Vivaldi Travel
Négy évszakban utazunk

1061 Budapest, Paulay E. u. 10.
Nyitva: Hétfő/Szerda: 9-18:30 h
Kedd/Csütörtök/Péntek: 9-17 h

Most zárva

Rólunk írták

Virágos Muravidék 2019. április 6.

Kedves Vivaldi Csapat!
Szombaton a "Virágos Muravidék" útjukon vettünk részt testvéremmel. A program színes volt, tartalmas és szórakoztató, de ezt eddigi útjaink során is tapasztaltuk Önökné. El kell mondjuk, hogy ismét megállapítottuk, milyen nagy jelentősége van idegenvezető személyének. Csiszér Zsuszi volt az utaskisérőnk, aki mindenben igyekezett az utasok kedvében járni. Felkészült, gondoskodó, figyelmes, kedves személyiség. Csak dicsérni tudom. Azt gondolom, vele bárhová elutaznék szívesen! Köszönjük szépen az élményt! Üdvözlettel Bné Katalin

Bővebben

Zakopane téli arca 2019. március 2-3.

Tisztelt Vivaldi Travel!
Szeretnék visszacsatolást adni a március 2-3-i hétvégi zakopane-i kirándulásról.
Az útra nem mi jelentkeztünk, egy betegség miatt mentünk mi a barátaink helyett. Még soha nem voltunk csoportos buszos kiránduláson, és nagyon féltem tőle. Rettegtem a csoporttól, attól, hogy mindenkire várni kell majd és lassan tud csak a csapat együtt mozogni.
Csupa félelem és aggodalom volt bennem. Mostmár tudom, alaptalanul :)
A buszhoz mindenki nagyon pontosan érkezett a hajnali időpont ellenére, a csoport végig szuperül tartotta az utaskísérő által megadott visszaérkezési/indulási időket.
Az idegenvezetőnkről, Nagy Árpádról csak superlativuszokban tudok nyilatkozni. Következetes, kedves, segítőkész, türelmes volt, midemellett rengetek hasznos és érdekes információt adott Lengyelországról, a lengyelekről. Élmény volt hallgatni, mert érződött, hogy nem csak egy bemagolt szöveget ad tovább, hanem szereti az országot, a népet.
A programok kialakítása, összeálltása is nagyon jó volt, az idő mindenhol elégséges volt, és rengeteg mindent láttunk, alig hiszem, hogy csak 2 nap volt!
Külön köszönet Árpádnak, hogy a Kasprowyn még a Beskid-csúcsra is feljött velünk, felejthetetlen élmény volt!
A szállásunk is nagyon jó volt, ilyen reggelit a legjobb 5 csillagos szállodában sem kaptunk még soha!
A wellnest sajnos nem volt időnk kipróbálni, de legközelebb ezt sem hagyjuk ki!
Azóta is folyamatosan nézem a Vivaldi oldalát, hogy milyen utakra mehetnénk, melyik időpont jó :)
A legnagyobb ellenzőből a legnagyobb rajongóvá avanzsáltam! :) Szép teljesítmény, Vivaldi Travel, gratulálok :)
Köszönöm a felejthetetlen élményt, remélem, hamarosan találkozunk!
Üdvözlettel:L. Erika

Bővebben

Krakkó-Wieliczka-Auschwitz-ZAkopane 2019. március 14-17.

Kedves Éva!
Szeretném megköszönni a lehetőséget és az Ön segítségét a múlt hétvégi Krakkóban történt csatlakozással kapcsolatban.
Simán ment minden, nagyon jól sikerült a szombati nap, az idegenvezetés most is nagyon élvezetes volt mindkét helyen.

Legközelebb is Önöket választjuk,mint mindig!

Addig is további jó munkát kívánok! 
Üdvözlettel: L-né Bea

Bővebben

Hétvége Prágában 2019. március 15-17.

