Vivaldi Travel
Négy évszakban utazunk

1065 Budapest, Révay u. 14.
Nyitva: Hétfő/Szerda: 9-18:30 h
Kedd/Csütörtök/Péntek: 9-17 h
Szombat: 9-13 h

Most zárva

Rólunk írták

Advent Bécsben + Schlosshof vagy Parndorf 2011. december 3.

Kedves Adrienn!

Kérem tolmácsolja köszönetemet a dec. 3-i "Advent Bécsben extra"  megnevezésű úton történő részvételi lehetőségért.
Az út kifogástalan volt, kellemes, ügyes, fe.lkészült idegenvezetővel, nagyon udvarias sofőrökkel.
Jó szívvel tudom a jövőben az iroda útjait ajánlani ismerőseimnek.

Üdvözlettel:
dr. Vankó  Attiláné

Bővebben

Salzburg és a Salzkammerguti tóvidék 2011. október 21-23.

Sziasztok!
Egyéb bokros teendők miatt csak most lett egy kis időm, hogy megírjam Nektek, milyen nagyszerűen éreztük magunkat a Salzburg-Salzkammergut buszos kiránduláson.
Az idegenvezető hölgy kedvességéről és hozzáértéséről végképp csak szuperlatívuszokban tudnék beszélni...
Nagyon köszönjük!!!
Élményeinket és fényképeinket a nemrég indult blogomon fogom közzétenni.
A hallstatt-i csontházas posztomat egyből kirakták az index.hu főoldalára, hihetetlen látogatottságot generálva ezzel a blogon.
Ha van egy kis időtök, nézzétek meg a cikket itt: http://borokaotthon.blog.hu/2011/11/01/mindenszentek_margojara
Reméljük még lesz alkalmunk Veletek utazni máskor is!
Jó munkát, sok vendéget!
Üdv: Merkl Gabriella

Bővebben

Róma és Olaszország bazilikái 2011. október 29-november 2.

Kedves VIVALDISOK!
Szerdán jöttünk haza párommal a Római barangolásunkról. Csak jót tudok írni az útról, ami igaz nagyon fárasztó volt, a sok látnivalót és információt, még el telik egy kis idő amíg megemésztjük, de mindenkinek csak ajánlani tudom, hogy ezt senki ne hagyja ki. Róma monumentális, Orvieto pazar, és Assisi leírhatatlanul gyönyörű. Az idegenvezetőnk Attila fantasztikus egyéniség, humora páratlan. A Római vezetőnk Anett szaktudása és a város iránti szeretete irigylésre méltó. Itt szeretném megköszöni két sofőrünknek még egyszer, a biztonságos oda illetve visszautat.
Reméljük hamarosan viszontlátjuk, talán akár már jövőre ezeket a kedves embereket.
Köszönettel: Horvát Attila és Lading Etelka

Bővebben

Salzburg és a Salzkammerguti tóvidék 2011. október 21-23.

Kedves Adrienn!
Utastársamhoz csatlakozva szeretném elismerésemet kifejezni, az irodának amellyel egy kellemes hosszúhétvégén vehettem részt többedmagammal.
Külön elismerésem az idegenvezető profizmusához, felkészültségéhez.
Üdvözlettel, Puskás Attila

Bővebben

Salzburg és a Salzkammerguti tóvidék 2011. október 21-23.

Kedves Vivaldi Travel!
Szeretném megköszönni a hétvégi salzkammerguti felejthetetlen kirándulást és tökéletes szervezést! A szállás, a programok, az ételek kifogástalanok voltak, csakúgy mint a busz és a sofőr rutinja! Külön köszönet Kaiser Anikónak, akinél tökéletesebb idegenvezetővel még nem találkoztam! Az irodát csak ajánlani fogom ismerőseimnek.
Üdvözlettel: Sz.Ádám

Bővebben

Barangolás toszkán tájakon 2011. október 18-23.

Tisztelt Vivaldi Travel vezetőség!
2011. október 18-23. között Toszkánai utazáson vettünk részt unokatestvéremmel. Utaskísérőnk Mison Andrea volt, aki nagyon felkészült és segítőkész volt.
Köszönjük, hogy Önök irodájával utazhattunk és sok szép élményben lehetett részünk.
Üdvözlettel: Veres Lászlóné (Anikó) és Szabó Ferencné (Ági)

Bővebben

Történelmi barangolás Székelyföldön 2011. szeptember 13-18.

T.Cím!
Férjemmel részt vettünk a fenti székelyföldi körúton, mely minden szempontból jól sikerült út volt. Mind a programokkal, mind a szállodákkal, ellátásokkal meg voltunk elégedve. Véleményem szerint az út sikere azonban nagymértékben függött az idegenvezető, Horváth Alpár hozzáállásától is. Az Ő felkészültsége, szakmai tudása, valamint az emberek észrevételeinek, kéréseinek figyelembevétele mind hozzájárult ahhoz, hogy egy nagyon kellemes, élményekben gazdag utazásban legyen részünk. Köszönjük ezt a szép utat.
Üdvözlettel: Mudrák Józsefné Regős Ágnes

Bővebben

Felemelő Ausztria 2011. október 8.

