Vivaldi Travel
Négy évszakban utazunk

1061 Budapest, Paulay E. u. 10.
Nyitva: Hétfő/Kedd/Szerda: 13-17 h
Csütörtök/Péntek: 9-13 h

Utazás kereső

Keresés

Rólunk írták

Toszkána vidéki bája 2019. május 20-25.

Kedves Eszter !
Szombaton érkeztünk vissza a Toszkána vidéki bája kirándulásról. Csoportunk nevében köszönjük Nektek ezt a csodálatos kirándulást.A program nagyon jól volt összeállítva, részesültünk bőven természeti szépségekben és városnézésekben egyaránt. A látnivalók elvarázsoltak minket, a végtelennek tűnő toszkán dombok és a középkort idéző városfalak között. Kellemes volt a Chianciano Termei hotel, ahol  kedves személyzet és bő választékos étkezés fogadott minket és igazi toszkán fogásokat is fogyaszthattunk. Idegenvezetőnk  Végh Lilla, nagyon sok információt adott át és ismertetett meg minket a tudnivalókkal, a terület történelmi hátterével és az ott élők szokásaival. Kedvességével , humorával jól oldotta az esetleges kisebb fáradságból adódó feszültséget is.  Gépkocsivezetőink Attila és Sándor nagy szakmai rutinnal és biztonságosan vezették le a közel 1200 km-es utat és vittek minket szálláshelyünkről ,csillagtúraszerűen a környező  toszkán városokba.
 
Hazafelé, Lilla két remek olasz filmmel feledtette  a hosszú utazást, amelyikből az egyik természetesen Toszkánában játszódott, így újra átélhettük az ott töltött szép napokat.
Gratulálunk ehhez a remek kiránduláshoz ! Köszönjük a két utazás képtelenné vált csoporttagunk ügyében a korrekt és gyors ügyintézést is ! Üdvözlettel: L. F-né

Bővebben

Prága és Csehország Világörökségei 2019. május 18-21.

Tisztelt Vvialfi Travel Utazási Iroda Kft.!
Részt vettem, az Önök utazási irodája által szervezett utazáson, (május 18- 21. Prága Csehország Világörökségi) úton. Szeretném megköszönni, örülök, hogy részt vehettem! KITŰNŐ SZERVEZÉS! Külön köszönet Bányai Tamás idegen vezetőnek, aki nagyon felkészült, és művelt idegen vezető, nem utolsó sorban remek humorú fiatal ember! A gépkocsi vezetőnek is köszönet. ( sajnos a neve nem jut eszembe, pedig bemutatták) A VOX készülék pedig nagyon jó szolgálatot tett! Köszönettel:  S. Z-né

Bővebben

Hétvége Velencében 2019. május 17-19.

Tisztelt Vivaldi Travel!
Az elmúlt hét végén (2019. május 17-19.) részt vettünk a feleségemmel az Önök által szervezett Velencei utazáson, amely egy életre szóló élmény volt mindkettőnknek. A programok során minden gördülékenyen ment, érezhető volt a gondos szervezés.
Külön szeretném kiemelni az idegenvezető (Mison Andi) rendkívül magas színvonalú munkáját. Nagyon kedves, közvetlen volt, rengeteg információt osztott meg velünk, kiemelkedő történelmi tudással bír. Lelkesen, örömmel beszélt, érezhető volt, hogy élvezi amit csinál. A felmerülő problémáinkat - pl. plusz takaró beszerzése a szálláshelyen - azonnal orvosolta, mindenben segített.
Köszönjük a felejthetetlen élményeket! Tisztelettel: K.F., K-né B.Sz.

Bővebben

Hétvége Velencében 2019. május 17-19.