Tisztelt Ügyfélszolgálat!
A március 15-i hétvégén Prágában voltunk Önökkel egy buszos úton. Ugyan az időjárás nem volt kegyes hozzánk, de a kirándulás nagyon jó volt, melyért köszönetet is szeretnék mondani.
Profi volt a szervezés, minden zökkenőmentesen haladt. Idegenvezetőnk, Tamás tette felejthetetlenné az ott töltött időt. Szakértelme, felkészültsége és végtelen türelme példa értékű, köszönet érte.
Köszönettel: M-né L. Zsuzsanna

Bővebben

Szlovénia, az Alpok gyöngyszeme 2019. március 15-17.

Kedves Vivaldi Travel Iroda!

Tegnap érkeztünk haza a Szlovénia Alpok gyöngye túráról a férjemmel és egyszerűen fantasztikus volt!!!!Elképesztően jól szervezett volt a túra, szuper látnivalókkal, a világ legjobb idegenvezetőjével Molnár Attilával és egy biztonságosan vezető segítőkész, udvarias sofőrrel Józsival. A programok is és a hozzájuk kapcsolódó történetek nagyon érdekesek voltak, köszönhetően Attila tárgyi tudásának, de ez még kevés lett volna a sikerhez, hisz mindent olyan érdekessé téve tud elmesélni, hogy már- már magunk is olyan lelkesek leszünk Szlovénia irányában, mint amilyen Ő maga. Ami nem hátrány azért egy ilyen túrán. :) Minden zökkenőmentesen ment, a tudnivalókat előre elmondta Attila már a buszon, így a technikai részletek sem értek váratlanul minket (például, hogy hogyan üljünk be és szálljunk ki a pletnákba szakszerűen, vagy hogy hogyan kongassuk meg a harangot a szigeten lévő templomba és még sorolhatnám...). Az biztos, hogy Ő is annyira jól érezte magát, mint mi utasok, nem görcsölt semmin minden lendületesen ment a maga útján és közben mi mindvégig biztonságban érezhettük magunkat. Tényleg remek volt ez a 3 nap, remélem fogunk még együtt utazni! Mindenkinek ilyen szuper kikapcsolódást kívánok, nem fogja megbánni ezt az utat, az tuti biztos! Üdv, N.Sz. Timi

Bővebben

A Bélai-cseppkőbarlang és a Lombkorona ösvény 2019.március 9.

Kedves Vivaldi Team!

Szombaton az egynapos Lombkorona tanösvény programjukon vettünk részt, mely a jó időnek, kiváló kíséretnek, gyönyörű tájnak köszönhetően nagyon jól sikerült. Már sokszor utaztunk Önökkel hosszabb-rövidebb programokra, mindig elégedettek voltunk a szervezéssel és idegenvezetőikkel, most mégis külön ki kell emeljem Nagy Árpád kollégájuk lelkes, felkészült, figyelmes idegenvezetését. Gratulálok! 
B. I-né

Bővebben

Aktív kikapcsolódás: A lengyel Tátra varázslatos téli arca 2019. február 15-17.

Kedves Éva,
Szeretném megköszönni a három napos programot.
Árpád egy nagyon kellemes személyiség, többször voltam már túráján és mindig számíthattam szakértelmére, tájékozottságára, odafigyelésére, kedvességére.
Nagyon jól éreztük magunkat a túrákon (annak ellenére, hogy nem rendszeres túrázók vagyunk) és az is jó volt, hogy rugalmasan kezelték a szabad program iránti igényünket is.
A szállás egyszerűen fantasztikus volt, a busz kényelmes, a sofőr udvarias és mindenkihez volt egy kedves szava, a három nap tényleg az aktív kikapcsolódásról és pihenésről szólt.
További sok sikert és jó munkát kívánok Önöknek!
Üdvözlettel:N. A.

Bővebben

Erdély téli arca 2019. január 23-27.

