Vivaldi Travel
Négy évszakban utazunk

1065 Budapest, Révay u. 14.
Nyitva: Hétfő/Szerda: 9-18:30 h
Kedd/Csütörtök/Péntek: 9-17 h
Szombat: 9-13 h

Most nyitva

Rólunk írták

Barangolás toszkán tájakon 2018.április 26-május 1.

Tisztelt Vivaldi Travel!
A „Barangolás toszkán tájakon 2018. április 26-május 1.” programjukon vettünk részt, amely magas színvonalú szervezéséért és kivitelezéséért köszönettel tartozunk. Olyan csodás helyekre vittek el, olyan építészeti és természeti csodákat mutattak meg, hogy sok helyen azt éreztük, több időre lenne szükségünk az élmény befogadására. A gyakorlat azonban azt igazolta, hogy ehhez a tartalmas és változatos programhoz ez a megfelelő szervezés.
Külön köszönet illeti idegenvezetőnket, Dani Gabriellát, aki kitűnő szakmai felkészültsége és tárgyi tudása mellett mindig kedvesen, udvariasan, készséggel állt rendelkezésünkre. Egy busznyi utasból nagyon gyorsan egy jókedvű csapatot kovácsolt. Kedves Gabi! Élmény volt Veled utazni!
Meg kell említeni a kiváló ellátást Vinciben, a Monna Lisa Hotelben. Tökéletes volt a szállás, átlagon felüli vendéglátásban részesültünk Erikától és csapatától. Sokáig fogjuk még emlegetni, hogy milyen finomakat ettünk ott.

A Vivaldival ismét remek utunk volt! A Vivaldi továbbra is a „mi utazási irodánk”. További jó munkát és sikereket kívánunk!

Üdvözlettel: G.J.

Bővebben

Barangolás toszkán tájakon 2018. április 26-május 1.

Kedves Vivaldi Travel!
Köszönetünket szeretnénk kifejezni a május 1-jei hosszú hétvégére szervezett "Barangolás toszkán tájakon" elnevezésű útjukkal kapcsolatban. 5. alkalommal utaztunk Irodájukkal, és most sem csalódtunk. A szervezés szokás szerint magas színvonalú és tökéletes volt. A táj csodálatos, az idő remek volt. A gépjárművezetők, Lajos és Attila mellett mindvégig biztonságban érezhettük magunkat. Dani Gabriella idegenvezető munkájával maximálisan elégedettek vagyunk. Gabi nagyon nagy tudású, jól felkészült, segítőkész, türelmes és humoros. Mindenkire odafigyelt, mindenkit ellátott jó tanácsokkal, az ő személyisége nagyban hozzájárult ahhoz, hogy az utasok szinte már a 2. napra egy összetartó csapattá kovácsolódtak.
Ismét sok szép élménnyel gazdagodtunk, és már tervezgetjük a következő utunkat a Vivaldival!:)
P. Ildikó és P. Mária
 

Bővebben

Itália szívében: Róma, Firenze, Velence 2018. április 26-május 1.

Tisztelt Vivaldi Travel!
Más iroda által szervezett buszos utazás és az Önökkel töltött Krakkói kirándulásom után, egyértelmű volt, hogy Olasz ország bemutatásában, kollegáikat hívom segítségül.

Magam és édesanyám nevében is köszönetemet kívánom kifejezni a szervezett „Itália szívében” utazásunk kapcsán (2018.04.26-2018.05.01). Talán szokatlan a mai társadalomban az, hogy a jónak is hangot adunk, de éppen ezért láttam szükségesnek, hogy ne csak elégedetlen szavak, hanem pozitív vélemények is teret kapjanak.

Utazásunk során mindent megkaptunk, ami a szerződésben foglaltatott, és azon felül is számtalan élménnyel gazdagodhattunk.

De ami az utunkat igazán élvezetessé tette az a kedves, nagyon felkészült, választékos kommunikációs készséggel, empatikus, határozott, jó vezetői erényekkel rendelkező idegenvezetőnk volt. Nagyon tetszett, hogy szinte folyamatosan tájékoztatott minket, hogy éppen aktuálisan mit látunk és rajta keresztül, az azzal kapcsolatos történelmi eseményekbe is beleláthattunk. Elképesztő tudással rendelkezik, és ami fontos, hogy valóban az látszik rajta, hogy élvezi a munkáját. Nagyon lelkiismeretes volt, aki az utasok minden kívánságát, problémáját megoldotta, elintézte a másnapi programokat, a  helyi idegenvezetőkkel leegyeztetett mindent. Éreztük, hogy vigyáz ránk ebben a számunkra idegen országban.

