Vivaldi Travel
Négy évszakban utazunk

Irodánk a személyes ügyintézést visszavonásig szünetelteti.
Otthoni munkavégzéssel dolgozunk, munkanapokon 9.00-17.00 óra között.

Rólunk írták

Velencei karnevál 2022.február 25-27.

Tisztelt Vivaldi Travel!
2022.02.25-27 között vettünk részt az Önök által szervezett, Velencei Karnevál utazásukon, mely csodálatos élményekkel töltött fel bennünket.
Az utazás során megtapasztaltuk idegenvezetőjük, Paulo Eszter magas színtű felkészültségét, valamint Pintér Gábor buszsofőr, kellemes vezetési stílusát.
Mindkettőjüknek köszönet a kellemes hétvégéért, és a szerencsés hazaérkezésért.
Oly annyira nem csalódtunk a Vivaldi Travel szervezésében, hogy egy következő útra már be is fizettünk. Köszönettel:  Ani, Imre

Bővebben

Itália szívében 2021. október 27-november 1.

Kedves Vivaldi Dolgozók! Buongiorno a tutti!

Eltelt néhány nap, mióta hazaértünk az Itália szívében csoportos útról, picit leülepedtek az élmények, itt az ideje, hogy visszajelzést adjak az útról.
Ha egy szóban kellene megfogalmazni: csoda!
Tökéletes, pontos, maximálisan profi módon megszervezett útban lehetett részünk, amit nagyon köszönünk!
Tisztában voltunk vele már induláskor, hogy egy olyan útra fizettünk be, ami csupán ízelítőt nyújt azokból a gyönyörűségekből, melyeknek tárháza Olaszország.
És elmondhatom: visszatérünk!
Külön hadd ejtsek szót Zeisler Heléna Kolléganőjükről:
Heliről csakis szuperlatívuszokban beszélhetek. Bár kemény tempót diktált - amire időszűke miatt volt szükség - , mégis nagyon rugalmasan, segítőkészen állt minden kérésünk, igényünk elé. Profin koordinált mindent, mindig volt egy-egy kedves szava, története az út során, finom, intelligens humorával szórakoztatott bennünket, szakmaisága, felkészültsége, tudása pedig vitathatatlan. Külön köszönetet szeretnék neki mondani azért, ahogyan saját fáradsága ellenére tökéletesen, a csoport minden tagjának emberi tényezőjét külön-külön figyelembe véve "levezényelte" az utazást.
Rengeteg információval, ismerettel gazdagodhattunk általa Itáliáról, kultúráról, történelemről, sőt ízelítőt kaphattunk az olasz nép szokásaiból is.
Összefoglalva: csodás, gazdag élményekben, sok-sok nevetésben, vidámságban volt részünk és biztos vagyok benne, hogy következő utazásunknál is igyekszünk az Önök irodáját választani.

Hálásan köszönünk mindent profi sofőrünknek, Gábornak és a kint élő Idegenvezetőknek is! Üdvözlettel: Erika és Sára

Bővebben

Szlovénia, az Alpok gyöngyszeme 2021. október 30-november 1.

Tisztelt Vivaldi Travel!
Ez úton szeretném megköszönni a hétvégi szloven utat, az idegenvezetés fantasztikus volt, rengeteg érdekes dolgot megtudtam az országról és maga az út is egy felejtetlen élmény marad. Tervezem, hogy megyek legközelebb is.
Tisztelettel T. Gábor 

Bővebben

Prága és Csehország Világörökségei 2021. szeptember 23-26.

Kedves Utazásszervezők!
Szeretnék köszönetet mondani a prágai út megszervezéséért. Hatan voltunk, és mindannyian kitűnően éreztük magunkat, s ez nem csupán a profi módon megszervezett programoknak volt köszönhető, és a kitűnő buszsofőrnek, hanem Bányai Tamás idegenvezetőnek is, aki egy kincs lehet az irodának. Tudásáról, türelmességéről, figyelmességéről csak szuperlatívuszokban beszélhetünk. üdvözlettel, O.Erika
 

Bővebben

Szlovénia, az Alpok gyöngyszeme 2021. szeptember 24-26.

