Vivaldi Travel
Négy évszakban utazunk

1061 Budapest, Paulay E. u. 10.
Irodánk a személyes ügyintézést november 1-tól visszavonásig szünetelteti.
Otthoni munkavégzéssel dolgozunk, munkanapokon 9.00-13.00 óra között.

Rólunk írták

Itália szívében: Róma, Firenze, Velence 2019. augusztus 15-20.

Tisztelt Hölgyeim, Uraim!
Szeretném megköszönni (lányom nevében is) a Vivaldi travel összes dolgozójának és legfőképpen Czakó Zsolt idegenvezetőnek továbbá a busz vezetőknek az áldozatos munkájukat és az igazán professzionális tervezést, szervezést, kivitelezést, amivel az Itália szívében utunkat felejthetetlen élménnyé tették.
Örülünk, hogy a Vivaldi Travelt választottuk, a jövőben is Önökkel utazunk! Ismételt köszönet mindenkinek!
Üdvözlettel: M. László

Bővebben

Kárpátalja várai 2019. augusztus 8-11.

Tisztelt Vivaldi Travel!
Augusztus 8 és 11 között a Kárpátalja várai utazáson vettünk részt. Idegenvezetőnk, Nagy Sándor úr, széleskörű történelmi ismeretekkel rendelkező; nemzete és kisebbségben élő honfitársai iránt mélyen elkötelezett, szépen beszélő és jó humorral rendelkező ember. Az út során sok élménnyel és tudással gazdagított bennünket.
Külön köszönet illeti! Köszönöm! Üdvözlettel:V. Attila Péter

Bővebben

Krakkó-Zakopane (Wieliczka, Auschwitz) 2019. augusztus 8-11.

Tisztelt Vivaldi Travel Csapata!
2019. augusztus 08-11-ig Krakkó - Zakopáne utazás során az Önök utazási irodájának szervezésében volt szerencsénk Önökkel utazni.
Az út nagyon tetszett, mind a szervezés, a szálláshely kellemes volt számunkra, az autóbuszvezető és az utaskísérőnk Nagy Árpád munkáját nagyra értékeljük, kiváló szakmai tudásukban semmi kifogásolni valót nem találtunk, úgy érzem, mindenre odafigyeltek, hogy utunk során elégedettek legyünk. Nagyon jól éreztük magunkat. Ezúton is köszönet érte nekik. Tisztelettel: M.Ágnes

Bővebben

A Zsolnay porcelán története, látogatás Pécsre és Eszékre 2019.július 27.

Tisztelt Vivaldi Travel!
Július 27-én nagyon jól szervezett és nagyon tanulságos kiránduláson vettünk részt az Önök szervezésében Pécsett és Eszéken. Rengeteg új információval lettünk gazdagabbak, csodálatos látványban volt részünk.
Köszönjük a remek vezetés Dobos Csoma Kittynek, aki nagyon tartalmas ismertetést adott mindkét városról, és nagyon kellemes, kedves ember. Üdvözlettel és köszönettel B. Jánosné és F. Mária

Bővebben

Semmeringi élmények 2019. július 27.

Kedves Vivaldi!
Július 27-én tegnap voltunk veletek a semmeringi élménykiránduláson. Köszönjük szépen a szervezést, a programokat. Zsuzsi az idegvezető nagyon sokat mesélt, sok mindent megmutatott, csak úgy sugárzott belőle a pozitív energia ezen az esős napon. Neki és nektek köszönhetően tényleg sok élménnyel lettünk gazdagabbak. A sofőrök is kiválók voltak, Attila és László végig biztonságosan vezetett, nagyon kedvesek, udvariasak voltak az utasokhoz. A mezőtúri csoport nevében köszönjük szépen ezt az utat! Üdvözlettel: Ildikó

Bővebben

Badeni rózsák és a Laxenburg kastély 2019. július 27.

