Vivaldi Travel
Négy évszakban utazunk

1065 Budapest, Révay u. 14.
Nyitva: Hétfő/Szerda: 9-18:30 h
Kedd/Csütörtök/Péntek: 9-17 h
Szombat: 9-13 h

Most nyitva

Rólunk írták

Szlovénia, az Alpok gyöngyszeme 2017. július 7-9.

Kedves Vivaldi Travel !
Fantasztikusan éreztük Magunkat a csodás uton. Elragadóan jó humora volt az idegenvezetőnek ami elengedhetetlen egy Utazás során. Nagyon sokat nevettünk vele. Kellemes volt Kranj-ban a szálloda is.
Talán egy negativumot tudok felhozni az uttal kapcsolatban amire talán érdemes lenne odafigyelni, hogy a hazautat ne vasárnapra tervezzék. Az M7 autopálya telitettsége miatt este 8 után szinte araszolgattunk vagy álltunk ami a fárasztó nap után nem volt kellemes egyáltalán.
Ha már háromnapos utról beszélünk és a dolgozóknak szabadság kell hozzá akkor ha a hétfőn érkezünk haza talán kellemesebb lehetne a hazaut is.
Köszönöm!
És egészen biztosan utazni fogunk még Önökkel! Főleg ha tudjuk hogy a kedves humoros idegenvezetőnk Attila lesz!
Üdvözlettel: Veronika

Bővebben

Toszkána vidéki bája 2017. július 11-16.

Szép napot kívánok !

Július 11-től 16-ig részt vettem az Önök által szervezett utazáson.
Egy kissé megkésve szeretnék néhány sorban referálni.
Remek volt a szervezés !
Ez a csillagtúra megoldás nagyon jó ötlet volt, hogy a környékbeli látnivalókat így tekintette meg a csoport. Nem kellett minden nap csomagolni, korán kelni... 
A Chianciano Termei hotel minden szempontból remek volt. A másik is elfogadható volt arra az egy éjszakára, amit ott töltöttünk. 
Ami a programokat illeti azzal se volt különösebb gond. 
Kisebb problémák szinte minden társas utazáson adódnak, de nem hiszem hogy ezek nagy gondok lennének.
Idegenvezetőnk ( Simák Julianna ) profizmusával, kedvességével, nagy szakmai tudásával mindent megoldott, orvosolt. Nagyon korrekt volt, simán, gördülékenyen bonyolított mindent. 
Elégedetlenkedők mindig vannak, most is volt olyan aki állandóan hőzöngött, ( még akkor is ha nem volt jogos ) próbált másokat is hergelni. 
De aki a kákán is csomót keres...
A helyi idegenvezetők is mindent megtettek, hogy elégedettek legyünk, a városukból megmutatták azt, amit a rövid idő alatt lehetett. 
Az autóbusz kényelmes volt, a vezetők udvariasak, kedvesek és biztonságban érezhette magát az ember.
Gratulálok és köszönöm a munkájukat.
Tisztelettel: P. Ildikó Judit

Bővebben

Hétvége Prágában 2017. július 21-23.

Kedves Vivaldi Travel!
Ezúton is szeretnénk köszönetet mondani a 2017.07.21-23. között megrendezett "Hétvége Prágában" elnevezésű utazáson való részvételért, a jó szervezésért.
Az utazás sikere nagy mértékben volt köszönhető Bányai Tamás idegenvezetőnek, aki nagy tudásával, segítőkészségével, udvariasságával, odafigyelésével nagyon sokat segített Prága aprólékos megismerésében, a felejthetetlen élményeket megosztjuk barátainkkal is. Köszönjük a tartalmas utazást, nagyon jól éreztük magunkat!
Üdv. Sz. Szilvia és édesanyja

Bővebben

Pozsony, Dévény és Vöröskő vára 2017. június 11.

Tisztelt Vivaldi Travel!
Nagyon szép és tartalmas programon vettünk részt.
Kuti Katalin idegenvezetővel élmény volt az együtt töltött nap.A tudása  és tájékozottsága igényes és alapos, valóban élmény  volt hallgatni.A buszvezető urak udvariasan és  szolgálatkészen álltak az utastársak rendelkezésére, külön köszönet érte!

Bővebben

Osztrák Dunakanyar sétahajózással 2017. június 10.