Kedves Vivaldi Travel!
Már negyedszer vettem részt az Önök által  szervezett utazáson.
Mindannyiszor nagy élmény volt.
Most sem volt másképp, a 2021. szeptember 24-26.-i Szlovénia, az Alpok gyönygyszeme utazáson.
Csodálatos az ország, gyönyörű helyeken jártunk, kiváló volt a szállás.Mindehhez hozzájárult  Máté Csongor idegenvezetőnk kedves, közvetlen lénye, hozzáértéssel és sok humorral fűszerezett vezetése.
Busz vezetőnk, Gábor szintén nagyon készséges, udvarias és pontos volt. Köszönöm az utazást! Üdvözlettel: V. H. Márta

Bővebben

Palócföldi kalandozás: Hollókő és Szécsény 2021. szeptember 19.

2021, szeptember 19-én a Vivaldi szervezésében és Csiszér Zsuzsi vezetésével ismét élményekben gazdag napot tudhattunk mögött. Kozárd település lakóinak összetartása példát jelenthet sok ember számára. A helyi idegenvezetőtől igen érdekes dolgokat tudhattunk meg. 
Hollókő a maga védett házaival nem mindennapi látványt jelentett. A tanösvény a csend és nyugalom szintere, néha egy-egy madár hangja zavarja csak meg. Gasztro élményben is részünk volt a hollókő-i étteremben egy izletes ebéddel. Szécsényben a kastélyban számtalan trófea diszeleg a falon melyeket szintén nem láthatunk az év minden napján. 
Végül, de nem utolsó sorban köszönet jár a gépkocsi vezetőjének is, aki biztonsággal juttatott el mindenkit az uticélhoz és végül vissza Bp-re. 
Mindenkinek, akit érdekelnek az eldugott kis falvak, ajánlani tudom. Érdemes megtekinteni ilyet is.
Üdvözlettel: Katalin és S.Sándor  

Bővebben

Prága és Csehország Világörökségei 2021. szeptember 23-26.

Tisztelt Cím!
Az elmúlt héten részt vettünk egy Önök által szervezett Prágai utazáson. Ezúton szeretnénk megköszönni az utaskísérő Bányai Tamás és a busz söfőre Pintér Gábor munkáját. Minden igényt kielégítő, alapos tájékoztatást kaptunk az idegenvezetőtől, akár merre is mentünk , úgy a városlátogatások, mint a gyár, vagy a várlátogatások során. Kérjük adják át a csoport köszönetét a két Úrnak. Üdvözlettel: B. János

Bővebben

Szlovénia, az Alpok gyöngyszeme 2021. szeptember 24-26.

Nagy örömmel és feltöltödéssel tértem haza Szlovénia gyöngyszemei kirándulásról. A színvonalas utazást Máté Csongornak és a buszunk vezetőjének Gábornak köszöhetjük! Várom irodájuk további programjait. Tisztelettel Z. Gábor

Bővebben

Dél-erdélyi kalandozás: pompás kastélyok és a Transzfogaras 2021. szeptember 15-19.

A Dél-Erdélyi kalandozás egy szuperül megszervezett és kivitelezett 4 éjszakás, 5 napos kikapcsolódás volt! Ebben Attilának, az idegenvezetőnknek oroszlánrésze volt!

Bővebben

Szlovénia, az Alpok gyöngyszeme 2021. szeptember 10-12.

