Vivaldi Travel
Négy évszakban utazunk

1065 Budapest, Révay u. 14.
Nyitva: Hétfő/Szerda: 9-18:30 h
Kedd/Csütörtök/Péntek: 9-17 h
Szombat: 9-13 h

Most zárva

Rólunk írták

Barangolás toszkán tájakon 2017. július 25 - 30.

Tisztelt Vivaldi Travel!

Azért írok Önöknek, mert most értem haza Barangolás toszkán tájakon elnevezésű útjukról (2017.07.25-30.), és idegenvezetőjükkel, Horváth Zoltánnal kapcsolatban szeretnék pozitív véleményemnek hangot adni.

Én eléggé maximalista vagyok, mégis azt kell mondjam, Zoltán mint itáliai idegenvezető egyszerűen hibátlan. Úgy ismeri a helyeket, mint a tenyerét, alapos történelmi ismeretekkel rendelkezik, az olasz nyelvet mondhatni anyanyelvi szinten gyakorolja. Olyan plusz dolgokat is megtesz, amit más idegenvezetőknél még nem tapasztaltam: például megkéri az árusokat, adjanak nekünk a helyi specialitásokból kóstolót, amit ők készséggel meg is tesznek. Ráadásul az összes utas nevét rekordidő alatt megtanulja, valamint mindenkihez olyan kedves és figyelmes, szinte mint egy jó barát, továbbá a kényes helyzeteket is kritikán felül jól kezeli (ld. teljesíthetetlen kérések, melyek aztán valahogy mégiscsak teljesülnek).

Az ő számára ez nem csak „egy munka", szemmel láthatólag nem csupán a pénzéért dolgozik, hanem lelkesedésből, amit át is ragaszt másokra. Még sohasem láttam olyan idegenvezetőt, aki ennyire össze tudta volna kovácsolni az utasokat (és ehhez nem kellett énekelni): lazasággal, odafordulással, barátsággal eléri, hogy az utasok is így viszonyuljanak egymáshoz.

Rendkívül örülök neki, hogy ilyen kiváló munkatársakkal dolgoznak, s kérem Önöket, hogy továbbítsák Zoltánnak, mennyire jól éreztük magunkat a szárnyai alatt én és az édesanyám!

Üdvözlettel:
R. Mária Kinga

Bővebben

Osztrák Dunakanyar sétahajózással - 2017. július 22.

Július 22-én szép utunk volt az Osztrák Dunakanyaron sétahajózással egybekötve. Köszönet az idegenvezetőnek a széleskörű tájékoztatásért. Nagyon jól éreztük magunkat.
P. Katalin

Bővebben

Hétvége Prágában 2017. július 21 - 23.

Tisztelt Iroda!
2017.07.21 indulással 3 napos prágai kiránduláson vettünk részt feleségemmel és barátainkkal.
Köszönetünket szeretnénk kifejezni az út megszervezéséért, nagyon jól éreztük magunkat ami nagyban köszönhető Bányai Tamás idegenvezetőnek. Rendkívülien jól felkészült, udvarias, remek idegenvezető.
Köszönettel:
K. Ernő

Bővebben

A smaragd folyó völgye és a Rax fennsík - 2017. július 22.

T.Iroda!
2017.07.22-én két túratársammal vettünk részt az önök túrájukon (amolyan ízelítőt vettünk az önök szervezéséből).
Köszönjük az élményt. Külön elismerés Kecskés Róbert túravezetőnek, nem csak a túravezetésért, hanem a történelmi tudásáért is. Kiváló ismertetést
kaptunk Ausztria történelméből.
További jó munkát kívánok.
Októberben találkozunk és magammal viszem 11 túratársamat is (Medve szurdok)!
Üdvözlettel: H.né Zsóka

Bővebben

Itália szívében: Róma, Firenze, Velence - 2017. július 18-23.

Tisztelt Vivaldi Travel Klub !
Bevallom nagyon féltem a buszos úttól... Itàlia szìvèben : Ròma, Firenze, Velence volt az úti cél. Nagyon élveztük a férjemmel a buszozást, a városnézést és minden pillanatot. Külön köszönet Horváth Zoltánnak aki hihetetlen szenvedéllyel és hatalmas tudással kalauzolt minket. A helyi idegenvezetés fantasztikus volt, a sofőrök Füzes József és Werfl Imre biztonságosan vezettek és felejthetetlen pillanatokat okoztak "humorbonbonjaikkal". Egy valamit már a visszaúton megfogadtunk: Jövőre is visszatérünk Olaszországba!!!! Természetesen a Vivaldival és a "Professore"-val!!

Köszönjük! Felejthetetlen emlék marad. Grazie. Dank u wel. Krisz & Bogi.

Bővebben

Mesél a bécsi erdő - 2017. július 1.

