Vivaldi Travel
Négy évszakban utazunk

1061 Budapest, Paulay E. u. 10.
Nyitva: Hétfő/Kedd/Szerda: 13-17 h
Csütörtök/Péntek: 9-13 h

Utazás kereső

Keresés

Rólunk írták

Semmeringi élmények 2019. július 27.

Kedves Vivaldi!
Július 27-én tegnap voltunk veletek a semmeringi élménykiránduláson. Köszönjük szépen a szervezést, a programokat. Zsuzsi az idegvezető nagyon sokat mesélt, sok mindent megmutatott, csak úgy sugárzott belőle a pozitív energia ezen az esős napon. Neki és nektek köszönhetően tényleg sok élménnyel lettünk gazdagabbak. A sofőrök is kiválók voltak, Attila és László végig biztonságosan vezetett, nagyon kedvesek, udvariasak voltak az utasokhoz. A mezőtúri csoport nevében köszönjük szépen ezt az utat! Üdvözlettel: Ildikó

Bővebben

Badeni rózsák és a Laxenburg kastély 2019. július 27.

Tisztelt Vivaldi Travel!
2019.07.27-én Baden-ba voltunk 1 napos kiránduláson, az idegenvezetőnk Latabár Endre volt!
Szeretném megköszönni ezt az élményekkel, érdekességekkel, információkkal teli kirándulást, ami teljes mértékben köszönhető a felkészült és segítőkész IDEGENVEZETŐNKNEK, Endrének! Persze köszönet a két Szuper autóbuszvezetőnek is a biztonságos, kényelmes utazásért! Üdvözlettel:R.A. 

Bővebben

Alsó-Szilézia: óriások és törpék földjén 2019.július 4-7.

T.Vivaldi!
A júliusi Óriások és Törpék földjén útjukkal kapcsolatban szeretném a véleményemet leírni.Röviden-ami jó azt el kell ismerni, Bővebben-ezt az utat ajánlom azoknak,akik szeretik Zakopánét és Krakkót is.Nagy Árpád vezetésével átélhettünk hasonlót az előző helyekhez,de mégis újat érdekes történetekkel.Adszolút feltöltődés volt! Köszönjük Árpi és Vivaldi.Várom a további lengyel utakat! BSz

Bővebben

Szlovénia, az Alpok gyöngyszeme 2019. július 19-21.

Szép napot!
Úgy éreztem meg kell osztanom élményemet magukkal is a hétvégi utazásunkkal kapcsolatban! 
Először is az ország egyszerűen meseszép! Sosem gondoltam, hogy 400 km-tel odébb ilyen gyönyörű ország van a szomszédunkban!
Másodszor az idegenvezetőről ejtenék pár szót! Lenyűgöző, lehengerlő és a szó teljes értelmében profi!
Volt már szerencsém jó pár ilyen idegenvezetős buszos/repülős úthoz, de amit az Attila itt előadott és levezényelt az lenyűgöző! Ha minden út ilyen lenne 2 hetente utaznánk! Jobban éreztem magam ezer a pár napon mint Rómában és Párizsban együtt véve! 
Nem húznám tovább a szót, szerencsére nagyon jó időnk volt, nagyon szép volt az ország, remek volt az idegenvezetés és óriási volt a hangulat!
Köszönjük ezt a szép élményt Attilának! Üdvözlettel B.M. és U.R. 
U.i.: kihagyhatta volna a storyból h felkel vinni a menyasszonyt a bledi vár lépcsőin ölben (marha sok az a lépcső)

Bővebben

Aktív kikapcsolódás a Dolomitokban 2019. július 7-12.

Tisztelt Vivaldi Iroda,
Ezúttal is szeretném jelezni hogy egy fantasztikus úton vettem részt az Önök Aktív Dolomitok túráján. Az idegenvezető-túravezető Kecskés Róbertről csak szuperlativuszokban tudnék beszélni mind szakmailag mind emberileg.
A csoport zseniális volt, a program tökéletesen lett összeállítva, a szállás tökéletes volt számunkra.
A programok során többször is volt alternatíva, könyebb, nehezebb túra illetve viaferrata, ezekben az esetekben jó lett volna még egy csoportkisérő mivel volt hogy kicsit elbizonytalanodtunk és ilyenkor Robit kellett telefonon hívnunk. Esetleg még részletes túratérképek kiosztása is hasznos lehetett volna.
Kérem engedjék meg hogy őszintén gratuláljak mert még soha nem éreztem magamat ilyen jól egyetlen egy társas úton sem, amennyiben jövőre terveznek hasonló túrautat (vagy akár hoszabbat is ) akkor mindenképpen érdekelne.
Munkájukat megköszönve.Üdvözlettel: G.Zs.

