Vivaldi Travel
Négy évszakban utazunk

Irodánk a személyes ügyintézést visszavonásig szünetelteti.
Otthoni munkavégzéssel dolgozunk, munkanapokon 9.00-17.00 óra között.

Rólunk írták

Szlovénia, az Alpok gyöngyszeme 2022.augusztus 4-7.

Tisztelt Címzett!
A múlt hét utolsó napjaiban ismét csodás élményekben volt részünk az Önök jóvoltából. A szlovéniai út tele volt élményekkel, egyben volt fárasztó (a kifogástalanul megszervezett városnézések és túrázások – ki nem hagytuk volna egyiket sem…) és pihentető (tengerparti pihenés…) is.
Az utazás színvonalát rendkívüli módon emelte Molnár Attila idegenvezető, aki átlagon felüli hely- és történeti ismereteit igyekezett megosztani velünk. Színvonal tekintetében mindezt csak erősítette a készséges, higgadt és nagyon profi buszvezető – Varga Zoltán – kifogástalan munkája, akinek köszönhetően a kirándulás alatt végig maximális biztonságban éreztük magunkat. És akkor a klímás, végig tiszta, minden igényt kielégítő buszról még szót sem ejtettünk. Szóval, a Vivalditravel ismét remekelt. Csak így rovább! Viva Vivaldi Travel! Üdvözlettel, Üveges család

Bővebben

Osztrák Dunakanyar sétahajózással 2022. augusztus 6.

Vivaldi Travel Vezetőjének! 
Auguaztus 6.-án ismét igénybe vettük az Osztrák Dunakanyar társas utat. Bár az időjárás eleinte nem volt hozzánk kegyes de Latabár Endre idegenvezető ur ,felkészültsége, figyelmessége, kedvessége mindenért kárpotolt. Ezuton szeretnénk megköszönni munkáját,odaadását,- Gábor gépkocsivezetővel – együtt. Gratulálunk a munkatársaikhoz. Üdvözlettel: P. Sándorné, H. Sándorné, K. Zsuzsa,M. Endre.

Bővebben

Hétvége Krakkóban 2022.július 29-31.

Tisztelt Vivaldi!
Szeretnénk maximális elégedettségünket kifejezni. Július utolsó hétvégéjén részt vettünk a Krakkó,Zakopane útjukon.
Az időjárás nem volt a legjobb,de erről nem tehet senki. Az út,a szervezés,a szállás az igen.!!!!
Ami mindenért kárpótolt az az idegenvezető NAGY ÁRPÁD volt!!!! Köszönjük!!!
Fantasztikus ember,idegenvezető,nagy tudással.Mindenre és mindenkire odafigyelt.A meghirdetett programok mind megvalósultak. Nagyon köszönjük,hogy az ő társaságában tölthettük ezt a három napot. Kérjük tolmácsolják köszönetünket. Üdvözlettel,köszönettel: M. Józsefné és Szé A. Mónika

Bővebben

Prága és Csehország Világörökségei 2022. július 28-31.

Tisztelt Vivaldisok!
Most jöttünk meg a Prága és a cseh világörökségi helyszínek programról. Fantasztikus volt! A helyszínekről tudtam, hogy csodásak előre is, de Kuthy Katalin idegenvezetői profizmusa lenyűgözött. Nagyon köszönjük. Csodás, lenyűgöző, kihagyhatatlan!  Tisztelettel: G.Valéria--M. Zsolt

Bővebben

Barangolás toszkán tájakon 2022. július 18-24.

Kedves Eszter és kedves Vivaldis munkatársak!
Szeretném megköszöni az egész TOSCANAT, az utazás szervezését és hangsúlyosan az utazás bonyolítását, a gépkocsi vezetők szolgáltatásait és a mesteri gépkocsi vezetést, az idegenvetőnk HORVÁTH ZOLTÁN csodálatos munkáját, tájékozottságát, empatikus viselkedését és egyáltalán az olasz- történelem,tájak, városok, megszerettetését…az tudásának visszaadását,csak szuperlatívuszokban tudom őt emlegetni. A csodálatos Toscana  Ő általa még varázslatosabbá vált.
KÖSZÖNJÜK, GRAZIE TANTE!!! a Cs. Család

Bővebben

Dél-Itália kincsei 2022.07.18-25.