Mesél a Bécsi Erdő program nagyon-nagyon klassz egy napos program volt. Mindenre jutott elegendő idő. Az idegenvezető pedig fantasztikus volt. Máskor is megyünk egynapos utakra (is).
V. Kata & Sz. Péter

Bővebben

Fekete-erdő, Svájc és a Bódeni-tó - 2017. július 2 - 8.

A Svájc, Fekete erdő, Bódeni tavi úton voltunk 2017.07.08-ig. A szervezés, a látnivalók, az idegenvezető Csáky Ági, a szállás,ismét csodálatos élményt nyújtottak, gyönyörű volt az egész út.
Ági felkészültsége, szaktudása és kedvessége tette teljessé és felejthetetlenné az utazást.. A két buszsofőr Józsi és Imi szintén nagyon kedvesek és előzékenyek voltak, humorukkal igen jó hangulatot teremtettek. Ez az utazás is csodálatos volt, köszönjük a Vivaldinak.
R.né Jutka

Bővebben

A Zsolnay porcelán története, látogatás Pécsre és Eszékre 2017. július 22.

Köszönöm együttműködésüket. Természetesen a Zsolnay+Eszéki 1 napos út is rendkívül jól sikerült. Köszönet ezért Kittinek is , aki már személyével elvarázsolta az utasokat. A nagy hőség ugyan ellenünk volt, de a látvány kárpótolt.

Üdvözlettel Gy. Pálné

Bővebben

A Tátra hegyekkel, tavakkal tarkított varázslatos vidéke 2017. július 21-23.

Kedves Éva és Vivaldisok!
Újra Veletek utaztam és milyen jól tettem. A három napos túra feledtetett mindent,talán ezért is a 'varázslatos' elnevezés.A Tátra ismét a szép oldalát mutatta,melyet Árpád és Endre túravezetőink segítségével fedezhettünk fel.Az idegenvezetés most is magas színvonalú volt,Árpád tudása és tapasztalata egyedülálló. Endrével nagyon jó csapatot alkottak,így végig nagyon jó volt a hangulat.Ez a feledhetetlen élmény nem lenne,ha Ti nem végeznétek ilyen jól a munkátokat.
Köszönöm.
B.Szilvi
UI:Ki az,aki vasárnap este 10-kor a Hősök terén piros lámpánál idegenvezet?Az Endre.

Bővebben

A smaragd folyó völgye és a Rax fennsík 2017. július 22.

T.Iroda!

2017.07.22-én két túratársammal vettünk részt az önök túrájukon (amolyan ízelítőt vettünk az önök szervezéséből).
Köszönjük az élményt. Külön elismerés Kecskés Róbert túravezetőnek, nem csak a túravezetésért, hanem a történelmi tudásáért is. Kiváló ismertetést
kaptunk Ausztria történelméből. 

További jó munkát kívánok.

Októberben találkozunk és magammal viszem 11 túratársamat is (Medve szurdok)! 

Üdvözlettel: H-né Zsóka
   

Bővebben

Dél-Itália kincsei 2017. július 3-9.

Tisztelt Vivaldi Travel!

Most jöttünk meg a Dél-Itália kincsei útról. (július 03-09)
Az idegenvezetőnk, Mison Andrea volt. Róla csak leg-leg legekben lehet beszélni.
Fáradhatatlanul tájékoztat, mesél és türelemmel van  minden utastárshoz.
A szervezés remek, a "tranzit szállás" pedig meglepően tiszta és kényelmes.
Köszönjük neki a tartalmas kulturális kirándulást, nagyon sok mindent kaptunk ettől az úttól. 
Köszönjük szépen, Mison Andinak pedig nagyon jó egészséget kívánunk és még szeretnénk vele és az irodával utazni.
D-B. E. és D. Z

Bővebben

Medve-szurdok, Mixnitz - 2017.07.02.

Kedves Vivaldisok!
Tegnap voltunk a mezőtúri csoporttal a Medve-szurdokban. Györffi Máté volt a túravezetőnk, aki nagyon kedves, udvarias volt hozzánk. Gyönyörű helyeken jártunk, bár kemény volt a túra, de mindannyian meg tudtuk csinálni, köszönhető ez Máténak is, aki egy fantasztikus idegenvezető! Remélem még sokszor túrázunk vele! Köszönjük ezt a szép napot!
Üdv: H. Ildikó és a mezőtúri csoport

Bővebben

Fekete-erdő, Svájc és a Bódeni-tó - 2017. július 2 - 8.

