Vivaldi Travel
Négy évszakban utazunk

1061 Budapest, Paulay E. u. 10.
Nyitva: Hétfő/Szerda: 9-18:30 h
Kedd/Csütörtök/Péntek: 9-17 h

Most nyitva

Rólunk írták

A Vizsolyi Biblia és Kassa 2019. június 22.

Tisztelt Vivaldi Travel!
 
A hétvégén ismét csodálatos helyeken jártunk az Önök segítségével. Először Kassát néztük meg, utána Vizsolyban időztünk a református templomban, illetve megismerkedhettünk az egyik legfontosabb nemzeti kincsünkkel, a Vizsolyi Bibliával. Végül a nap méhész manufaktúrában záródott, az interaktív részvétel lehetőségével. Nem tudni, hogy a program melyik része volt érdekesebb, tartalmasabb. Szó szerint minden percét élveztük.

Horváth Zoltán idegenvezető újra bizonyította a belevalóságát és a páratlan műveltségét, a ragyogóan vezető sofőrök mellett pedig megvolt az elengedhetetlen biztonság érzése.

Azt már most is biztosan tudjuk, hogy ismét Önökkel – a legjobbakkal – kelünk útra.

Viva Vivaldi Travel!
 
 
Köszönettel, Ü. család

Bővebben

Szlovénia az Alpok gyöngyszeme 2019. június 8-10.

Tisztelt Vivaldi Travel!
Két hete vettem részt a Szlovénia gyöngyszemei 3 napos kirándulásukon.Nagy élmény volt számomra az út! Szlovénia csodás helyein jártunk!
A kirándulás élményéhez nagyban hozzájárult idegenvezetőnk, Molnár Attila személye is. Határozottan, és kedvesen vezette a csapatot. Fantasztikus tárgyi tudással rendelkezik, és ezt humorral fűszerezi.A régi mesemondókat lehetett talán ilyen élvezettel hallgatni.
 Buszvezetőnknek, aki nagyon jól,és biztonságosan vezetett, mindig tudott praktikus parkolási tanácsokat adni.
Hazaérkezve a munkahelyi problémáimon is könnyebben felül tudtam emelkedni, amikor erre a három napra, és Attila poénjaira visszagondoltam.
Köszönöm az utat, és bízom benne, hogy még lesz alkalmam, hogy ilyen nagyszerű idegenvezetővel utazhassam az Önök szervezésében!
Üdvözlettel: Nné Cz. Mária
 

Bővebben

Itália szívében: Róma, Firenze, Velence 2019. június 5-10.

Tisztelt Utazási Iroda!
Az Önök által szervezett ITÁLIA SZÍVÉBEN: RÓMA, FIRENZE, VELENCE megnevezésű úton vettem részt a feleségemmel együtt 2019.06.05-06.10-ig.
Szeretném kifejezni köszönetemet és elismerésemet a szervezésben. kivitelezésben. Külön köszönet illeti meg az út személyzetét: MISON ANDREA idegenvezetőt, aki rendkívüli felkézültsége és szakmai tudása mellett a kedvességével és segítőkészségével emelte az út szinvonalát. Továbbá a két gépjárművezetőt: PINTÉR GÁBORT és TAKÁCS JÓZSEFET akik nagy tapasztalatú, rutinos vezetésük mellett kellemes humorú, jó közérzetet is biztosítottak az utunk folyamán.
Mindezek alapján kérem Önöket, juttassák el a fent említetteknek a köszönetünket, jó kívánságainkat.
Önöknek pedig a köszönetünk mellett további sikeres munkát kívánunk.

Bővebben

A Bélai-cseppkőbarlang és a Lombkorona ösvény 2018. október 6.

Kedves Vivaldi Travel!
Részt vettünk tavaly októberben a "Bélai-cseppkőbarlang és a Lombkorona ösvény" egy napos utazásukon, amit roppant mód élveztünk. A helyszínek csodálatosak, Árpiban pedig ezúttal sem csalódtunk. Fantasztikus idegenvezető.
Üdvözlettel, egy többször visszatérő elégedett utasuk: C.Csaba

Bővebben

Észak-Olaszország gyöngyszemei: Garda-tó és Milánó, 2019. június 7-10.