Tisztelt Vivaldi Travel!
Csodálatos utazáson vettünk részt a Vivaldi Travel Osztrák Dunakanyar sétahajózással nevű programján. Köszönjük Kuthy Katalin idegenvezetőnek a szuper vezetést, azt a hatalmas  tudást, amelynek kis részét próbált átadni az utazás során. Kitűnő volt a programszervezés, a Melki Apátság épületében tett látogatás is , és a hajózás is,  ahol gyönyörű tájakat láthattunk. Szuper nap volt, köszönjük Vivaldi, Köszönjük Kuthy Katalin!
Cs. József és Cs. Józsefné

Bővebben

Provance festői tája és a Cote d Azur 2017. május 31-június 5.

Kedves Iroda,
Szeretném megköszönni, remek út volt, nagyon jól éreztük magunkat, szépeket láttunk. :) Már 2 hete hazaérkeztünk, de még mindig csodálattal gondolok vissza rá.
Köszönettel illeti Konczwald Zsuzsanna munkáját is.
Köszönöm,
V. Bea

Bővebben

Barangolás toszkán tájakon 2017. október 18-23.

Vivaldi Travel Vezetőjének
Tisztelt Hesz Éva Asszony!
Barangolás Toszkán Tájakon – X.18-23-ig – programon vettem részt.Gyönyörü tájakon jártunk, csodálatos középkori városokat látogattunk.Külön köszönetemet fejezem ki Juhász Gábor idegenvezető felkészültsége, szines és érdekes beszámolóiért. Ugyancsak köszönet a gépkocsivezetőknek, akik figyelmes, kedvességükkel vigyáztak ránk. Az Iroda munkatársainak is köszönet: a szervezés és a kivitelezés remek volt. Szeretném megjegyezni, a további utak alkalmával – ha lehetséges – a farm látogatását ne az utolsó estére szervezzék.Mindennel meg voltunk elégedve, a társaság nagyon jól érezte magát, összejöttünk, barátságok alakultak ki.Ha ez a második nap lett volna, akkor ez a rovábbi napokra is kihatással lett volna. Önnek és az Iroda munkatársainak köszönet ezért a felejthetetlen utért.
Üdvözlettel: P. Sándorné

Bővebben

Ég és föld között - Umbria mesés vidékén - 2017. október 19-23.

Októberben 5. alkalommal voltunk az Önök szervezésében, most egy "csemegét" választottunk, Umbria mesés vidékein jártunk Simák Julikával. Dícséret illeti Önöket, mert a Vivaldi talán az egyetlen olyan magyar utazási iroda, amelyiknek Olaszországról nem csak Velence, Róma,Firenze és Nápoly jut az eszébe.Ez az út is bizonyította, hogy Spoleto vagy Perugia is lehet olyan érdekes, mint bármely felkapott olasz turisztikai célpont, pláne ha olyan értő "cicerone" segít megismerésükben, mint Julika, aki többet tud Olaszországról, mint az olaszok. Jövőre a másik "csemegét" a Toszkána vidéki bája utat választjuk!

Üdvözlettel: F. István

Bővebben

Itália szívében: Róma, Firenze, Velence - 2017. augusztus 15-20.

Kedves Vivaldi Travel Csapata!

Augusztus 15 és 20 között részt vettünk az itáliai utazáson az Önök szervezésében. Felejthetetlen élményekkel és ismeretekkel gazdagodtunk. A szervezés most is fantasztikus volt, az idegenvezetés szintén. Horváth Zoltán példátlan tudásról és ezzel párhuzamosan hihetetlen emberségről tett tanúbizonyságot. Minden felmerülő kérést/gondot megoldott. Az utazást nagyon biztonságossá és megnyugtatóvá tették az autóbuszvezetők: Pap Lajos és Fejes Attila. Az Ő munkájukat is köszönet illeti. A jövőben is kizárólag Önökkel utazunk, mert egyszerűen a legprofibbak. Viva Vivaldi Travel!!!
Még egyszer köszönjük az élményeket!

Üdvözlettel Üveges család

Bővebben

Bánság rejtett csodái 2017. augusztus 18-22.

Kedves Vivaldi!

Augusztus 18 és 22 között voltunk veletek a Bánság rejtett csodái című programon. Nagyon jól éreztük magunkat, sok csodálatos dolgot láthattunk az utunk során és rengeteg információhoz jutottunk Lukács Attila révén, akiről azt kell hogy mondjam, hogy szenzációs idegenvezető. Hatalmas tudással, rengeteg információval, helyismerettel rendelkezik, s mindezt eredeti humorral spékeli meg. El voltunk tőle varázsolva! Hálás köszönet még a különleges buszsofőrnőnknek Gabikának, aki nő létére férfiakat letarolva biztonságosan, határozottan, nagyon jól vezetett. Köszönjük szépen ezt a mesés utat az egész vivaldis csapatnak!

