Vivaldi Travel
Négy évszakban utazunk

1065 Budapest, Révay u. 14.
Nyitva: Hétfő/Szerda: 9-18:30 h
Kedd/Csütörtök/Péntek: 9-17 h
Szombat: 9-13 h

Most zárva

Rólunk írták

Prága és Csehország világörökségei 2017. augusztus 17 - 20.

Kedves Tamás,

Nem volt alkalmam személyesen megköszönni a prágai (08.17-20) utazás alkalmával végzett munkáját. Úgy gondolom, rendkívül magas szintre tette a lécet és nem csak a Vivaldi Travelen belül.
Bízom benne, lesz még alkalmam az Ön idegenvezetése mellett Csehországba utazni!

Üdvözlettel,
L. Anna

Bővebben

Bajor kastélyok 2017. augusztus 10-13.

Tisztelt Vivaldi Travel !

Bajor kastélyok kirándulások vettünk részt 2017. aug.10-13-ig az Önök szervezésében . Szép tájakon jártunk, sok szépet láttunk. Idegenvezetőnk  Csáky Ágnes ! Nagy tudású, rendkívül jól tájékozott, nagyon jó szervező és a nyelvtudása is fantasztikus.  Csak dicséret illeti !! A gépkocsivezető Vadon Attila  szintén dicséretet érdemel.Szívesen ajánljuk másoknak is az Önök útjait. További sok sikert kívánunk .

Üdvözlettel: Fejéregyházi család   

Bővebben

Csúcstúra a Magas Tátrában 2017. augusztus 12.

Tisztelt Utazási Iroda!

Szeretnék köszönetet mondani a 2017. augusztus 12-i fantasztikus élményekért, Lőrincz Gyula idegenvezető érdekes történeteiért és az utasokkal megosztott információkért, Botos György túrakísérőnek a gondoskodásáért és természetesen a sofőrünknek (ha jól értettem, Antalicz József volt velünk) a balesetmentes útért. Igaz, hogy Édesanyám rosszulléte miatt a csúcstúrát az első pár „lépcsőfok" után feladatuk, de élveztük az utazást a felvonóval és a rendelkezésünkre álló idő alatt hatalmas sétát tettünk a Csorbai tó körül, végig tudtuk olvasni az információs táblákat, részünk volt napsütésben, párában úszó, illetve abból időnként kibukkanó tóban és a farkaséhes kacsák etetésében. Nem tudom, ki „intézte" az időjárást, de nagyon hálásak vagyunk, amiért megúsztuk az esőt J.

Még egyszer köszönet a szép élményekért és a hatékony szervezésért.
Tisztelettel:
A. R. Éva

Bővebben

Itália szívében: Róma, Firenze, Velence - 2017. augusztus 1-6.

Tisztelt Utazási Iroda!

Az „ITÁLIA SZÍVÉBEN" fantázianevet viselő (utazás időpontja: 2017.08.01.-.2017.08.06.) utunkat szeretném pár sorban értékelni. Mindenek előtt az úti program összeállítójának személyét illeti dicséret, élményekben dús ugyanakkor mégsem túlságosan fárasztó 6 napot kaptunk annak ellenére, hogy utazásunk ideje alatt egész Európában 40 Co fokos kánikula tombolt. Szeretném nyomatékosan kiemelni az idegenvezető, Horváth Zoltán munkáját, akinek kiváló szakmai zsenialitása az utasok körében mindvégig a 100%-os elégedettségi indexet súrolta. A kezdeti programismertetés, és a tudnivalókról szóló tájékoztatás után is hasznos információkkal látott el minket az adott tájegység művészeti értékeiről, a helyi látnivalókról, érdekességekről. Kiváló történelmi-, művészeti-, idegen nyelvi ismeretével az utasok figyelmét fenntartva bizonyította elhivatottságát a szakmája iránt. Mindezen túlmenően rugalmasan kezelve a különböző helyzeteket, tanácsokat kaptunk a szabadidő eltöltésére, helyi gasztronómiai specialitásokat és kóstolókat ajánlott, kiváló szervezőkészségről tett tanúbizonyságot, jó légkört és hangulatot teremtett, azonnal megtalálva a közös hangnemet az utasok bármelyikével, 9 évestől a 99 évesig.
PROFESSORE! CONGRATULAZIONI PER IL TUO TALENTO! 
Végül, de semmiképpen sem utolsó sorban megemlíteném még a két gépkocsivezető Józsi és Imre kiváló munkáját, akik nagy rutinnal nyugodtan, higgadtan és biztonságosan kormányoztak mindvégig (az utolsó napon, már hazafelé tartva a ránk zúduló „jégeső függönyben" is) vigyázva ránk, hogy mindannyian épségben térhessünk haza. URAIM, EZ NAGYON SZÉP VOLT!
A későbbiekben is szívesen utaznánk ezzel a trióval!
KÖSZÖNJÜK A FELEJTHETETLEN ÉLMÉNYT!

