Vivaldi Travel
Négy évszakban utazunk

1065 Budapest, Révay u. 14.
Nyitva: Hétfő/Szerda: 9-18:30 h
Kedd/Csütörtök/Péntek: 9-17 h
Szombat: 9-13 h

Most zárva

Rólunk írták

Csehország természeti csodái 2018. június 21-24.

Tisztelt Cím!

A hétvégi Csehország természeti csodái útjukon Csehország újabb részeit fedezhettük fel, az Önök segítségével. És most is csak megemelni tudjuk a kalapunkat! A kényelmes utazás, a szállás - kiemelve az igazán királyi reggeliket - , a programok, és természetesen munkatársaik felkészültsége most is hozzájárult ahhoz, hogy jól érezzük magunkat. Bányai Tamással nem először utaztunk - reméljük nem is utoljára - , de most is felejthetetlenné tette számunkra az utazást. Nagyon jól éreztük magunkat, köszönjük!
Üdvözlettel, K. E.
 

Bővebben

Észak Erdély: Máramaros, Moldva, Bukovina 2018. május 30 - június 3.

 
Tisztelt Vivaldi Travel Csapat!
Szeretnénk megköszönni az Észak-Erdélybe szervezett utat!
A programok változatosak, a szállások színvonalasak, az étkek bőségesek és finomak voltak.
Külön köszönet idegenvezetőnknek, Kovács Leventének, aki őszintén, nagy szeretettel mutatta be szülőföldjét és hazáját sok székely viccel fűszerezve. Gépkocsivezetőnk, Pintér Gábor biztos kézzel vezette a buszt még a kanyargós hegyi utakon is.
Üdvözlettel: K. Eszter és F. Mária
 

Bővebben

Badeni rózsák és a Laxenburg kastély 2018. június 2.

 
Tisztelt Vivaldi Travel Munkatársak!
 
Törzsutasként az elmúlt hétvégén ismét Önökkel volt szerencsém utazni, amely nagyszerű volt. 
Az utazásra új Vivaldis utasként Édesanyám is elkísért. Ő még sosem utazott ennyire szervezett körülmények között, és meglepődve tapasztalta, hogy mennyi új és hasznos információt megtudhat a túra során meglátogatott országról, településekről, nevezetességekről. Biztos vagyok benne, hogy nem ez volt az utolsó Vivaldis útja. :) 
Köszönjük szépen a nap során nyújtott színvonalas idegenvezetést Kittinek! A busz tiszta és kényelmes volt, remek sofőrökkel!
Szintén köszönjük a laxenburgi kastélylátogatást idegenvezető Úr munkáját, aki tartalmas és humoros tárlatvezetéssel tette szebbé az ott töltött időt!
Mindenkinek szívből ajánlom ezt az utazást! :)
Üdvözlettel: Sz-né G. Nikolett

Bővebben

Ausztria aktívan: hegyek, tavak, gleccserek 2018. május 25-27.

Kedves Vivaldi Travel Munkatársak!
Azért írok Önöknek, hogy megköszönjem a csodás hétvégi kirándulást.
Férjemmel és barátainkkal vettünk részt az Ausztria aktívan utazáson.
Az odautazáskori esős idő ellenére bizakodva vártuk a programokat, amiket már csodás napsütésben élvezhettünk.
A kiválóan megszervezett  program szép élmenyeivel gazdagodva tértünk haza.
Ebben nagy szerepe volt  a gazdag ismeretekkel rendelkező Csáki Ágnes idegenvezetőnek is. Kedves határozottsággal terelgetett minket, hogy mindazt láthassuk, élvezhessük amit a programban kínáltak.
Sok - sok információt kaptunk történelemből, építészetből, földrajzból,  anekdotákból és aktuális eseményekből.
Sándor a biztonságosan vezető, udvarias buszpilóta közreműködése is nagyban hozzájárult az elégedettségünkhöz.
Köszönjük Önöknek! Munkájukhoz további sikereket és elégedett utasokat kívánunk!
G. Józsefné

Bővebben

Erdély kincsei 2018. május 24-28.

Tísztelt Vivaldi Travel iroda!
Szeretném megköszönni a 2018 május 24-28 ig tartó Erdély kincsei szinvonalas utazást! Születésnapi ajándékba kaptam az utazást, mindig is nagy vágyam volt, hogy eljussak Erdélybe  most megadatott! Ezt még fokozta Lukács Attila idegenvezető felkészültsége, hatalmas tudása, jó humora amivel megkoronázta a jól megszervezett utat! Köszönet Pintér Gábor buszvezetönek is a rutinos biztonságos vezetésért!
Tisztelettel:P. NOÉMI

Bővebben

Erdély kincsei 2018. május 24-28.