Kedves Vivaldi Iroda !  2022.07.25-én érkeztünk haza a Dél-Itália nevű útról.  Életünk egyik legszebb, legtartalmasabb kirándulása volt.  Ehhez a csodához nagyban hozzájárult az idegenvezetőnk MISON ANDREA varázslatos személyisége ! Fáradthatatlanul mesélt , rengeteg infót tudtunk meg Itáliáról, látszott rajta, hogy imádja a munkáját.  Ha gondunk volt, azonnal segített. A program sűrű volt, de mindig volt elég szabadidő. A szállodák tiszták, és kényelmesek voltak. Mindenkinek ajánlom ezt az utat. A Dél-Olasz életérzést legalább 8 napra érdemes kipróbálni :-)  Köszönjük Vivaldi Travel !

Bővebben

Szlovénia, az Alpok gyöngyszeme 2022.július 22-24.

Tisztelt Utazási Iroda!
Nagyon szép szlovéniai kiránduláson vettünk rész az Önök szervezésében. Szeretném kiemelni az idegenvezetőnk Molnár Attila kiemelkedő szaktudását, a rengeteg részletes tájékoztatásáért. Nagyon felkészült, rengeteg tudnivalót átadott a csapatnak. Ilyen felkészült idegenvezetővel még nem találkoztam, pedig rendszeres utazók vagyunk. Tehát nagyon szuper volt minden. Csodás látnivalók, kellemes társaság, melyhez hozzájárult Attila közvetlensége, barátságossága, vidámsága. Köszönjük az utazást. Üdvözlettel: Sz. Imréné

Bővebben

Szlovénia természeti csodái 2022.07.13-17.

Kedves Krisztina!
Szerencsésen megérkeztünk az Önök által szervezett útról. Mindenképpen szeretnénk kifejezni teljes megelégedettségünket az úttal kapcsolatban!
Nagyon jól éreztük magunkat, holott, mivel nem igazán vettünk eddig részt csoportos utakon, ezért némi tartás volt bennünk. A csoport jó hangulatú, fegyelmezett volt. A túravezető, Róbert kifogástalanul végezte munkáját. Tudása és rugalmassága figyelemre méltó. A szállás és az ellátás is kitűnő volt.
Semmiképpen sem szeretnénk elfelejteni kiemelni a buszvezető hozzáértő munkájáért a köszönetet.
A program szervezésében az is nagyon praktikus, hogy egy szállodában szállunk meg, így nem kell állandóan csomagolni.
Legközelebb is ilyen csoportos úton szeretnénk részt venni.
Fogjuk figyelni a hasonló útjaikat. Köszönjük szépen! M-né H.Magdolna és M. László

Bővebben

Szlovénia természeti csodái 2022.07.13-17.

Kedves Vivaldi Travel!
Szlovénia természeti szépségei elnevezéssel 2022. július 13-17 között  ismét egy élményekben gazdag kirándulás részesei lehettünk. A természet csodája, illetve a viz elképesztő,  sziklákat formáló ereje feledhetetlen látványt nyújtott. Láthattunk 2000 m körüli magasságban vizeséseket, kristálytiszta tavakat. 1400-1600 m magasságban pásztorkunyhókat békésen legelésző tehenekkel. A Fusine tavakhoz vezető erdei ösvény a mohalepte sziklákkal, a szálegyenes fenyőkkel igazi romantikus séta volt a természet kedvelőinek. 
Az idegenvezető Róbert igazán kitűnően bonyolította le az egész kirándulást. Ott volt ha valahol segiteni kellett valakinek, igyekezett" tartani  benne a lelket". Ezenkivül nagyon sok információt adott közre az adott helyet illetően.  Profi buszvezető mellett biztonságban érezhettük magunkat akinek ezért köszönet jár, hisz nélküle nem jöhetett volna létre. A szűk szerpentineken, éppoly magabiztos volt, mint az autópályán. A szállás és az ellátás is nagyszerű volt, barátságos személyzettel. Összességében csak ajánlani tudom az utat annak, aki szereti a természetet és a túrázást, ill. a kisebb kihívásokat. Nagyon jól éreztük magunkat és már nézzük a következő túrás utat.
Köszönettel: Katalin és S.Sándor

Bővebben

Barangolás toszkán tájakon 2022. június 27-július 3.

