Vivaldi Travel
Négy évszakban utazunk

Irodánk a személyes ügyintézést visszavonásig szünetelteti.
Otthoni munkavégzéssel dolgozunk, munkanapokon 9.00-17.00 óra között.

Rólunk írták

Az Alföld szépségei Szarvason és Kecskeméten, szentandrási sörfőzdelátogatással 2021. augusztus 15.

Kedves Vivaldi Travel!
2021. aug. 15-én egy nagyszerű kiránduláson vehettünk részt a Vivaldi szervezésében Csiszér Zsuzsi vezetésével. Zsuzsi most is hozta a tőle megszokott szinvonalat, hasznos tudnivalókkal mind az Alföldet, mind pedig a meglátogatandó helyszineket illetően. Nagyon felkészült idegenvezető.
A Szarvas-i arborétum különleges fái, a Mini Magyarország makett és a Holt-Kőrösön való hajózás felejthetetlen élményt nyujtott. A folyó igazi üdülőparadicsom, ahol az idilli hangulatot csak a sétahajók zöreje "háborgatja".

A Sárarany Szalmaporta szalmából és gyöngyökből készitett gyönyörű termékei, a kenyérlángos, a békésszentandrási sörfőzdelátogatás sörkóstolással - igazi különlegességek voltak.
Nagyon tartalmas és szép utazást tudhatunk magunk mögött mely nem valósulhatott volna meg a busz vezetője nélkül akinek szintén köszönet jár.
Már nagyon várjuk a következő utat.Üdvözlettel: Katalin és S. Sándor

Bővebben

Semmeringi élménytúra a Világörökségi vasútvonal mentén 2021. július 31.

Tisztelt Vivalditravel!
Szombati nap szerencsém volt Róbert idegenvezetővel körbejárni a híres világörögséget képező Semmering vasútvonalat túra formájában Mürzzuschlag és Breitenstein között. Köszönjük profizmusát, helyismeretét és kedvességét.
Köszönöm az élményt, ami egészen lélegzetelállító kilátásokat, alagutakat, csodás színes vonatokat mutatott be, pár házas kis településeket tiptop kertekkel. A vonatok és természet szerelmeseinek egy közepes, nem hosszú és nem megerőltető túra, amely során van idő a bokrokról málnát szedni, beszélgetni, a kilátó melletti padon ebédelni, a régebbi nyaralókat megcsodálni.
A nap csúcspontját képezte amikor kezünkben egy sörrel láthattuk közvetlen közelből a jellegzetes piros vonatokat elhaladni.
Kérem szervezzenek minnél több ilyen aktív programot amire egyre nagyobb igény van.
További jó munkát kívánva.Üdvözlettel: GZS

Bővebben

Salzburg és a Salzkammerguti tóvidék 2021. július 30-augusztus 1.

Kedves Vivaldi Travel!
Ezúton szeretnénk megköszönni a Salzkammerguti tóvidéken töltött három napot!
Meseszép tájak, bájos kisvárosok, csodákkal teli kastélyok...
Kuthy Katalin idegenvezető fantasztikus tudással kísért végig minket a programokon, sofőrünk, Párkányi Attila biztosan ült a kormány mögött!
Nagyon hiányzott már egy kis kikapcsolódás, és ehhez a Vivaldi Travel profizmusa a legjobb biztosíték!
Köszönjük, hogy vannak! Üdvözlettel, a W. család nevében: W. Mariann

Bővebben

Szlovénia, az Alpok gyöngyszeme 2021. július 23-25.