B. Mária Gabriella
és Sz. Réka Anna

Bővebben

Csehország természeti csodái 2017. augusztus 3-6.

T. Vivaldi Travel
2017.08.03. és 08.06. között résztvettünk az Önök szervezésében a "Csehország természeti csodái" úton. Szeretném megköszönni ezt a csodálatos utat. Remek szervezés , az általam vártnál is csodálatosabb látnivalókkal. Az idegenvezetőnk Bányai Tamás profi módon , nagy elméleti tudással , és sok humorral láttal el a feladatát , sokszor megnevettetve bennünket. A túravezetőnk Nagy Árpád profizmusa , tudása, és segítőkészsége szintén csak dicsératet érdemel. Ráadásul e két személy nagyon jól összedolgozott. A szállás ugyan "csak három csillagos" volt , de szerintem sok magasabb kategóriájú szálloda tanulhatna Tőlük. A szobák szépek voltak , minibár , és légkondi , vagy ventillátor volt.
A svédasztalos reggeli rendkívüli széles választékú , és bőséges volt , az esetlegesen lefogyott ételeket rögtön pótolták. A vacsora szintén nagyon finom és bőséges volt , és amivel még nem találkoztam hogy mindenki olyan italt ( sört , cólát , ásványvizet stb ) rendelhetett
amit szeretett volna , és ez is benne volt a vacsora árában. Akik még nem jártek Csehország ezen gyönyörű tájain , azoknak csak ajánlani tudom.
Szivesen résztvennénk hasonló jellegű utakon az Önök szervezésében.
Üdvözlettel Sz. Károly

Bővebben

Erdély kincsei 2017. augusztus 9-13.

Kedves Vivaldis munkatarsak,

A tegnapi napon erkeztunk vissza az Erdely kincsei elnevezesu utazasrol, melynek kapcsan szeretnek visszajelzest adni Onoknek. Kiemelnem Horvath Alpar idegenvezeto kimagaslo, peldaerteku munkajat, ami meltoan passzolt a csodalatos erdelyi tajakhoz. Alpar foldrajzi, tortenelmi, nyelveszeti szempontbol is hatalmas tudassal rendelkezik, amit minden utazo szamara jol ertheto formaban kepes atadni. A szervezett programok, Alpar vezetesevel fuszerezve elmenydus, emlekezetes napokat adtak. A kirandulas soran kapott mindket szallas tisztasaga, vendeglatasa kifogastalan volt.

Koszonom!
Udvozlettel G. Mónika

Bővebben

Benelux körút - sajt, tulipán, fapapucs 2017. augusztus 7-13.

Tisztelt Cím!

Részt vettünk az Önök szervezésében Benelux körúton a program és az idegenvezető Julianna nagyszerűek voltak, nagyon élveztük a társaságát is, és amiket mesélt, a humorát, és a sok látnivalót. Még egyszer köszönjük,nagyszerű élmény volt.

R.né V. Dóra, P. Tamás, P. Júlia Nagykanizsáról

Bővebben

Salzburg és a Salzkammerguti tóvidék 2017 augusztus 2-6.

Kedves Eszter!Tisztelt Vivaldi!
Köszönetemet szeretném kifejezni 43 fős nyugdíjas csoportunk nevében.A legmesszebbmenőkig meg voltunk elégedve a közösen összeállított program gördülékeny megvalósításával.Csáky Ági rendkívül felkészült,tapasztalt,empatikus,remek szervező,segítőkész idegenvezető.A salzburgi idegenvezetőnk,Stassák Ágnes tudásával,lelkesedésével bearanyozta a napunkat.
Köszönet Attilának,a buszvezetőnek ,nyugodt,higgadt vezetése biztonságérzetet adott. Köszönjük a sok fáradozást,időt és figyelmet. Igazán érdekes tudnivalókkal,szép látnivalókkal gazdagodtunk.
További sikeres munkájukhoz jó egészséget, sok-sok turistát kívánunk.
Köszönettel Üdvözlettel Szolnoki Kultúra Barátai Nyugdíjas Egyesület

Bővebben

Mesekastélyok Morvaországban 2017 augusztus 6.