Tisztelt Utazási Iroda!
2019.05.17.-2019.05.19. között a feleségemmel együtt részt vettünk a "Hétvége Velencében" elnevezésű utazáson.
Ez a 3 nap nagyon kellemesen telt el, szinte minden szempontból.
Az időjárás sajnos nem volt túl kegyes (sok eső esett), de a programok jól szervezettek, gördülékenyek és érdekesek voltak, minden egyes helyszín nagy élményt jelentett.
Az idegenvezető (Mison Andrea) nagyon felkészült, tájékozott és széles látókörű, sok hasznos információval rendelkezik, az út folyamán végig segítőkész volt, valamennyi utasnak szívesen rendelkezésére állt és igyekezett minden kérést teljesíteni (egyszóval nagyszerű volt). A buszsofőrök (Attila és Gyuri) is kedvesek, segítőkészek voltak. Ezúton is szeretnénk megköszönni nekik, hogy még kellemesebbé tették az utat.
A szállás tiszta, kényelmes, a környékén sok étterem és bolt található, a tengerpart közel van.
A Vivaldi Travel utazási irodában korábban még nem csalódtunk és ez most sem változott.
Üdvözlettel: Orsi és Attila

Bővebben

Krakkó-Zakopane (Wieliczka, Auschwitz) 2019. május 16-19.

Kedves Hesz Éva !
Tegnap este érkeztem haza az Önök által szervezett - 2019.05.16-19-ig tartó Krakkó - Zakopane- útról, amelynek programjáért és szerzéséért ezúton is köszönetet szeretnék mondani. Köszönöm a waweli múzeumok belépőjegyei megvásárlásához nyújtott segítségüket.
Elsőnek szeretném kiemelni Nagy Árpád csoportkísérő munkáját, aki jó légkört és hangulatot teremtett, rugalmasan kezelte a felmerülő helyzeteket, minden problémára volt megoldása, és szervezőkészsége kiváló volt. Mindezek mellett széleskörű ismeretekkel rendelkezett a lengyel nép történelméről, a művészeti és természeti látnivalókról. Jó tanácsokkal látott el Bennünket a szabadidő eltöltéséhez, megismertette velünk a lengyel gasztronómia specialitásait és sokat mesélt nekünk a lengyel - magyar barátságról, amelyet a városi sétáink során meg is tapasztalhattunk.Méltó társa volt Barbara a lengyel idegenvezetőnk, aki szakmai tudásával és kedvességével teljesen lekötötte figyelmünket és csodálatossá varázsolta számunkra az eltöltött napokat.
A Hotel Artur szállodában nagyon jól éreztük magunkat, a szobák és a fürdőszoba kényelmes és tiszta volt, az éttermi ellátás kifogástalan volt, a személyzet nagyon kedves volt. Külön előnye a szállodának, hogy busszal Krakkó belvárosa könnyen megközelíthető..
Szeretném külön megköszönni a gépkocsi vezetőnk, Laci munkáját, aki nagy rutinnal és biztonságosan szállított bennünket a hosszú úton és gondoskodott az utasok minden kényelméről.
A Vivaldi Travel ismét az általam megszokott színvonalas utazást biztosította, élményekkel gazdagon tértünk haza. M.M.Ilona

Bővebben

Ég és föld között - Umbria mesés vidékén 2019. május 1-5.

Tisztelt Iroda!
Néhány napja érkeztünk haza “Umbria mesés vidékén”programjukról (2019.május 1-5.). Mindenkinek csak ajánlani tudjuk ezt az utat – profi szervezés, csodálatos tájak, mesés, hangulatos városok, utcák. Idegenvezetőnket Lillát röviden két szóval tudnánk jellemezni, végtelen kedvesség. Szakmai tudása mellett végig áradt belőle a pozitív kisugárzás. Minden utastársunk egyetértett abban, hogy ennyire udvarias gépkocsivezetőkkel, mint Attila és Sanyi ritkán találkozik az ember. Köszönet nekik a biztonságos vezetésért. Nagyon jó társaság jött össze ezen az úton, akik közül sokan voltunk régi “vivaldisok”. Öröm volt ismerős arcokat felfedezni. Külön bájt adtak az útnak 75 év fölötti utitársaink, akiket mindenki körülrajongott, segített. Reméljük, hogy még sok “vivaldis” út áll előttük. Mi már nézegetjük a következő felfedezésre váró olasz tartományt Olaszország és a Vivaldi eddig még sohasem okozott nekünk csalódást! Üdvözlettel: Nagyék

Bővebben

Osztrák Dunakanyar rejtett kincsei 2019. május 11.