Bővebben

Csehország természeti csodái 2019. június 20-23.

Kedves Vivaldi és Évi!
Idén másodszor vettem részt a Csehország természeti csodái utazáson most két barátnőmmel kibővített csapatban,felejthetetlen volt. Mindenkinek ajánlom aki szereti a természetet,a túrázást a jó idegen és túravezetőket jó szervezéssel a háttérben. Bányai Tamás és Nagy Árpád vezetése garancia a minőségre. Szívesen utaznék több cseh útra.
Köszönettel,B.Sz

Bővebben

Dél-Itália kincsei 2019. július 1-7.

Tisztelt Utazási Iroda...... Tegnap jöttem haza az Önök által szervezett Dél Itália kincsei utazàsról.Szeretnèm megköszönni Mison Andinak a felkèszült idegenvezetèst nagyon sok érdekes információval lettem gazdagabb segítőkèsz nagyon felkészült figyelme mindenre kiterjed..... gyönyörű volt minden szállás finom volt minden étel a kiszolgálás. A sofőreink Attila ès Lali szintén nagyon segítőkèszek voltak vezetési stílusuk teljesen megfelelt. Minden elismerésem az ővék ès mégegyszer szeretném Andinak minden megköszönni..... Csak Önökkel megyek legközelebb is .... ès màsoknak is Önöket ajánlom....... Kérem a vendègkönyvbe betenni ezt a dicsèretet köszönettel J-né K. Magdolna

Bővebben

Barangolás toszkán tájakon 2019. június 25-30.

Tisztelt Cím!
A 2019.06.25-30.között megszervezett Toszkánai úttal kapcsolatban szeretnék köszönetet mondani,mind a magam,mind H. Imréné utitársam nevében.Nagyon jól megszervezett út volt,nagyon szuper programokkal.
Külön köszönetet és dicséretet érdemel a vezetőnk,Dani Gabriella!Nagyon sok helyen jártunk már,de ennyire felkészült és mindenre figyelő,emberséges,és korrekt idegenvezetővel nem találkoztunk!Ő figyelt a vacsorai elhelyezkedésekre,az utcán a jobbratartásra/figyelemmel a szembejövő gyalogosokra/,mindenben abszolút profi kis nő!Le a kalappal előtte és az Iroda előtt,hogy ilyen fantasztikus emberrel dolgoznak.Amikor hazafelé jövet az egyik leszállási ponton leszálltam az autóbuszról,akkor név szerint búcsúzott el tőlem,természetesen a mikrofonba is bemondva!Nagyon jól esett tőle ez a gesztus!Köszönöm.
Kívánok kedves mindnyájuknak jó egészséget és még sok ilyen fenomenális jó utat.
Tisztelettel:Sz. Rozália

Bővebben

A Vizsolyi Biblia és Kassa 2019. június 22.

Tisztelt Vivaldi Travel!
 
A hétvégén ismét csodálatos helyeken jártunk az Önök segítségével. Először Kassát néztük meg, utána Vizsolyban időztünk a református templomban, illetve megismerkedhettünk az egyik legfontosabb nemzeti kincsünkkel, a Vizsolyi Bibliával. Végül a nap méhész manufaktúrában záródott, az interaktív részvétel lehetőségével. Nem tudni, hogy a program melyik része volt érdekesebb, tartalmasabb. Szó szerint minden percét élveztük.

Horváth Zoltán idegenvezető újra bizonyította a belevalóságát és a páratlan műveltségét, a ragyogóan vezető sofőrök mellett pedig megvolt az elengedhetetlen biztonság érzése.

Azt már most is biztosan tudjuk, hogy ismét Önökkel – a legjobbakkal – kelünk útra.

Viva Vivaldi Travel!
 
 
Köszönettel, Ü. család

Bővebben

Szlovénia az Alpok gyöngyszeme 2019. június 8-10.

Tisztelt Vivaldi Travel!
Két hete vettem részt a Szlovénia gyöngyszemei 3 napos kirándulásukon.Nagy élmény volt számomra az út! Szlovénia csodás helyein jártunk!
A kirándulás élményéhez nagyban hozzájárult idegenvezetőnk, Molnár Attila személye is. Határozottan, és kedvesen vezette a csapatot. Fantasztikus tárgyi tudással rendelkezik, és ezt humorral fűszerezi.A régi mesemondókat lehetett talán ilyen élvezettel hallgatni.
 Buszvezetőnknek, aki nagyon jól,és biztonságosan vezetett, mindig tudott praktikus parkolási tanácsokat adni.
Hazaérkezve a munkahelyi problémáimon is könnyebben felül tudtam emelkedni, amikor erre a három napra, és Attila poénjaira visszagondoltam.
Köszönöm az utat, és bízom benne, hogy még lesz alkalmam, hogy ilyen nagyszerű idegenvezetővel utazhassam az Önök szervezésében!
Üdvözlettel: Nné Cz. Mária
 

Bővebben

Itália szívében: Róma, Firenze, Velence 2019. június 5-10.