Tisztelt Vivaldi Travel!
Az elmúlt pár napban vettünk részt az „Észak-Olaszország gyöngyszemei: Garda tó és Milánó” útjukon. Immár sokadszorra köszönjük a remek szervezést Pauló Eszternek! Csodálatos volt ez az utazás! Gyönyörű, meseszép tájak, városok varázsoltak el bennünket. Nagyon nagy élmény volt a Garda tó egyik gyöngyszeme, Sirmione, az izgalmas motorcsónakázással egybekötve, de ugyancsak lenyűgözött minket Verona is, a szerelmesek városának bája! A szállás is kifogástalan, nagyon kényelmes és tiszta volt. Maximálisan eleget tettek az ételérzékenységünkkel kapcsolatos kéréseinknek is! Külön kiemeljük az idegenvezetőnket, Tompos Gabriellát. Már nem először utaztunk Gabival, aki profi idegenvezető! Szakmailag és emberileg is kimagasló. Nagyon nagy tudású, sokat tanultunk tőle, nagyon érdekes dolgokat mesélt! Mindenkivel figyelmes és barátságos volt, jó volt ránézni, mindig mosolygott. Hálásan köszönjük ezt a felejthetetlen élményt, máskor is nagyon szívesen utazunk az Önök irodájával!
Üdvözlettel: A. Péter és A.-B. Beáta

Bővebben

Montenegro és Bosznia, a Balkán gyöngyszemei 2019. május 28-június 2.

Tisztelt Vivaldi Travel!
Szeretnénk köszönetet mondani Pauló Eszternek az utazás gondos előkészítéséért.Máté Csongornak,aki fantasztikusan jó vezető,tapasztalt,a látnivalókról,a programokról precíz és sok érdekes információval szolgált,jó humorral fűszerezve.A szállások elfoglalását,a lift hiányát gyorsan,rugalmasan intézte.Köszönjük színvonalas munkáját,rendkivüli figyelmességét,emberségét!"
Cs-né Ilike és a szolnoki Kultúra Barátai Nyugdíjas Egyesület kis csapata

Bővebben

Szlovénia, az Alpok gyöngyszeme 2019. június 8-10.

Tisztelt Vivaldi Travel Utazási Iroda Munkatársai!
Szeretnénk megköszönni a 2019. június 8-10-ig tartó Szlovéniai utazásunkat. Minden szolgáltatásuk remek volt. Egy igazi, kellemes és tartalmas "kultúrális" körútban volt részünk.
Hadd mondjuk el, hogy nagyon bizonytalan volt a részvételünk egy nemrég ért balesetem miatt, no meg azért, mert mindkettőnk felett már ugyancsak eljárt az idő. Mégis, várakozásunkon felül, nemcsak hogy épségben végig tudtuk csinálni az összes (időnként kemény) programot, hanem meglepetésünkre fáradság és izomláz helyett felfrissülve, megfiatalodva, tele energiával fejeztük be a három napot.
Ez volt az 5-dik többnapos Vivaldis utunk, de mind közül ez volt számunkra a legtartalmasabb, fizikailag legkeményebb, mégis legszebb, legemlékezetesebb utazási program.
Aki netán éltesebb kora miatt habozna, hogy el merjen-e menni erre az útra, csak azt tudjuk ajánlani: ne féljen tőle! Biztosíthatjuk, hogy még túl a 7-dik X-en és 80 kg-on is fizikailag remekül teljesíthető. Nem bánják meg, ha belevágnak!
Külön köszönet Molnár Attila idegenvezetőnknek a szellemes, igényesen összeállított és remek előadással elmondott információiért, valamint figyelmességéért és segítőkészségéért. u Nem utolsó sorban az eredeti utazási programokon felül általa bemutatott helyekért.
Ugyancsak köszönetet mondunk Istvánnak, aki nemcsak remekül és biztonságosan vezette a PBS-925-ös rendszámú BOVÁ-t, és épségben hazahozott bennünket, hanem mindvégig igen segítőkész és udvarias volt velünk.
S nem utolsósorban köszönjük a remek időjárást is a sok esős nap után, bár nem tudjuk, hogy mennyi volt az Önök szerepe ebben. Mindegy!
Számunkra az egész út első osztályú volt! S ez a lényeg. Még sok-sok ilyet kérünk! S nagyon-nagyon köszönjük!
Munkájukhoz további sok sikert és szerencsét kívánunk!
Üdvözlettel: V-né Cs. Gyöngyi és H. A-né

Bővebben

Mariazelli varázslat 2019. május 25.