Tisztelt Hölgyem/Uram,
az október 8-i Felemelő Ausztria utazáson vettem részt, a második buszon utaztam. Szeretném köszönetemet kifejezni és csillagos ötösre értékelni a programot. Pőthe Attila volt a csoportvezetőnk, akinek szakmai felkészültsége, helyismerete tökéletes volt. Gépjárművezetőink biztos kezüek voltak, teljesen biztonságban érezhettük magunkat az utazás teljes tartama alatt. Köszönjük a szervezést

Bővebben

Felemelő Ausztria 2011. október 8.

Kedves VIVALDISOK!
Ezúton szeretném megköszönni azt a csodálatos napot, amit az Önök utasaként tölthettünk Ausztria két különleges helyén! Az út nélkül valószínűleg még sokáig felfedezetlen marad számunkra ez a környék. Nagyon szeretünk túrázni, szabadban lenni (kétszer jártuk végig a magyarországi Kék Túrát), így aztán duplán örültünk ennek a lehetőségnek.
Biztatnám Önöket több ilyen jellegű út szervezésére!
Végtelenül kellemes kísérőnk volt Tímea is, aki fiatal kora ellenére nagy profizmussal tartotta egyben a csoportot. Neki külön köszönet a kedves, figyelmes vezetésért!
Remélem, még sokszor lehetünk az Önök utasai!
Köszönettel: Verpelétiné T. Erzsébet

Bővebben

Karintia-Szlovénia 2011. szeptember 22-25.

Tisztelt Vivaldi Travel!
Megjöttem az Ausztria/Szlovéniai útról.
Nagyon jól éreztem magam!
Kifogástalan volt a program az idegenvezető maximálisan kitett magáért!
Mindig mindenben készséges és udvarias volt!Bár mit kértünk mondtunk mindig udvarias volt a reagálása!
A buszsofőrnek a vezetése külön dicséretet érdemel!!
Nagyon szép helyen volt a szállás is.Meg az egész program!
Köszönöm szépen,hogy ilyen jó úton vehettem részt!Biztos vagyok benne,hogy fogok még önökkel utazni.
Minden jót kivánok az utazási irodának.Üdvözlettel:Prachtel Vargha Zsuzsanna

Bővebben

Varázslatos Isztria 2011. szeptember 15-18.

T.Utazási Iroda!
Ezúton szeretném megköszönni a családom és a magam nevében azt a felejthetetlen élményt, amelyet az Önök szervezésében tölthettünk el a varázslatos Isztria kapcsán. Az út minden percét élveztük,és bár a program nagyon gazdag volt ezt az idegenvezető még tovább fokozta a külön programokkal. Mindenkire kiterjedő figyelmessége, pozitív kisugárzása külön élményszámba ment a mai morcos világunkban. Munkájukhoz a továbbiakban is sok sikert kívánunk: Fodor Judit és családja

Bővebben

Salzburg és a Salzkammerguti tóvidék 2011. szeptember 16-18.

Tisztelt Vivaldi Travel!
Köszönetet szeretnénk mondani az idegenvezetőnek, Kaiser Anikónak és a 2 gépkocsivezetőnek, akik az utunk során velünk voltak. Udvariasságuk, szakmai tudásuk és kellemes társaságuk felejthetetlenné tette ezt a gyönyörű utat. Köszönjük neki.
Üdvözlettel.Ignácz Éva Baronfeind Tamás

Bővebben

Felemelő Ausztria 2011. szeptember 3.

Tisztelt Vivaldi Travel!

Már alkalommal volt szerencsénk Önökkel utaznunk 1-1 napos túrákra, ,,Frakno-Eisenstadt,Bécsi parkok és legutóbb a Felemelő Ausztrián vettünk részt ismerősömmel. Mindhárom út nagyon jól átgondolt,megszervezett volt. Mindhárom úton Pőthe Attila volt az idegenvezető,akinek ezúton szeretném megköszönni a szakszerű idegenvezetést, tudnivalókat,vicces történeteket,anekdotákat Ausztriáról,amivel még színesebbé,vidámmá tette utunkat! Nagyon jól éreztük magunkat,remélhetőleg szerveznek még 1 napos túrákat Ausztriába,amire szintén tervezünk elmenni.

Még egyszer szívből gratulálok az Utazási Irodának,a remek utakért és a kiváló,jól felkészült idegenvezetőhőz!!

Tisztelettel és köszönettel a sok szép úti élményért: Fábry Tímea

Bővebben

Felemelő Ausztria 2011. szeptember 3.

Tisztelt Szervezők!

