt a reagálása!
A buszsofőrnek a vezetése külön dicséretet érdemel!!
Nagyon szép helyen volt a szállás is.Meg az egész program!
Köszönöm szépen,hogy ilyen jó úton vehettem részt!Biztos vagyok benne,hogy fogok még önökkel utazni.
Minden jót kivánok az utazási irodának.Üdvözlettel:Prachtel Vargha Zsuzsanna

Bővebben

Salzburg és a Salzkammerguti tóvidék 2011. szeptember 16-18.

Tisztelt Vivaldi Travel!
Köszönetet szeretnénk mondani az idegenvezetőnek, Kaiser Anikónak és a 2 gépkocsivezetőnek, akik az utunk során velünk voltak. Udvariasságuk, szakmai tudásuk és kellemes társaságuk felejthetetlenné tette ezt a gyönyörű utat. Köszönjük neki.
Üdvözlettel.Ignácz Éva Baronfeind Tamás

Bővebben

Felemelő Ausztria 2011. szeptember 3.

Tisztelt Vivaldi Travel!

Már alkalommal volt szerencsénk Önökkel utaznunk 1-1 napos túrákra, ,,Frakno-Eisenstadt,Bécsi parkok és legutóbb a Felemelő Ausztrián vettünk részt ismerősömmel. Mindhárom út nagyon jól átgondolt,megszervezett volt. Mindhárom úton Pőthe Attila volt az idegenvezető,akinek ezúton szeretném megköszönni a szakszerű idegenvezetést, tudnivalókat,vicces történeteket,anekdotákat Ausztriáról,amivel még színesebbé,vidámmá tette utunkat! Nagyon jól éreztük magunkat,remélhetőleg szerveznek még 1 napos túrákat Ausztriába,amire szintén tervezünk elmenni.

Még egyszer szívből gratulálok az Utazási Irodának,a remek utakért és a kiváló,jól felkészült idegenvezetőhőz!!

Tisztelettel és köszönettel a sok szép úti élményért: Fábry Tímea

Bővebben

Felemelő Ausztria 2011. szeptember 3.

Tisztelt Szervezők!

Több, nagyon kellemes úton voltunk már Önökkel, legutóbb szombaton, szeptember 3-án a „Felemelő Ausztria” 1 napos túrás utat élveztük.

 

Egyrészt szeretnék köszönetet mondani idegenvezetőnknek, Pőthe Attilának, akinek stílusa és helyismerete mellett az „ utas-kezelése”  is tökéletes volt, másrészt – az ő marketingmunkájának, piackutatásának  köszönhetően – szeretném jelezni, hogy többen igényt tartanánk a Felemelő Ausztriához hasonló hazai kulturális körutazásokra. Ezek NEM városlátogatást jelentenének, hanem akár 1 napos tájegység látogatást, mozgással (kisebb túrákkal),vagy  akár több naposakat (2, max 3 nap, hosszúhétvége), amelyek akár átnyúlhatnak a tájegységet követve országhatáron túlra is, de a hazai szállás előnyeit élveznék.

 

Köszönjük a szervezést, a vezetést.

Hamarosan újabb utas listáikon szerepelünk, barátnőimmel több úton kívánunk részt venni.

Üdvözlettel

 

(Kalóné)

Kertai Katalin

Bővebben

Felemelő Ausztria 2011. szeptember 3.

Tisztelt utazási iroda!

 

Ezúton szeretném megköszönni a szeptember 3-i ausztriai kiránduláson nyújtott színvonalas idegenvezetést és kirándulást, minden nagyon szép és szuper és szervezett volt, hála az idegenvezetőknek is!

 

Remélem, hogy a jövő évben még több ilyen egy napos új túra és kirándulási lehetőségekkel fog bővülni a palettájuk és a színvonalat is tartják.

Minden elismerésem Önöknek!

 

Tisztelettel:

 

Krämer Beáta

Bővebben