Tisztelt Vivaldi Travel!
2019.07.27-én Baden-ba voltunk 1 napos kiránduláson, az idegenvezetőnk Latabár Endre volt!
Szeretném megköszönni ezt az élményekkel, érdekességekkel, információkkal teli kirándulást, ami teljes mértékben köszönhető a felkészült és segítőkész IDEGENVEZETŐNKNEK, Endrének! Persze köszönet a két Szuper autóbuszvezetőnek is a biztonságos, kényelmes utazásért! Üdvözlettel:R.A. 

Bővebben

Alsó-Szilézia: óriások és törpék földjén 2019.július 4-7.

T.Vivaldi!
A júliusi Óriások és Törpék földjén útjukkal kapcsolatban szeretném a véleményemet leírni.Röviden-ami jó azt el kell ismerni, Bővebben-ezt az utat ajánlom azoknak,akik szeretik Zakopánét és Krakkót is.Nagy Árpád vezetésével átélhettünk hasonlót az előző helyekhez,de mégis újat érdekes történetekkel.Adszolút feltöltődés volt! Köszönjük Árpi és Vivaldi.Várom a további lengyel utakat! BSz

Bővebben

Szlovénia, az Alpok gyöngyszeme 2019. július 19-21.

Szép napot!
Úgy éreztem meg kell osztanom élményemet magukkal is a hétvégi utazásunkkal kapcsolatban! 
Először is az ország egyszerűen meseszép! Sosem gondoltam, hogy 400 km-tel odébb ilyen gyönyörű ország van a szomszédunkban!
Másodszor az idegenvezetőről ejtenék pár szót! Lenyűgöző, lehengerlő és a szó teljes értelmében profi!
Volt már szerencsém jó pár ilyen idegenvezetős buszos/repülős úthoz, de amit az Attila itt előadott és levezényelt az lenyűgöző! Ha minden út ilyen lenne 2 hetente utaznánk! Jobban éreztem magam ezer a pár napon mint Rómában és Párizsban együtt véve! 
Nem húznám tovább a szót, szerencsére nagyon jó időnk volt, nagyon szép volt az ország, remek volt az idegenvezetés és óriási volt a hangulat!
Köszönjük ezt a szép élményt Attilának! Üdvözlettel B.M. és U.R. 
U.i.: kihagyhatta volna a storyból h felkel vinni a menyasszonyt a bledi vár lépcsőin ölben (marha sok az a lépcső)

Bővebben

Aktív kikapcsolódás a Dolomitokban 2019. július 7-12.

Tisztelt Vivaldi Iroda,
Ezúttal is szeretném jelezni hogy egy fantasztikus úton vettem részt az Önök Aktív Dolomitok túráján. Az idegenvezető-túravezető Robiról csak szuperlativuszokban tudnék beszélni mind szakmailag mind emberileg.
A csoport zseniális volt, a program tökéletesen lett összeállítva, a szállás tökéletes volt számunkra.
A programok során többször is volt alternatíva, könyebb, nehezebb túra illetve viaferrata, ezekben az esetekben jó lett volna még egy csoportkisérő mivel volt hogy kicsit elbizonytalanodtunk és ilyenkor Robit kellett telefonon hívnunk. Esetleg még részletes túratérképek kiosztása is hasznos lehetett volna.
Kérem engedjék meg hogy őszintén gratuláljak mert még soha nem éreztem magamat ilyen jól egyetlen egy társas úton sem, amennyiben jövőre terveznek hasonló túrautat (vagy akár hoszabbat is ) akkor mindenképpen érdekelne.
Munkájukat megköszönve.Üdvözlettel: G.Zs.

Bővebben

Csehország természeti csodái 2019. június 20-23.

Kedves Vivaldi és Évi!
Idén másodszor vettem részt a Csehország természeti csodái utazáson most két barátnőmmel kibővített csapatban,felejthetetlen volt. Mindenkinek ajánlom aki szereti a természetet,a túrázást a jó idegen és túravezetőket jó szervezéssel a háttérben. Bányai Tamás és Nagy Árpád vezetése garancia a minőségre. Szívesen utaznék több cseh útra.
Köszönettel,B.Sz

Bővebben

Dél-Itália kincsei 2019. július 1-7.