Tegnap este érkeztünk haza, a "Fekete-erdő, Svájc és a Bódeni-tó" néven meghirdetett körútról. Nem véletlenül választottuk ismét, a Vivaldi utazási irodát, és be igazolódott, döntésünk megalapozott volt. Első útja volt ez a program, az irodának, ami kicsit kockázatos, de most, így utólag kijelenthetjük, hogy Vivaldi-val nincs kockázatl! Az idegen vezető (Ágnes) elképesztõ rutinnal oldotta meg, azt a pár külső problémát, ami elkerülhetetlen, egy körúton. Felbontás, dugó, egyéb akadály, nem jelentett gondot az összeszokott csapatnak. És ennek nyertese, mi voltunk, az utazáson részt vevők.
Ez úton is köszönet, a szervezésért, a programért, a csodás élményekért, amit ez az út adott nekünk. És nem utolsó sorban, hála és köszönet, a két kiváló sofőrnek, Iminek, és Józsinak, hogy épségben haza juttatták a kis csapatot.
(S. Miklós)

Bővebben

Hétvége Prágában 2017. május 26-28.

Tisztelt Utazási Iroda, 
még nem fordult elő, hogy úgymond értékelést írjak egy pihenést, szállást, utazást nyújtó cégnek.
Most szeretném megtörni ezt.
Prágai kiránduláson vettünk részt férjemmel május végén és olyan maradandó élményt nyújtott, hogy úgy éreztem, hogy ehhez mindenképpen gratulálnom kell.
Szóval köszönjük szépen az élményt amit az utazás kínált.
Ennek színvonalát legnagyobb mértékben az idegen vezetőnknek Bányai Tamásnak köszönhetjük.
Személyében egy segítőkész, nagyon kedves, széles látókörű, nagytudású, a munkáját kitűnően végző fiatalembert ismertünk meg, akinek nem utolsó sorban még a humora is kiváló.
Nagyon jól éreztük magunkat, sok szépet láttunk, és sok információhoz jutottunk. Tartalmas kirándulás volt.
Sok sikert kívánok Önöknek a további munkájukhoz! Remélem lesz még lehetőségem Önökkel utazni.
Üdvözlettel: P. I-né

Bővebben

Albánia, a Balkán titokzatos ékköve 2017. június 16-22.

T Iroda!

RÉSZT VETTEM az „Albán”túrán és felejthetetlen élmény volt. Készséges, udvarias volt a túravezető, de a buszvezető – Józsi – csillagos ötöst érdemel!, a kollégája szintén készséges udvarias volt. Örülök, hogy részt vettem,remélem még találok ilyen jónak ígérkező programot az önök katalógusában.

Üdvözlettel K. B. B-né  

Bővebben

Albánia, a Balkán titokzatos ékköve 2017. június 16-22.

T Iroda!
RÉSZTVETTEM az „Albán"túrán és felejthetetlen élmény volt. Készséges, udvarias volt a túravezető, de a buszvezető – Józsi – csillagos ötöst érdemel!, a kollégája szintén készséges udvarias volt. Örülök, hogy részt vettem,remélem még találok ilyen jónak ígérkező programot az önök katalógusában.
Üdvözlettel K. B. Béláné

Bővebben

Hétvége Prágában 2017. június 16-18.

Kedves Vivaldi csapat!

Most hétvégén voltunk Prágában (2017.06.16-18), ami fantasztikusan sikerült. Nagyon jó volt a szervezés, mindig törekedtek a pontosságra. A buszozástól kicsit féltünk (az eddigi tapasztalatok alapján), de majdhogynem észre sem vettük, hogy mennyi ideig utaztunk. Külön szeretném kiemelni Bányai Tamás idegenvezetőnk felkészültségét, hozzáállását, és nem utolsó sorban humorát. Tamás minden területen (történelem, kultúra, sport, politika, divat, gasztronómia...) rengeteg és érdekes információval szolgált. Kimeríthetetlen tudásával folyamatosan fenn tartotta a figyelmünket, és "aggodalmával", mindig vigyázott ránk. Már több utazáson vettünk részt más utazási irodával, de sajnos mindig elégedetlenek voltunk az idegenvezetővel, ami sajnos az utazásra is rányomta a bélyegét. A Vilvaldi szervezése, sofőrje, idegenvezetője felejthetetlenné tette számunkra ezt a 3 napot. Köszönjük, és remélem a jövőben is több alkalommal fogunk Önökkel utazni.

L. Noémi és csapata

Bővebben

A Vizsolyi Biblia és Kassa 2017. június 17.

Tisztelt Vivaldi Travel!
Szombaton,egy napos úton vettünk részt Édesanyámmal,Kassa és a vizsolyi biblia utazáson!
Remekül éreztük magunkat,ehhez nagyban hozzájárult Zoltán,az idegenvezetőnk,Kassán Zita a helyi kísérőnk és Ilona aki Vizsolyban kalauzolt minket!
Nagyon köszönjük mindhármójuknak!
Régóta szeretem volna eljutni ezekre a helyekre,mindig is vonzott a Felvidék és van még város amit szeretnék meglátogatni!
 
Köszönöm a segítségüket!
Tisztelettel
J-H. Andrea

Bővebben