Tisztelt Vivaldi Travel!
Önök irodája által szervezett úton utaztam immár második alkalommal. Most az Ausztriai Dunakanyar című úton vettem részt május 12-én. Az időjárás ellenére kitünően sikerült minden, remek szervezés, gyönyörű helyeket láttunk. 
Latabár Endre ismételten kitünően vezette az utat. 
Köszönettel és üdvözlettel, remélve, hogy módom lesz akár törzsutasukká válnom.F.M.

Bővebben

Itália szívében: Róma, Firenze, Velence 2019. április 30-május 5.

Tisztelt Utazási Iroda!
Szeretnénk megköszönni a 2019.04.30-2019.05.05. Itália szívében című programon szerzett tapasztalatainkat. A program megszervezése nagyon jó volt, ezért köszönet illeti az irodát. A programon minden flottul ment, ebben a két autóbuszt vezető sofőrünk, Gábor és Józsi kiváló munkája segített minket. Akik kedvesek és nagyon segítőkészek is voltak. Tompos Gabriella idegenvezetőnk kedvessége, figyelmessége és nagy szakértelme pedig minden reggel átsegített a fáradtságon.Mosolya bearanyozta a napokat. Nagyon szuper utastársakkal töltöttük a hat napot. Az iroda által szervezett harmadik utunkon is életre szóló emlékeket szereztünk.
Köszönettel: T-né V.K és T. N.

Bővebben

Ég és föld között - Umbria mesés vidékén 2019. május 1-5.

Tisztelt Iroda, Kedves Munkatársak !
Május 1-től 5-ig vettünk részt umbriai programjukon Végh Lilla vezetésével.
Csak a legjobbakat tudjuk mondani arról a részletes, mindenre kiterjedő tájékoztatásáról, amit az út során - már Magyarországon is - Tőle hallhattunk. A programok lebonyolítását is mintaszerűen kezelte. Köszönet érte!
Az autóbusz kényelmes, mindig tiszta, a gépkocsivezetők profik, előzékenyek, szolgálatkészek voltak. Nekik is köszönet !
Csodálatos tájakon jártunk, rengeteg hajdan művészettörténetből tanult nagy mester alkotásait láthattuk "élőben". Érdekes volt Szerb Antal: Utas és holdvilág című könyvének helyszíneit személyesen bejárni.
Mindent összevetve az Önöktől megszokott kiváló minőséget kaptuk.
Fogadják őszinte jókívánságainkat, munkájukhoz további sikereket és jó egészséget kívánunk.
Szeretettel: dr.K.A. és K.J.

Bővebben

Ég és föld között - Umbria mesés vidékén 2019. május 1-5.

Tisztelt Vivaldi Travel!
Felejthetetlen napokat töltöttünk május első hetében Olaszország "zöld szívében", Umbria tartományban. Hálás köszönetemet fejezem ki a tartalmas programért az utazásszervező irodának, a lebonyolításért pedig fáradhatatlan idegenvezetőnknek, Végh Lillának, aki 5 napon át kísérőnk volt a "nagy utazás" alatt, amely visszavezetett bennünket a középkorba. Lilla vezetésével és a csodás kék árnyalatú buszunkat vezető Attila és Sanyi segítségével sorban kerestük fel a középkorból "itt maradt" ódon hangulatot árasztó, varázslatos kisvárosokat. Mindig az utóbb megtekintett város kerített minket hatalmába, úgy éreztük ez már felülmúlhatatlan, aztán a következő helyszínen átértékeltük korábbi benyomásainkat, és a végén mi magunk sem tudtunk volna egy "első számú kedvencet" megnevezni a látottakból.
Még egyszer köszönöm/köszönjük Lillának a szakmai felkészültségét, rátermettségét és azt is, hogy idősebb útitársainkat is mindenben támogatta. Ugyancsak köszönet illeti Attilát és Sanyit a biztonságos vezetésért, az utasok irányában tanúsított udvarias és előzékeny magatartásukért.
Ezt az utat csak ajánlani tudom mindenkinek, aki hozzám hasonlóan szereti Olaszországot, és a középkor hangulata iránt sem érzéketlen.
Üdvözlettel: dr. K. É.