 
Tisztelt Vivaldi Travel Utazási Iroda!
Csak megköszönni szeretnénk ezt a csodálatos utat.
Profi szervezés az Iroda részéről és Profi végrehajtás Gábor és Attila személyében.
Sok felejthetetlen pillanatot szerezve nekünk.☺☺
Köszönjük szépen! ☺ A. család
 

Bővebben

Barangolás toszkán tájakon 2018. május 16-21.

T. Utazási Iroda !
Köszönjük a zsúfolt program ellenére nagyon gördülékenyen megszervezett utat.
Mison Andrea idegenvezetésével különlegesen kiváló  volt.
A helyi idegenvezetők is jól szelektálva adták át, mutatták meg a sok-sok érdekességből, szépségből, kultúrából a legfontosabbakat.
A Carrarai látvány nyűgözött le legjobban, bár nehéz választani a különböző városok, falvak és a toszkán táj szépsége közül.
A  szállással, étkezési lehetőséggel, kiszolgálással, figyelmességgel Vinciben messzemenően meg voltam elégedve. Erika a tulajdonos lelkes, kedves, figyelmes vendéglátó.
Minden percét élveztem ennek az útnak! Ez az út  kihagyhatatlan!!!!
Köszönettel D. Zoltánné

Bővebben

Mariazelli varázslat 2018. május 26.

 
Kedves Vivaldi Munkatársak!
Tegnap voltam a Mariazelli Varázslat programon, nagy élmény volt. 
Remélem tudok még Kittivel utazni, aki nagyon közvetlen és profi idegenvezető. Sugárzik róla, hogy szereti a hivatását és az embereket. 
A gépkocsivezetők szintén mindent megtettek az utasok biztonságáért, jó közérzetéért.
Köszönöm mindenkinek ezt a kellemes élményt!
Üdvözlettel: M. Éva

Bővebben

Kárpátalja várai 2018. május 18-21.

Tisztelt Vivaldi Travel!
Nagyon szépen köszönjük a testnek és léleknek is üdítő és tápláló nagyszerű utazást, mindenkinek köszönjük szépen, akinek része volt benne, kiemelve a nagyszerű idegenvezetőt és embert Nagy Sándort!
Jó munkát, minden szépet és jót kívánunk
üdvözlettel: Sz. Andrea és Sz. József

Bővebben

Kárpátalja várai 2018. május 18-21.

Kedves Krisztina!
Nagyon köszönjük Önnek és a Vivaldinak ezt a pünkösdi szép utat Kárpátalján. Nagyon jól éreztük magunkat.
Külön köszönjük a két Sándornak is:
Nagy Sándor helyi idegenvezetőnknek azt a komoly tárgyi ismeretet, amit saját kutatásaival, megjegyzéseivel és tapasztalataival kiegészítve igyekezett átadni Nekünk, az anyaországból  érkezett honfitársainak, hogy jobban megismerjük Kárpátalja régi és mai helyzetét.
Köszönjük a másik Sándornak is, aki buszvezetőként a legjobb tudásával igyekezett, a néhol rendkívül rossz állapotú utakon biztonsággal átmanőverezni.
Köszönettel: R. István és R. Istvánné

Bővebben

Bajor kastélyok 2018. május 18-21.

Tisztelt Vivaldi Travel!
Bajor kastélyok 4 napos kiránduláson vettünk részt az Önök szervezésében. Nagy élmény volt az út, gyönyörű helyeken jártunk. A programok előre, tökéletesen le voltak szervezve, semmire és senkire nem kellett várni. Az idegenvezetésért külön köszönet Csáky Ágnesnek. Tökéletesen felkészült, rendkívül jól tájékozott, kedves. Az út során amerre haladtunk folyamatos tájékoztatást kaptunk, mind a helyi érdekességekről mind a történelmi kapcsolódásokról. Ági SUPER volt!!! A gépkocsivezetővel Fekete Attilával is tökéletesen elégedettek voltunk, segítőkész, jól vezet. Szállások is kellemesek voltak.
Köszönjük az élményt.
Üdvözlettel: Éva

Bővebben

Hétvége Krakkóban 2018. május 19-21.

