Vivaldi Travel
Négy évszakban utazunk

1061 Budapest, Paulay E. u. 10.
Nyitva: Hétfő/Kedd/Szerda: 13-17 h
Csütörtök/Péntek: 9-13 h

Utazás kereső

Keresés

Rólunk írták

Provance festői tája és a Cote d Azur 2018. június 12-17.

Kedves Vivaldi Travel!
Sokadik alkalommal vettem már részt az Iroda által szervezett utazáson, és mindig tapasztaltam a mindenre gondoló, alapos szervezést, maximális odafigyelést és kényelmet, nem beszélve a csodás programokról, melyekből minden útra annyi jut, amennyi csak belefér.
Szeretném megköszönni a Provence festői tája és a Cote d'Azur c. utazást, mely óriási élmény volt minden tekintetben. A helyszínek és a program önmagáért beszél. Külön köszönöm idegenvezetőnk, Vígh Julianna munkáját, aki kimeríthetetlen tudásával, kedvességével és humorával színessé és otthonossá tette ezt a néhány napot. Köszönöm a gépkocsivezetők, Attila és Lajos mindig pontos és biztonságos munkáját és utolérhetetlen udvariasságát.
Sok szép élménnyel gazdagodtunk, csodás dolgokat láttunk, nagyon jól éreztük magunkat.
Már most várom a következő utazást, természetesen a Vivaldival! További munkájukhoz sok sikert és lelkesedést kívánok! Köszönettel, T.T.

Bővebben

Szlovénia, az Alpok gyöngyszeme 2019. október 18-20.

Kedves Vivaldis Munkatársak!
Az elmúlt hétvégén részt vettünk a "Szlovénia, az Alpok gyöngyszeme" elnevezésű útjukon.Ismét csodás élményekkel tértünk haza. Szuper programok és szervezés! Köszönet érte. Molnár Attila pedig egyszerűen fantasztikus volt.
Üdvözlettel F. Nóra

Bővebben

A Zsolnay porcelán története, látogatás Pécsre és Eszékre 2019. október 19.

Kedves Munkatarsak!
A pécsi Zsolnay negyed és Eszék program remekül sikerült, végtelenül kedves, felkészült idegenvezetőnk Kitty , a gépkocsivezető 2 fiatalember biztosította nekünk a tökéletes kikapcsolódást, rengeteg szép élményt.
A Vivaldi új irodája is lenyűgöző, elegáns, modern, remekül tervezett.
Sok sikert kívánok minden kedves Munkatársnak.
Üdvözlettel B. Zsuzsa

Bővebben

Észak-Olaszország gyöngyszemei: Garda-tó és Milánó, 2019. szeptember 5-8.

Kedves Vivaldi!
Nagyon szép úton vettem részt az iroda szervezésében Észak.- Olaszország gyöngyszemei : Garda tó és Milánó néven, szept 5 - szept. 8. között. A hideg, esős, zord időt nagyban ellensúlyozta az idegenvezetők egyik királynője: Dani Gabriella. Mindig vidám, mosolygós, kiegyensúlyozott, humoros volt. Egyszóval fantasztikus! Én már másodszor utaztam vele az iroda szervezésében. Nagy tudású, jó előadó sok ismeretet közlő, gondoskodó. Most sem csalódtam benne! Nagyon szép élményeim vannak Vikivel kapcsolatban is, aki Veronát mutatta be nekünk. Köszönet a gépkocsivezetőknek, Attilának és Sanyinak, akik mindent megtettek értünk. Udvariasak voltak, segítettek mindenkinek. Én csak a Vivaldival utazom! Köszönöm a lehetőséget! T- né J Ági

Bővebben

Prága és Csehország Világörökségei 2019. szeptember 5-8.

Tisztelt Vivaldi Travel!
Csodás négy napos kirándulás részesei voltunk 2019. szeptember első hétvégéjén (Prága és Csehország Világörökségei). Sok „régi” tudás került leporolásra, és rengeteg új információval is gazdagodtunk. Erről gondoskodott Bányai Tamás karizmatikus személyisége, aki rendkívül tudásával és műveltségével lenyűgözött minket. Ezzel egy időben visszafogott, de a kellő időben megfelelő humorral is előálló személyisége rendre meglepte a csoportot. Volt is jókedv és nevetés bőségesen. A biztonságunkról Kiss Gábor buszsofőr gondoskodott, aki fiatal ugyan, de nagyon magabiztos, remekül tette a dolgát.
A szervezés, a szállás, a kirándulások és úgy minden egyben „Vivaldi szintűek” voltak. Sokadjára utaztunk Önökkel, most sem okoztak csalódást. Sőt! Már tudjuk merre is szeretnénk menni jövőre. Természetesen – Önökkel.
Viva Vivaldi Travel! Üdvözlettel, Üveges család

Bővebben

A smaragd folyó völgye és a Rax fennsík 2019. szeptember 7.