Bővebben

Erdély kincsei 2019. május 1-5.

isztelt Utazási Iroda!
Feleségemmel együtt rész vettünk az Iroda által szervezett 2019. 05.01. és 05. közötti Erdély Kincsei társasutazáson. A jól sikerült körút miatt köszönetünket fejezzük ki az Irodának, és soförünknek, Gergőnek.
Az utazásunkat a program és a határidők betartása, részletes, igen alapos tájékoztatás jellemezte. Nagyon kellemesen telt az öt nap, sok szép élménnyel gazdagodtunk. Közelről, hitelesen ismerkedhettünlk meg az erdélyi magyarság mai napig tartó kűzdelmeivel és helytállásával.
Ehhez nagy mértékben hozzájárult idegenvezetőnk, Lukács Attila, aki az eddigi utazásainkon, más utazási irodákon tapasztaltakhoz képest is, igen széleskörű tárgyi és történelmi ismeretekkel rendelkezett. Hitelesen, szinesen, ha a helyzet engedte humorral fűszerezve, mondta el azokat. Folyamatosan fenntartotta érdeklődésünket.
Az is nagyon hatásos volt, hogyaz út befejezése alkalmával összefoglalta az igen zsúfolt program jelentősebb állomásait és látni valóit.
Búcsuzóul felkeltette érdeklődésünket a többi Erdélyi utazás iránt is, így részben ennek hatására is elhatároztuk, ha lehetőségünk engedi, jelentkezni fogunk jövőre a Dél Erdélyi kalandozásokra is. Üdvözlettel:P.G.és P.G-né

Bővebben

Erdély kincsei 2019. május 1-5.

Tisztelt Vivaldi Travel!!!
Erdély kincsei utazáson vettem részt az elmúlt napokban,ami fantasztikusra kerekedett, remek társaság jött össze. Lukács Attila idegenvezető is kincs ebben a világban. Folyamatosan,választékosan, érthetően mesélt Erdélyről, mindent mutatott is, jó volt hallgatni őt. Okos, humoros,nagytudású és segítőkész. Jól összeállított program, sok látnivalóval, mindenhol elég szabadidővel. A szállásokról is pozitív a véleményem, tusnádfürdőn házias ételekkel vártak minden nap szállásadóink. Gépkocsivezetőnk:Gergő profin, biztonságosan vezette az új, kényelmes, tiszta buszt a szerpentineken. Szerencsésen megjártuk vele a hosszú utat.
Köszönöm ismét a felejthetetlen 5 napot. Tervben a következő Vivaldis út..
Üdvözlettel P.E.

Bővebben

Hétvége Velencében 2019. április 19-21.

Tisztelt Utazási Iroda! A velencei utazásunk nagyon jól sikerült. A Vivaldi Travel szervezése fantasztikus volt. Minden percre pontosan működött. Gyönyörű helyeken jártunk! A  programok, az idegenvezető  a buszsofőrök  minden tekintetben a helyzet magaslatán. A szálloda is megfelelő volt. Tiszta rendezett. A reggeli lehetett volna bőségesebb, választékosabb, de megtudtuk, hogy az olaszoknál nem a reggeli a legfontosabb étkezés. Ha tehetjük, biztos a Vivaldival utazunk ismét!

Bővebben

Salzburg és a Salzkammerguti tóvidék 2019. április 19-21.

Kedves Vivaldi Travel!
Húsvétkor vettünk részt a salzburgi kiránduláson…… most hogy kipihentük a fáradalmainkat muszáj leírnom, hogy mennyire fantasztikusan éreztük magunkat! Nagyon köszönjük a szervezést, szuper volt. Külön kiszeretném emelni az idegenvezetőnk Csáky Ági munkáját, mert hihetetlenül segítőkész és nagyon kedves. Mindenkire figyelt, mindenkihez volt egy kedves szava és próbálta az extrém kéréseinket is teljesíteni! Illetve a buszvezetővel is maximálisan elégedettek vagyunk. Élményekben és információkban, látványban gazdag programon vettünk részt! Még egyszer köszönjük, és biztosan utazunk Önökkel jövőben is.
További sok sikert kívánunk a munkájukhoz!
üdvözlettel K-né T. Viktória és K. A. 

Bővebben

Zakopane, a Tátra fővárosa 2019. április 5-7.