 
Kedves Vivaldisok!
Ismét nem csalódtam, egy remek út részese lehettem. Remek program és szállás, no és egy talpraesett bűbájos idegenvezető Sipos Anna személyében, aki szó szerint megédesítette az utunkat a mamája süteményével.
Gratulálok a 120 ember gördülékeny mozgatásához és a programok probléma mentes lebonyolításához.Az úton megismert utitársnőmmel már tervezzük a legközelebbi Vivaldis utat.
Üdvözlettel: F. T.
 

Bővebben

Szlovénia, az Alpok gyöngyszeme 2018. május 19-21.

Kedves Vivaldis csapat!!
Gazdag, minőségi programoktól feltöltödve, csodás helyeken járva és meseszép helyeket látva érkeztem haza a pünkösdi Szlovénia az alpok gyöngyszeme kirándulásról! Ilyen idegenvezetővel, mint Molnár Attila, még sohasem találkoztam. Ha nem lenne ki kéne találni. 
Nem véletlenül kapta meg az 2017-es év idegenvezetője díját. Olyan élvezettel adja át az információt, hogy közben megelevenedik a szemünk előtt a történet,nem unalmasan és töményen. Humor bonbonjaival szinten tartotta a csapat töretlen jókedvét,sírtunk a sok nevetéstől. Az elmaradt szurdok völgy helyett is szolgált nekünk meglepetéssel, Kranj városában. Minden kérdésre, kérésnek elegett tett és segített. Soförünk, Zsolti is sikeresen vette az elöttünk álló akadályokat, profi módon vezette a szűk terelőúton a buszt, köszönöm, hogy szerencsésen hazahozott!!!
Üdvözlettel: P. E.

Bővebben

A Vizsolyi Biblia és Kassa 2018. május 13.

Tisztelt Iroda!
Sokadszor szervezek Önökkel utazást. Tegnap éppen Kassán és Vizsolyban jártam a Vivaldival.
Szeretném megköszönni a kiváló szervezést, az idegenvezető felkészültségét, kedvességét és humorát.
Gördülékeny volt, pontos, precíz, határozott. Kár, hogy a szállodákhoz hasonlóan nem lehet Önöket a neten értékelni. (én legalábbis nem találtam meg) Igazi élmény volt, köszönöm szépen!
Üdvözlettel: C. Erika

Bővebben

Krakkó-Zakopane (Wieliczka, Auschwitz) 2018. április 28 - május 1.

Tisztelt Vivaldi,
nagyon tartalmas és profin szervezett krakkói útról értünk tegnap haza. Nagyon jó csapatuk van, Nagy Árpi tudása, segítőkészsége, türelme vetekszik a krakkói Barbaráéval. Telitalálat mindkettő. 
Zoli a busz volánjánál ugyancsak szuper volt.
Köszönet a mindenre kiterjedő tájékoztató anyagokért és a fáradhatatlan kísérőért, idegenvezetőkért. Ennyi tartalmas programot egyéni turistaként nem sikerült volna bepréselni ebbe a négy napba.
üdvözlettel M. M.
 

Bővebben

Dél-erdélyi kalandozás 2018. május 9-13.

Kedves Éva !
Tegnap érkeztünk vissza a Dél-Erdélyi kirándulásról, kicsit fáradtan, de rengeteg élménnyel. A csoport nevében köszönjük Nektek a Vivaldi csapatának ezt a nagyszerű kirándulást! Nagyon jó volt a program, a szálláshelyeink és az ellátás. Mindkét Attila a buszsofőrünk és az idegenvezetőnk Lukács Attika munkájáért külön köszönet. Attila szavaiban érezhető Erdély szeretete és igazán mindent megtett, hogy megismerjük az ő szavaival élve Erdély ország történelmét és földrajzát. Remek humorával feledtette a hosszabb utazással járó fáradságot is.
Üdvözlettel: L. Ferencné
 

Bővebben

Bánság rejtett csodái 2018. május 3-7.

Kedves Eszter!
Szeretném megköszönni - az utasok nevében is - a Bánsági kirándulást. Nagyon jó sikerült. Köszönhetően a két Attilának!  Jól éreztük magunkat, szuper volt a program és az időjárás is. 
Köszönjük még egyszer! Üdvözlettel: Sz. Kati  

Bővebben

Észak-Olaszország gyöngyszemei - 2018. április 28 - május 1.

Köszönjük az élményt, az Észak-Olaszország gyöngyszemei út fantasztikus volt. Az idegenvezető, a buszunkat vezető páros, a helyi idegenvezetők mind szuperek voltak, és természetesen a szervezés is tökéletes volt, mint mindig! Örök élmény volt látni az Utolsó vacsorát.
P. János

Bővebben