Több, nagyon kellemes úton voltunk már Önökkel, legutóbb szombaton, szeptember 3-án a „Felemelő Ausztria” 1 napos túrás utat élveztük.

 

Egyrészt szeretnék köszönetet mondani idegenvezetőnknek, Pőthe Attilának, akinek stílusa és helyismerete mellett az „ utas-kezelése”  is tökéletes volt, másrészt – az ő marketingmunkájának, piackutatásának  köszönhetően – szeretném jelezni, hogy többen igényt tartanánk a Felemelő Ausztriához hasonló hazai kulturális körutazásokra. Ezek NEM városlátogatást jelentenének, hanem akár 1 napos tájegység látogatást, mozgással (kisebb túrákkal),vagy  akár több naposakat (2, max 3 nap, hosszúhétvége), amelyek akár átnyúlhatnak a tájegységet követve országhatáron túlra is, de a hazai szállás előnyeit élveznék.

 

Köszönjük a szervezést, a vezetést.

Hamarosan újabb utas listáikon szerepelünk, barátnőimmel több úton kívánunk részt venni.

Üdvözlettel

 

(Kalóné)

Kertai Katalin

Bővebben

Krakkó-Wieliczka-Auschwitz-Zakopane 2011. augusztus 18-21.

Tisztelt Vivaldi Travel  Munkatársai
Másodszor utaztunk Önökkel, két éve a Bajor kastélyoknál, akkor is nagyon jól éreztük magunkat. Most aug. 18-21-én Krakkó-Zakopane úton voltunk, családdal öten. Minden elismerésünk a szervezésért, a kitűnő szállásért s a váltakozó étkezési helyekért.
A csoport kísérője nagy Adrienn szakszerűsége s kulturált kedvessége fokozta az út kellemességét. Túlzás nélkül mondhatom csodálni való volt ahogy a 61 fős csoportot irányította. Minden információt időben megadott, mindig pontos volt, a derűs mosóját külön díjazni kellene. KÖSZÖNET.
Meg kell említeni a gépkocsivezető Nagy Gabriella személyét. Azt a Nagyméretű 72 személyes autóbuszt elismerésre méltó profi-módon vezette s mellette még barátságos is volt. Teljes biztonságban éreztük magunkat az egész utazás ideje alatt. Ismételten KÖSZÖNET mindkét Hölgynek.

Bennünket sajnos negatív hatás is ért, mondhatnám egyéni probléma de lehet, hogy máskor mást is érinthet. A családunk egyik tagja egészségi okból nagyon nehezen tud tartósan lépcsőn járni. A Wieliczkai Sóbányában lefelé menet nem volt lehetőség a lift használatára. A nagyon sok lépcső annyira  megviselte a lábait, hogy ebből következően a további programokat csak részben tudta végig járni.
Lehet, hogy előzetesen pontatlanul informálódtunk. Egy néhány évtizeddel ezelőtti útikönyv szerint:-... Az idősebbek, nők és gyerekek liften, a jó erőben levő fiatalabbak pedig gyalogszerrel ereszkednek le a 63 m mélységbe,...-.
Még most sem értem, hogy egy olyan látványos helyen hogyan történhet visszafelé fejlödés.
Ettől eltekintve az a négy napos utazás nagyszerű volt.
Szívélyes üdvözlettel Lendvai Gyula

Bővebben

Felemelő Ausztria 2011. szeptember 3.

Tisztelt utazási iroda!

 

Ezúton szeretném megköszönni a szeptember 3-i ausztriai kiránduláson nyújtott színvonalas idegenvezetést és kirándulást, minden nagyon szép és szuper és szervezett volt, hála az idegenvezetőknek is!

 

Remélem, hogy a jövő évben még több ilyen egy napos új túra és kirándulási lehetőségekkel fog bővülni a palettájuk és a színvonalat is tartják.

Minden elismerésem Önöknek!

 

Tisztelettel:

 

Krämer Beáta

Bővebben

Osztrák Dunakanyar 2011. augusztus 27.

Kedves Vivaldi Travel Vezetösége ! Szerintem, Magyarország legjobb utazási irodája. Programok, választék, részvételi díj, idegenvezetök. Többször voltam önökkel, és minden alkalommal csak kellemes élmények értek. Legutóbb, a múlt héten voltam, Az Osztrák Dunakanyarba. Gyönyörű volt, és az idegenvezetöre, Racskó Tímeára méltán bűszke lehet az iroda. A tudása és rátermettsége fantasztikus volt. Köszönöm, és további sok jó utat kivánok mindenkinek. Kormány Judit

Bővebben

Osztrák Dunakanyar 2011. augusztus 27.

Szeretnék köszönetet mondani a tegnapi Osztrák Dunakanyar kirándulásért.A látvány magáért beszélt s mellé nagyon kedves volt az idegenvezető és a két buszvezető is.Üdvözlettel:Szigelné Kocsis Marianna

Bővebben