Üdvözlöm Önöket!
Az egyik résztvevője voltam 07.23-25 közötti szlovéniai útnak.
Az út után rövidke élménybeszámolót írtam ismerőseimnek, így könnyebb volt leírni mindazt ami az út során történt, a látnivalókat, élményeket.
Soraimat ezzel indítottam:
„Csodálatos volt ez a 3 nap, újra elmennék ide. Gombócka növekszik torkomban, ahogy végig nézegetem a képeket.”
És valóban csodálatos volt. Csak ajánlani tudom mindenkinek.
A leírás végét ezzel zártam:
„Sajgó lábakkal és szívvel szálltunk fel a buszra. Vége, irány haza. Szívesen maradtam volna még. Nagyon-nagyon jó volt, szinte nem is tudom szavakba önteni. Élveztem minden pillanatát.
Hazaérve hamar lezuhanyoztam, fáradtam bebújtam az ágyikómba, s míg megpróbáltam elaludni ott kavargott fejemben az elmúlt 3 nap varázslatos élménye.
Jó volna újra elmenni ide!”
És ezt az élményt Önöknek köszönhetem, különösen egy embernek, Molnár Attilának.
Köszönöm Attila, köszönöm Vivaldi Travel. Üdvözlettel: N. T-né

Bővebben

Osztrák Dunakanyar sétahajózással 2021. július 17.

Kedves Vivaldi Travel Kft. ügyintézője!
Ez úton szeretném megköszönni 5 fős kis csoportunk nevében az "Osztrák- Dunakanyar hajókirándulással" nevű út szervezését. Nagyon tartalmas, gyönyörű kiránduláson vettünk részt, melynek idegenvezetője Katalin egy rendkívül nagy tudású, jó humorú , kedves hölgy volt . Sok ismerettel gazdagodtunk az út során , meglátogatva a Melki apátságot, Krems városát . A hajóút csodálatos időben egy mesébe illó tájon felejthetetlen marad. Csak biztatni tudok mindenkit , hogy jelentkezzen erre az egy napos gyönyörű kirándulásra , főleg egy ilyen remek idegenvezetővel mint Katika.
Köszönjük a szervezést, további sok sikert kívánunk , máskor is szeretnénk az Önök szervezésében kirándulni.
Üdvözlettel: V. Mária

Bővebben

Miskolc és Lillafüred, a Bükk kapuja 2021. július 24.

Kedves Vivaldi Travel!
Köszönetet szeretnénk mondani a tegnapi Lillafüred, Miskolc túráért. Fantasztikusan összeválogatták a napi programot! Persze Lillafüreden akár egy teljes napot is el lehetett volna tölteni, de a nap így volt tökéletes! Az erdei vonatozás életreszóló élmény volt. A Tünderkert pedig tényleg „WOW”. Miskolcon, a panel házak tövében ez egy csoda. Az ikokonhoz pedig egyedül nem jutottunk volna be.
Külön köszönet Csiszér Zsuzsinak, aki minden váratlan helyzetet tökéletesen megoldott a nap során. Még soha nem csalódtunk Önökben. Üdvözlettel:K. Zsuzsa

Bővebben

Szlovénia, az Alpok gyöngyszeme 2021. július 23-25.

Kedves Mindenki!
Volt szerencsém részt venni a hétvégén egy fantasztikus programon, Szlovéniában. Molnár Attila idegenvezetőjük a maximumot nyújtotta, csak úgy mint a Ferenc úr a szuperbiztos vezetést. Remélem idén utazhatunk még együtt, de ha nem, ez az év már akkor is csodás lesz ez után a pár nap után.
Köszönöm még egyszer a lehetőséget, kiválóan éreztük magunkat. Tímea és Róbert

Bővebben

Szlovénia, az Alpok gyöngyszeme 2021. július 9-11.

Kedves Évi!
Valami fantasztikus volt a szlovén út, olyan gyönyörűségeket láttunk, olyan élményekben volt részünk, hogy hálás köszönet érte!!!!!
Nem voltunk még Szlovéniában, hallottuk, hogy csodaszép, de erre, erre nem számítottunk. Eleve festői a táj, és a programok, amelyeken részt vettünk... lenyűgöző volt mind!! Bámulatos. Egy csoda. Még maradtunk volna pár napot! :-)
Ági zseniálisan kalauzolta a csoportot, rengeteg izgalmas, érdekes dolgot mesélt, jó volt hallgatni. A sofőrünk tök ügyesen, precízen és biztonságosan vitte a csoportot helyszínről helyszínre. Mindketten- Ági és Robi?- végtelenül szimpatikus, kedves, figyelmes emberek. Gratula a kollégáidhoz! További szép napot! Üdv.: János

Bővebben

Hungarikum: a halasi csipke, látogatással az Ízek Házába 2021. július 11.

