Vivaldi Travel
Négy évszakban utazunk

1065 Budapest, Révay u. 14.
Nyitva: Hétfő/Szerda: 9-18:30 h
Kedd/Csütörtök/Péntek: 9-17 h

Most zárva

Rólunk írták

Alsó-Szilézia: óriások és törpék földjén - 2018. július 12-15.

Kedves Vivaldi Travel Csapata!

Évek óta utazunk szervezett útjaikon. Mindig sok élménnyel, ismerettel gazdagodva érkeztünk haza.

Az elmúlt 4 napban felejthetetlen élményben volt részünk. Nagy Árpád idegenvezetőnk felkészültsége, tudása, helyismerete csillagos ötös. Mindig annyi ténnyel, adattal, információval látta el az utasokat, ami még befogadható. Nem terhelt elraktározhatatlan történelmi évszámok tömegével, figyelmünket éberen tartotta a helyhez kötött érdekességek ismertetésével, történetekkel, humorával. Szakmája iránti elhívatottsága kimagasló. Az utasokkal szemben mindig figyelmes, segítőkész volt, rugalmasan kezelte a programokon való részvételt, jó tanácsokkal látott el bennünket. Imre „sasszemmel” figyelt a csoportvégén, bevárta a lemaradókat, mutatta az irányt.

Tapasztalt autóbuszvezetőnknek Györgynek, köszönjük az utazás kényelmét, biztonságát, és figyelmességét.

Visszatérő utasként köszönjük az utastársak pontosságát, jókedvét, humorát.

Az iroda munkatársainak gratulálunk az útvonal és a programválasztáshoz. Csodás természeti környezetben túráztunk, gyönyörű kastély és városlátogatáson vettünk részt.

Köszönjük munkájukat, a kapott élményt. További munkájukhoz sok sikert kívánunk! Várjuk az új programokat!

R. Zsuzsanna és utastársai

Bővebben

Mesél a bécsi erdő - 2018. július 08.

Kedves Vivaldi Travel,
Több egynapos útjukon is részt vettem már családommal és minden alkalommal elégedetten és élményekkel gazdagodva tértem haza. A július 8-adikai "Mesél a bécsi erdő" programjuk azonban kiemelkedett az amúgy erős mezőnyből. Ez természetesen a remek programoknak is köszönhető, de főként az idegenvezető Kuthy Katalin fantasztikus teljesítményének.
Katalin remekül ötvözte hatalmas háttértudásának szórakoztató átadását, fantasztikus szervezőkészségével - mindezt udvarias határozottsággal, csodás humorral és egészen kiemelkedő kommunikációval fűszserezte. Személyisége mély nyomot hagyott bennem, felejthetetlenné téve az utazás élményét.
Külön köszönet a minket biztonságosan, higgadtan, dinamikusan szállító két sofőrünknek - akiknek szégyenszemre nem jegyeztem meg a nevét - udvariasságuk, segítőkészségük méltó hátteret biztosítottak a kellemes túrának.
Köszönjük a csodás vasárnapot, biztosan utazunk még önökkel.
K.A.

Bővebben

Badeni rózsák és a Laxenburg kastély 2018. július 14.

T. Vivaldi Travel utazási iroda !
Ezúton szeretném megköszönni a tegnapi szép, tartalmas napot! Jó volt Önökkel utazni!
Tisztelettel : B. Jánosné

Bővebben

Mesél a bécsi erdő - 2018. július 08.

Tisztelt Utazási Iroda!
Ezúton szeretném megköszönni a 2018. 07.08-i "Mesél a bécsi erdő" Katika idegenvezetőnő munkáját, hatalmas tudását, precízségét.
Üdvözlettel: E. H. 
 

Bővebben

Barangolás toszkán tájakon 2018. június 26-július 1.