Tisztelt Utazási Iroda...... Tegnap jöttem haza az Önök által szervezett Dél Itália kincsei utazàsról.Szeretnèm megköszönni Mison Andinak a felkèszült idegenvezetèst nagyon sok érdekes információval lettem gazdagabb segítőkèsz nagyon felkészült figyelme mindenre kiterjed..... gyönyörű volt minden szállás finom volt minden étel a kiszolgálás. A sofőreink Attila ès Lali szintén nagyon segítőkèszek voltak vezetési stílusuk teljesen megfelelt. Minden elismerésem az ővék ès mégegyszer szeretném Andinak minden megköszönni..... Csak Önökkel megyek legközelebb is .... ès màsoknak is Önöket ajánlom....... Kérem a vendègkönyvbe betenni ezt a dicsèretet köszönettel J-né K. Magdolna

Bővebben

Barangolás toszkán tájakon 2019. június 25-30.

Tisztelt Cím!
A 2019.06.25-30.között megszervezett Toszkánai úttal kapcsolatban szeretnék köszönetet mondani,mind a magam,mind H. Imréné utitársam nevében.Nagyon jól megszervezett út volt,nagyon szuper programokkal.
Külön köszönetet és dicséretet érdemel a vezetőnk,Dani Gabriella!Nagyon sok helyen jártunk már,de ennyire felkészült és mindenre figyelő,emberséges,és korrekt idegenvezetővel nem találkoztunk!Ő figyelt a vacsorai elhelyezkedésekre,az utcán a jobbratartásra/figyelemmel a szembejövő gyalogosokra/,mindenben abszolút profi kis nő!Le a kalappal előtte és az Iroda előtt,hogy ilyen fantasztikus emberrel dolgoznak.Amikor hazafelé jövet az egyik leszállási ponton leszálltam az autóbuszról,akkor név szerint búcsúzott el tőlem,természetesen a mikrofonba is bemondva!Nagyon jól esett tőle ez a gesztus!Köszönöm.
Kívánok kedves mindnyájuknak jó egészséget és még sok ilyen fenomenális jó utat.
Tisztelettel:Sz. Rozália

Bővebben

A Vizsolyi Biblia és Kassa 2019. június 22.

Tisztelt Vivaldi Travel!
 
A hétvégén ismét csodálatos helyeken jártunk az Önök segítségével. Először Kassát néztük meg, utána Vizsolyban időztünk a református templomban, illetve megismerkedhettünk az egyik legfontosabb nemzeti kincsünkkel, a Vizsolyi Bibliával. Végül a nap méhész manufaktúrában záródott, az interaktív részvétel lehetőségével. Nem tudni, hogy a program melyik része volt érdekesebb, tartalmasabb. Szó szerint minden percét élveztük.

Horváth Zoltán idegenvezető újra bizonyította a belevalóságát és a páratlan műveltségét, a ragyogóan vezető sofőrök mellett pedig megvolt az elengedhetetlen biztonság érzése.

Azt már most is biztosan tudjuk, hogy ismét Önökkel – a legjobbakkal – kelünk útra.

Viva Vivaldi Travel!
 
 
Köszönettel, Ü. család

Bővebben

Szlovénia az Alpok gyöngyszeme 2019. június 8-10.

Tisztelt Vivaldi Travel!
Két hete vettem részt a Szlovénia gyöngyszemei 3 napos kirándulásukon.Nagy élmény volt számomra az út! Szlovénia csodás helyein jártunk!
A kirándulás élményéhez nagyban hozzájárult idegenvezetőnk, Molnár Attila személye is. Határozottan, és kedvesen vezette a csapatot. Fantasztikus tárgyi tudással rendelkezik, és ezt humorral fűszerezi.A régi mesemondókat lehetett talán ilyen élvezettel hallgatni.
 Buszvezetőnknek, aki nagyon jól,és biztonságosan vezetett, mindig tudott praktikus parkolási tanácsokat adni.
Hazaérkezve a munkahelyi problémáimon is könnyebben felül tudtam emelkedni, amikor erre a három napra, és Attila poénjaira visszagondoltam.
Köszönöm az utat, és bízom benne, hogy még lesz alkalmam, hogy ilyen nagyszerű idegenvezetővel utazhassam az Önök szervezésében!
Üdvözlettel: Nné Cz. Mária
 

Bővebben

Itália szívében: Róma, Firenze, Velence 2019. június 5-10.