Kedves Ügyintéző,
A szombati nap folyamán voltunk egy barátnőmmel a Rax Alpokban túrázni és szeretnénk megköszönni Kecskés Róbert túravezetőnek a jó hangulatot és a remek, informatív túravezetést! Már többen kérdezték, hogy hogyan mentünk és jó szívvel ajánlottam Önöket! Róbertnek meg üzenjük, hogy már megbeszéltük a barátainkkal, hogy a Dolomitok túrát ki nem hagynánk!! 
További szép napot kívánok! Üdvözlettel: K. Cintia

Bővebben

Dél-erdélyi kalandozás 2019. augusztus 28-szeptember 1.

Tisztelt Vivaldi Travel !
A fent megnevezett úton vettem részt férjemmel. Az ezzel kapcsolatos gondolataimat továbbítom Önöknek.
Profi szervezés,  az idegenvezető Lukács Attila egy erdélyi kincs, aki nagyon sokat tett hozzá az amúgy is sok információhoz és mi  "ittuk" a szavait. A történelem, a mindennapok dolgai, a lexikális adatok és a sztorik érdekes és szórakoztató élményt adtak. Szuper.
A busz tiszta, biztonságos és gyakorlott sofőrrel (Erdős Romeóval ) szintén szuper jelzőt érdemel.
A szállásadók Tusnádfürdőn kedvesek voltak és az ételek bőségesek, finomak.
Összegezve jövőre ismét utazunk Önökkel!
Üdvözlettel: Sz. család

Bővebben

Szlovénia, az Alpok gyöngyszeme 2019. augusztus 30-szeptember 1.

Kedves Kollégák!
Hazaérkeztünk 3 napos utatokról Szlovéniából. Elvarázsolt minket a sok szép látnivaló, a kiváló szervezés és minőség, nem is akartuk elhinni elsőre, hogy ennyi minden beleférhet 3 napba.
Szerencsés ember aki Molnár Attila idegenvezetőtökkel utazhat, hihetetlenül jó hangulatot varázsolt utánozhatatlan humorával és ismeretei átadásával. Fülig ér a szánk, annyira feltöltődtünk pozitív élményekkel! Alig várjuk, hogy újra a VIVALDI szervezésében utazhassunk újra!
Le a kalappal!! Köszönjük szépen! Üdvözlettel: N-né B.Edit

Bővebben

Balatoni panoráma 2019. szeptember 1.

Tisztelt Utazási Iroda!
Nem tudjuk magunkban tartani azt a felemelő,kellemes  élményt,amit a vasárnapi Balaton körüli programjuk jelentett mindhármunknak, Balatoni panoráma címmel.(Évek óta utazunk az Önök irodájával)  
Idegenvezetőnk,Horváth Zoltán sok információval,tudnivalóval látta el csoportunkat. Az ő és a buszt vezető kollégájuk kedvessége,udvariassága,segitő készsége emelte napunk szinvonalát. A program remekül összeállított,kikapcsoló ugyanakkor szórakoztató,de ismeretet adó is volt. Köszönjük Horváth Zoltán felkészültségét. Bebizonyosodott,hogy nem feltétlenül kell határon túlra utazni ahhoz,hogy legyen egy nagyon jó napunk. Kedvet kaptunk,hogy a többi hazai vonatkozású programjukat is megismerjük. Köszönjük a remek szervezést. Kivánunk még több olyan felkészült,remek kollégát Önöknek (és magunknak is),mint akiket eddig már megismertünk. P. Valéria,Sz. Valéria,R-né.N. Zsuzsa

Bővebben

Semmeringi élmények 2019. augusztus 24.

Kedves Vivaldi!
Augusztus 24 ėn  voltunk veletek a semmeringi élménykiránduláson. Köszönjük szépen a szervezést, a programokat. Zsuzsi az idegvezető nagyon sokat mesélt, sok mindent megmutatott, csak úgy sugárzott belőle a pozitív energia ezen az esős napon. Neki és nektek köszönhetően tényleg sok élménnyel lettünk gazdagabbak. A sofőrök is kiválóak, végig biztonságosan vezettek, nagyon kedvesek, udvariasak voltak az utasokhoz. Jó magam ės feleségem nevében köszönjük szép látványos járatot ės a szervezet kirándulást.

Bővebben

Aktív kikapcsolódás a Dolomitokban 2019. július 7-12.

Kedves Vivaldi Travel!
Nagy vágyam volt, hogy a szépséges Dolomitokban túrázhassak! 2019. március elején, amikor rábukkantam a neten "Az aktív kikapcsolódás a Dolomitokban" programjukra, akkor azt mondtam, hogy EZ AZ, AMIT KERESEK! Nagyon tetszett a program, annál is inkább, mert mindenki korlátait ismerve válogathatott a külónböző nehézségű túrák, valamint programok között. Remek volt a szállás, étkezés.. Külön köszönet Kecskés Róbertnek, aki ezt a fantasztikus programot összeállította és mint túravezető, idegenvezető ( egy személyben ) maximálisan, nagy lexikális tudással, segítőkészséggel látta el feladatát. Köszönet a Vivaldi csapatának, akik nélkül ez a gyönyörű út nem jöhetett volna létre.
Bízom abban, hogy jövőre (2020-ban) ismét túrázhatok Önökkel a Dolomitokban!
Üdvözlettel és köszönettel: O-né 

Bővebben

Krakkó-Zakopane (Wieliczka, Auschwitz) 2019. augusztus 17-20.