Tisztelt Vivaldi Travel!
Ezúton szeretnénk megkérni önöket, hogy közvetítsék köszönetünket a "Barangolás Toszkán tájakon" (jún.26-júl.1.)nevű útjuk megszervezői és főleg lebonyolítói számára!Az idegenvezetőnk,Horváth Zoltán fantasztikusan vezényelte le ezt az utat! Pontossága, kedvessége, humora,tudása és fantasztikus hozzáállása rengeteg pluszt tett a csodálatos látnivalókhoz.A két buszvezető /Lajos és Attila/hihetetlen helyismeretről és gyors helyzetfelismerésről tett tanúbizonyságot!Precíz,pontos,humoros hozzáállásuk és  munkájuk az utazást valódi élménnyé tette!A Vinci szálláshely pedig telitalálat akárhonnan is nézzük!! Egy csipetnyi Toszkána....humorral, kiváló ételekkel, jó szobákkal!Egy szó,mint száz...Már tervezzük a következő utunkat a Vivaldi Travellel!Üdvözlettel a Kiss család!

Bővebben

Albánia, a Balkán titokzatos ékköve 2018. június 18-24.

Tisztelt Vivaldi Travel!
Párommal részt vettünk 2018. június 18-tól 24-ig az „Albánia, a Balkán titokzatos ékköve” elnevezésű utazásukon. Ezúton szeretnénk köszönetet mondani Önöknek a programok és a remek látnivalók megszervezéséért, az európai színvonalú luxusszállodákban való megszállásért, illetve mind a sofőrök, mind pedig az idegenvezető, Csáky Ágnes kiválóan végzett munkájáért. A sofőröknek köszönet a balesetmentes vezetésért; főleg Albániában a hajmeresztő vezetési stílus és a helyiek KRESZ-szabályokat nem ismerő, nem betartó közlekedési morálja miatt veszélyes helyzeteket oldottak meg biztonsággal sokéves tapasztalatuknak köszönhetően. Nagyon tisztelettudóak, udvariasak voltak, minden leszállásnál segítettek az utasoknak, mindent megtettek azok biztonsága érdekében.
Csáky Ágnes nagyon jó idegenvezető volt, mindig lényegre törően, sallangoktól mentesen, érdekesen mesélt a látnivalókról, gyalogos sétáknál figyelt a haladási tempóra, hogy mindenkinek megfelelő legyen, remekül szervezte a taxis utazásokat a helyi vállalkozókkal, jó tanácsokat adott ételekkel-italokkal kapcsolatban, ajánlott helyi szuveníreket, egyszóval nagyon meg voltunk elégedve vele.
Még egyszer köszönjük a csodálatos élményt, a szervezést, a remek munkatársakat, csak így tovább!!!
Köszönettel:B. V.

Bővebben

Csehország természeti csodái 2018. június 21-24.

Kedves Vivaldi Travel,

Ezúton szeretném megköszönni, hogy ilyen nagyszerű utat szerveztek - ismét.
Bányai Tamás rendkívül kedves, tájékozott, "vérbeli" kalauz, aki nemcsak magyar aggyal, hanem csehül is gondolkodik. Általa megismertük a cseh embereket, a nézőpontjukat, és kaptunk egy apró szeletet világukból. A szállásért is külön köszönet jár (de még mekkora köszönet). A programok pedig mesébe illőek voltak: erre a 4 napra ki tudtam szakadni a stresszből, a mindennapi rohanásból, és át tudtam élni egy varázslatos, mesés világot, ahova örökre vissza fogok vágyni.
Mindig tudom: ha a Vivaldit választom, az az út szuper lesz.

Üdvözlettel, hatalmas lelkesedéssel:
V. Eszter Vanda és (törzs)utastársa, V. Istvánné

Bővebben

Csehország természeti csodái 2018. június 21-24.

Tisztelt Cím!

A hétvégi Csehország természeti csodái útjukon Csehország újabb részeit fedezhettük fel, az Önök segítségével. És most is csak megemelni tudjuk a kalapunkat! A kényelmes utazás, a szállás - kiemelve az igazán királyi reggeliket - , a programok, és természetesen munkatársaik felkészültsége most is hozzájárult ahhoz, hogy jól érezzük magunkat. Bányai Tamással nem először utaztunk - reméljük nem is utoljára - , de most is felejthetetlenné tette számunkra az utazást. Nagyon jól éreztük magunkat, köszönjük!
Üdvözlettel, K. E.
 