Tisztelt Vivaldi Travel!
Kissé megkésve írok a 2019. május 25-én tett buszos kirándulásunkról Mariazellbe, de még nem késő: köszönjük az utazás példás megszervezését (nem az első jó tapasztalatunk).
Idegenvezetőnk Latabár úr és a két gépkocsivezető is nagyon figyelmesek, szolgálatkészek voltak végig az utazás során, a programok élvezetesek, jó hangulatúak voltak, mindenkinek kedvében jártak.
Külön köszönjük, hogy az iroda a gépkocsivezető mögötti első üléseken biztosította elhelyezésünket - ahogyan azt korábban megígérték. 
Köszönet a kellemes útért, és még az idén újabbat is tervezünk - természetesen Önökkel.
Üdvözlettel: dr. FP és felesége

Bővebben

Salzburg és Nárciszünnep Bad Aussee-ben 2019. május 31-június 2.

Tisztelt Vivaldi Travel!
2019 05 31- 06 02 időtartamban,családommal részt vettünk az Önök szervezésében meghirdetett,nárcisz fesztivállal egybekötött 3 napos kirándulásukon.
A családom már több alkalommal utazott Önökkel,én személy szerint most először. Ezúton is szeretném megköszönni a lehetőséget,a kirándulás nagyon jól szervezett és tartalmas volt,attól függetlenül,hogy a Sasfészekbe az időjárási körülmények miatt nem mehettünk fel.
Kiemelt köszöntem fejezném ki idegenvezetőjüknek: Csáky Ágnesnek a széleskörű tájékoztatásokért,valamint gépkocsi vezetőjüknek: Takács Józsefnek a talpraesett,pontos,jó kedélyű munkavégzésért!
Hozzátenném, 13 éve személyszállítást végzek Budapesten trolibusszal. Első külföldi utam a Bella Tours szervezésében Görögországba vezetett,ahol a 23 órás út alatt az autóbuszon nem tudtam elaludni a kollégák vezetés technikája miatt. " Józsinál" biztonságban éreztem magam,mert útközben jó párszor elaludtam. Elismerésem!
További jó utat kívánva,maradok tisztelettel:
D. Zoltán

Bővebben

Osztrák Dunakanyar sétahajózással 2019. május 25.

Kedves Vivaldi Travel !
A szombati "Osztrák Dunakanyar sétahajózással" úton vettünk részt barátnőmmel, és nagyon jól éreztük magunkat a csodás út során. Ehhez feltétlenül hozzájárult az Önök nagy tudású idegenvezetője Kuthy Katalin, aki nagyon élvezetessé tette utunkat az érdekes történelmi előadásaival, és a sok információval, amit átadott nekünk. Köszönjük szépen, még több utat is tervezünk Önökkel. Üdvözlettel: L-né H. M.

Bővebben

Toszkána vidéki bája 2019. május 20-25.

Kedves Eszter !
Szombaton érkeztünk vissza a Toszkána vidéki bája kirándulásról. Csoportunk nevében köszönjük Nektek ezt a csodálatos kirándulást.A program nagyon jól volt összeállítva, részesültünk bőven természeti szépségekben és városnézésekben egyaránt. A látnivalók elvarázsoltak minket, a végtelennek tűnő toszkán dombok és a középkort idéző városfalak között. Kellemes volt a Chianciano Termei hotel, ahol  kedves személyzet és bő választékos étkezés fogadott minket és igazi toszkán fogásokat is fogyaszthattunk. Idegenvezetőnk  Végh Lilla, nagyon sok információt adott át és ismertetett meg minket a tudnivalókkal, a terület történelmi hátterével és az ott élők szokásaival. Kedvességével , humorával jól oldotta az esetleges kisebb fáradságból adódó feszültséget is.  Gépkocsivezetőink Attila és Sándor nagy szakmai rutinnal és biztonságosan vezették le a közel 1200 km-es utat és vittek minket szálláshelyünkről ,csillagtúraszerűen a környező  toszkán városokba.
 