Tisztelt Címzett!
Köszönetet mondok a halasi kirándulásért.
Nagyon jól sikerült, jól szervezett út, és nagyon tetszett. Jól éreztem magam.
Erika és Lajos, külön köszönet nekik, mindent megtettek hogy szép napunk legyen. Az eső is megkímélt minket, semmi nem zavarta meg szép napunkat.
Köszönet érte. Üdvözlettel: SZőnyi Imréné

Bővebben

Dunán innen-Dunán túl: Kalocsa és a Gemenci erdő 2021. június 20.

Kedves Munkatársak,
2 hete vettem részt a kalocsai társasúton, most is nagyon jól szervezett út volt kedves idegenvezetővel.
Nagyon meleg volt de busz prímán hűtött, kényelmes, kedves, ügyes gépkocsivezetővel.
Rengeteg látnivaló volt, a tájház az édes, idős hímző nénivel, a kerámia műhely bemutatóval, a paprika kiállítás, éppen mise volt a szépen felújított főszékesegyházban, isteni cukrászda mellette, a gemenci kisvasútozás, végül szekszárdi rövid városnézés.
Több Vivaldi társasúton vettem már részt, most Magyarországot szeretném bejárni Önökkel. Látom vannak új utak, a hazai tájak, városok szépségét egynapos úton is meg lehet ismerni.
Minden munkatársnak jó egészséget, és sok munkát kívánok , remélem hamarosan találkozunk! üdvözlettel B. Zsuzsa

Bővebben

Balatoni panoráma 2021. június 26.

KEDVES VIVALDI, 
KÖSZÖNÖM AZ IRODÁNAK, HOGY A BALATONI PANORÁMA UTAT SZOMBATON KIS LÉTSZÁM ELLENÉRE MEGTARTOTTÁK, AMI ÍGY IGEN CSALÁDIAS VOLT. HORVÁTH ZOLI A NAGY MELEG ÉS A KIS LÉTSZÁM ELLENÉRE IS A MAXIMUMOT NYÚJTOTTA, HOGY MINÉL TÖBBET MEGTUDJUNK MI IS ERRŐL A SZÉP TÁJRÓL. IGAZI KULTURÁLIS ÉLMÉNY VELE UTAZNI! KÖSZÖNET NEKI.
ÜDVÖZLETTEL: Szerencsés Judit

Bővebben

Balatoni panoráma 2021. június 26.

Tisztelt Vivaldi Travel Utazásszervezők!
Köszönetet mondok amiért a kis létszám ellenére is elindították szombaton a Balatoni körutat.
Köszönet Zoltánnak azt a rengeteg információt, amivel ellátta kis "'családias" csoportunkat, és Györgynek a biztonságos utazásunkat.
Nagyon jól sikerült az út, jól éreztem magam.
Üdvözlettel: Szőnyi Imréné

Bővebben

Miskolc és Lillafüred, a Bükk kapuja 2021. július 24.

2021. július 24-én Csiszér Zsuzsi vezetésével egy nagyszerű kiránduláson vettünk részt, mely magába foglalta a Bükk szépségeinek egy részletét. A séta Bükkszentkereszten a gyógyitó kövekhez és Lillafüreden nagyon kellemes volt. Szintén élményteli a kisvonatozás a friss erdei levegőt magunkba szippantva. A Tündérkert maga a csoda volt. Jó érzés látni miből mit lehet alkotni ha akarja valaki.
Zsuzsi nagyon felkészült idegenvezető, egész úton érdekes és hasznos információval látott el bennünket melyet ezúton is köszönünk. Köszönet jár a busz vezetőjének is aki rendkivül segitőkész volt.
Egy újabb szép napot tudhatunk magunk mögött, a megszokott "Vivaldis" szinvonallal. MIndenkinek csak ajánlani tudom az Irodát és útjaikat. Üdvözlettel: Katalin és S.Sándor