Bővebben

Észak Erdély: Máramaros, Moldva, Bukovina 2018. május 30 - június 3.

 
Tisztelt Vivaldi Travel Csapat!
Szeretnénk megköszönni az Észak-Erdélybe szervezett utat!
A programok változatosak, a szállások színvonalasak, az étkek bőségesek és finomak voltak.
Külön köszönet idegenvezetőnknek, Kovács Leventének, aki őszintén, nagy szeretettel mutatta be szülőföldjét és hazáját sok székely viccel fűszerezve. Gépkocsivezetőnk, Pintér Gábor biztos kézzel vezette a buszt még a kanyargós hegyi utakon is.
Üdvözlettel: K. Eszter és F. Mária
 

Bővebben

Badeni rózsák és a Laxenburg kastély 2018. június 2.

 
Tisztelt Vivaldi Travel Munkatársak!
 
Törzsutasként az elmúlt hétvégén ismét Önökkel volt szerencsém utazni, amely nagyszerű volt. 
Az utazásra új Vivaldis utasként Édesanyám is elkísért. Ő még sosem utazott ennyire szervezett körülmények között, és meglepődve tapasztalta, hogy mennyi új és hasznos információt megtudhat a túra során meglátogatott országról, településekről, nevezetességekről. Biztos vagyok benne, hogy nem ez volt az utolsó Vivaldis útja. :) 
Köszönjük szépen a nap során nyújtott színvonalas idegenvezetést Kittinek! A busz tiszta és kényelmes volt, remek sofőrökkel!
Szintén köszönjük a laxenburgi kastélylátogatást idegenvezető Úr munkáját, aki tartalmas és humoros tárlatvezetéssel tette szebbé az ott töltött időt!
Mindenkinek szívből ajánlom ezt az utazást! :)
Üdvözlettel: Sz-né G. Nikolett

Bővebben

Ausztria aktívan: hegyek, tavak, gleccserek 2018. május 25-27.

Kedves Vivaldi Travel Munkatársak!
Azért írok Önöknek, hogy megköszönjem a csodás hétvégi kirándulást.
Férjemmel és barátainkkal vettünk részt az Ausztria aktívan utazáson.
Az odautazáskori esős idő ellenére bizakodva vártuk a programokat, amiket már csodás napsütésben élvezhettünk.
A kiválóan megszervezett  program szép élmenyeivel gazdagodva tértünk haza.
Ebben nagy szerepe volt  a gazdag ismeretekkel rendelkező Csáki Ágnes idegenvezetőnek is. Kedves határozottsággal terelgetett minket, hogy mindazt láthassuk, élvezhessük amit a programban kínáltak.
Sok - sok információt kaptunk történelemből, építészetből, földrajzból,  anekdotákból és aktuális eseményekből.
Sándor a biztonságosan vezető, udvarias buszpilóta közreműködése is nagyban hozzájárult az elégedettségünkhöz.
Köszönjük Önöknek! Munkájukhoz további sikereket és elégedett utasokat kívánunk!
G. Józsefné

Bővebben

Erdély kincsei 2018. május 24-28.

Tísztelt Vivaldi Travel iroda!
Szeretném megköszönni a 2018 május 24-28 ig tartó Erdély kincsei szinvonalas utazást! Születésnapi ajándékba kaptam az utazást, mindig is nagy vágyam volt, hogy eljussak Erdélybe  most megadatott! Ezt még fokozta Lukács Attila idegenvezető felkészültsége, hatalmas tudása, jó humora amivel megkoronázta a jól megszervezett utat! Köszönet Pintér Gábor buszvezetönek is a rutinos biztonságos vezetésért!
Tisztelettel:P. NOÉMI

Bővebben

Erdély kincsei 2018. május 24-28.