Hazafelé, Lilla két remek olasz filmmel feledtette  a hosszú utazást, amelyikből az egyik természetesen Toszkánában játszódott, így újra átélhettük az ott töltött szép napokat.
Gratulálunk ehhez a remek kiránduláshoz ! Köszönjük a két utazás képtelenné vált csoporttagunk ügyében a korrekt és gyors ügyintézést is ! Üdvözlettel: L. F-né

Bővebben

Prága és Csehország Világörökségei 2019. május 18-21.

Tisztelt Vvialfi Travel Utazási Iroda Kft.!
Részt vettem, az Önök utazási irodája által szervezett utazáson, (május 18- 21. Prága Csehország Világörökségi) úton. Szeretném megköszönni, örülök, hogy részt vehettem! KITŰNŐ SZERVEZÉS! Külön köszönet Bányai Tamás idegen vezetőnek, aki nagyon felkészült, és művelt idegen vezető, nem utolsó sorban remek humorú fiatal ember! A gépkocsi vezetőnek is köszönet. ( sajnos a neve nem jut eszembe, pedig bemutatták) A VOX készülék pedig nagyon jó szolgálatot tett! Köszönettel:  S. Z-né

Bővebben

Hétvége Velencében 2019. május 17-19.

Tisztelt Vivaldi Travel!
Az elmúlt hét végén (2019. május 17-19.) részt vettünk a feleségemmel az Önök által szervezett Velencei utazáson, amely egy életre szóló élmény volt mindkettőnknek. A programok során minden gördülékenyen ment, érezhető volt a gondos szervezés.
Külön szeretném kiemelni az idegenvezető (Mison Andi) rendkívül magas színvonalú munkáját. Nagyon kedves, közvetlen volt, rengeteg információt osztott meg velünk, kiemelkedő történelmi tudással bír. Lelkesen, örömmel beszélt, érezhető volt, hogy élvezi amit csinál. A felmerülő problémáinkat - pl. plusz takaró beszerzése a szálláshelyen - azonnal orvosolta, mindenben segített.
Köszönjük a felejthetetlen élményeket! Tisztelettel: K.F., K-né B.Sz.

Bővebben

Hétvége Velencében 2019. május 17-19.

Tisztelt Utazási Iroda!
2019.05.17.-2019.05.19. között a feleségemmel együtt részt vettünk a "Hétvége Velencében" elnevezésű utazáson.
Ez a 3 nap nagyon kellemesen telt el, szinte minden szempontból.
Az időjárás sajnos nem volt túl kegyes (sok eső esett), de a programok jól szervezettek, gördülékenyek és érdekesek voltak, minden egyes helyszín nagy élményt jelentett.
Az idegenvezető (Mison Andrea) nagyon felkészült, tájékozott és széles látókörű, sok hasznos információval rendelkezik, az út folyamán végig segítőkész volt, valamennyi utasnak szívesen rendelkezésére állt és igyekezett minden kérést teljesíteni (egyszóval nagyszerű volt). A buszsofőrök (Attila és Gyuri) is kedvesek, segítőkészek voltak. Ezúton is szeretnénk megköszönni nekik, hogy még kellemesebbé tették az utat.
A szállás tiszta, kényelmes, a környékén sok étterem és bolt található, a tengerpart közel van.
A Vivaldi Travel utazási irodában korábban még nem csalódtunk és ez most sem változott.
Üdvözlettel: Orsi és Attila

Bővebben

Krakkó-Zakopane (Wieliczka, Auschwitz) 2019. május 16-19.