Tisztelt Utazási Iroda!
Az Önök által szervezett ITÁLIA SZÍVÉBEN: RÓMA, FIRENZE, VELENCE megnevezésű úton vettem részt a feleségemmel együtt 2019.06.05-06.10-ig.
Szeretném kifejezni köszönetemet és elismerésemet a szervezésben. kivitelezésben. Külön köszönet illeti meg az út személyzetét: MISON ANDREA idegenvezetőt, aki rendkívüli felkézültsége és szakmai tudása mellett a kedvességével és segítőkészségével emelte az út szinvonalát. Továbbá a két gépjárművezetőt: PINTÉR GÁBORT és TAKÁCS JÓZSEFET akik nagy tapasztalatú, rutinos vezetésük mellett kellemes humorú, jó közérzetet is biztosítottak az utunk folyamán.
Mindezek alapján kérem Önöket, juttassák el a fent említetteknek a köszönetünket, jó kívánságainkat.
Önöknek pedig a köszönetünk mellett további sikeres munkát kívánunk.

Bővebben

A Bélai-cseppkőbarlang és a Lombkorona ösvény 2018. október 6.

Kedves Vivaldi Travel!
Részt vettünk tavaly októberben a "Bélai-cseppkőbarlang és a Lombkorona ösvény" egy napos utazásukon, amit roppant mód élveztünk. A helyszínek csodálatosak, Árpiban pedig ezúttal sem csalódtunk. Fantasztikus idegenvezető.
Üdvözlettel, egy többször visszatérő elégedett utasuk: C.Csaba

Bővebben

Észak-Olaszország gyöngyszemei: Garda-tó és Milánó, 2019. június 7-10.

Tisztelt Vivaldi Travel!
Az elmúlt pár napban vettünk részt az „Észak-Olaszország gyöngyszemei: Garda tó és Milánó” útjukon. Immár sokadszorra köszönjük a remek szervezést Pauló Eszternek! Csodálatos volt ez az utazás! Gyönyörű, meseszép tájak, városok varázsoltak el bennünket. Nagyon nagy élmény volt a Garda tó egyik gyöngyszeme, Sirmione, az izgalmas motorcsónakázással egybekötve, de ugyancsak lenyűgözött minket Verona is, a szerelmesek városának bája! A szállás is kifogástalan, nagyon kényelmes és tiszta volt. Maximálisan eleget tettek az ételérzékenységünkkel kapcsolatos kéréseinknek is! Külön kiemeljük az idegenvezetőnket, Tompos Gabriellát. Már nem először utaztunk Gabival, aki profi idegenvezető! Szakmailag és emberileg is kimagasló. Nagyon nagy tudású, sokat tanultunk tőle, nagyon érdekes dolgokat mesélt! Mindenkivel figyelmes és barátságos volt, jó volt ránézni, mindig mosolygott. Hálásan köszönjük ezt a felejthetetlen élményt, máskor is nagyon szívesen utazunk az Önök irodájával!
Üdvözlettel: A. Péter és A.-B. Beáta

Bővebben

Montenegro és Bosznia, a Balkán gyöngyszemei 2019. május 28-június 2.

Tisztelt Vivaldi Travel!
Szeretnénk köszönetet mondani Pauló Eszternek az utazás gondos előkészítéséért.Máté Csongornak,aki fantasztikusan jó vezető,tapasztalt,a látnivalókról,a programokról precíz és sok érdekes információval szolgált,jó humorral fűszerezve.A szállások elfoglalását,a lift hiányát gyorsan,rugalmasan intézte.Köszönjük színvonalas munkáját,rendkivüli figyelmességét,emberségét!"
Cs-né Ilike és a szolnoki Kultúra Barátai Nyugdíjas Egyesület kis csapata

Bővebben

Szlovénia, az Alpok gyöngyszeme 2019. június 8-10.