 
Tisztelt Vivaldi Travel Utazási Iroda!
Csak megköszönni szeretnénk ezt a csodálatos utat.
Profi szervezés az Iroda részéről és Profi végrehajtás Gábor és Attila személyében.
Sok felejthetetlen pillanatot szerezve nekünk.☺☺
Köszönjük szépen! ☺ A. család
 

Bővebben

Barangolás toszkán tájakon 2018. május 16-21.

T. Utazási Iroda !
Köszönjük a zsúfolt program ellenére nagyon gördülékenyen megszervezett utat.
Mison Andrea idegenvezetésével különlegesen kiváló  volt.
A helyi idegenvezetők is jól szelektálva adták át, mutatták meg a sok-sok érdekességből, szépségből, kultúrából a legfontosabbakat.
A Carrarai látvány nyűgözött le legjobban, bár nehéz választani a különböző városok, falvak és a toszkán táj szépsége közül.
A  szállással, étkezési lehetőséggel, kiszolgálással, figyelmességgel Vinciben messzemenően meg voltam elégedve. Erika a tulajdonos lelkes, kedves, figyelmes vendéglátó.
Minden percét élveztem ennek az útnak! Ez az út  kihagyhatatlan!!!!
Köszönettel D. Zoltánné

Bővebben

Mariazelli varázslat 2018. május 26.

 
Kedves Vivaldi Munkatársak!
Tegnap voltam a Mariazelli Varázslat programon, nagy élmény volt. 
Remélem tudok még Kittivel utazni, aki nagyon közvetlen és profi idegenvezető. Sugárzik róla, hogy szereti a hivatását és az embereket. 
A gépkocsivezetők szintén mindent megtettek az utasok biztonságáért, jó közérzetéért.
Köszönöm mindenkinek ezt a kellemes élményt!
Üdvözlettel: M. Éva

Bővebben

Kárpátalja várai 2018. május 18-21.

Tisztelt Vivaldi Travel!
Nagyon szépen köszönjük a testnek és léleknek is üdítő és tápláló nagyszerű utazást, mindenkinek köszönjük szépen, akinek része volt benne, kiemelve a nagyszerű idegenvezetőt és embert Nagy Sándort!
Jó munkát, minden szépet és jót kívánunk
üdvözlettel: Sz. Andrea és Sz. József

Bővebben

Kárpátalja várai 2018. május 18-21.

Kedves Krisztina!
Nagyon köszönjük Önnek és a Vivaldinak ezt a pünkösdi szép utat Kárpátalján. Nagyon jól éreztük magunkat.
Külön köszönjük a két Sándornak is:
Nagy Sándor helyi idegenvezetőnknek azt a komoly tárgyi ismeretet, amit saját kutatásaival, megjegyzéseivel és tapasztalataival kiegészítve igyekezett átadni Nekünk, az anyaországból  érkezett honfitársainak, hogy jobban megismerjük Kárpátalja régi és mai helyzetét.
Köszönjük a másik Sándornak is, aki buszvezetőként a legjobb tudásával igyekezett, a néhol rendkívül rossz állapotú utakon biztonsággal átmanőverezni.
Köszönettel: R. István és R. Istvánné

Bővebben

Bajor kastélyok 2018. május 18-21.

Tisztelt Vivaldi Travel!
Bajor kastélyok 4 napos kiránduláson vettünk részt az Önök szervezésében. Nagy élmény volt az út, gyönyörű helyeken jártunk. A programok előre, tökéletesen le voltak szervezve, semmire és senkire nem kellett várni. Az idegenvezetésért külön köszönet Csáky Ágnesnek. Tökéletesen felkészült, rendkívül jól tájékozott, kedves. Az út során amerre haladtunk folyamatos tájékoztatást kaptunk, mind a helyi érdekességekről mind a történelmi kapcsolódásokról. Ági SUPER volt!!! A gépkocsivezetővel Fekete Attilával is tökéletesen elégedettek voltunk, segítőkész, jól vezet. Szállások is kellemesek voltak.
Köszönjük az élményt.
Üdvözlettel: Éva

Bővebben