Tisztelt Utazási Iroda!
Az Önök által szervezett ITÁLIA SZÍVÉBEN: RÓMA, FIRENZE, VELENCE megnevezésű úton vettem részt a feleségemmel együtt 2019.06.05-06.10-ig.
Szeretném kifejezni köszönetemet és elismerésemet a szervezésben. kivitelezésben. Külön köszönet illeti meg az út személyzetét: MISON ANDREA idegenvezetőt, aki rendkívüli felkézültsége és szakmai tudása mellett a kedvességével és segítőkészségével emelte az út szinvonalát. Továbbá a két gépjárművezetőt: PINTÉR GÁBORT és TAKÁCS JÓZSEFET akik nagy tapasztalatú, rutinos vezetésük mellett kellemes humorú, jó közérzetet is biztosítottak az utunk folyamán.
Mindezek alapján kérem Önöket, juttassák el a fent említetteknek a köszönetünket, jó kívánságainkat.
Önöknek pedig a köszönetünk mellett további sikeres munkát kívánunk.

Bővebben

A Bélai-cseppkőbarlang és a Lombkorona ösvény 2018. október 6.

Kedves Vivaldi Travel!
Részt vettünk tavaly októberben a "Bélai-cseppkőbarlang és a Lombkorona ösvény" egy napos utazásukon, amit roppant mód élveztünk. A helyszínek csodálatosak, Árpiban pedig ezúttal sem csalódtunk. Fantasztikus idegenvezető.
Üdvözlettel, egy többször visszatérő elégedett utasuk: C.Csaba

Bővebben

Észak-Olaszország gyöngyszemei: Garda-tó és Milánó, 2019. június 7-10.

Tisztelt Vivaldi Travel!
Az elmúlt pár napban vettünk részt az „Észak-Olaszország gyöngyszemei: Garda tó és Milánó” útjukon. Immár sokadszorra köszönjük a remek szervezést Pauló Eszternek! Csodálatos volt ez az utazás! Gyönyörű, meseszép tájak, városok varázsoltak el bennünket. Nagyon nagy élmény volt a Garda tó egyik gyöngyszeme, Sirmione, az izgalmas motorcsónakázással egybekötve, de ugyancsak lenyűgözött minket Verona is, a szerelmesek városának bája! A szállás is kifogástalan, nagyon kényelmes és tiszta volt. Maximálisan eleget tettek az ételérzékenységünkkel kapcsolatos kéréseinknek is! Külön kiemeljük az idegenvezetőnket, Tompos Gabriellát. Már nem először utaztunk Gabival, aki profi idegenvezető! Szakmailag és emberileg is kimagasló. Nagyon nagy tudású, sokat tanultunk tőle, nagyon érdekes dolgokat mesélt! Mindenkivel figyelmes és barátságos volt, jó volt ránézni, mindig mosolygott. Hálásan köszönjük ezt a felejthetetlen élményt, máskor is nagyon szívesen utazunk az Önök irodájával!
Üdvözlettel: A. Péter és A.-B. Beáta

Bővebben

Montenegro és Bosznia, a Balkán gyöngyszemei 2019. május 28-június 2.

Tisztelt Vivaldi Travel!
Szeretnénk köszönetet mondani Pauló Eszternek az utazás gondos előkészítéséért.Máté Csongornak,aki fantasztikusan jó vezető,tapasztalt,a látnivalókról,a programokról precíz és sok érdekes információval szolgált,jó humorral fűszerezve.A szállások elfoglalását,a lift hiányát gyorsan,rugalmasan intézte.Köszönjük színvonalas munkáját,rendkivüli figyelmességét,emberségét!"
Cs-né Ilike és a szolnoki Kultúra Barátai Nyugdíjas Egyesület kis csapata

Bővebben