Bővebben

Eger-Szilvásvárad-Szépasszonyvölgy

2021. július 17.én egy kellemes kiránduláson vehettünk részt az Iroda szervezésében és Horváth Zoltán vezetésével Eger-Szilvásvárad elnevezésű úton. Az időjárás is kegyes volt hozzánk így ragyogó napsütésben, de a Szalajka-völgy fáinak árnyat adó lombjai alatt gyönyörködhettünk a természet szépségeiben és a "zúgó vízesésben". Különleges élmény volt a kisvonatozás mely hozzánk hasonlóan sok kirándulót vonzott. Megcsodálhattuk Eger szépségeit. Végül a nap megkoronázásaként az egyik egri borpincében hűthettük le magunkat és  kóstolhattuk a finom borokat, melyből vásárolni lehetett.
Külön köszönjük a busz vezetőjének, hogy mindvégig biztonságban érezhettük magunkat, valamint Horváth Zoltánnak a sok hasznos és érdekes információt mellyel ellátott bennünket az utazás során. 
Remek út volt és már nagyon várjuk a következő kirándulást is.
Üdvözlettel: Katalin és S.Sándor 

Bővebben

Márton nap Palócföldön: Hollókő-Kozárd-Szécsény 2020. november 7.

Kedves Vivaldi Dolgozók!
Meg szeretném köszönni, hogy a 2020. november 7-i Márton nap Palócföldön: Hollókő, Kozárd, Szécsény út megvalósult jelen bizonytalan körülmények között és a kis létszám ellenére is! 
Nagyon jól sikerült az utazás, tartalmas programokon vehettünk részt. Az időjárás hozzá csodálatos volt, és a helyi idegenvezetők is nagyon lelkesek voltak. Csiszér Zsuzsi idegenvezető maximálisan felkészült és kedves volt, mint mindig.  Attila sofőrünk pedig biztonságosan fuvarozott bennünket.
További sok hasonlóan sikeres utat és hozzájuk jó egészséget kívánok mindannyiunknak! Üdvözlettel, B. Izabella

Bővebben

Márton nap Egerben és Szilvásváradon 2020. november 7.

KEDVES VIVALDI,A TEGNAPI EGER-SZILVÁSVÁRAD ÚT NAGYSZERŰ VOLT!!!! KÖSZÖNET HORVÁTH ZOLINAK, AZ IGAZI TANÁRNAK!!!!! KÜLÖN KÖSZÖNET A MEGLEPETÉS PROGRAMÉRT!!!!! CSODÁLATOS VOLT MINDEN!!!!KÖSZÖNETTEL: SZ.J.

Bővebben

Palócföldi kalandozás: Hollókő és Szécsény 2020. október 3.

Kedves Vivaldi! Köszönöm a Hollókői útat! Sose tudtam,hogy ott van egy mesés hangulatú vár! Kozárd egyszerűen lenyűgözött! Szécsény nosztalgia muzeumban olyan megnyugtato volt látni vezetékes telefonokat. Vicces! Olyan béket árasztanak.))) Gazdagodtam lelkileg megint. Imádom Csiszer Zsuzsi idegenvezetőt! Várom az új kirandulásokat! Bravo! E.V.

Bővebben

Ópusztaszer, magyarságunk története képekben 2020. október 3.

KEDVES VIVALDI, A MÚLT SZOMBATI ÓPUSZTASZER-SZEGED KIRÁNDULÁS NAGYON JÓL SIKERÜLT, NAGYON JÓL ÉREZTEM MAGAM! EBBEN NAGY SZEREPET JÁTSZOTT AZ IDEGENVEZETŐ, KUTHY KATALIN, AKI A BUSZBAN IS VÉGIG MESÉLT, NAGYON ÉRDEKES ÉS ÉLVEZETES VOLT. NAGY TUDÁSÚ ÉS KÉSZSÉGES! ÖRÜLÖK, HOGY MEGISMERTEM! 
KÖSZÖNETTEL: SZ.J.

Bővebben