Andrea, a felmerült rendkívüli helyzetekben is a tökéletesen teljesített. Mindenki tudja, hogy nehéz 52 embert egyformán kezelni, irányítani, hiszen mindenkinek más az elvárása a másikkal szemben. Így nehéz egyformán jót tenni az utasokkal.

Tárgyi, történelmi tudása is nagyon jó volt, minden (néha kicsit buta) kérdésünkre  is tudott válaszolni, és türelmesen bánt mindenkivel!

Ami még számomra nagyon hitelessé tette az egészet, hogy Andrea segítsége mellett, Olasz országban élő, magyar idegenvezetők mutatták be az aktuális város nevezetességeit, meséltek helyi szokásokról, érdekességekről, amit csak azon személyek ismerhetnek igazán, akik kint élnek.

Nem szabad megfeledkeznünk két gépkocsivezetőnkről sem. Akik teljes utazás időtartama alatt kifogástalan modorral, nagyon jó technikai és biztonságos vezetési tapasztalattal és nem utolsó sorban, jó helyismerettel rendelkeztek.

Szinte minden technikai dolog / étkezések, közlekedés megszervezése, szobák kiosztása.../precízen működött. Lido di Jesolóban a szállás nagyon kényelmes volt. Róma melletti szállásunk is a mi szobánkon kívül, a három csillaghoz mérten, nagyon szépek, tiszták voltak, (itt a szerencsétlenségünk okozhatta, hogy a mi szobánk volt egyetlen, ami a többi utastársunk szobájához képest alul maradt.) Természetesen, Andrea itt is megpróbált a lehetőségeihez mérten megoldást keresni problémáinkra. Az ételek finomak, a személyzet pedig mosolygós és segítőkész volt. 
A tervezett program teljesen megvalósult. Persze a pozitív összképet az is erősíti, hogy az időjárás a kedvünket kereste.

Még egyszer nagyon köszönöm a profi szervezést és lebonyolítást és azt, hogy a Vivaldis  csapat azon fáradozott, hogy minél szebbé és emlékezetesebbé tegyék az utunkat.

Sok sikert kívánok valamennyi érintett munkatársuknak.
Következő buszos kirándulásunk kapcsán is Önöket válasszuk.

Köszönettel, 
G.Tünde

Bővebben

Barangolás toszkán tájakon 2018. április 26-május 1.

Tisztelt Cím!
1.-n érkeztünk haza a Barangolás Toszkán tájakon útjukról - bár szívesen maradtunk volna még pár napot. Mint már annyiszor, most is csak dícsérni tudok. Egy fantasztikus idegenvezető - Dani Gabriella - , kiváló gépkocsivezetők, szenzációsan jó idő, és meseszép vidék. Kell ennél több? Igen , Vinciben Erika, aki igazi olasz "Mamma"-ként körbejárt bennünket. Nagyon jól éreztük magunkat, köszönjük!
Üdv, K.E.

Bővebben

Benelux körút 2018. április 9-15.

Tisztelt Vivaldi Travel!
Feleségemmel együtt részt vettünk az Önök által szervezett Benelux (sajt,tulipán, fapapucs) körúton 2018. április 9 és április 15 között. Szívesen írok pár sort az utunkról!
Ez a Benelux körút felejthetetlenül szép volt! Nemcsak a látottak miatt, hanem a hibátlan, tökéletes szervezés miatt is. Minden precízen működött, mindenhová pontosan érkeztünk, pontosan, késedelem nélkül indultunk.
Az idegenvezetőnk, Simák Julianna rendkívül felkészült, művelt hölgy, nagyon sok és fontos információt tudtunk meg tőle. És mindezt nagyon kellemes stílusban közvetítette.
A buszunk minden igényt kielégített, tiszta, biztonságos, kényelmes volt.
A szállások is elfogadhatóak voltak, bár furcsa és szokatlan volt, hogy nem voltak szekrények a szobában. Pár darab fogas még lehetett volna.
A szállásokon a reggeli mindenhol svédasztalos és bőséges volt. Mindenkinek jó szívvel ajánljuk ezt az utat!Nagyon örülünk, hogy az utazás mellett döntöttünk, életünk egyik legszebb útja volt!! 
KÖSZÖNJÜK, CSILLAGOS ÖTÖS!
Tisztelettel: F. János és Jánosné

Bővebben

Barangolás toszkán tájakon 2018. március 28-április 2.