Kedves Jávorszky Krisztina
Nem rég jöttem haza Zakopane a Tátra Fővárosa Krókuszvirágzás a Tátrában és Nedec vára kirándulásról. Nagyon szép, jól szervezett út volt. Minden programon részt vettem fantasztikus élményekkel tértem haza. Nagy Árpád Túravezetővel élmény volt utazni, kirándulni. A hegyekről a Tátráról - Lengyelországról, Zakopánéról, a lengyel - magyar barátságról - a lengyel emberekről sok mindent megtudhattunk Tőle. A lengyel magyar barátságot meg is tapasztaltam - a Szent Kelemen templomot látogattuk meg, amikor egy idősebb hölgy megszólított - s miután kiderült, hogy magyar vagyok - örömmel átölelt így váltunk el egymástól.  Meg említeném még Gábort a kirándulásunk buszsofőrjét  aki biztonságosan szállított minket, s amiben tudott segített. üdvözlettel G. E.

Bővebben

Virágos Muravidék 2019. április 6.

Kedves Vivaldi Csapat!
Szombaton a "Virágos Muravidék" útjukon vettünk részt testvéremmel. A program színes volt, tartalmas és szórakoztató, de ezt eddigi útjaink során is tapasztaltuk Önökné. El kell mondjuk, hogy ismét megállapítottuk, milyen nagy jelentősége van idegenvezető személyének. Csiszér Zsuszi volt az utaskisérőnk, aki mindenben igyekezett az utasok kedvében járni. Felkészült, gondoskodó, figyelmes, kedves személyiség. Csak dicsérni tudom. Azt gondolom, vele bárhová elutaznék szívesen! Köszönjük szépen az élményt! Üdvözlettel Bné Katalin

Bővebben

Zakopane téli arca 2019. március 2-3.

Tisztelt Vivaldi Travel!
Szeretnék visszacsatolást adni a március 2-3-i hétvégi zakopane-i kirándulásról.
Az útra nem mi jelentkeztünk, egy betegség miatt mentünk mi a barátaink helyett. Még soha nem voltunk csoportos buszos kiránduláson, és nagyon féltem tőle. Rettegtem a csoporttól, attól, hogy mindenkire várni kell majd és lassan tud csak a csapat együtt mozogni.
Csupa félelem és aggodalom volt bennem. Mostmár tudom, alaptalanul :)
A buszhoz mindenki nagyon pontosan érkezett a hajnali időpont ellenére, a csoport végig szuperül tartotta az utaskísérő által megadott visszaérkezési/indulási időket.
Az idegenvezetőnkről, Nagy Árpádról csak superlativuszokban tudok nyilatkozni. Következetes, kedves, segítőkész, türelmes volt, midemellett rengetek hasznos és érdekes információt adott Lengyelországról, a lengyelekről. Élmény volt hallgatni, mert érződött, hogy nem csak egy bemagolt szöveget ad tovább, hanem szereti az országot, a népet.
A programok kialakítása, összeálltása is nagyon jó volt, az idő mindenhol elégséges volt, és rengeteg mindent láttunk, alig hiszem, hogy csak 2 nap volt!
Külön köszönet Árpádnak, hogy a Kasprowyn még a Beskid-csúcsra is feljött velünk, felejthetetlen élmény volt!
A szállásunk is nagyon jó volt, ilyen reggelit a legjobb 5 csillagos szállodában sem kaptunk még soha!
A wellnest sajnos nem volt időnk kipróbálni, de legközelebb ezt sem hagyjuk ki!
Azóta is folyamatosan nézem a Vivaldi oldalát, hogy milyen utakra mehetnénk, melyik időpont jó :)
A legnagyobb ellenzőből a legnagyobb rajongóvá avanzsáltam! :) Szép teljesítmény, Vivaldi Travel, gratulálok :)
Köszönöm a felejthetetlen élményt, remélem, hamarosan találkozunk!
Üdvözlettel:L. Erika

Bővebben

Krakkó-Wieliczka-Auschwitz-ZAkopane 2019. március 14-17.

Kedves Éva!
Szeretném megköszönni a lehetőséget és az Ön segítségét a múlt hétvégi Krakkóban történt csatlakozással kapcsolatban.
Simán ment minden, nagyon jól sikerült a szombati nap, az idegenvezetés most is nagyon élvezetes volt mindkét helyen.

Legközelebb is Önöket választjuk,mint mindig!

Addig is további jó munkát kívánok! 
Üdvözlettel: L-né Bea

Bővebben