Kedves Hivatalvezető Asszony!
A hétvégén 08.06.-án a Mesekastélyok Morvaországban programon vettünk részt. A kirándulás – az időjárás miatt egy kicsit szomoruan indult - de végül is nagyon jól sikerült.Az idegenvezető -Kitti – kellemes, segitőkész egényisége mindenkit megkapott. Sajnos a mi részünkről, volt egy kis kellemetlenség. Az unokahugom – Vince Klára – reggel az indulásnál jelentette be az idegenvezetőnél, hogy nem tudja vállalni az utat. Első alkalommal utazott volna velünk. Remélem a jövőben több szerencséje lesz.
Köszönet Kittinek, a gépkocsivezetőknek, akik az időjárás viszontagságai ellenére sikeresen haza szállitottak benünket.
Köszönettel: P. Sándorné, H. Sándorné K. Zsuzsanna

Bővebben

Itália szívében: Róma, Firenze, Velence - 2017. augusztus 1-6.

Tisztelt Utazási Iroda

Most érkeztünk vissza az "Itália szivében" körutazásból ( Aug.1-6) és szeretnénk a következőket elmondani. Legelöször is az idegenvezetőnkről, Horváth Zoliról. Zoli fantasztikus ismerete Olaszországról és az utasokhoz való hozzá-állását csak a legmagasabb jelzőkkel lehet emliteni. Az Ő szervező képessége egyszerűen fantasztikus volt. Megvagyunk gyözödve arról hogy Ő egy nagyon értékes munkatársuk. A fárasztónak tünő 6 napos utazást átvarázsolta élményekben gazdag felejthetetlen utazássá. Nagyon szeretnénk ezuton is külön köszönetet mondani neki és szeretnénk ha Önök ezt a tudomására adnák. Mi Ausztráliában élő magyarok vagyunk és nagyon-nagyon kellemes utazásban volt részünk, KÖSZÖNJÜK!
Szeretnénk köszönetet mondani a két buszvezetőnknek ( Józsi és Imre) is a kellemes és biztonságos utazásért.

Bővebben

Dél-Itália kincsei 2017.július 29 - augusztus 4.

Tisztelt Vivaldi Travel!

Az elmúlt héten vettünk részt a Dél-Itália kincsei: Sorrento-Nápoly-Capri útjukon. Bátran állíthatjuk, hogy eddigi legfantasztikusabb utunk volt! Felejthetetlen élményekben lehetett részünk, gyönyörű, meseszép vidékeken jártunk! Kiemelnénk Caprit, ami valóban az álmok szigete!
Nagyon jó volt a szervezés, a szállások kifogástalanok, nagyon kényelmesek és tiszták. Külön kiemelnénk az idegenvezetőnket, Mison Andreát. Andi profi idegenvezető! Szakmailag és emberileg is kimagasló. Nagyon nagy tudású, sokat tanultunk tőle, nagyon érdekes dolgokat mesélt! Mindenkivel figyelmes és barátságos volt. A nap 24 órájában bármikor számíthattunk rá, mindent megoldott, elintézett számunkra és a legapróbb dolgokban is kérhettük a tanácsát, segítségét. Andi mindig figyelt arra is, hogy az ételérzékenységünkkel kapcsolatos kéréseinknek is eleget tegyenek a szállodákban. Ezt tökéletesen meg is oldották minden étkezés alkalmával.
Hálásan köszönjük ezt a hatalmas élményt, máskor is nagyon szívesen utaznánk Andival és az Önök irodájával!

Üdvözlettel
A. Péter és A.B. Beáta

Bővebben

Barangolás toszkán tájakon 2017. július 25 - 30.

Tisztelt Vivaldi Travel!

Azért írok Önöknek, mert most értem haza Barangolás toszkán tájakon elnevezésű útjukról (2017.07.25-30.), és idegenvezetőjükkel, Horváth Zoltánnal kapcsolatban szeretnék pozitív véleményemnek hangot adni.

Én eléggé maximalista vagyok, mégis azt kell mondjam, Zoltán mint itáliai idegenvezető egyszerűen hibátlan. Úgy ismeri a helyeket, mint a tenyerét, alapos történelmi ismeretekkel rendelkezik, az olasz nyelvet mondhatni anyanyelvi szinten gyakorolja. Olyan plusz dolgokat is megtesz, amit más idegenvezetőknél még nem tapasztaltam: például megkéri az árusokat, adjanak nekünk a helyi specialitásokból kóstolót, amit ők készséggel meg is tesznek. Ráadásul az összes utas nevét rekordidő alatt megtanulja, valamint mindenkihez olyan kedves és figyelmes, szinte mint egy jó barát, továbbá a kényes helyzeteket is kritikán felül jól kezeli (ld. teljesíthetetlen kérések, melyek aztán valahogy mégiscsak teljesülnek).