Tisztelt VIVALDI TRAVEL UTAZÁSI IRODA!
Utasaik voltunk a Barangolás toszkán tájakon 2018. március 28 - április 2. programon. Magam és barátaink nevében szeretném megköszönni SIMÁK JULIANNA idegenvezető kimagasló munkáját.
Tisztelettel:
N. Jánosné

Bővebben

Erdély kincsei 2018. március 29-április 2.

Tisztelt Cím,
Nagyon köszönöm, hihetetlen élmény volt ez az utazás.
Üdvözlettel: Ó. K. I.

Bővebben

Itália szívében: Róma, Firenze, Velence 2018. március 13 - 18.

Tisztelt Vivaldi Travel!

Néhány napja érkeztünk haza az „Itália szívében: Róma, Firenze, Velence” útról. A program végig nagyszerű volt.
Az idegenvezető -Júlia – hihetetlen energiáról és felkészültségről tett tanúbizonyságot, öröm volt őt hallgatni. A kinti idegenvezetők is jó kalauzaink voltak. A sofőrök vagányak, de biztonságosak.
Összességében: már az előzetes szervezésben -az iroda részéről -, majd végig éreztük az Önök törődését. Köszönjük.
Tisztelettel:
L. I.

Bővebben

Virágos Muravidék 2018. április 14.

Kedves Vivaldi Travel!

Virágos Muravidék elnevezésű kirándulásukon vettem részt április 14-én. Ismét nagyon jól éreztem magam, nem csalódtam a tartalmas programokban. Egy kis szeletet kaptunk erről a vidékről, így mindenképpen vissza kell menni ☺️Hancsik Józsefnél elköltött isteni lakomát mindenkinek csak ajánlani tudom, fizessen be rá, nem bánja meg. Sok ilyen vendégszerető, humoros házigazda kellene a `világba`!!! 
Csiszér Zsuzsi idegenvezető kedvessége, segítőkészsége tovább emelte a programok színvonalát, látszott rajta, hogy imádja a munkáját és nagyon jó lélek. Remélem lesz szerencsém Vele utazni máskor is... 
 
Üdvözlettel: P. E.
 

Bővebben

Barangolás toszkán tájakon 2018. március 28-április 2.

Kedves Vivaldi Travel!
Tegnap érkeztünk haza Toscanaból, és szerettem volna egy rövid összefoglalót írni Önöknek, amíg friss az élmény. :)
Sosem utaztam még utazási iroda segítségével, és sosem utaztam még egyedül. Most mégis úgy döntöttem, hogy belevágok, és ehhez az Önök irodáját választottam, amit nem bántam meg. :)
Elmondhatatlanul csodálatos élményekkel jöttem haza, csodálatos helyeken jártunk, és bármennyire is gondolkodom, negatív kritikát nem tudok megfogalmazni. Julika, az idegenvezetőnk igazi profi volt, úgy mesélte el a városok és látnivalók történelmét, hogy az valóban magával ragadott és biztos, hogy egy  életre megmarad. :) A  Fiúk ( Lali és Attila) kifogásolhatatlan sofőrök és nagyszerű emberek, igazán jó társaság jött össze. :) Vinciben Erika és a személyzet szintén kitett magáért, az ételek, a szállás, mind-mind tökéletesek voltak.
Csatolok néhány képet, melyek, ha tetszenek, szabadon felhasználhatók.
Köszönöm szépen a munkájukat és további sok sikert kívánok!
Üdvözlettel,
M. Katalin​​​​

Bővebben

Hétvége Krakkóban 2018. március 31 - április 2.

Tisztelt Vivaldi Travel!
Tegnap érkeztünk vissza Krakkó- Zakopane útról.Szeretnék köszönetet mondani a szervezésért. Külön köszönet Czakó Zsolt Úrnak, a mindenre kiterjedő, és már szinte lexikális tudású vezetéséért! Bízom benne, hogy még lesz alkalmam Önökkel utazni.Köszönöm szépen, és további munkájukhoz is sok sikert kívánok!
Tisztelettel: V. Miklós.