 
Tisztelt VIVALDI Utazási Iroda!
Kedves Hölgyek és Urak!
Kitűnően érzetük magunkat a részben kibővített programmal, különös tekintettel a hó fánkozással.
ISMÉTELT KÖSZÖNET AZ ATTILÁKNAK!!!
Már gondolkodunk a 2020. januári jelentkezésünkre, egy újabb attrakcióban bízva.
Üdvözlettel: Ági és Csaba
 

Bővebben

Szilveszter Erdélyben 2018. december 29-2019. január 2.

Tisztelt Vivaldi Travel Utazási Iroda!
Csak megköszönni szeretnénk ezt a csodálatos utat is.
Profi szervezés az Iroda részéről és Profi végrehajtás Gábor és Attila személyében.
Sok sok felejthetetlen pillanatot szerezve nekünk!
Külön köszönet a vendéglátóinknak ,időt, energiát nem kímélve tették a dolgukat,hogy nekünk minden tökéletes legyen.(innen is köszönjük szépen!)
Az ÚT ahol az álmok valóra válnak!
Köszönjük szépen! A. család

Bővebben

Advent Zakopanéban 2018. december 15-16.

Jó pár utazási irodával utaztam már, de az Önök által nyújtott szolgáltatások messze menőkig meghaladták pozitív értelemben az elvárásaimat. Sosem kaptam még meg előre a busz rendszámát, elsőre ez furcsa is volt. Azonban a reggeli káoszban - ahogyan ott mindenki kereste a maga buszát, és egyáltalán az utazási irodáját- nagyon sokat segített, hogy célirányosan keressem a saját befizetett utazásomhoz tartozó buszt, nem volt idő arra, hogy kétségbe essek, hiszen volt egy biztos információ a kezemben. 
A busz nagyon kényelmes volt, volt helye a lábamnak és nem kellett külön szólni azért, hogy fűtsenek. Útközben pont elégszer álltunk meg ahhoz, hogy a kényelmes komfort érzet kitartson az utazás végéig. Az idegenvezető felkészültségével maximálisan meg voltam elégedve. Nem adatokat zúdított a nyakunkba, hanem érdekesen mesélt az utazás során érintett tájakról és úgy az odakapcsolódó történelmi viszonyokról. 
Szállás kapcsán egy diákszállóra gondoltam, hogy az utazásra befizetett összeg ellenében maximum ennyi, ami kitelik. Nem gondoltam, hogy valóban egy 4 csillagos szállodában leszünk elszállásolva. Az is csodaszép volt.
A hazafelé úton a teszt, valamint a sorsolás nagyon jó zárás volt. Sosem találkoztam olyan utazási irodával, aki egy következő utazási lehetőségét ajánlja fel nyereményként.
Remélem, még utazom Önökkel, tartsák meg jól bevált szokásaikat és az effajta igényességüket szolgáltatásaik minden terén :)

Bővebben

Advent Prágában 2018. december 20-22.

Az utazásról:minden reményünket felülmúlta!
A busz,a programok,a szállás,az étkezés,kifogástalan volt!
Amit külön kiemelnénk,hogy az idegenvezető,kis túlzással-világklasszis!
A nyelvtudásán túl,a személyisége,előadó képessége,humora,a jártassága a történelemben,képzőművészetben,zenében,sportban,a naprakész politikában-egyszóval mindenben- különleges és egyedülálló nemcsak az idegenvezetők között,ezért külön köszönet illeti!
Köszönettel: G. A. és T.Ty.É

Bővebben

Prága és Csehország Világörökségei 2018. szeptember 27-30.