Üdvözlettel: H. Ildikó és a mezőtúri csoport

Bővebben

Barangolás toszkán tájakon 2017. október 18-23.

Kedves Vivaldi Travel Utazási iroda!

Ismét köszönetünket szeretnénk kifejezni, a Toszkán barangolások utazásunkkal kapcsolatban!
Fantasztikus helyeken jártunk és felejthetetlen élményekben lehetett részünk, a remek programoknak köszönhetően!
Szállásunk remek volt, barátságos, hangulatos szálloda és Erika a legcsodálatosabb házigazda!
Dani Gabriella idegenvezetőnk szakmai tudása páratlan! Nagyon kedves, figyelmes, humoros és segítőkész volt!
Sofőrjeink (Fejes Attila és Pap Lajos) mellett biztonságos útunk volt!
Köszönjük, hogy ismét csodálatos utazásunk volt!
További sikeres munkát kívánunk Önöknek!

Üdvözlettel:
M. András és N. Zsuzsa

Bővebben

A Vizsolyi Biblia és Kassa 2017. október 14.

Kedves Eszter és Adrienn!

Hálás köszönet a sok segítségért. Nagyon jól sikerült a program lebonyolítása.
Horváth Zoltán idegenvezető kellemes, közvetlenséggel és nagy tájékozottsággal vezette a csoportot. Úgy éreztük, hogy közénk tartozik. A busz vezetője is figyelmes volt az utasokkal. A program kielégítő volt, idősek számára sem volt nagyon fárasztó.
Még egyszer köszönjük, hogy nagy odafigyeléssel és lelkesedéssel intézték a lebonyolítást.

Üdv. M. Ferencné/Zsuzsa és a 36 fős csoport.

Bővebben

Hétvége Prágában 2017. október 6-8.

Tisztelt Vivaldi Travel!

A napokban érkeztünk vissza egy prágai hétvégéről, amely Önökkel már a harmadik utunk volt.
Szeretném megköszönni az utazás profi megszervezését (szálláshelyet, ellátást, programokat, tapasztalt buszvezetőt).
Külön köszönetet érdemel idegenvezetőnk - Bányai Tamás - aki rendkívül nagy ismeret-anyagát, és tudását adta át nekünk, valamint jó humorával színesebbé tette az utazásunkat.

További munkájukhoz és útjaik szervezéséhez sok sikert kívánok: K. Györgyné

Bővebben

Semmeringi élmények 2017. október 14.

Kedves Vivaldi Travel! Kedves Hesz Éva!

A hétvégén Semmeringen jártunk Önökkel! Fantasztikus élmény volt. Az iroda maximális hozzá állása a kérésemre , hogy én Évával szeretnék utazni ha lenne rá mód, amit teljesítettek, nem tudok elég hálás lenni !
Kedves Éva! Tudtam, hogy Veled nagyon jó utazni, volt már szerencsém jó pár éve Krakkóba , akkor megfogadtam, ha megyek csak veled ! Te tetted az utunkat maximálisan élvezhetővé, egy percig nem unatkoztunk. Az információt amit végig az oda úton adtál nekünk mi szájtátva hallgattuk. Nem volt altató nem volt unalmas, nem volt száraz tananyag.
Köszönjük, hogy kellő és érdekes információt kaptunk, ha kérdeztem mosolyogva válaszoltál. Csípőből tudtad azt is , hogy a vonaton a 3. és a 4. megálló közt milyen várat láttunk :)
Köszönjük, hogy partner voltál abban, hogy megszabadítottál minket a 2 maréknyi aprónktól :D
Köszönjük, Ildikónak, hogy ennyire türelmes és mosolygós, remélem megszereti szívből csinálja, és legalább olyan jó szakember lesz mint Éva!
Köszönjük Gabikának, aki mellett végig biztonságban éreztük magunkat!
Köszönjük Vivaldi Travel, hogy vagytok!

Remélem találkozunk még!

Üdvözlettel:
Sz. Andrea és K. Richard

Bővebben

Provence festői tája és a Cote d Azur 2017. szeptember 12-17

Tisztelt Utazási Iroda Dolgozói!