Tisztelt Vivaldi Travel Csapata!
2022. június 27 - július 03-a között részt vettünk a Vivaldi utazási iroda által szervezett „Barangolás toszkán tájakon” társasutazáson. Idegenvezetőnk – Mison Andrea – kedves, határozott profizmussal szervezte és irányította a csoportot. Kiemelkedő tárgyi tudása és nagyszerű helyismerete élvezetessé, tartalmassá tette a kirándulást.
Gépkocsivezetőink - Ferenc és Gábor – udvarias, profi gépkocsivezetők, melyek az utazás során nyugodt utazást, biztonságot jelentettek számunkra.
Szálláshelyünk, a Hotel Monna Lisa, kedves, családias légkörével, finom vacsoráival, és a szállodát vezető Erika élvezetes „gasztro” barangolásaival felüdülést jelentett a fárasztó napok után.
A programok közült számunkra kiemelkedő volt a Siena-ba tett látogatás, a „fattoria” látogatás és a lélegzet-elállító carrarai márványbánya meglátogatása. Ez a három program kiemelése mellett, a remekül szervezett többi programért is elismerés és köszönet illeti az utazási irodát, természetesen az idegenvezető odaadó munkája mellett.
Már több alkalommal utaztunk Önökkel és mindig megelégedésünkre szolgált színvonalas tevekénységük. Köszönettel: S.Irén és Lajos

Bővebben

Ausztria aktívan 2022. június 09-12.

Kedves Vivaldi!
Nagyon kellemes, tartalmas és meseszép 4 napos kirándulásban volt részünk az "Ausztria aktívan: hegyek, tavak, glecserek"-ben. Köszönjük Kecskés Róbertnek az idegenvezetőnknek a precíz információkat és Gábornak a busz söförnek a biztonságos vezetést. Köszönjük persze a vezetőségnek, valamint az iroda összes dolgozójának. Máskor is megyünk!!! Üdvözlettel: S.Mária 

Bővebben

Osztrák Dunakanyar sétahajózással 2022. június 18..

Tisztelt Vivaldi Travel,
2022. június 18-án az Önök közreműködésével az Osztrák Dunakanyart látogattuk meg. Kuthy Katalin idegenvezető példátlan tudása ismét minden kétséget kizáróan bizonyította a belevalóságát és a széleskörű műveltségét. A ragyogóan vezető sofőrök Zoltán és Tamás mellett pedig megvolt az elengedhetetlen teljes biztonság érzetünk. A csodaszép látottak hatására fizikailag fáradtan ugyan, lélekben viszont annál inkább feltöltődve értünk haza! Szerettük a kirándulás minden percét. A szervezés és az egész kirándulás újfent „Vivaldi szintűek” voltak. Sokadjára utaztunk Önökkel, most sem okoztak csalódást. Sőt! Már tudjuk hová is szeretnénk utazni a következő alkalommal. Természetesen – Önökkel. Viva Vivaldi Travel! Üdvözlettel, Üveges család

Bővebben

Dél-erdélyi kalandozás 2022. május 18-22.

Tisztelt Vivaldi Travel!
Lányommal vettünk részt a Dél-Erdélyi kalandozásokon május 18-22 ig. Rögtön az elején szeretném kiemelni Lukács Attila idegenvezetőt, akinek a tudása igen széles skálán mozgott, s gy nagyon érdekfeszítővé tette a kalandozást. Rengetek érdekességet mesélt, minden kérdésre szakszerű választ adott, s jó humorával s lendületes hozzáállásával garantálta a csoport állandó jókedvét.
Csodás helyeken utaztunk, sok volt a látnivaló. Rengetek kastélyt, várat láthattunk, de volt lehetőség vásárolgatni vagy egy-egy  jó ebédet elfogyasztani . Így az ország gasztronómiájába is volt szerencsénk belekóstolni. Külön kiemelném az Erdélyi Havasokat. Felülmúlhatatlan élményt nyújtott ahogy a drótkötélpályán felkapaszkodtunk a kabinos felvonóval, s alattunk próbálták a több méter magas hófaltól megtisztítani a kanyargós szerpentint.Csodálatos kilátás várt fenn bennünket, ragyogó napsütéssel bearanyozva a napot. Igaz, néha elsüllyedtünk a térdig érő hóban, de ez csak szebbé tette az élményt. Köszönjük a lehetőséget, hogy részt vehettünk a kalandozáson. A viszontlátás reményében: Judit és Rebeka

Bővebben

Itália szívében 2022. június 1-6.