T.Vivaldi Travel ! 
Boldogságunkra szolgált , hogy a szeptember 10.-11.-12.-ei Szlovéniai utazásunk nagyon -nagyon jól telt.
Köszönve ezt Molnár Attila idegenvezetőnek és Gábornak, a busz-vezetőnek.( Sajnos Gábor vezetéknevét nem tudom.)
Attila fantasztikusan felkészült, okos, viccet értő , segítőkész ember.
Csodálatos e napot töltöttünk együtt a 2 vezetővel.
Rengeteget kirándultunk! 
Szavakban nem lehet elmondani, amit kaptunk Tőlük.
Csodálatos emberek, akik csodálatosan végzik munkájukat! 
Fantasztikus töltést kaptunk ezalatt a 3 nap alatt.
Önöknek hálás szívvel köszönjük a szervezést! 
Bízom benne, hogy fogunk még az Önök Utazási irodájukkal utazni, és reméljük a kedves Attilát és Gábort újra üdvözletük! 
Jó egészséget, nyugalmat, sok erőt kívánok a további szép napokhoz! 
Üdvözlettel: 
Egy maximálisan megelégedett utasuk L. Zita

Bővebben

Hétvége Velencében 2021.augusztus 20-22.

Tisztelt Utazási Iroda!
Múlt hónapban vettünk részt a Hétvége Velencében elnevezésű utazáson. Nagyon köszönjük Eszternek, hogy könnyedén, zökkenőmentesen sok-sok ismeretet megosztva vezette végig a programot. 
Az élmények örökkre velünk maradnak. Üdvözlettel:N. Krisztina

Bővebben

Ausztria aktívan 2021. augusztus 27-29.

Kedves Vivalditravel,
Mint Ausztria szerelmese hosszú várakozás után a hétvégén részt vettem az Ausztria Aktívan programjukon.
Az esős szomorkás időt leszámítva remek csapattal fantasztikus zöld tájakon nagyon tartalmas programokon vettünk részt, részemről még bírtam volna több aktív-túrázós programot de a többség részére ez bőven elég volt. Az Almbachklamm szurdokban tett látogatás során számos vízesést láttunk  ezt követte a tökéletes állapotban levő Werfeni vár ahol egy vezetett túrán vettünk részt.
Az utolsó nap fantasztikus élmény volt a ködbe burkolózott sejtelmes Gosau-tó ahol szinte senki sem volt és a Hallstatt melletti gleccser szurdokban megtett túra extrákkal is felejthetetlen élmény volt.
Talán érdemes lenne ennek a programnak egy ténylegesen aktív túrabakancsos verziójával előrukkolni jövőre, én biztosan mennék rá. Az irodában ülő kollégáknak pedig üzenem hogy mindenkinek mondják el hogy bakancs és esőkabát kötelező, sajnos sokan nélküle jöttek. A további túrázós többnapos programjaikat várva. Üdvözlettel: G.Zs.

Bővebben

Szlovénia, az Alpok gyöngyszeme 2021. augusztus 27-29.

Tisztelt Vivaldi Travel!
Augusztus utolsó hétvégéjén édesanyámmal részt vettünk az Önök által szervezett szlovén körutazáson. Csodálatos három napot töltöttünk itt. Szuper volt a szervezés, a programok, az idegenvezetés / Máté Csongor / az autóbusz-vezető / Gábor /  az utastársak. De a legcsodálatosabb maga Szlovéniai volt kicsi, barátságos, idilli városaival, tengerpartjával, gyönyörű természeti  kincseivel.Köszönjük, hogy az Önök jóvoltából mindezt megtapasztalhattuk, átélhettük..Egy kicsit sűrű volt a program, akár négy napot is ki lehetne vele tölteni esetleg megtoldva 1-2 látnivalóval. Remélem, jövőre újra találkozunk. Köszönettel:Tné Sz. Ágnes

Bővebben

Dél-Itália kincsei 2021. augusztus 2-9.