Az ő számára ez nem csak „egy munka", szemmel láthatólag nem csupán a pénzéért dolgozik, hanem lelkesedésből, amit át is ragaszt másokra. Még sohasem láttam olyan idegenvezetőt, aki ennyire össze tudta volna kovácsolni az utasokat (és ehhez nem kellett énekelni): lazasággal, odafordulással, barátsággal eléri, hogy az utasok is így viszonyuljanak egymáshoz.

Rendkívül örülök neki, hogy ilyen kiváló munkatársakkal dolgoznak, s kérem Önöket, hogy továbbítsák Zoltánnak, mennyire jól éreztük magunkat a szárnyai alatt én és az édesanyám!

Üdvözlettel:
R. Mária Kinga

Bővebben

Osztrák Dunakanyar sétahajózással - 2017. július 22.

Július 22-én szép utunk volt az Osztrák Dunakanyaron sétahajózással egybekötve. Köszönet az idegenvezetőnek a széleskörű tájékoztatásért. Nagyon jól éreztük magunkat.
P. Katalin

Bővebben

Hétvége Prágában 2017. július 21 - 23.

Tisztelt Iroda!
2017.07.21 indulással 3 napos prágai kiránduláson vettünk részt feleségemmel és barátainkkal.
Köszönetünket szeretnénk kifejezni az út megszervezéséért, nagyon jól éreztük magunkat ami nagyban köszönhető Bányai Tamás idegenvezetőnek. Rendkívülien jól felkészült, udvarias, remek idegenvezető.
Köszönettel:
K. Ernő

Bővebben

A smaragd folyó völgye és a Rax fennsík - 2017. július 22.

T.Iroda!
2017.07.22-én két túratársammal vettünk részt az önök túrájukon (amolyan ízelítőt vettünk az önök szervezéséből).
Köszönjük az élményt. Külön elismerés Kecskés Róbert túravezetőnek, nem csak a túravezetésért, hanem a történelmi tudásáért is. Kiváló ismertetést
kaptunk Ausztria történelméből.
További jó munkát kívánok.
Októberben találkozunk és magammal viszem 11 túratársamat is (Medve szurdok)!
Üdvözlettel: H.né Zsóka

Bővebben

Itália szívében: Róma, Firenze, Velence - 2017. július 18-23.

Tisztelt Vivaldi Travel Klub !
Bevallom nagyon féltem a buszos úttól... Itàlia szìvèben : Ròma, Firenze, Velence volt az úti cél. Nagyon élveztük a férjemmel a buszozást, a városnézést és minden pillanatot. Külön köszönet Horváth Zoltánnak aki hihetetlen szenvedéllyel és hatalmas tudással kalauzolt minket. A helyi idegenvezetés fantasztikus volt, a sofőrök Füzes József és Werfl Imre biztonságosan vezettek és felejthetetlen pillanatokat okoztak "humorbonbonjaikkal". Egy valamit már a visszaúton megfogadtunk: Jövőre is visszatérünk Olaszországba!!!! Természetesen a Vivaldival és a "Professore"-val!!

Köszönjük! Felejthetetlen emlék marad. Grazie. Dank u wel. Krisz & Bogi.

Bővebben

Mesél a bécsi erdő - 2017. július 1.

Mesél a Bécsi Erdő program nagyon-nagyon klassz egy napos program volt. Mindenre jutott elegendő idő. Az idegenvezető pedig fantasztikus volt. Máskor is megyünk egynapos utakra (is).
V. Kata & Sz. Péter

Bővebben

Fekete-erdő, Svájc és a Bódeni-tó - 2017. július 2 - 8.

A Svájc, Fekete erdő, Bódeni tavi úton voltunk 2017.07.08-ig. A szervezés, a látnivalók, az idegenvezető Csáky Ági, a szállás,ismét csodálatos élményt nyújtottak, gyönyörű volt az egész út.
Ági felkészültsége, szaktudása és kedvessége tette teljessé és felejthetetlenné az utazást.. A két buszsofőr Józsi és Imi szintén nagyon kedvesek és előzékenyek voltak, humorukkal igen jó hangulatot teremtettek. Ez az utazás is csodálatos volt, köszönjük a Vivaldinak.
R.né Jutka

Bővebben