Tisztelt Vivaldi Travel!
2022.06.01.- 06 között egy csodálatos utazáson vettem részt. Mester fokon szervezett, informatív, rengeteg élményben gazdag úton vettem részt. Gábor a buszvezető helyi ismerete és vezetéstechnikája biztonságot és tökéletes utazási élményt nyújtott. Az idegenvezető Zeisler Heléna tudása, kedvessége, Olaszország iránti szeretete, türelme és még sorolhatnám annyi élményt, információt adott, hogy nem lehet szavakba foglalni. Köszönet érte. A szállodák rendben voltak, minden jó volt vele. A kinti idegenvezetők tudása és idegenvezetése profi. Egy szóval mindenki menjen el erre az útra. Én már kinéztem a következő olaszországi utamat a Vivaldi Travel irodánál. Üdvözlettel: Fülöpné utas

Bővebben

Eszterháza rózsái: látogatás a fertődi kastélyban és séta Győrben 2022. június 11.

T. Utazási iroda !
Június 11-én részt vettem fenti úton. Gratulálok a program megszervezéséért. Külön elismerésem a nagyszerű idegenvezetésért. Köszönettel: H. Anna

Bővebben

Szlovénia, az Alpok gyöngyszeme 2022.június 3-6.

Tisztelt Utazási iroda!
Az utazás felejthetetlen élmény volt !!!! Molnár Attila fantasztikus idegenvezető!!!  Abszolult felkészült, rengeteg információval szolgált! Isteni humora van, nagyon jó hangulatot teremtett a buszon a csapatnak. Jani a sofőrünk szuperül vezetett, abszolult biztonságban érezhettük magunkat! Köszönet mindkettőjüknek, valamint az irodának , hogy ilyen fantasztikus utakat nyújtanak nekünk. Immár tizedszer utaztunk önökkel, és mindegyik utunk maradandó élményt adott! Remélem lesz még rá módunk, hogy utazhassunk önökkel! Tisztelettel: K. Lászlóné

Bővebben

Velence, az Adria királynője 2022.június 3-6.

Tisztelt Vivaldi Travel!
A pünkösdi hosszú hétvégén élményekben gazdag velencei úti célú utazáson vehettünk részt, az út során végig nagyon jól éreztük magunkat. Ezúton szeretnénk kifejezni köszönetünket valamennyi munkatársuknak a professzionális szervezésért, a programok összeállításáért. Külön kiemelném Paulo Eszter kiváló szakmai felkészültségét, aki a kulturális élmények mellett figyelmességet, türelmet, igazi vezetői értéket is közvetített az utazók számára. Az ügyfélélményt emelte, hogy Nagy Gabriella és Fülöp Ferenc autóbusz vezetők jóvoltából utunk során végig biztonságban érezhettük magunkat. Bízom benne, hogy hamarosan lehetőségünk nyílik az Önök által szervezett másik utazáson is részt venni. Üdvözlettel:H-né Mária és P. Erzsébet

Bővebben

Velence, az Adria királynője 2022.június 3-6.

Tisztelt Utazási Iroda!
Mint régi törzsutasuk, szeretném köszönetemet kifejezni a jún. 3-6 közötti velencei útért, amelyen 3 unokámmal vettem részt és nagyon jól éreztük magunkat. Elsősorban Pauló Eszter idegenvezetőnek jár köszönet a felkészültségéért, szervezéséért és a programok sikeréért. Köszönjük a gépkocsivezetők munkáját is. Kényelmes volt az autóbusz, jó a szálloda, a 2 vacsora és a programok  kiválasztása és időbeosztása is. Szívélyes üdvözlettel Dr. E.J-né  

Bővebben