Tisztelt Vivaldi Travel Utazási Iroda Munkatársai!
Szeretnénk megköszönni a 2019. június 8-10-ig tartó Szlovéniai utazásunkat. Minden szolgáltatásuk remek volt. Egy igazi, kellemes és tartalmas "kultúrális" körútban volt részünk.
Hadd mondjuk el, hogy nagyon bizonytalan volt a részvételünk egy nemrég ért balesetem miatt, no meg azért, mert mindkettőnk felett már ugyancsak eljárt az idő. Mégis, várakozásunkon felül, nemcsak hogy épségben végig tudtuk csinálni az összes (időnként kemény) programot, hanem meglepetésünkre fáradság és izomláz helyett felfrissülve, megfiatalodva, tele energiával fejeztük be a három napot.
Ez volt az 5-dik többnapos Vivaldis utunk, de mind közül ez volt számunkra a legtartalmasabb, fizikailag legkeményebb, mégis legszebb, legemlékezetesebb utazási program.
Aki netán éltesebb kora miatt habozna, hogy el merjen-e menni erre az útra, csak azt tudjuk ajánlani: ne féljen tőle! Biztosíthatjuk, hogy még túl a 7-dik X-en és 80 kg-on is fizikailag remekül teljesíthető. Nem bánják meg, ha belevágnak!
Külön köszönet Molnár Attila idegenvezetőnknek a szellemes, igényesen összeállított és remek előadással elmondott információiért, valamint figyelmességéért és segítőkészségéért. u Nem utolsó sorban az eredeti utazási programokon felül általa bemutatott helyekért.
Ugyancsak köszönetet mondunk Istvánnak, aki nemcsak remekül és biztonságosan vezette a PBS-925-ös rendszámú BOVÁ-t, és épségben hazahozott bennünket, hanem mindvégig igen segítőkész és udvarias volt velünk.
S nem utolsósorban köszönjük a remek időjárást is a sok esős nap után, bár nem tudjuk, hogy mennyi volt az Önök szerepe ebben. Mindegy!
Számunkra az egész út első osztályú volt! S ez a lényeg. Még sok-sok ilyet kérünk! S nagyon-nagyon köszönjük!
Munkájukhoz további sok sikert és szerencsét kívánunk!
Üdvözlettel: V-né Cs. Gyöngyi és H. A-né

Bővebben

Mariazelli varázslat 2019. május 25.

Tisztelt Vivaldi Travel!
Kissé megkésve írok a 2019. május 25-én tett buszos kirándulásunkról Mariazellbe, de még nem késő: köszönjük az utazás példás megszervezését (nem az első jó tapasztalatunk).
Idegenvezetőnk Latabár úr és a két gépkocsivezető is nagyon figyelmesek, szolgálatkészek voltak végig az utazás során, a programok élvezetesek, jó hangulatúak voltak, mindenkinek kedvében jártak.
Külön köszönjük, hogy az iroda a gépkocsivezető mögötti első üléseken biztosította elhelyezésünket - ahogyan azt korábban megígérték. 
Köszönet a kellemes útért, és még az idén újabbat is tervezünk - természetesen Önökkel.
Üdvözlettel: dr. FP és felesége

Bővebben

Salzburg és Nárciszünnep Bad Aussee-ben 2019. május 31-június 2.

Tisztelt Vivaldi Travel!
2019 05 31- 06 02 időtartamban,családommal részt vettünk az Önök szervezésében meghirdetett,nárcisz fesztivállal egybekötött 3 napos kirándulásukon.
A családom már több alkalommal utazott Önökkel,én személy szerint most először. Ezúton is szeretném megköszönni a lehetőséget,a kirándulás nagyon jól szervezett és tartalmas volt,attól függetlenül,hogy a Sasfészekbe az időjárási körülmények miatt nem mehettünk fel.
Kiemelt köszöntem fejezném ki idegenvezetőjüknek: Csáky Ágnesnek a széleskörű tájékoztatásokért,valamint gépkocsi vezetőjüknek: Takács Józsefnek a talpraesett,pontos,jó kedélyű munkavégzésért!
Hozzátenném, 13 éve személyszállítást végzek Budapesten trolibusszal. Első külföldi utam a Bella Tours szervezésében Görögországba vezetett,ahol a 23 órás út alatt az autóbuszon nem tudtam elaludni a kollégák vezetés technikája miatt. " Józsinál" biztonságban éreztem magam,mert útközben jó párszor elaludtam. Elismerésem!
További jó utat kívánva,maradok tisztelettel:
D. Zoltán

Bővebben

Osztrák Dunakanyar sétahajózással 2019. május 25.

Kedves Vivaldi Travel !
A szombati "Osztrák Dunakanyar sétahajózással" úton vettünk részt barátnőmmel, és nagyon jól éreztük magunkat a csodás út során. Ehhez feltétlenül hozzájárult az Önök nagy tudású idegenvezetője Kuthy Katalin, aki nagyon élvezetessé tette utunkat az érdekes történelmi előadásaival, és a sok információval, amit átadott nekünk. Köszönjük szépen, még több utat is tervezünk Önökkel. Üdvözlettel: L-né H. M.

Bővebben