Kedves Éva, Tisztelt Vivaldis kollégák!
A szeptember 27-én indult prágai utazásotokon vettünk részt. Fantasztikusan jó, élménydús volt a program. Tökéletes, jól felépített szervezés időben és térben, a fakultativ programokkal, vacsorákkal együtt.
Kiváló minőségű autóbusz /Rónabusz Travel/, kiváló sofőrrel Érsek Attila személyében.
Az idegenvezető, Bányai Tamás Úr, tökéletesen felkészült, Csehországról mindent tud, ami egy ilyen jóminőségű utazáshoz kell. Fantasztikus humorú, kommunikativ, mindenre kiterjedő figyelmű úriembert ismerhettünk meg benne.
Köszönjük mindenki munkáját, jó egészséget, sikerekben gazdag 2019-es Újévet kívánunk a Vivaldi Travel csapatának.
Tisztelettel: M. I. és felesége 
 

Bővebben

Advent Zágrábban 2018. december 23.

Tisztelt Vivaldi Travel!
Fantasztikus volt a zágrábi adventi út!
Mindennel maximálisan elégedettek vagyunk.
Jól szervezett a program, az idegenvezető, Csiszér Zsuzsi nagyon jól felkészült, sok érdekes információt osztott meg az utasokkal. Pontos volt, tartottuk a tervezett indulási időket ugyanakkor elegendő szabadidő is volt.
Kényelmes autóbusz, megbízható, profi gépkocsivezetők.
Köszönjük! H. Nikolett
 

Bővebben

Advent Prágában 2018. december 7-9.

Kedves Vivaldisok!
Szokás szerint ismét egy profin megszervezett út részese lehettem.
Remekül összeállított programok és szabadidő váltották egymást.
Bányai Tamás idegenvezető szakmai tudása, humora felejthetetlenné tette ezt az utat.
Köszönöm a remek szervezést.
Boldog Karácsonyt kívánok, jövőre ismét találkozunk!
Üdvözlettel: F. Tímea

Bővebben

Advent Bécsben - Csokimúzeum vagy Belváros Program nélkül 2018. december 08.

Kedves Kriszti!
Köszönöm szépen a segítségeteket. Szuperül éreztük magunkat, sokkal többet kaptunk mint vártuk.
Ági, az idegenvezető az információival, tudásával, stílusával lenyűgözött minket, ámultunk rajta.
Józsi, a sofőr pedig... bár munkája szinte észrevehetetlen, hiszen mindig csak azt veszik észre az emberek, ha valamit nem jól csinál, ha jól vezet egy sofőr, azon nem akadunk fent. Ő pedig vérprofi volt!
Köszönöm ezúton is mindenkinek a közreműködését!
Szép napot kívánok a csapatnak! Eszter

Bővebben

Advent Zágrábban 2018. december 2.

Tisztelt Cím !
Nagyon tetszett a Zágrábi utazás, nagyon jó volt a szervezés és az idegenvezető fantasztikusan mesélt, tájékoztatott a látnivalókról. Nagyon köszönöm, nagyon jól éreztem magam .
Tisztelettel H. J-né

Bővebben

Advent Zágrábban 2018. december 2.

Szia Évi! Már hazafelé zötyögünk, bár még Horvátországban vagyunk, de sok-sok élménnyel teljesen. Kuthy Kati tényleg nagytudású, nagyon-nagyon profi, úgy mint a sofőrök és a Róna Busz Travel eme gyöngyszeme. Fantasztikusan kényelmes ez a busz is, olyan mintha az American Airlines-szal vagy a LOT kényelmes járatának egyikén utaznánk

Bővebben

Advent Bécsben - Csokimúzeum vagy Belváros Program nélkül 2018. november 24.

Tisztelt Iroda!
November 24-én 1 napos bécsi úton vettünk részt.
Idegenvezetőnk Kuti Katalin volt. Sűrűn utazom, magam is rendelkezem idegenvezetői vizsgával. Katalin rendkívüli felkészültséggel, mély történelmi tudással, átfogó, szemléletformáló elemzéseivel végezte munkáját, amit érezhetően nemcsak kötelességként, hanem szeretettel végez. Határozott és rokonszenves személyisége élménnyé tette rövidke utunkat. Üdv.: M. V-né.

Bővebben