Kedves Éva!
Szeretném megköszönni segítségét és kiváló, pontos útmutatását, hogy kit, mit, hogyan és hol fogunk megtalálni! A kinti idegenvezetők Csiszér Zsuzsi és Kecskés Róbert is nagyon kedvesek, segítőkészek voltak, a vezetések élvezetesek, érdekesek kivétel nélkül. Mindhárman,(a 16 éves is), élveztük a kirándulásokat! Még egyszer köszönjük a lehetőséget!
További szép napot és jó munkát kívánva, üdvözlettel T-né V. Eleonóra

Bővebben

Osztrák Dunakanyar sétahajózással 2019. augusztus 25.

Tisztelt Vivaldi Travel!
Tegnap (2019.08.25) párommal az "Osztrák Dunakanyar sétahajózással" programjukon vettünk részt. Kuthy Katalin idegenvezetőjük szenzációs volt! Élményszámba ment az általa vezetett kirándulás. Én még ilyen nagy tudással rendelkező idegenvezetővel nem találkoztam. Mindent tudott és ezt ráadásul humorral fűszerezte! :-) Összefüggéseiben látta az egész történelmet, hihetetlen volt. Köszönjük neki (és Önöknek is) ezt a felejthetetlen kirándulást! Üdvözlettel: R. Péter

Bővebben

Itália szívében: Róma, Firenze, Velence 2019. augusztus 15-20.

Tisztelt Vivaldi Travel csapata!
Szeretném megköszönni az utazási irodának a remek szervezést, melyet a Róma Itália szíve út alatt megtapasztalhattam. CZAKÓ ZSOLT kiváló idegenvezetői tapasztalata, kiváló szakmai felkészültsége és empátiája tette ezt az utat felejthetetlenné. Minden utasnak Zsoltot kívánom idegenvezetőnek az utazásaik során. Későbbiekben is a Vivaldi Travel utazási irodát választom. Tisztelettel: S. Adrienn

Bővebben

Itália szívében: Róma, Firenze, Velence 2019. augusztus 15-20.

Tisztelt Hölgyeim, Uraim!
Szeretném megköszönni (lányom nevében is) a Vivaldi travel összes dolgozójának és legfőképpen Czakó Zsolt idegenvezetőnek továbbá a busz vezetőknek az áldozatos munkájukat és az igazán professzionális tervezést, szervezést, kivitelezést, amivel az Itália szívében utunkat felejthetetlen élménnyé tették.
Örülünk, hogy a Vivaldi Travelt választottuk, a jövőben is Önökkel utazunk! Ismételt köszönet mindenkinek!
Üdvözlettel: M. László

Bővebben

Kárpátalja várai 2019. augusztus 8-11.

Tisztelt Vivaldi Travel!
Augusztus 8 és 11 között a Kárpátalja várai utazáson vettünk részt. Idegenvezetőnk, Nagy Sándor úr, széleskörű történelmi ismeretekkel rendelkező; nemzete és kisebbségben élő honfitársai iránt mélyen elkötelezett, szépen beszélő és jó humorral rendelkező ember. Az út során sok élménnyel és tudással gazdagított bennünket.
Külön köszönet illeti! Köszönöm! Üdvözlettel:V. Attila Péter

Bővebben

Krakkó-Zakopane (Wieliczka, Auschwitz) 2019. augusztus 8-11.

Tisztelt Vivaldi Travel Csapata!
2019. augusztus 08-11-ig Krakkó - Zakopáne utazás során az Önök utazási irodájának szervezésében volt szerencsénk Önökkel utazni.
Az út nagyon tetszett, mind a szervezés, a szálláshely kellemes volt számunkra, az autóbuszvezető és az utaskísérőnk Nagy Árpád munkáját nagyra értékeljük, kiváló szakmai tudásukban semmi kifogásolni valót nem találtunk, úgy érzem, mindenre odafigyeltek, hogy utunk során elégedettek legyünk. Nagyon jól éreztük magunkat. Ezúton is köszönet érte nekik. Tisztelettel: M.Ágnes

Bővebben

A Zsolnay porcelán története, látogatás Pécsre és Eszékre 2019.július 27.

Tisztelt Vivaldi Travel!
Július 27-én nagyon jól szervezett és nagyon tanulságos kiránduláson vettünk részt az Önök szervezésében Pécsett és Eszéken. Rengeteg új információval lettünk gazdagabbak, csodálatos látványban volt részünk.
Köszönjük a remek vezetés Dobos Csoma Kittynek, aki nagyon tartalmas ismertetést adott mindkét városról, és nagyon kellemes, kedves ember. Üdvözlettel és köszönettel B. Jánosné és F. Mária

Bővebben