Bővebben

Húsvét Krakkóban 2018. március 31-április 2.

Tisztelt Vivaldi Travel!
Tegnap érkeztünk vissza Krakkó- Zakopane útról.Szeretnék köszönetet mondani a szervezésért. Külön köszönet Czakó Zsolt Úrnak, a mindenre kiterjedő, és már szinte lexikális tudású vezetéséért! Bízom benne, hogy még lesz alkalmam Önökkel utazni.Köszönöm szépen, és további munkájukhoz is sok sikert kívánok!
Tisztelettel: V. Miklós.

Bővebben

Erdély téli arca 2018. január 24-28.

Tisztelt Vivaldi Travel Utazási Iroda!
Kedves Hölgyek és Urak!!

Nagyon jól éreztük magunkat Erdély téli arca úton.
KÖSZÖNET AZ ATTILÁKNAK!!!
S már előre bejegyzetük naptárunkban a megújuló 2019. januári utat.

Üdv: Ági és Csaba

Bővebben

Erdély téli arca 2018. január 24-28.

Kedves Vivaldi Travel!

Az "Erdély téli arca" Lukács Attilával nagyon, nagyon jól sikerült! Fantasztikus élményekben vehetünk rész és nagyon jókedvűen jöttünk hazza!Köszönjük Attila!

Bővebben

Élményszánkózás Semmeringen 2018. február 17.

Tisztelt utazási iroda!
Ezúton szeretnénk köszönetet mondani Önöknek a nagyon szép napért amit Kittivel töltöttünk el 2018 február 17-én osztrák utazásunk alkalmával. Ilyen magas szinvonalú tályékoztatást rég hallottunk Ausztriáról. Nagyon szép volt.
Tisztelettel: Sz. Szilveszter

Bővebben

Zakopane téli arca 2018.03.03-04.

Kedves Vivaldi Travel!

Ismét csodálatos 2 napot töltöttem el Nagy Árpád vezetésével Zakopanéban(Zakopane téli arca)
Nem először utazok Nagy Árpáddal, így tudtam, hogy a tőle megszokott profizmussal, segítőkézséggel, emberséggel kalauzol minket két napig. Szállás, reggeli, esti lovas szánozás, vacsora,mind mind remek volt. A Kasprowy csúcson eltöltött időröl pedig csak annyit: Árpád megrendelte a jóidőt, így fantasztikus napsütésben sikerült fennt lennünk,amit soha nem felejtek. Pintér Gábor soförünk pedig biztonságosan vezette az oda és vissza utat, köszönet érte.

Üdvözlettel
P. Edina

Bővebben

Prága és Csehország világörökségei 2017. október 28-31.

Tisztelt Ügyintéző!

Szeretnék visszajelezni az utazással kapcsolatban. Nagyon köszönjük Czakó Zsoltnak, hogy ilyen fantasztikussá tette az utazásunkat. Részletekbe menően megismerhettük Prága városát, legalábbis az időbe beleférő részletességgel. Köszönjük Neki, hogy rugalmas, segítőkész, kedves vezetőnk volt a 4 nap alatt, és nem sajnálta átadni a hosszú évek ismereteit. A szervezés is nagyon jó volt, és ugyan a szállás az alapellátást tartalmazta csak, viszont forró zuhany és kényelmes ágy várt minket a végigkirándult nap után, valamint bőséges és finom reggeli az újabb élményekben gazdag nap előtt. A fakultatív programok is jól sikerültek, és jól lettek időzítve, hogy a hideg se vegye kedvünket.

Üdvözlettel:
P. Krisztina és N. Ferenc (2017.10.28-31.)

Bővebben

Itália szívében: Róma, Firenze, Velence 2017. október 31 - november 5.

Tisztelt Vivaldi Travel!

Szeretnem megkoszonni a nagyon jol szervezett Roma-Pompei-Vatikan turat. Nagyon jo szervezes volt, remek szallasokat kaptunk. Okt 31-nov 5 kozott volt a turank, nagyon jo volt az idegenvezetonk. Nagy elmeny volt szamomra 25 ev utan viszontlatni Romat es Pomeit.
Nagyon koszonom.

Tisztelettel
Dr Gy. Peterne

Bővebben