T. Vivaldi Travel Utazási Iroda!
Az augusztus 2-9.-g tartó Dél-Itália kincsei útjukon férjemmel vettünk részt. Ezúton szeretnénk megköszönni a rendkívül dús, jól megszervezett programot, a csodálatos utat, amelyben Önök által részünk lehetett! Olyan gyönyörű helyeken voltunk, ami többször könnyet csalt a szeműnkben örömünkben! Nagyon elégedettek voltunk a szállásokkal és az ellátással is! Külön köszönetet szeretnénk mondani Mison Andrea idegenvezetőnknek, akinek szakmai tudása, kedvessége, segítőkészsége felülmúlhatatlan! A helyi idegenvezetőnktől, Ágikától is nagyon sok információt tudtunk meg, Ő is nagyon kedves, segítő kész volt a csoporttal szemben! A gépkocsivezetőinknek is köszönettel tartozunk a kedvességükért, segítőkészségükért, továbbá azért, hogy biztonságosan vezettek a legnehezebb helyeken is! Igazán nem volt mindig könnyű dolguk, legfőképpen Gábornak aki több időt töltött velünk!
Kívánunk az Irodának további szebbnél, szebb utak megszervezéséhez jó munkát, sok sikert, erőt, egészséget!
Szívesen ajánljuk ezt a csodálatos utat bárkinek! Mi nem igazán szoktunk visszamenni, ahol már jártunk, mindig új csodákat keresünk, de ide már most is szívesen visszamennénk!
Mi biztos, hogy részt fogunk venni másik útjaikon is!
Tisztelettel: B. Lászlóné

Bővebben

Szlovénia, az Alpok gyöngyszeme 2021. augusztus 27-29.

Tisztelt Utazási Iroda!
Csak röviden szeretném köszönetemet ezúton is jelezni az augusztus 27-29. közötti szlovéniai kirándulás idegenvezetőjének, Csongornak és Gábornak, a buszvezetőnek. Nagyon profik voltak az egész út során és sok szép élménnyel ajándékoztak meg engem és utastársaimat.
Remélem, még lesz szerencsém hozzájuk akár másik utazás során is! Köszönettel: Sz. Zsolt

Bővebben

Salzburg és a Salzkammerguti tóvidék 2021. augusztus 20-22.

Tisztelt Vivaldi Travel Csapata!
Nagyon szépen köszönöm ezt a 3 napot, amit Ausztriában tölthettem.
A programok nagyon jól szervezettek voltak - bár a reggelikkel picit sietni kellett. :-)
Az idegenvezető hölgy Kuthy Katalin lenyűgöző tudása, segítőkézsége egyedülálló és ámulatba ejtő! Csak dicsérni tudom Őt!
Mindent megszervezett, hogy még véletlenül se maradjak ki semmiből a mozgássérültségem ellenére. Még a salzburgi siklóval is felmentem mopedestől!
A buszvezetőnek, Attilának is köszönöm, hogy minden megállónál ki-bepakolta a mopedemet!
Sok szép élménnyel gazdagodtam!
Nagyon várom 4-én a melki túrát és remélem, még Horvátország is összejön szeptemberben!
Köszönettel: I. Kata

Bővebben

Eszterháza rózsái: látogatás a fertődi kastélyban és séta Győrben 2021. augusztus 22.

2021, augusztus 22-én ismét felejthetetlen élményekkel gazdagon térhettünk vissza egy kislétszámú ún családias kirándulásról. Győr belvárosának különleges épületei, a Bazilika felújitott része, a három folyó találkozása nagyszerű látványt nyújtottak. Az Eszterházy-kastély elég viharos időket megélt múltja után felújitva csodálatos volt, illetve a visszavásárolt műkincsek magával ragadták a látogatót.
A fertőhomoki zöld dió termékek valóságos gasztro élményt nyújtottak. Az ember nem is gondolná miket lehet az emlitett alapanyagból késziteni.
Mindezeken felül idegenvezetőnk Ferenczi Erika tudása amit megosztott az utazókkal csak emelte a nap fényét és dicséret illeti a busz vezetőját is Krisztinát aki nagyszerűen oldotta meg a közlekedés káoszait.
Nagyon jól éreztük magunkat és ajánlani tudjuk másoknak is. Üdvözlettel: Katalin és S.Sándor

Bővebben

Hétvége Velencében 2021.augusztus 20-22.

Kedves Eszter!
Nagyon szépen köszönjük a csodálatos velencei hétvégét!
Külön köszönet a hihetetlenül sok történelmi, földrajzi, művészettörténeti ismeretekért, amivel az út során kiegészítette a látnivalókat! Igazán felejthetetlen élményben volt részünk!
Üdvözlettel Mária és Lilla

Bővebben