Provence festői tájai és a Cote d'Azur 2017. szeptember 12-17. időszak között vettünk részt az Önök által szervezett programon. Második alkalommal választottuk és vettünk igénybe az iroda által ajánlott körutazást.
Szeretnénk megköszönni az iroda dolgozóinak a jó szervezési készségüket, az idegenvezetőnk K. Zsuzsanna felkészültségét, türelmét, a buszvezetők József és Imre biztonságos vezetését, kellemes és vidám humorukat.
Az Önök kollektív munkájának eredménye, hogy megismerhettünk egy gazdag, gyönyörű városállamot, történelmi városokat és azok kultúráját, hangulatos Provence-i kis falvakat, tájakat.
Nous aimons la France!
Munkájukhoz és kollektiv összetartozásukhoz további sok sikert kívánunk!

Üdvözlettel L. Mária és Béla

Bővebben

Itália szívében: Róma, Firenze, Velence - 2017. szeptember 26 - október 1.

Tisztelt Vivaldi Travel!

Az elmúlt héten részt vettünk az Itália szívében útjukon. Felejthetetlen élményekben volt részünk, az út minden pillanatát élveztük. Elismerés illeti a program összeállítóját. Kiemelném idegenvezetőnk Marczinek-Gordon Ágnes kiváló munkáját. Szakmai tudása, felkészültsége, kedvessége csak dicséretet érdemel. A helyi idegenvezetők (Anett, Ágnes, Éva) szintén profi munkát végeztek. Köszönet illeti a két gépkocsivezetőnk Lajos és Attila munkáját, akik mindvégig jókedvűen, nagy rutinnal, biztonságosan vezettek, a néha kaotikus közlekedési viszonyok mellett is. Nagyon jó utastársaink voltak, mindig mindenki ott volt a megbeszélt időpontokban.
Nem először utaztunk Önökkel és reméljük nem is utoljára. Várjuk a jövő évi ajánlatukat.
További munkájukhoz sok sikert kívánunk!

Üdvözlettel:
M.Sz.Mária és férje

Bővebben

Osztrák Dunakanyar sétahajózással 2017. szeptember 30.

Tisztelt Hölgyem/Uram,

2017.09.30-án az "Osztrák Dunakanyar" elnevezésű 1 napos kiránduláson vettem részt; Kuthy Katalin kolléganőjük vezetésével. Az idegenvezető hölgy nem pusztán profi, hanem finom-abszolút intelligens humorával megfűszerezve egy élménnyé tette a napot; a "száraz" történelmi vonatkozásokat, adatokat is élvezet volt hallgatni. Komolyan: ittam minden szavát; így hát nemcsak kikapcsolódtam, de tanultam is. Mindemellett jól megszervezett volt a nap: volt szabadidő, de nem túl sok, hogy az ember elunja, programdús volt, de nem érezhette magát senki "túlhajszolva". Tökéletes nap volt; semmit nem változtattam volna rajta és ezért hálás köszönetet mondok Önöknek!

Üdvözlettel:
M. Laura

Bővebben

Dél-Itália kincsei 2017. szeptember 4-10.

Tisztelt Vivaldi Travel Utazási iroda Munkatársai!
Szeptember 4.-én az Önök ajánlatát igénybe véve egy igazán jól sikerült, jól szervezett 1 hetes utazáson vettünk részt Nápoly, Capri,Sorrento útjukon. Második alkalommal utaztunk az Önök irodájával, és mindkét utazás során csak kellemes, nagyon jó élményekkel gazdagodtunk. Mison Andrea volt minkét utunk idegenvezetője, felkészültsége minden igényt kielégítő. Türelme határtalan, kedvessége és segítőkészsége köszönetet érdemel. Nagyon sok olyan információval gazdagította a társaságot, amikhez egyébként nem lehetne hozzájutni. Nagyon köszönjük neki. Köszönet illeti a buszsofőrök munkáját is. Minden elismerésünk a profizmusuknak, köszönjük a kedvességüket, a jó hangulatukat, humorukat, amivel színesítették az utazást.
A tranzit szállások tiszták, jók voltak, az étkezés számunkra bőséges és ízletes volt. A szervezés szinte tökéletes volt. Summázva: nagyon jó hangulatú, jó társaságban eltöltött, igényes utazást kaptunk Önöktől. Ezer köszönet érte. Ha valamikor szervezett utazást választunk, az Önök irodáját fogjuk továbbra is keresni, és ajánljuk mindenkinek. További munkájukhoz sok sikert és nagyon jó egészséget kívánunk!
M. József és felesége

Bővebben