Kedves Hesz Éva !
Tegnap este érkeztem haza az Önök által szervezett - 2019.05.16-19-ig tartó Krakkó - Zakopane- útról, amelynek programjáért és szerzéséért ezúton is köszönetet szeretnék mondani. Köszönöm a waweli múzeumok belépőjegyei megvásárlásához nyújtott segítségüket.
Elsőnek szeretném kiemelni Nagy Árpád csoportkísérő munkáját, aki jó légkört és hangulatot teremtett, rugalmasan kezelte a felmerülő helyzeteket, minden problémára volt megoldása, és szervezőkészsége kiváló volt. Mindezek mellett széleskörű ismeretekkel rendelkezett a lengyel nép történelméről, a művészeti és természeti látnivalókról. Jó tanácsokkal látott el Bennünket a szabadidő eltöltéséhez, megismertette velünk a lengyel gasztronómia specialitásait és sokat mesélt nekünk a lengyel - magyar barátságról, amelyet a városi sétáink során meg is tapasztalhattunk.Méltó társa volt Barbara a lengyel idegenvezetőnk, aki szakmai tudásával és kedvességével teljesen lekötötte figyelmünket és csodálatossá varázsolta számunkra az eltöltött napokat.
A Hotel Artur szállodában nagyon jól éreztük magunkat, a szobák és a fürdőszoba kényelmes és tiszta volt, az éttermi ellátás kifogástalan volt, a személyzet nagyon kedves volt. Külön előnye a szállodának, hogy busszal Krakkó belvárosa könnyen megközelíthető..
Szeretném külön megköszönni a gépkocsi vezetőnk, Laci munkáját, aki nagy rutinnal és biztonságosan szállított bennünket a hosszú úton és gondoskodott az utasok minden kényelméről.
A Vivaldi Travel ismét az általam megszokott színvonalas utazást biztosította, élményekkel gazdagon tértünk haza. M.M.Ilona

Bővebben

Ég és föld között - Umbria mesés vidékén 2019. május 1-5.

Tisztelt Iroda!
Néhány napja érkeztünk haza “Umbria mesés vidékén”programjukról (2019.május 1-5.). Mindenkinek csak ajánlani tudjuk ezt az utat – profi szervezés, csodálatos tájak, mesés, hangulatos városok, utcák. Idegenvezetőnket Lillát röviden két szóval tudnánk jellemezni, végtelen kedvesség. Szakmai tudása mellett végig áradt belőle a pozitív kisugárzás. Minden utastársunk egyetértett abban, hogy ennyire udvarias gépkocsivezetőkkel, mint Attila és Sanyi ritkán találkozik az ember. Köszönet nekik a biztonságos vezetésért. Nagyon jó társaság jött össze ezen az úton, akik közül sokan voltunk régi “vivaldisok”. Öröm volt ismerős arcokat felfedezni. Külön bájt adtak az útnak 75 év fölötti utitársaink, akiket mindenki körülrajongott, segített. Reméljük, hogy még sok “vivaldis” út áll előttük. Mi már nézegetjük a következő felfedezésre váró olasz tartományt Olaszország és a Vivaldi eddig még sohasem okozott nekünk csalódást! Üdvözlettel: Nagyék

Bővebben

Osztrák Dunakanyar rejtett kincsei 2019. május 11.

Tisztelt Vivaldi Travel!
Önök irodája által szervezett úton utaztam immár második alkalommal. Most az Ausztriai Dunakanyar című úton vettem részt május 12-én. Az időjárás ellenére kitünően sikerült minden, remek szervezés, gyönyörű helyeket láttunk. 
Latabár Endre ismételten kitünően vezette az utat. 
Köszönettel és üdvözlettel, remélve, hogy módom lesz akár törzsutasukká válnom.F.M.

Bővebben

Itália szívében: Róma, Firenze, Velence 2019. április 30-május 5.

Tisztelt Utazási Iroda!
Szeretnénk megköszönni a 2019.04.30-2019.05.05. Itália szívében című programon szerzett tapasztalatainkat. A program megszervezése nagyon jó volt, ezért köszönet illeti az irodát. A programon minden flottul ment, ebben a két autóbuszt vezető sofőrünk, Gábor és Józsi kiváló munkája segített minket. Akik kedvesek és nagyon segítőkészek is voltak. Tompos Gabriella idegenvezetőnk kedvessége, figyelmessége és nagy szakértelme pedig minden reggel átsegített a fáradtságon.Mosolya bearanyozta a napokat. Nagyon szuper utastársakkal töltöttük a hat napot. Az iroda által szervezett harmadik utunkon is életre szóló emlékeket szereztünk.
Köszönettel: T-né V.K és T. N.

Bővebben